Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van a csajom (24 db)

örülj annak, hogy van orgazmusod.
és miért jó ha visszatartod? nemértem mi értelme lenne. de tuti hogy nemtudod megmagyarázni!!!
parafadugóval
tudtam hogy titok marad! hehe nyertem.
Egy nõnek minek? Menjen el ahányszor jólesik, ha már képes rá a kis teste.
az én csajom is hamar elmegy, és az a baj ezzel, hogy utána már érzékeny neki, kellemmetlen, ha tovább ügyködök. Pedig én még élvezkednék... :-(
A tökéletes módszer (mindkét nem figyelmébe): 1. Keress Google képkeresõvel az "arcátültetés" szóra 2. Szemelj ki pár komolyabbat, és jegyezd meg minden részletét 3. Képzeld a párod fejének, amikor közeleg a veszélyes rész.
Szia, amikor érzed , hogy közelvagy, nagyon közel, lélegezz mélyeket , ez lassítja és fokozza az intenzitását, fergeteges lesz, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a a kérdésre adott igazi, komoly válaszokat.

Fiúk! Ha tetszik egy csaj, akkor leszólítjátok? Mitől függ ez? Milyen helyzetekben (és hol) szoktatok leszólítani csajokat? Mennyire számít, hogy épp kivel van az a csaj?

Például meglátsz egy neked tetsz? csajt a padon ülve, miközben kutyát sétáltatsz, vagy bicózgatsz. Leszólítod? Vagy csak megnézed és mész tovább?

Legjobb válasz: A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)

A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)
Nem szólítom meg, mert úgy is azt fogja hinn, hogy össze akarok jönni vele vagy dugni ls megpróbál lerázni. Valljuk be melyik nõ szereti ha ismeretlen fickók letámadják az utcán mindféle ostoba butasággal.
Hát ha egyedül van a csaj, akkor inkább szólítom le, mintha a barátnõivel lenne :D Csak úgy nem szólítom le, hogy mondjuk ül a padon én meg tekerek ezerrel biciklivel aztán fogom magam és leugrok a jó csajnál :) De ha mondjuk kettesben vagyunk egy buszmegállóban, akkor már esélyesebb...
hát tuti hogy csak akkor szólitanám le, hogyha egyedül lenne, de igazából pont úgy van ahogy mondod, haverral bringázunk, megnézzük, aztán megyünk tovább :D 16/F
A kérdező hozzászólása: Értem.:) SZóval akkor nem nagy esély van rá, hogyha kiülök a padra az 5éves unokahugommal, hogy leszólít egy srác csak úgy.:D 2.kommentezõ! Szerintem minden csajnak jól esik, ha egy ismeretlen srác megnézi az utcán, aztán leszólítja...bárhogy is néz ki az a srác. És az miért baj, ha azt hiszi (tudja), hogy össze akar jönni vele a srác? Ha bejön neki, akkor nem fogja lerázni. Ha nem jön be neki, akkor sem biztos... a legtöbben szeretnek ismerkedni, és új barátokat szerezni.:)
Hát az esetek 95%-ában csak megnézem, és megyek tovább. Ha valamiért nagyon bejön a csaj, vagy csak megfog benne valami, akkor elõször is megpróbálom elérni hogy észrevegyen, felfigyeljen rám. Akkor kis szemezés, rámosolygok, ha visszamosolyog, akkor odamegyek és elkezdek dumálni valami tök semleges témáról, közben mondok neki egy-két bókot, de azért nem nyomulósan. Így pár percig dumálunk, aztán ha érzem h nem akar lekoptatni meg nem érzi feszélyezve magát, akkor megkérdem h nincs-e kedve beülni vhova vagy vmi. Azt vettem észre, hogy nem szabad túl sokáig kerülgetni a forró kását, az õszinteség a legjobb, persze a kötelezõ köröket le kell futni :) Amúgy nekem azért könnyebb, mert egy olyan helyen lakok, ahova nyáron rengeteg turista jön, a helyieket ismerjük, a turista csajokkal meg nem bukhat az ember nagyot, úgy sem látjuk többet egymást (meg úgy vettem észre, a csajok is bátrabbak, ha nem otthon vannak, hanem idegen helyen :) Meg így rögtön adódik is a egy téma, hogy honnan jöttél, pláne ha külföldi :) És amúgy is ott van egy csomó hely a parton, ahova be lehet ülni, nem kell messze menni. Egyébként két verzió a legjobb: 1. Ha egyedül van, és én is vagy 2. Ha barátnõkkel van, én meg haverokkal. Ha simán õ barátnõkkel van, én meg egyedül, akkor nem megyek oda, nem csinálok hülyét magamból :) 16/F Jó hosszú lett, de azért remélem hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hosszú választ!:) És mi van, ha egy haveroddal vagy, és a csaj meg egyedül?:D
Hát haverokkal is néha (nagyon néha) oda szoktunk úgy menni, de akkor meg a csajnak kényelmetlen, és gyorsan lekoptat minket általában, vagy összeszedi pár barátnõjét, hogy ne legyen egyedül. Olyan nem szokott lenni sokáig, hogy egyedül van a csaj, mi meg többen.
A kérdező hozzászólása: Éértem. Köszi:)

