Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van Reggel (197 db)

telepits fel win98-at vagy boot-olj dos floppyról, vagy tedd fel a DOSBOX-t :D

Mitől van reggel hasmenésem és erős hányingerem?

F?ként reggel vannak tüneteim és olyan émelyg?s érzés, mint amikor éhes az ember, de pl ha eszek vmit ugyanolyan.... Aztán a nap többi részébe hányingercsillapító után t?rhet?, de este újra el?jön. Terhes nem lehetek, mert van havim.

Legjobb válasz: Attól, hogy van mezeszed, még LEHETSZ terhes!!!! A legokosabb csinálni egy tesztet vagy/és elmenni nögyógyáshoz.

Attól, hogy van mezeszed, még LEHETSZ terhes!!!! A legokosabb csinálni egy tesztet vagy/és elmenni nögyógyáshoz.
Lehetsz terhes, bár nem valószínû, a hasmenés nem jele a terhességnek. Mióta van ez? Ha néhány napja vírusos fertõzés a legvalószínûbb. Ha hosszabb ideje gyomor nyálkahártya gyulladás, nyombélfekély lehetséges. De ezeket csak vizsgálattal lehet kimutatni.Ha tényleg régebb óta van , menj minél elõbb orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 2 napja, de elõzõ héten beteg voltam (száraz köhögés, nem volt hangom, torokfájás fejfájás) . Ettõl lehet? :/
Valószínûleg igen. Most ilyen vírusos idõszak van. Diétázz-sok folyadék, könnyen emészthetõ ételek- és igyál Smectát, probiotikumot.2-3 nap alatt rendbe jössz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Hasfogót ne vegyél be, azért van hasmenésed, mert a szervezet szabadulni akar a baktériumoktól. Özön dologtól lehet, ha sokáig nem múlik, orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mitől lehet, hogy reggel, mikor felkeltem, a bal szememmel homályosan láttam? A szemüvegem már rajtam volt! 6-os szemüvegem van, minuszos! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Mitöl van az hogy reggel nagyon mélyan bealszok alig birok felkelni?

35 hetes vagyok és még ilyen nem volt a kisfiamat sem tudtam oviba vinni mert kb 10-ig alszok veletek is igy van ?

Legjobb válasz: Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!

Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!

Mitől van az hogy már nincs kedvem kiverni régen volt de mostanság már nincs ez mitől van?

Legjobb válasz: Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne,de nem megoldható most:D

Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne, de nem megoldható most:D
Elfáradt a jobb kezed :D
Biztos ugyanarra vered mindig, váltogatni kell a nõket közben, nem indig ugyanarra a képsorozatokra recskázz.
A közelmúltban nem történt veled olyan dolog, amitõl ide- ges, feszült vagy? Mert ez bõven okozhatja. Állj le, pihentesd a cerkát is és magadat is. Aztán mondjuk egy hét múlva próbáld meg ismét!
Most néztem egy jó czech amatõr pornót..hát ha ettõl sem akarnád kiverni, akkor semmitõl:D
vagy meguntad mert túl sokat verted
Nekem ez akkor volt, mikor rohadtul szerelmes voltam, és még csak fel sem állt, ez kb. 5 napig volt.
mert nem égsz a nemi vágytól, nem kívánsz senkit, nincs ami izgatna stb... Van hogy az ember kielégültnek érzi magát és nincs kedve hozzá pár napig(/hétig)
egy 3 napja én is így vagyok vele. nekem sincs kedvem hozzá nem tudom miért
Keress barátnõt
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek majd lessz kedvem megin? És utolsó kommenter bal kezes vok.
A kérdező hozzászólása: Hahooo
Mi volt undorító? Az ondó vagy a szex? Vagy most mivan? És ha a szex volt "undorító" akkor ez mit takar? És hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: A sex volt és 13 decemberbe 14 leszek
Omg... Remelem rosszul latok ><"" :$
neked még matchbox-szal kéne játszanod, nem a kukiddal.... -.-'
A kérdező hozzászólása: xD de most komolyan mitõl van? az régebben volt 11-12 évesen most csak annyi van h mindig tovább tart a 3. meg már talán else meek
naneeeee -.- xD

Nagy testű kutyát szeretnék, vmiért a kicsiket már nem annyira szeretem, a gond az, hogy van egy bichonom és már vhogy nem úgy szeretem mint régen, mitől van ez?

