Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet Mikor (2048 db)

Mitől lehet abhűtöm hátfalán jeges? Elvileg ön leolvasztós. Hűtö 2 éves és most a hütörésze a sima jeges a hátfala ez mitől lehet mit csinaljak? Ugy vettem eszre hogy egy regota benntlevo flakon oldalan jeges volt es

Egy csempenyi nagysagban jeges a hatfelülete a hütőnek

Legjobb válasz: Nekem is önleolvasztós hûtõm van, ami kb 1-1,5 év után elromlott.Kijött a szakszervíz szerelõje (még garanciás volt).Megnézte a hûtõt és kért 1 hajszárítót......mert tiszta jeges volt.Azt tanácsolta, h önleolvasztás ide vagy oda, azért rendszeresen olvasszuk le a hûtõt, különben tönkremegy:-( szóval én is ezt javaslom neked.

Nekem is önleolvasztós hûtõm van, ami kb 1-1, 5 év után elromlott.Kijött a szakszervíz szerelõje (még garanciás volt).Megnézte a hûtõt és kért 1 hajszárítót......mert tiszta jeges volt.Azt tanácsolta, h önleolvasztás ide vagy oda, azért rendszeresen olvasszuk le a hûtõt, különben tönkremegy:-( szóval én is ezt javaslom neked.
Milyen hûtõd van? Nekem is önolvasztós, de az általában minden hûtó befagy... Amúgy kívül, vagy belül fagyott be?

Mitől van ez? Egyszerüen ropog az állkapcsom, evés közben folyton. Legtöbbször evésen kivül is, akkor kiroppantom és pár percig jó. Ez mitől lehet? Mit lehet vele kezdeni?

1-2 éve van ilyen jellegü problémám,viszont már megszoktam,egyáltalán nemzavar. Olvastam olyat is hogy ilyenkor nemjó zár az állkapocs és nem illeszkednek egymásra a fogak...

Legjobb válasz: Vagy ki vannak kopva az izületi fejecsek, vagy meg van nyúlva az izületi szalagod. Egy szájsebész többet tudna errõl mondani.

Vagy ki vannak kopva az izületi fejecsek, vagy meg van nyúlva az izületi szalagod. Egy szájsebész többet tudna errõl mondani.
A kérdező hozzászólása: értem.... ilyenkor mit birnak csinálni vele?! :o
Lazulás miatt melegszik. Ideje lenne kicserélni, mielõtt tûz lesz belõle!
Rossz érintkezés vagy kilazulás miatt megnõtt az ellenállás.A kapcsoló érintkezõje is lehet oxidos vagy meg kell a csavarokat a bekötésnél húzni.
Meglazult a vezeték csatlakozás vagy elöregedett az érintkezõ.Semmiképpen ne használd mert erõsen tûzveszélyes! És nem is érdemes bütykölni szólj egy szakembernek és cseréld le újra!


Ez mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?

Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a számítógéphez kapcsolt 5.1-es hangfalszettem az elmúlt hetekben random befogja a Kossuth rádiót? Igaz nem kristálytisztán, kb mint hallásra olyan mint amikor az ember egy leárnyékolt helyen játszik az antennával, h jobb legyen a vétel. Ez is hol tisztábban, hol serceg?sebben. Nem, nincs benne rádió. Csak a hangfalak a gépre kötve. kb 6 éve hozzá se lett nyúlva, tökéletes volt eddig, aztán karácsony táján elkezdte. Kikapcs bekapcs meggyógyítja egy id?re, de legkés?bb másnap újrakezdi. Valami tipp valakinek?

Legjobb válasz: hasonló problémám nekem is volt, én valami szlovák rádiót fogtam, nekem az volt a probléma, hogy valami bezavart az erõsítõmnek. Lehet ez egy telefon, egy mp4, egy szintén abba az elosztóba dugott akármi, ami addig nem ott volt. Nekem 2 hangrendszerem volt, az egyik egy 5.1 beépített erõsítõvel rádió nélküli, meg egy nagy házimozi és egyben rádiós erõsítõ, nem tudom pontosan hogy mi okozta, hogy egy konnektorba volt a kettõ, vagy hogy nagyon közel voltak... de kicsit [email protected] mikor este lefekvés után hallottam valakit halkan dumálni.

hasonló problémám nekem is volt, én valami szlovák rádiót fogtam, nekem az volt a probléma, hogy valami bezavart az erõsítõmnek. Lehet ez egy telefon, egy mp4, egy szintén abba az elosztóba dugott akármi, ami addig nem ott volt. Nekem 2 hangrendszerem volt, az egyik egy 5.1 beépített erõsítõvel rádió nélküli, meg egy nagy házimozi és egyben rádiós erõsítõ, nem tudom pontosan hogy mi okozta, hogy egy konnektorba volt a kettõ, vagy hogy nagyon közel voltak... de kicsit [email protected] mikor este lefekvés után hallottam valakit halkan dumálni.
Egy próbát megér zavarszûrõ ferritre tekerni két három menetet a jelkábelbõl. Ha van, akkor mehet a hálózati zsinórra is.