A csajok hamar ráunnak a jó pasikra vagy ez mitől van?

Sok csajom volt mégis több mint a fele azért szakított velem mert azt mondta hogy megunt. Miért van ez? Azért mert nem bírják a csajok az olyan pasikat akik sokat foglalkoznak velük(ez alatt azt értem hogy hónaponta vittem nekik virágot, csokit, stb... Minden este felhívtam ?ket hogy jó8 kívánjak nekik, minden nap találkoztam mindegyikkel naponta 1-2 orát). Velem van a baj vagy azokkal a lányokkal akik annak ellentétére hogy annyi id?t szántam rájuk végül rám untak?(Ezt a kérdést leginkább azért tettem fel mert a GYK-n egy csomó olyan kérdést láttok hogy "Hová tüntek a kedves, jó pasik?" mégis ógy látszik mikor kapnak egyet akkor arra meg ráunnak?)

Legjobb válasz: Szerintem meg a pasik is hamar ráunnak a jó csajokra. Nehéz ebben logikát találni.

Szerintem meg a pasik is hamar ráunnak a jó csajokra. Nehéz ebben logikát találni.
"Szerintem meg a pasik is hamar ráunnak a jó csajokra. Nehéz ebben logikát találni." Nõi logika...
Szia! Igazából fogalmam sincs mi bajuk van a lányoknak veled.. Én szörnyen tudnék neki örülni néha ha a barátom felhívna esténként jó8-et kívánni, vagy a munka mellett szakítana rám egy kis idõt. Megértem hogy sok a dolga, de igazán megtehetné és még (nem kérem hogy teljesen) de egy kicsit lemondhatna a barátairól is.
A kérdező hozzászólása: 6odiknak: köszönöm a választ :D próbálok akkor inkább ilyen lenni és majd 18 visszaveszem régi énem. 7ediknek: Bevallom ez egy kicsit egós volt a részemrõl hogy jó pasinak neveztem magam. Miután szakított velem egy pár olyan csaj aki azért hagyott el mert unalmasnak tartott, megkérdeztem tõlük hogy amúgy untattam õket? És a mindegyiktõl ugyan azt halottam: Rendes meg jó srác vagy csak unalmas volt már egyszerûen a kapcsolatunk, semmi ujjat nem mutattál. Járok ki haverokkal, sportolok szinte mondhatni mindenkivel jóba vagyok bulizni is tudok csak nem vagyok az a vad állat típus aki minden második nap részeg.
ja és az, hogy te jó pasinak titulálod magad, az egy dolog. de a lányok is így vannak vele? nem vagy közben unalmas? mindig tudtok beszélgetni? hagyod érvényesülni a barátnõdet melletted? szerintem ezeken gondolkozz el! 7. voltam
hány éves vagy? sajnos most én is ilyen vagyok, mert ez a fiatalsággal jár. tudom, hogy pár év múlva két kézzel kapkodok majd egy olyan fiúért, amilyen az elõzõ barátom volt. szinte ugyanezt csinálta, de nekem már sok volt. tizenévesen a romantika és a töménytelen mennyiségû édes gesztus szerintem sok egy lánynak. ebben a korban inkább olyan fiúval jönne össze legtöbbünk, aki foglalkozik velünk, heti 3-5ször találkozni akar, viszont rengeteget lehet vele nevetni és van közös téma is. aki néha olyanokat szól be, hogy megsértõdök, de a többi esetben vicces és jó, hogy húzzuk egymás agyát... majd pár év múlva igen, ilyen romantikus fiút szeretnék, aki törõdik velem minden nap, minden este és sokszor eszébe jutok. de nem most. szerintem amúgy sem a hosszú kapcsolatokról szólnak ezek az évek, bár nem mondom, hogy nem lennék benne, egy olyan fiúval, mint amilyet leírtam az imént 16L