10 éves bichonom van ,szeretem meg minden,de már nem úgy mint régen..

Legjobb válasz: Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod,hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.

Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod, hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.
én nem értelek, szerintem szégyelld magad hogy az öreg barátodat nem véded, hanem már elõre gondolkodsz és tervezel majd ha meghal milyen kutyád lesz.. Te nem is szereted igazán a kutyákat ha így gondolkodsz, nem való neked kutya! Írásodból ítélve fiatal is vagy, vigyázz arra kiskutyára és ha már érett gondolkodásod lesz akkor akarj "nagytestû" kutyát.. Én csak a kutyádat sajnálom és azt hogy a gazdája így vélekedik róla..Remélem soha többet nem lesz kutyád!!
Kaptál hideget is, meleget is! Abban nem értek egyet, hogy mindegy, milyen kutya, nekem se kéne akármilyen. Sõt, néhány fajta kifejezetten nem a stílusom! Aki ilyet ír, hogy tökmindegy, csak kutya legyen, az a párkapcsolatban is ilyen? Egyébként pedig itt az eredménye annak, hogy a szüleid választottak anno helyetted! Szerintem egyáltalán ne szégyelld magad, hisz szereted azt a kutyát! De legközelebb TE válassz!
Annyira megértelek. Szerintem csak változott az ízlésed ilyen téren. Nekem is minden álmom volt egy kis csivava, aztán másik nap BUMM egy nagytestût szerettem volna. Miért? Mert azt olyan jó "átölelni", simogatni. Nem valami ilyesmit érzel te is? :D A kutyudat pedig szereted, csak már nem ugyan úgy, nem vagy rossz gazdi :)
A tanulás nem indok arra, hogymért hanyagolod el a kutyádat.Én most végeztem a nyáron és 2 évig tanultam folyamatosan.Reggeltõl estig.De ne mond nekem azt, hogy nincs minimum.1 órád naponta arra, hogy kimenj a kutyáddal sétálni vagy, hogy játsz vele egy kicsit.Én akkor is minden este elvittem sétálni és most is elviszem pedig már dolgozok napi 12 órában.Most is a gép elõtt ülsz mivel válaszolni meg megsértõdni van idõd.De a kutyádra nincs.Ez szánalmas és undorító.
A kérdező hozzászólása: Nekem az álom kutyám egy német juhász és már kiskorom óta ilyen fajtát szeretnék, de hát mivel 10 évesen nem én döntöttem el milyen kutyám lesz így bichont kaptam, mert a szüleimnek az tetsztett, én nem utálom, meg nem untam meg mivel a saját kutyám , nagyon szeretem, meg nincs elkényeztetve.. Ha majd külön költözök a szüleimtõl, és úgy fogok állni akkor lesz még egy kutyám amit én választok ki!! :)
Ezért rosz ha a szülõ választ kutyát. Anyum imádja a vizslákat én meg nagyon nem (sosem jöttem ki velük, valahogy annyira idegen nekem teljesen más a stílusom, most beszéltük meg, hogy még egy év kutya suli aztán kaphatatok egy NJ-t ami csak az enyém), nekem inkább a keményebb kezet igénylõ fjták jönnek be. Utálom anyum kutyáját, mert el kényeztetett dög
Hmm... hát nem sok ilyen fajtát nevelnek normálisan sajnos, az biztos! A kistestûeket sokkal könnyebb elrontani! Nekem nagytestûm van, de én felnézek az olyan kutyásra, aki nem kapja a hóna alá, amikor mi elsétálunk mellettük! Az emberek rontják el ezeket a kicsiket, pláne, hogy ha acsarogva rohannak az én kutyám felé, és még csak rá se szólnak! Bezzeg, ha az enyém csinálná!
A kérdező hozzászólása: azért kíváncsi lennék, hogy hány bichont kezelnek kutyaként és nem gyerekként, minden nap fésülöm , 2 havonta fürdetem, minõségi kaját kap , normálisan van sétáltatva ( tesóm sokat segít a sétákban, amikor nem úgy érek haza leviszi mind2 kutyát) arany élete van, a családból mindenki szereti , ÉN is..
A kérdező hozzászólása: inkább felnõttem és már nem a kis bolyhos kutyákhoz "vonzódok", egyik véleményezõnek pedig igaza lehet abban, hogy mivel eleve nem én választottam a kutyát hanem a szüleim és én azt akkor elfogadtam mert örültem neki mert cuki fehér..ettõl függetlenül még mindig az én kutyámat tartom a környéken a legszebbnek és okosnak a többi neveletlen idegroncs!! amúgy meg mint írtam a sajátom szeretem, nem akarom hogy elpusztuljon sõt éljen jó sokáig!! igazából az is nagyon zavar, hogy nap mint nap kapom a negatív jelzéseket nagy kutyásoktól, hogy minek sétáltatom a cicámat stb, ezeket próbálom meg sem hallani, de azért zavar és mindig arra gondolok, hogy ha egy közepes vagy nagy testû kutyám lenne akkor biztos nem oltogatna senki se..
Szerintem kevedet foglalkozól vele. És ha meglátsz egy nagytestû kutyát akkor azt gondolod - De jó ez biztos vagányabb. (De nem!) Tök mind 1 , h milyen az a lényeg , h hûséges. Szerintem azzal a kutyával 10 év allatt jol össze szoktatok. Õ még mindig szeret
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy viszem sétálni, reggelenként a tesóm viszi le , de délután és este én viszem kivéve szerda mert akkor 9 re érek haza, hétvégenként pedig a parkba mindig kiviszem szóval nem kell itt ez a hangnem!!! Meg rossz gazda vagyok stb , kár volt a kérdést feltennem, aki csak leoltani tudd az inkább ne írjon!!!

