Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van hogy amikor szeretkezünk (3 db)

Mitöl van az hogy amikor szeretkezünk alig várom hogy a popsimba is berakja?

Csak azért kérdezem mert elmeséltem a barátnöimnek azok azt mondtak hogy utálják a poposzexet és ök nem vágynak ilyenre.Én meg arra vágyok ha vele vagyok hogy mindenhol jól megdugjon.Ez mért van?

Legjobb válasz: Ha ez neked is jó, meg neki is jó, akkor nincs ezzel semmi gond, élvezzétek egymást, ahol csak jólesik!

Ha ez neked is jó, meg neki is jó, akkor nincs ezzel semmi gond, élvezzétek egymást, ahol csak jólesik!
Mert neked ez a jó. Ennyi.
ez nálunk is mükszik már 19 éve
igen, tenyleg fiu vagyok. jovo heten leszek 24 :D hatha meglep a baratnom valami hasonlo benyomast kelto elmennyel ;)
hmm...ugylatom egy szexistennovel alunk szemben! :D nekem is ilyen kell......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm te elöttem választ iró.Biztos találsz magadnak te is csak keresni kell.Gondolom pasi vagy.Amugy hány éves vagy?Érdekelne hány évesek irnak választ...?

A barátnőm már nem szűz és amikor szeretkezünk akkor mindig mondja hogy mikor hatolhatok be és majd szól ha fáj. De amikor megpróbálnék behatolni még csak a makkom van benn de már ezt csinálja u-u fáj és abba is hagyjuk. Ez mitől lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.

Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.
5 perc neked normális elõjáték??? Akkor még jó hogy fáj neki. Nálam az elõjáték a vetkõztetéstõl a behatolásig minimum fél óra, kivéve ha hirtelen esünk egymásnak (néha kell az is, de akkor õ már magától eléggé be van gerjedve). 5 perc ujjazásra és nyalásra? LOL Legutóbbi leányzót vagy 20 percen át csak nyaltam (elõtte masszázs, kézjáték úgy jó negyed órán át) és ezek alatt vagy 4-5 orgazmusa is volt. Na õ fel lett húzva alaposan. 5 perc. Pfff... Szexuális kultúra!!! Aztán lehet dugni!
A kérdezõt nem lehet pontozni, hogy mennyire idióta a kérdése, vagy maga a kérdezõ? :
Vegyél sikosítót, és kend be a farkad alaposan.Nem létezik, hogy így se menne be.
valamilyen gombás fertõzéstõl is lehet, szerintem menjen el egy dokihoz is, az a biztos
Ha nem úgy csinálod az elõjátékot ahogy neki jó lenne, akkor lehet az 2 óra is, akkor se lesz eredménye. Kérdezd meg õt hogy mi izgatja igazán. Nekem ez az ujjazós nyalós igen fantáziátlannak tûnik részedrõl, mintha csak azér csinálnád hogy na legyen már valami belõle. Ez így nem jó. Valószínû hogy a barátnõd egyáltalán nem kívánja hogy behatolj.
Elite Pain csodákra képes
Utolsó szinte a számból vette ki a szót. Kiegészíteném azzal, hogy én arra gyanakszom, hogy nálatok ez az egész úgy fest (bocsi ha nem), hogy levetkõztök, õ hanyatt fekszik, és te rögön rácuppansz a nunijára. Egy idõ után lehet, hogy felizgul, de egy nõnek sokkal jobb, ha az elõjáték kreatív, sokoldalú és kiszámíthatatlan, hogy nem tudja elõre, melyik pillanatban mi fog történni, és már egy jó ideje hemperegtek és simogatjátok egymást, cucorgatod a cicijét, stb, mire egyáltalán belenyúlsz a punijába. Ha ezt így késlelteted, és totál fel van izgulva mire egyáltalán belenyúlsz/-nyalsz, az sokkal izatóbb, sokkal jobban fogja kívánni, minthogyha csak a nunijával törödnél végig. 45 percig elég monoton lehet, az is elõfordulhat, hogy nincs is beindulva, csak ezt nem meri jelezni. Persze ez nem biztos, nekem is szokott fájni a behatolás, akkor is ha már maj'elélvezek, ezért írtam, hogy a gyakori szex nagyon sokat számít, attól "bejáratódik", a kezdeti fájdalmat el kell viselni, hogy késõbb jó lehessen. (Persze ezt finoman meg kell vele beszélni, nem szó nélkül erõszakosan benyomni.) És mindez persze az említett kreatív, játékos elõjáték esetén érvényes.
pszichésen fáj neki, mert nem élvezi amit csinálsz.figyelj rá jobban.
Szerintem az elõzõnek van igaza. Jobban kéne rá figyelj több idõt szentelj neki, ha nagyon figyelmes vagy vele és segítesz neki ellazulni úgy sokkal jobb lenne neki is. Azzal a barátommal, aki leginkább lent izgatott és nem nagyon figyelt rám csak arra, hogy nedves legyek és had hatolhasson belém azzal nagyon nem jött össze.:D Mellette nem is tudtam nyugodt és laza lenni így még szép, hogy nem is sikerült.:D Mostani barátom viszont ühm...:) Látom, hogy foglalkozik velem és vele már más a helyzet. Próbálj figyelmesebb lenni vele és nagyon türelmes:)
23:43-nak: Hát igen, nem vagyunk egyformák, de a te eseted szerintem ritkább. A nõk azért legtöbbször igénylik az elõjátékot.
Ha tényleg kellõképp fel van izgulva, akkor is elõfordulhat ilyesmi. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen gyakran dugtok. Ha mindig ezzel, nem csoda, hogy nincs "bejáratva". Egy kicsit tûrnie kéne azt a fájdalmat, hogy késõbb jó lehessen. Nekem is ilyesmi problémám van (lány vagyok), mikor megkérdeztem a nõgyógyászt, azt mondta, nincsen túl szûk nuni, csak túl ritka szex. Heti 2-3 rendes aktus kell ahhoz, hogy hozzászokjon a puni.
Szerintem arról van szó, hogy a csajnak nincs kedve a szexhez és ezért fogja inkább arra, hogy fáj neki, hogy elõbb szabaduljon. (Feltéve ha tényleg nem nedvesedik egyáltalán, mert akkor ott gáz van)
Hát nem tudom. Nálunk sem tart tovább az elõjáték. Én nem szeretem, ha a párom masszírozgat meg ilyenekkel húzza az idõt. Ok, ujjazzon egy kicsit, az még belefér, de azt se sokáig. Én ha szeretkezni akarok, akkor azt a farkával akarom, nem a kezével. Ujjazni magamat is tudom. Szerintem az elõjáték csak arra jó, ha a pasi hamar elmegy és nem tudná máshogy kivárni, mire elmegy a csaj. Olyankor elélveztetik kézzel-szájjal. Szóval olyan is van nekem, hogy ujjazástól meg simitõl nem nedvesedek be, mert nincs hozzá se kedvem, se hangulatom. Épp hogy kicsit leszek nedvesebb, annyira hogy nem csontszáraz és mivel tudom, hogy hiába is kínlódna, nem lennék nedvesebb (mert totál nincs az egészhez kedvem) szoktam mondani, hogy ok tegye be. Kicsit kellemetlen olyankor, de az sem fájdalmas, csak nem csúszik rendesen. És csodák csodája, 3-4 mozdulat bennem és máris van kedvem is, meg nedves is vagyok. De nem fájt egy másodpercig sem. Na akkor ez most hogy is van?
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam amit mondtatok legalább 45 percig nyaltam meg ujjaztam de ugyanaz volt
A kérdező hozzászólása: persze általába 5percig ujjazom meg nyalom
Az elõjáték megvolt normálisan?
A kérdező hozzászólása: mi aza elite pain?
szerintem elõjátéknak, vagyis inkább mondom azt hogy a nyalás meg ujjazás elég sztem negyed óráig. Amúgy a síkosító csodákra képes!:) 17L

Miért van az, hogy néha napi 4-5-ször is van kedvem szeretkezni (és szeretkezünk is) és egész nap kívánom a párom, de van olyan időszak is, amikor hetekig nem érzek hozzá kedvet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik,, adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)

Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik, , adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)
Nemtom szedsz e valami fogamzásgátlót. A hormonok bûne, h van egy idõszak, amikor jobban kivánod, aztán kevésbé, aztán egyáltalán nem. A fogamzásgátlók pozitív hatásai közé tartozik az is, h folyamatosan szinten tart, vagyis általában kapható leszel a szexre.:) Ha szedsz és mégis igy van, akkor nemtom miért.szio
nekem is néha van kedvem néha nincs! de általában van... az elsõ számú tanácsadó jól mondta mert ha nincs is nagyon kedvem akkor a barátom elkezd csak úgy izgatni és akkor rögtön én akarom szinte jobban :P
szerintem mindenkinek vannak ilyen idõszakok hogy hol jobban hol kevésbé kívánja a szexet. nekem pl ha egyáltalán nincs kedvem a férjem egybõl tudja hogyan próbálkozzon és azonnal megjön hozzá a kedvem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!