A kérdező hozzászólása: Üresfejû miért lennék? azért mert túl sok idõt törõdök velük?
Lehet egy kicsit üresfejû vagy.
A fiatalabb csajok igen.Viszont az idõsebbek ezt nagyon is értékelik.
Nézd, én ugyanilyen voltam (lány vagyok). Nagyon sokat törõdtem a barátommal, kedvenc kajáját fõztem, mindig azt kapta karácsonyra, amirõl álmodozott (én persze semmit nem kaptam, szó szerint semmit), lehet, hogy ez közönséges, de szexuálisan is minden vágyát teljesítettem (a környezetem visszajelzései alapján "jó nõ kategória vagyok"), a megtakarított pénzembõl kölcsönadtam a különóráira (persze egy fillért se láttam belõle), aztán nemcsak hogy úgy kezelt mint egy darab ...rt, de még meg is csalt, sokáig, a hátam mögött... aztán a végén kidobott. Nagyon össze voltam törve és úgy gondoltam, velem van a baj, mert nem lett volna szabad õt ennyire "elkényeztetni". És hogy keményebbnek kell lenni a pasikkal, és véletlenül sem kedvesnek lenni velük. Aztán jött a mostani barátom..és mit ad Isten, két éve együtt vagyunk, ugyanolyan vagyok, mint voltam, és nagyon nagyon szeretnek. Úgy érzem, megbecsül, örül ha a kedvenc kajáját fõzöm, soha nem élne vissza semmiféle szexuális dologgal velem szemben, én kapom karácsonyra az áhított ajándékot és tényleg nagyon nagyon szeret úgy és azért, amilyen vagyok. Így nem hiszem, hogy veled lenne a hiba, egyszerûen olyan lányt kell találnod, akinek az aki vagy, az a tökéletes pasi és nem akar mást.

Mitöl van kipatogva a csajom segge?

sexuális téren eltaszit ! én már gondoltam arr is ,hogy borotválja és attol pattog ki ! szerintem ha ilyen problémám lenne ha csaj lennék én gyantáznám tuti !!

Legjobb válasz: 1. rossz helyen van a kérdésed! 2. baromira bírhatod a lányt 3. ha kicsit is szeretnéd(?), akkor nem a "csajod segge" szavakat használtad volna!!! Simán lehet egy allergia, akár a fehérnemûre, akár a mosó-, öblítõszerre. A gyantázástól épp úgy kipattoghat, mint a borotválástól. Egyébként meg azért nem írok rád jelzõt, mert ki lenne töröltetve a válaszom. De egy nagy 0 vagy...

1. rossz helyen van a kérdésed! 2. baromira bírhatod a lányt 3. ha kicsit is szeretnéd(?), akkor nem a "csajod segge" szavakat használtad volna!!! Simán lehet egy allergia, akár a fehérnemûre, akár a mosó-, öblítõszerre. A gyantázástól épp úgy kipattoghat, mint a borotválástól. Egyébként meg azért nem írok rád jelzõt, mert ki lenne töröltetve a válaszom. De egy nagy 0 vagy...
Gyökkér..
4. sz#r a spermád, arra allergiás, legközelebb a lepedõre dolgozz
Lényeg a lényeg, hogy te biztos tökéletes vagy!
Ugy beszélsz szegény lányról mint egy tárgyról...csatlakozom a 1. válaszolóhoz!
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
Nekem egyszer akkor pattogot ki, amikor nagyon mûszálas ruhát hordtam és nem bírta a bõröm.
egyetértek az ELSÕ válaszolóval!
mert érzékeny a bõre pl a borotvára..
A kérdező hozzászólása: A VÉLEMÉNYEM ROLATOK : EGY RAKÁS FASZOPO !
Az érzés kölcsönös nyugodj meg XD

Facebokon van egy csaj aki nem valami szép viszont a képei izgatóak számomra. Ez mitől van?