Mitől van az hogy a bal vádlim sokkal vastagabb mit a jobb? Látszik hogy be van dagadva. Mitől lehet? Régen fociztam, és nem fáj.

Legjobb válasz: Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.

Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.
Helyzet nálam is ugyanez, hogy miért, azt pedig az elsõ válaszoló jól leírta. :S
A kérdező hozzászólása: De ennyire feltûnõen?Farmer jobban feszül a bal lábamon, és télen a csizmával is baj van!
és mit lehet ellene tenni? :S
FÉloldali ödémásodás(feldagadás, vizesedés) esetén a háziorvos ad neked beutalót az érsebészetre, az megállapaítja mitõl van. Bp-en a Szt, István kórház limfoödéma rehabilitásiós osztályán foglalkoznak az ödéma kezelésével, ha az érsebész azt mondja hogy nem, tud micsinálni vele.

Mi a bajom? Minden reggel hatalmas felelemmel ebredek, hasmenesem is van. Semmi baj nincs es en megis rettegesben elek, mitol van ez?

Mindig azt erzem,hogy semminek nincs ertelme,de tudom,hogy ez butasag.Tud valaki segiteni,hogy mit tegyek, hogy ne erezzem ezt, elmuljon , es normalis legyek.

Legjobb válasz: Talán ezt hívják pánik betegségnek. Ha orvoshoz mész tuti gyógyszereket fog adni, amiben nem vagyok biztos, hogy jól jársz vele! Próbáld magadban eltervezni minden napodat elõzõ este, reggel újra gondold át... sétálj, sportolj nagyokat. Esetleg lovaglás? A pacik annyira kedvesek.

Talán ezt hívják pánik betegségnek. Ha orvoshoz mész tuti gyógyszereket fog adni, amiben nem vagyok biztos, hogy jól jársz vele! Próbáld magadban eltervezni minden napodat elõzõ este, reggel újra gondold át... sétálj, sportolj nagyokat. Esetleg lovaglás? A pacik annyira kedvesek.
Azért azt megírhattad volna, hogy kisfiú vagy, meg mióta van ez a bajod? stb. Szóval így a semmire nincs mit írni.
A kérdező hozzászólása: 29 éves nõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Eléggé hasonlít a bajom a tiédre.Bár az enyém elfajultabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!