Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van hogy amikor (280 db)

Meg tudja nekem valaki mondani? Hogy az mitől van. Hogy amikor barátnőmmel pettingelünk. és rám kerül a sor és elkezdem kielégíteni az ujjammal akkor el kezd vérezni a vaginája. Valaki segitsen ez mitöl van.

Legjobb válasz: Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...

Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...
Mekkora vagy Freddy Kruger....eheheh
Vágd le a körmöd

Az mitől van, hogy amikor alszom folyamatosan csorog a nyálam? és amikor felébredek nyáltócs van a párnámon?

nagyon idegesít! főleg amikor a a frissen mosott hajam összeragad és büdöd lesz..szeretnék tőle megszabadulni de nem tudom hogy..légyszi segítsetek!!

Legjobb válasz: Csukd be a szád!

Csukd be a szád!
Nekem is ez a problémám, fõleg mióta fogszabályzóm van, azóta mindennapos. Kösd össze a hajad este és akkor legalább az nem lesz nyálas! :D

Az mitől van hogy amikor nézem a pornót feláll és nagyon kívánok valakit aztán amikor matyiztam egyet akkor már nem tetszik annyira?

Legjobb válasz: Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.

Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.
mindenkinek így van. ha 2 hétig nem vered, még kiszel tündét is megkívánnád.
Na azért Kiszel Tündét nem!! Egyébként ez éppen így van a szexben is, mert a második kör néha a fiúnak már csak önfeláldozás. :)
Ez nálam is így van -épp nemrég beszéltünk egy haverommal róla, hogy õ is így van ezzel. Ezt persze nem a bi filmes válaszra értem. Azthiszem ez a "vadászösztön" ami miatt tulképp szinte minden férfi megd.gná legalább az ismeretségikörében levõ hölgyek hetven százalékát -max nem szeretné, hogy ezt más is tudja. üdv: 24f
Kiszel Tündéhez olyan 40 évi veretlenségre van szükség. :)
Milyen filmet nézel?
Nálam is ez van:) )
Nálam is de csak ha BI filmet nézek.
Kézzel stimulálni, eléggé gyenge érzés, az agyi fantázia teszi hozzá a szükséges 70-80% -ot. Ha a fantáziád csõdöt mond, akkor nem fog jól menni! Ez így mûködik.

Mitől van, hogy amikor elalszom a buszon, ritkán, pár hetente, kb pár percre rá önkéntelenül felemelem a karom (ritkábban a lábam). De nem lassan. Olyan rendes sebességgel, mintha mondjuk nyúlnék a sapkámér. Miért van ez?

Olyan mintha az álmomban levő mozdulatot akarnám leutánnozni. Ezután egyből felébredek. (A felemelés rossz szó de jobbat nem találtam arra hogy kifejezzem.)

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.
nem jön tom? kérd meg jerryt
az írásodból csak arra tudok következtetni h a kézügyességeddel lehet valami......talán ha meg tanulsz rendesen írni a farkaddal is könnyebb lesz a dolog....
Nagy valószínûséggel (részleges) fitymaszûkületed van. Nem kell megijedni, vagy ilyesmi, még rendbejöhetnek a dolgok magától is, de ha késõbbre sem (18-20 éves korodra) javul a helyzet, és zavar a dolog mondjuk a szexuális életedben, mindenképp nézesd meg orvossal, aki valószínûleg többféle kezelést fog javasolni, egyszerû dolgoktól kezdve egész a teljes körülmetélésig, és a döntés rád lesz bízva. Ha viszont nem okoz problémát, és nem is lesznek higiéniai gondjaid, nem kell miatta különösebben aggódnod. A tisztaságra viszont fontos figyelni.
A kérdező hozzászólása: bocsánat a hüllõkhöz akartam írni
Elkapta a fényt, és most élvezi. ;)
Mert ugye a nap fokozatosan sötétedik el, a lámpa meg egyik percben még ég mint a tûz, másik percben még már minden sötét és hidegebb. meg nyilván szeretné vissza kapni a jó meleg lámpáját :-D
Napozni szeretnek a teknõsök. Lehet azon gondolkodik hogyan tudna felmenni a lámpához mégközelebb. Amelyik állat fel tud, pl a kaméleon, az bele is dugja a fejét a lámpába, ha van rá lehetõsége.
Ha a nézés azt jelenti, hogy arrafelé nyújtja ki a nyakát, az azért van, mert a nyaka tele van hajszálerekkel, így a fény nagyobb felületen éri, és gyorsabban felmelegszik. A hüllõk sok trükköt bevetnek ezért, valamelyik sötét kövekre hasal, valamelyik kitátja a száját, hogy belülrõl is érje a napfény...:)
szoláriumozik :D

Az mitől van, hogy amikor wmv fájlokat akarok lejátszani kmplayerrel, és beletekerek, csak a hang jön be, a képre pár másodpercig várni kell?

Van, hogy a hangra is várni kell minimális időt. Érdekes, hogy ezt csak wmv fájloknál csinálja (és egy-két flv fájlnál, de az ritka), másnál nem. A gépen most csak kmplayer van, a saját beépített kodekjeit használom. Windows Media Playerrel nincs gond, ott egyből jó a beletekerés után is. Illetve még egy furcsaság, a Media Player Classic a wmv fájlokat egyáltalán nem játssza le. Ezek alapján tudtok megoldást javasolni?
En most foglalkozom a biorezonancia temaval es szerintem jo dolog. Nezd meg te is: http://www.witamed.hu

Az mitől van hogy amikor elélvezek akkor a puncimból átlátszó folyadék szinte majd nem hogy spriccel belőlem? Mi az? 20/L

Amikor elélvezek átlátszó víz szerü folyadék jön a puncimból,van amikor nagyon er?teljesen szinte kit?rve onnan..mi az?Másnak is van ilyen?

Legjobb válasz: intenzív orgazmus. létezõ jelenség :)

intenzív orgazmus. létezõ jelenség :)
Más meg mit össze kínlódik, hogy megtanulja ... Örülj neki! Bár az azért elég furcsa, hogy a mai pornóval tömött netes világban még nem találkoztál ilyennel.
A kérdező hozzászólása: Van olyan hogy szó szerint egy hatalmas tócsa van alattam és az egész ágyat át kell húzni:) )
A kérdező hozzászólása: ma 12:53 Haha nagyon vicces vagy tudom hogy van google.De honnan tudtam volna hogy ilyen speciális neve van hogy squirt.?!
A kérdező hozzászólása: ma 12:53 Én nem hallottam még errõl..eddig nem nagyon csinálam ilyet, nem régóta élvezek el így.De nem mindig, de van olyan hogy erõtljesen kilõvel belõlem ha éppen a barátom kihúzza.
Ne félj jó dolog , nem mindenkinek adatik meg (: 3. voltam.
nem biztos, hogy squirt. látni kellene és akkor többet tudnánk, ugye? :)
Ezt hivják úgy hogy esõcsináló, a pasik többsége szereti úgy tudom.
Ejakuláltál = Squirt Google a Barátod ;)
A kérdező hozzászólása: ma 13:02 Nem nem találkoztam mivel nem nagyon nézek pornót.Nagyon ritkán de ilyen filmekbe még nem futottam bele.De most utánna olvastam ennek a squirtnek vagy mi ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!