A csaj melltartóban van elég csúnya de ha nézem a képeit áll a farkam és kivánom őt! Régen nem érdekeltek a csúnya lányok! Mi történik velem? 21fszűz

Legjobb válasz: Hagyd békén ezt a kislányt.

Hagyd békén ezt a kislányt.
belinkeled nekem privibe a csaj adatlapját?
Ez kérlek alásan attól van, hogy a tudatalattid sunázná.

Mitől van az, hogy nagyon kevés csaj tetszik nekem? Baj ha nem veszem lejjebb a lécet?

Egyszer?en kevés olyan lány van ebben az országban akikre azt mondanám, hogy ez nagyon jó n?, és le is feküdnék vele. Egyszer?en nekem olyan lányok tetszenek akiknek szép az arcuk, és van normális alakjuk ( nem a csontsoványakra értettem). Ez jöv?be nézve baj, ha ilyen vagyok? 21/F

Legjobb válasz: Te meg naiv, ha ezzel nem vagy tisztában ;)

Te meg naiv, ha ezzel nem vagy tisztában ;)
Ha jóképû és kõgazdag vagy, akkor nem baj. Ha nem, akkor ilyen igények mellett sose lesz csajod.
15:29nek igaza van, és nincs okod háborogni. Vagy neked lehetnek nagyok az elvárásaid de a csajoknak nem?
Ne aggódj, nekem is számít a külsõ, nekem is csak a szép lányok tetszettek ennyi idõsen is. És bár nagyon nehezen, de összejöttek velem. Most is van egy hosszabb kapcsolatom, és meg is akarom tartani. Én mondom, hogy nem érdemes lejjebb adni, csak mert elmegy az önbizalmad..., majd visszatornászod. Persze a belsõ is fontos, mert lehet akármilyen szép, nem biztos hogy szimpatikus lenne. 24F
Én is így vagyok vele... szintén 21 évesen.
Nem baj. A génjeid válogatnak. Nem a mennyiség, aminõség a fontos. Viszont az baj, hogy a külsõségekrõl beszélsz. Ha valakiben megleled a társad, hidd el, olyan szépnek fogod látni, mint senki mást!
Nem baj hogy nem veszed de a végén nagy pofára esés lehet belölle.....de ha az isten szeret táán ösze jöhetsz eggyel de ennek nem nagy a valószinüségee
Komolyan elborzaszt hogy a többség milyen pesszimizmussal áll az élethez.
Ez nem pesszimizmus, csak realizmus :P Ha nem születtél Brad Pittnek, csodát nem lehet tenni.
Teljesen normális hogy nem adnád lejjebb a szintet. Egy egészséges önbizalmú és lelkületû embernek nem is szabad. Ne hallgass azokra akik azt mondják hogy ha nem vagy gazdag és modell külsejû akkor válassz "kevésbé jó" barátnõt. Csak a saját frusztrációjukat vetítik ki rád. Egy életed van, ne érd be kevesebbel, mint amire vágysz. De az is igaz hogy tenned is kell a dologért, szóval nem elég otthon csücsülnöd és fényezni a fütyköst, hanem olyan embernek kell lenned/olyanná kell válnod, aki méltó társa lehet egy vonzó és intelligens nõnek.
Jó. Keresd. Nem értem minek írogatsz ide, úgyse érdekel téged ki mit mond. Keresd a számodra megfelelõ lányt, sok sikert.
Viszont azt is írtad, h nagyon kevés csaj tetszik.
A kérdező hozzászólása: Na tisztázzunk vmit, én nem mondtam egy szóval se, hogy tökéletes alakja meg arca legyen, csak legyen ez szép nem a tökéletest keresem.
Nem tom milyen pasi vagy, ezért írtam már az elején azt, h ha jóképû és gazdag vagy, akkor nem baj.
A kérdező hozzászólása: 15:58 És te honnan tudod, hogy milyen pasi vagyok?
És te komolyan csak Brad Pitt külsejû emberekkel látsz szép csajokat? Ne idegesíts már...
Vannak ezzel így néhányan...
Igazán szépeket igen. V gazdagokkal.
Szerintme ez igy helyes, nem kell ezen változtatni:) Énis igy vagyok vele. De nem magas a lécem. mert téleg nem ilyeen nem tom mien csávókra bukok hanem átlagosakra és nem az a kevés hanem az akinek az a kisugárzása van amilyenre én vágyok :) 18/L
Remélem a barátnõd is csak egy helyes arcot, kigyúrt testet és egy farkat fog látni benned - már ha megvan ezek közül bármelyik is.
Igazából én is így vagyok vele, és még 24 évesen nem volt barátnõm, de most hátha összejön valakivel, reménykedem.
nem érdekel a belsõ? akkor lehet hogy fogsz találni egy szép, jó alakú modellt akire izgulsz mint állat de az is biztos hogy normális kedves, jólelkû lányt nem.
