Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van A ciklusom 10 (4 db)

Mitöl van ez? A ciklusom 10. dik napján vagyok! Néha szur a petefészkem és fehér folyásom van!

Peteérésem majd csak 23-a körül lesz a ciklus. hu-n néztem! Tegnap együtt voltunk a párommal! Elég ha csak minden másnap vagyunk együtt vagy mindennap inkább?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok,és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam,mint peteéréskor,ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne,pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt,amikor jól esik.Drukkolok!

Szia! Én is így vagyok, és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam, mint peteéréskor, ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne, pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is drukkolok neked:DD!

Mitől késhet a mensesem? 10. -én kellett volna megjönnie, mindig 30 naposak a ciklusaim.9. -e óta menses szerű görcseim vannak, persze jóval enyhébbek a megszokottnál. De még mindig nem jött meg.

Az a furcsa, hogy máskor már menses el?tt 1-1,5 héttel feszülnek a melleim és most az sem. 10-e körül fehér folyásom volt, azóta semmi, a h?m fent van. A teszteljek választ légyszi ne írjátok, mert fogok, ha nem jön meg pár nap múlva. Tapasztalatokat várok, vagy tanácsokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: stressz...attól késhet.

stressz...attól késhet.

Mitől vérezhetek? Babát szeretnénk, és tegnap együtt voltunk a férjemmel. Azóta enyhe vérzésem, barnás folyásom és picit menzis érzésem van.10 napja volt különben a menzim, és a ciklus.hu 7. -ére írja a pé-t.

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonlo, csak azzal a kulombseggel, hogy mi nem szertkeztunk elotte, igy nem sertettunk meg semmit. Ciklusaim nagyon valtozoak 26-36 nap kozott igy en is azt hittem ovulacios verzes. De sajna nem az volt. Pedig ez a 15-dik nap korul volt nallam. Az ovulacios teszt a 22-dik napon lett pozitiv ebbe a cilusba, tehat nem ovus verzes volt az tuti. En dokinal is voltam, hogy kizarjam a mehszajsebet de minden rendben. Azota sem fordult elo velem. Szerintem hormonalis alapon volt.

Nekem is volt hasonlo, csak azzal a kulombseggel, hogy mi nem szertkeztunk elotte, igy nem sertettunk meg semmit. Ciklusaim nagyon valtozoak 26-36 nap kozott igy en is azt hittem ovulacios verzes. De sajna nem az volt. Pedig ez a 15-dik nap korul volt nallam. Az ovulacios teszt a 22-dik napon lett pozitiv ebbe a cilusba, tehat nem ovus verzes volt az tuti. En dokinal is voltam, hogy kizarjam a mehszajsebet de minden rendben. Azota sem fordult elo velem. Szerintem hormonalis alapon volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a véleményedet, nekem ált.31 naposak a ciklusaim, még én is korainak tartom a 10.napon az ovu vérzést. De kiváncsi vagyok mások véleményére is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:-)

Jan.3-án volt meg, a ciklusom 7, 10, 14, 15 napján voltam együtt a férjemmel 3napja olyan érzésem van mintha megakarna jönni, mitől lehet? Jövőhét szerdára nem várom. Esetleg lehet beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia! Légy egy icipicit türelmes! Hidd el ha baba van a dologban a szervezeted teszi a dolgát, függetlenül attól, hogy ebbõl Te milyen jeleket érzékelsz, vagy egyáltalán érzelsz-e valamit.

Szia! Légy egy icipicit türelmes! Hidd el ha baba van a dologban a szervezeted teszi a dolgát, függetlenül attól, hogy ebbõl Te milyen jeleket érzékelsz, vagy egyáltalán érzelsz-e valamit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!