Egyre jobban fáj a nyakam, mitől lehet, mit csináljak? :- ( (

2-3 napja kezdett el fájdogálni, pedig nem csináltam semmi különöset. Nem olyan mint amikor elfekszem és egy biz irányba fáj, hanem minden irányban mozgatáskor, de már magától egyenesen is, és a vállaimba is kisugároz, olyan típusú fájdolom mint az igomláz. A hátam a gerincemnél is egy pontot kicsit ilyen, de a nyakam sokkal rosszabb. Eddig nem volt ilyen bajom soha. Köszi!

Legjobb válasz: Barátom, te aztán nem vagy komplett. Komolyan gondolod, hogy a neten keresztül ezt diagnoztizálni lehet??? Még egy szakember sem tudná, hát még a sok mûértõ lelkes laikus kretén. Menj orvoshoz (háziorvos, reumatológus)! Vagy mégis mire számítottál, hogy valaki azt tanácsolja kenegesd szürkeszar krámmel (mondjuk) és elmúlik aztán kész. Mert a fájdalmakat vizsgálat nélkül valami szerrel (melyet persze nem tudni mire használsz majd, hiyzen nincs diagnózis, csak tünet)el lehet mulasztani. Biztos van olyan laikusok által javasolt szer melytõl elmúlik a porckorongsérv-, izom-, kisízületi- gyulladásos-, extrém esetben daganat- eredetû nyakfájás. Szóval hajrá, várd a hülyébbnél-hülyébb tanácsokat!

Barátom, te aztán nem vagy komplett. Komolyan gondolod, hogy a neten keresztül ezt diagnoztizálni lehet??? Még egy szakember sem tudná, hát még a sok mûértõ lelkes laikus kretén. Menj orvoshoz (háziorvos, reumatológus)! Vagy mégis mire számítottál, hogy valaki azt tanácsolja kenegesd szürkeszar krámmel (mondjuk) és elmúlik aztán kész. Mert a fájdalmakat vizsgálat nélkül valami szerrel (melyet persze nem tudni mire használsz majd, hiyzen nincs diagnózis, csak tünet)el lehet mulasztani. Biztos van olyan laikusok által javasolt szer melytõl elmúlik a porckorongsérv-, izom-, kisízületi- gyulladásos-, extrém esetben daganat- eredetû nyakfájás. Szóval hajrá, várd a hülyébbnél-hülyébb tanácsokat!
LEhet kapni a gyógyszertárban egy hõtapaszt, ami megnyugtatja a hõvel a nyakadat! Thermacare a neve... Hajrá!
nekem is krvára fáj, kimozgatom

4hónapja szültem a kisfiam, eddig rendszeres volt menszeszem, semmi probléma nem volt. De két napja barnás folyásom van. Párommal az nap szeretkeztünk, mikor elkezdett jönni ez a barnás valami. Mitől lehet? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szoptatsz? Ha igen, attól is lehet. Ha nem, akkor pl peteérés, ha a ciklus közepén vagy. De biztosat orvos mond vizsgálat után, inkább menj el. Itt csak találgatni tudunk.

Szoptatsz? Ha igen, attól is lehet. Ha nem, akkor pl peteérés, ha a ciklus közepén vagy. De biztosat orvos mond vizsgálat után, inkább menj el. Itt csak találgatni tudunk.
Elsõ vagyok: azért is menj el mindenképpen, mert lehet pl méhszájseb is, ami szülés után elég gyakori. Jobb ezeket kizárni.
A kérdező hozzászólása: Amugy igen ciklus közepén vagyok. De köszönöm szépen.jövöhéten felkeresem az orvosom.
A kérdező hozzászólása: jaa...nem szoptatok sajnos.

Kisbabám egyik combiján, apró pöttyök vannak, nem pirosak. Nem tudom mitől lehet. Mivel kenegessem neki?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni mitõl van, mert ha csak úgy bekened valamivel, lehet, hogy többet ártasz vele, mintha nem kennél rá semmit. Mióta van? Nem evett semmi újat? Melegtõl nem lehet?