Szerintem itt mindenki tökéletesen érti mit mondasz. Viszont kíváncsi vagyok, neked mik a paramétereid? Jóképû vagy? Izmos vagy? Okos és humoros vagy? Van pénzed? Mert ahogy már mondták, nemcsak te támasztasz igényeket. Ha egy nõ nagyon jól néz ki, akkor megteheti hogy válogat. És nem egy lúzeroid pojácát fog választani, aki csak csorgatja utána a nyálát.
én megértelek, nekem is csak a helyes pasik jönnek be, de nekem a belsõ is számít :)
honnan veszed, hogy nem értjük? Mit nem értenek/ünk?
A kérdező hozzászólása: Nem igaz, hogy nem értettek meg.
A kérdező hozzászólása: Na jó elég volt
"A komment megírásának idõpontja: ma 15:56" Az a baj, hogy csak a dugáson jár az eszed. Ezesetben nincs nehéz dolgod, kinézel egy neked tetszõ örömlányt és fizetsz neki a szexért. De egy kapcsolat nem ebbõl áll, ha arra vágysz, akkor fontos a belsõ is. Hacsak nem akarsz napi 16 órában szexelni.
A kérdező hozzászólása: 15:56 Nem egyéjszakás kalandot keresek, hanem tényleg az igazit keresem.
Amúgy a külsõ nem minden, fontosabb h a lány normális, kedves, intelligens legyen. Ezt viszont neked kell belátnod, mert a lányok nem fogják értékelni a belsõdet, amíg a külsõd nincs megfelelõ szinten.
ha gazdag vagy híres vagy akkor nincs gond. vagy ha esetleg legalább olyan jól nézel ki mint a Brad Pitt akkor se, de amúgy lehet lejjebb kellene vinni...
Nem azt mondtam h ne válogass! Válogass, csak készülj fel arra, hogy sokért cserébe neked is sokat kell adnod! Pl. nagyon jó külsõt, és jó anyagi hátteret.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok boldogtalan lenni!
A kérdező hozzászólása: Én se fogom soha a büdös életbe lejjebb adni.
Nem az a kérdés, h megnézed v nem. Minél szebb egy csaj, annál válogatósabb, és egy bombázó tuti nem fogja a saját szintjénél alább adni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok ezen változtatni.
A kérdező hozzászólása: De bazme te nem nézed meg, hogy milyen egy csaj? Most mit csináljak, hogy így születtem, hogy kevés lány jön be?
A kérdező hozzászólása: 15:29 A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. Te meg egy idióta barom vagy.
A kérdező hozzászólása: Jó de annyi lány van akivel egy pénzért se feküdnék le.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom és nem is tudom lejjebb adni.
Én megértelek, csak szembesítettelek az igazsággal, h az igazán jó csajoknak csak az igazán jó pasik kellenek. Ha ennek ellenére nem éred be kevesebbel, az már a te bajod.
A kérdező hozzászólása: De most miért mindenki válogatós nem? Nem ért meg engem senki? Egyszerûen aki nem tetszik arra fel se tudnék sehogysem izgulni.
Az van, hogy aki okos, az okos barátnõt is akar. Aki meg szép, az szépet. Ne degradáld le magad, ne mond, hogy a belsõ nem számít, ezzel magadat minõsíted. Igazából nem baj, mert mindig megleli a zsák a foltját! :) Vannak okosak és szépek, vannak csak okosak, és vannak csak szépek, és vannak randák és buták is. Mindenki a maga szintjén keres, és talál. Erre írtam, hogy a génjeid válogatnak, de amikor majd már nem az lesz a lényeg, hogy lefeküdj valakivel, hanem az, hogy közös jövõt tudj vele kiépíteni, akkor már önkénytelenül számítani fog az is, hogy belül egyezzetek. Ennyi idõsen még nem nagy baj, ha csak a külsõ számít. Majd, ha 26 évesen is így érzel, akkor már félõ, hogy tényleg gond lehet. Ne pontozz le nagyon, hidd el, ha nem is értsz egyet, de nagy igazságot mondtam, ergo a válasz hasznos. Sok sikert!
Ha ilyen válogatós maradsz, keresheted ítéletnapig.
A kérdező hozzászólása: Még eddig nem találtam, az igazit keresem.
Tulajdonképpen ezt már eldöntötted magadban, hogy nem gáz, és nem is fogod lejjebb adni a mércét. Ha meg valaki próbál tanácsot adni, lehurrogod. Ha eddig is találtál barátnõt, aki neked bejön akkor ezután is fogsz. 19/L
Akkor most mi a kérdésed tulajdonképp? Hogy baj-e? Nem baj. Maximum nem leszel soha nõvel, ennyi. Rajtad kívül senkit nem érdekel.
Az baj. A belsõ ugyan olyan fontos, mint a külsõ. Ha az egyik nem megfelelõ, akkor már gond van.
A kérdező hozzászólása: Engem nem nagyon érdekel a belsõ!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nagyon számít a külsõ.

