Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van hogy folyamatossan (3 db)

Mitöl van az hogy folyamatossan fáj a mellem és érzékeny derekam gyakran pisilok és fáradékony vagyok. Lehet terhességtöl?

Legjobb válasz: Szia.Bizony ezek mind terhességre utaló jelek.Nekem is igy kezdõdtek.És mióta érzed ezeket? Mensi késett? Szoritok neked bármit is szeretnél:) 21éves kismami

Szia.Bizony ezek mind terhességre utaló jelek.Nekem is igy kezdõdtek.És mióta érzed ezeket? Mensi késett? Szoritok neked bármit is szeretnél:) 21éves kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ jövö héten kell megjönnie a betegségemnek .a tünetek két hete állnak fent. a teszt még semmit nem mutatott ki:( szerinted is várjak a mensiig?
Mikor volt az együttlét? Szerintem várd meg a mensid kimaradását.Vagy a mensid elõtt egy nappal csinálj egyet, már akkor is ki kell mutatnia.De ha biztosra akarsz menni ha nem jön meg, két napra rá csináld.sok sikert.
szia! ha jövõhéten kell megjönnie, és már 2 hete érzed ezeket a dolgokat, akkor szerintem az még nagyon korai!ha jövõhéten kell megjönnie, akkor kb. múlt héten volt peteérésed, ha rendszeres a ciklusod! akkor hogy érezheted már 2 hete? akkor neked már az elõzõ mensinek is ki kellett volna maradnia! vagyis már lassan egy hónapos terhesnek kell lenned!
A magas vérsüllyedés az tünet, az nem maga a betegség. A magzatra az a betegség lehet hatással, ami okozza a megemelkedett vérsüllyedést.

2napja erzem a nathat szarul erzem magam a kerdesem az lenne hogy mitol szurhat a baloldali hatam? Igaz nem folyamatossan de bele szurkal, es van mikkor a szivembe is szur

nathas vagyok mitol szurhat a hatam es a szivem ?

Legjobb válasz: tüdõgyulladás? nekem az volt ilyen. Szerintem menj el orvoshoz.

tüdõgyulladás? nekem az volt ilyen. Szerintem menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: koszi. de a tudogyulladasnal is szurhat a sziv ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!