Jó lenne tudni mitõl van, mert ha csak úgy bekened valamivel, lehet, hogy többet ártasz vele, mintha nem kennél rá semmit. Mióta van? Nem evett semmi újat? Melegtõl nem lehet?
A kérdező hozzászólása: 3 napja kb. Én is a melegre gondoltam, csak fura hogy az egyiken van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mi lehet a kisfiam arcán? Pár napja apró piros patti jeélentek meg az arcán, mindkét oldalon. Száraznak is tünik. Mitöl lehet, mi ez? Vigyem orvoshoz jövö héten?

14 honapos.semmi uj kaját se kapott.szinte már mindent eszik

Legjobb válasz: Ha ilyen hólyag szerû akkor lehet,hogy bárányhimlõs... Szerintem mutasd meg az orvosnak.

Ha ilyen hólyag szerû akkor lehet, hogy bárányhimlõs... Szerintem mutasd meg az orvosnak.
A kérdező hozzászólása: tuti nem bárányhimlö, mert ez apro, picike pötyik, a bárányhimlö az nagyobb, és csak az arcán van, nem a hajlatoknál.
Így tél végén sok babának kiszárad a bõre. Itt is olvastam, és a fiam és a hugom kislánya is ebben a cipõben jár. Kaptunk a dokitól ún. visszazsírozó krémet, azzal kentük pár napig, el is múlt.
Az én fiamnak is van, de neki a nyáltól jön ki a sok cumizás miatt.Én Nivea babyvel kenem és reggelre elmúlik.

Ez mitől lehet? Mi lehet velem?

A barátommal két hónapja vagyok együtt, de még miel?tt egy pár lettünk volna ismertük egymást.

Legjobb válasz: Egyszerûen szereted, és mikor vele vagy nem akarod elrontani a pillanatot, félbeszakítani bármivel is. Amit jól is teszel, élvezd ki, majd elmondod késõbb amit szeretnél :) Vagy a következõ alkalommal. :) Ha nem beszéltek telefonon az feltétlenül jelent rosszat. Lehet hogy anyagi gondok, vagy elfoglaltabb lett (tanulás).

Egyszerûen szereted, és mikor vele vagy nem akarod elrontani a pillanatot, félbeszakítani bármivel is. Amit jól is teszel, élvezd ki, majd elmondod késõbb amit szeretnél :) Vagy a következõ alkalommal. :) Ha nem beszéltek telefonon az feltétlenül jelent rosszat. Lehet hogy anyagi gondok, vagy elfoglaltabb lett (tanulás).
1. nem fog miatta elhagyni. Nem kell dumagépnek lenni. Ha mondasz valamit, akkor az értékelhetõ legyen.- Hacsak nem megy a poénkodás. 2. Nem jelent roszat, de valahogy igyekezzetek érintkezni egymással inél többet.

Fáj a hasam, mitől lehet, mit tehetek?

Sziasztok

Legjobb válasz: Nekem is hasmenésem volt csütörtökön deh már elmúlt aznap. Nem értem mi lehet! Nem lehet hogy az iskolától izgulsz és ettõl megy a hasad?

Nekem is hasmenésem volt csütörtökön deh már elmúlt aznap. Nem értem mi lehet! Nem lehet hogy az iskolától izgulsz és ettõl megy a hasad?
Ez inkább idegi alapúnak tûnik.
Javaslom és ez nem hülyeség, ird le minden nap mit eszel, lehet valamilyen ételre allergiás vagy, csak még nem tudsz róla.Figyelj a tejalapu ételekre, vagy a lisztre..(joghurt, tej, tejszin, kenyér, kifli, zsemle)stb.Nekem is így kezdõdött tavaly, és kiderült tejcukor érzékeny vagyok. 32/Nõ
Ugyan ez volt a próblémám, engem is mindenhova küldözgettek a dokik!hasiultrahang stb.. A háziorvosunk még emlékszem korpát is felirt, hátha rendszertelenül étkezem! és a suli miatt volt, ez folytatodott még gimiben is. szörnyü volt... valahogy rászokott a testem, és minden reggel törvényszerüen jött a hasmenés... itthon indulás elött, készülödéskor még nem kellett, de ahogy elindultam rögtön.. Azt csináltam, hogy reggel szépen bementem a mosdóba és mig el nem végeztem a dolgomat ki se jöttem! Mindig azonos idöbe mentem a dolgomra és beálltam erre. Azóta minden oké. Nálad is idegi alapu lehet, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tom mert eddig nem nagyon volt semmi bajom, és iskolába is általában kenyér, kifli, zsemle féléket viszek. De az iskola miatt is miért lennék ideges, mikor ez a 3. évem, senkivel se vagyok rosszban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!