Természetes az, ha a péniszemnek fürdés után pár óra elteltével kezd kellemetlen illata lenni? Elég kellemetlen, mikor a csaj éppen elkezdené, neked ki kell menni megmosni. Neked is van így? Mivel lehet megelőzni? Mitől van ez?

Legjobb válasz: Megoldás: aki nemi életet él annál természetesnek kéne lennie az alap higiéniának, tehát aktus elõtt és utáni tisztálkodásnak. Ha tudod, hogy szexelni fogsz, mosakodj meg elõtte. Ennyi.

Megoldás: aki nemi életet él annál természetesnek kéne lennie az alap higiéniának, tehát aktus elõtt és utáni tisztálkodásnak. Ha tudod, hogy szexelni fogsz, mosakodj meg elõtte. Ennyi.
Nekem is ilyen. Ha fel vagyok fázva akkor meg még szörnyûbb szaga van. 20/F
Fürdés után pár órával fürödjön meg megint?
Fürdés után a törülközésnél húzd hátra a fitymád és töröld meg a makkodat is teljesen szárazra! A nedves közegben könnyeben lesz büdös.

Mitől van az, ha egy fiú állandóan a csajozással, csajokkal kapcsolatos dolgokkal szövi tele a mondandóját egy fiúk közti társalgásban?

Milyen lehet az ilyen ember személyisége?

Legjobb válasz: Még szûz és P*na hiánya van :D

Még szûz és P*na hiánya van :D
Ha folyton csajokról beszél lehet hogy csaj hiánya van vagy csak igy akar bevágódni vagy vicces lenni :P

Bisex lennék? Mitől van az h szeretem a pasikat, van barátom mégis titokban csajokra izgulok, nem mintha pasira nem menne de valahogy jobban leköt a női test. Arra szoktam masztizni is.

Szeretem a barátom mégis túl nagy a sexuális éhségem. Amit vele nem tudok kielégíteni ha megy akkor ahhoz is sok id? kell. Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?

Legjobb válasz: "Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?" Keress egy lányt, aki belemegy ebbe,

"Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?" Keress egy lányt, aki belemegy ebbe,
ugyanezt gondolom magamról, hiszen ugyanebben a cipöben járok, szeretem a párom, de a csajokra jobban felizgulok. talán mégis biszex vagy, és talán én is
Pároddal próbáltad már megbeszélni? Persze elõször csak óvatosan puhatold ki hogy mi a véleménye, de ha abba a 99 százalékba (nem reprezentatív) tartozik amibe én is akkor imádni fogja. Onnantól fel lehet vezetni az elõjátékot némi közös leszbipornó nézéssel, vagy el lehet gondolkodni az édeshármason. Amúgy nincs azzal semmi baj ha van egy kis hajlam egy lányban, abszolút érthetõ, végtére is, nekem is a csajok jönnek be. (pláne ha ketten vannak)
Én is szeretnék csajjal lenni... 21/L
próbáld ki lányokkal is.
lány-nyal, tehát próbáld ki :) meg tudlak érteni, számomra is nagyon izgalmasak a lányok, igaz én pasi vagyok :)
Ugyanez van velem is... :S Egy menetet? ;)
Semmi gond nincs ezzel. A lányok szebbek mint mi, pasik. Elõfordul, hogy egy nõ saját magának is nagyon tetszik. Szerintem megvagy egy kicsit zavarodva, de van erre megfelelõ módszer. Nem szeretnék a részletekbe túlságosan belemenni, mert az már nagyon pornográf tartalom lenne, de annyit azért tanácsolnék, hogy próbáld meg a testreélvezõs nyalakodást. Remélem ebbõl mindent értesz;)

Mitől van az, hogy butának gondolom magamat? Nem vagyok elég okos a csajoknak?

Biológusként végeztem (Biológia és Földrajztanár msc -4 év f?iskola és 1 év biosz és 1 év földrajz msc képzés). Tehát 6 évig tanultam és 4 essel végeztem el az összes képzést. Viszont nem érzem magamat jónak a szakmámba. Egy kórházban dolgozok. De pokolian rossz a hosszútávú memóriám. A rövidtávú az jó, mert vizsgára mindig úgy mentem, hogy pár nap alatt elolvastam a 60-80 tételt és utána pár hétig tudtam, utána a megtanult dolgok 3/4 e valamiért kiürült. De sajnos most is így vagyok ezzel, nagyon rossz a hosszútávú memóm. Ez csajozásban is hátrány szeritnem. Mit lehet tenni? Hogyan lehet azt fejleszteni? 27 F

Legjobb válasz: hát, nekem a rövidtávú sem... :-) Nem csak arról van szó, hogy valójában keveset foglalkoztál egy adott témával? Azt hiszem,a vizsgákra megtanult anyagokra senki nem emlékszik - én néha vizsga után már azt sem tudom, mit húztam... :-)

hát, nekem a rövidtávú sem... :-) Nem csak arról van szó, hogy valójában keveset foglalkoztál egy adott témával? Azt hiszem, a vizsgákra megtanult anyagokra senki nem emlékszik - én néha vizsga után már azt sem tudom, mit húztam... :-)
Adom az elõttem szóló válaszát:) Én is egyetemista vagyok, szerintem nagyon is jó a memóriám, mégis az egyetemen tanultak jó részére nem emlékszem, csak arra, amit használok is. Egyszerûen így vagyunk kitalálva (persze 0, 001 % kivétellel, mint S. Hawking és társai)ami nem kell, azt ha nem is teljesen elfelejtjük, de azért egy jó részben leépül. Az, hogy mennyire vagy okos, az intelligencia nem függ szoros kapcsolatban a memóriától, egy csaj nem azt kéri, hogy add elõ neki a vizsgatételeidet, hanem, hogy legyél empetikus és értelmes. A hétköznapokban és a párkapcsolatokban ez számít szerintem. (Nyilván nem teljesen, de alapjában ez.) A memóriát elvileg nagyon hatékonyan lehet fejleszteni agykontroll tanfolyamokkal, csak az nem olcsó, de régi álmom, hogy beiratkozzak egyre:) Amúgy ne izgulj, biztos elég okos vagy egy párkapcsolathoz, rengeteg nem értelmiségi embernek is van párja:)
Az egyetemi vizsgákra mindenki így készül: nem olyan rég diplomáztam le, de az anyag 75%-ából kb annyira emlékszem, hogy el tudnám mondani, mirõl szólt a tantárgy, illetve tudnám, merre induljak, ha használnom kellene az ottani tudást. A hosszútávú memóriáddal ettõl még nincsen gond. Az egyetem egy dologra nagyon jó: ha nem pont az a típus vagy, akit a tanárok elképzelnek, akkor totál kinyírják az önbizalmadat. A munkahelyemen akadt ki nekem egyszer a HR-es, hogy miért van az, hogy itt van egy halom kib*szott jó képességû programozó matematikus, és egyiknek sincs egy fikarc önbecsülése sem. Hát ezért. A lényeg ellenben mégsem ez. Az, hogy milyen átlaggal végeztél és milyen szakon lószart sem számít abban a tekintetben, hogy mennyire vagy okos. Egy-két egyetemi diplomás kollégámat az ablakon vágnám ki legszívesebben, olyan sötét, nyomorék kockák, míg van egy haverom nyolc általánossal, akitõl kifekszem néha! Amiket felsoroltál, annak semmi köze a csajozáshoz, vagy, hogy buta vagy e, vagy okos. Semmi gond nincsen veled az égvilágon, csak erre még te nem jöttél rá. Neked csak ÖNBECSÜLÉST kellene növeszteni, ennyi az egész!
Nyugi, egyrészt ez alapján nem feltétlenül vagy buta, másrészt ha az is lennél, az ilyesmi egy lányt se tart vissza, ha jól nézel ki.
Amit gyakorolsz is, (nem feltétlen fizikailag), napról napra, azt fogod tudni. De csak amíg gyakorolod. Ez ilyen. Aki jó valamiban, az nagyrészt attól, mert mindennap végzi. Én a memóriát leszarom, semmire tartom, még egy szaros 486-os CPU-nak is van. :) Hát használom az övét :) Én majd leszek a feltaláló, mert azt meg a cpu fogja soha tudni. A csajozásnál érzelmi alapú memóriád lesz, de az meg teljesen más, mint a tanulós, szerintem. Mondok példát, én így képzelem ezt: gyakorláson alapuló tanulási memória Amikor én tanultam vizsgára, papír cetlikre felírtam, mint egy óvodás a szerintem lehetséges kulcs kérdéseket (nagyobb terjedelmû témákat felbontottam mondat szintûre)és addig mentem körbe, míg nem tudtam mindet. A végén mindent tudtam. [email protected] érzés volt. Fontosságon alapuló érzelmi memória: Fontos neked egy lány, (nem csak lány) beszél hozzád és te figyeled amit mond. Késõbb, akár évek múlva is emlékszel rá. De lehet ez egy sokk is, trauma is. Arra is emlékszel. Ha nem emlékszel egy lány cuccaira, az azért lehet , mert nem fontos számodra.
Csajozasban nem szamit a memoria, meg hogy okos vagy-e vagy sem. Nekem az a velemnyem, a felso oktatasi intezmenyek, nem arra jok hogy ott felkeszitsenek a szakmadra, - tudd elviselni a stresszt - rendszerekben gondolkodj - egy teljesen ertheto szoveget at tud fogalmazni idegen szavakkal, hogy a masik ne ertse mit is mondasz - s valamennyi alapozas A masik tema a csajozashoz, viszont ezek nem kellenek. Ott kell egy stilus ami kulsobol, oltozkodesbol es viselkedesbol all. Hatarozott fellepes, nemi humor.
utolsó: a nemi humor jó lehet :D egyébként igazad van a felsõoktatást illetõen, én ezért nem is tolom. Ezeket az ember, ha nem teljesen gyík, magától is elsajátíthatja az életben, minek ehhez egy [email protected] nagy elõadó terembe aludni vagy fb chatelni. Ha okosodni akarsz, arra úgyis ott a net.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tippeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!