Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet 1 honapja hagytam (2 db)

Mitöl lehet ez? 1 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót 27. dik napra meg is jött!

Csütörtökön délután jött meg és csak egy délutánig tartott mert péntekre elmult! Most meg már semmi sincs. Fel vagyok puffadva de mást nem vettem észre magamon! Ez a gyógyszertöl van?

Legjobb válasz: Védekeztetek valamivel? Amúgy lehet a gyszer miatt most felbolydult a hormonháztartásod, de ha nem védekeztetek,lehetsz babás is.

Védekeztetek valamivel? Amúgy lehet a gyszer miatt most felbolydult a hormonháztartásod, de ha nem védekeztetek, lehetsz babás is.
A kérdező hozzászólása: Ok! A Gabrielt már használtam és az tök jó! Szerinted mi lesz? Már most izgulok:DD! Nem merem beleélni magam de picit reménykedek!
eddigi válaszoló vagyok, szia. Hát ez az hogy nem akarlak nagyon bíztatni sem, mert nem szeretném hogy csalódj, várd kíváncsisággal, de ne éld bele magad.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Majd meglátom csütörtökön:D! Ma viszont egész nap ilyen szédelgés és émelygés kapott el de nemtudom mitöl! Mikor dolgoztam majdnem elájultam:(! Viszont ma még volt 1-2 csepp vérzésem nem sok minimális tényleg!
Vigyázz magadra! A szédelgés jó jel lehet, hú , messze van még az a csütörtök:-)
A kérdező hozzászólása: Igen sajni még messze van de ma már megvettem a tesztet:DD! Gabrielt:) ! Szerinted az jo? Ma valami sürü fehér folyásom van ha terhes vagyok ilyenek kell?
igen, ez jó folyás, és nekem is a Gabriel mutatta ki , mensi elõtt 2 nappal, nem reggeli vizeletbõl.Ha nem sajnálod a tesztet, és nem félsz hogy várni kellene még, próbáld ki, én legalábbis nem bírtam magammal.Persze a józan ész azt diktálná hpgy várj még, de ki tud ilyenkor józanul gondolkodni:-)
A kérdező hozzászólása: Már kiváncsi vagyok hogy mi lesz:DD! Sürü fehér folyásom van:) ! Izgulok de félek hogy negativ lesz:(! Jövöhéten megyek nögyógyászhoz de nem azért hogy terhes vagyok-e hanem hogy vizsgáljon meg!:DD De lehet hogy akkor már babyvel megyek:) ! Szorits nekem nagyon a csütörtökhöz:DD!
Meglesz!!Szorítok !!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon birom ki holnapig! Szerinted ha ma tesztelek akkor is kimutataja a babát?
Épp ez az, hogy elvileg ki, de ha mégse lenne annyi HCG a szervezetedben, szval nem akarok én lenni az aki miatt majd elkeseredsz esetleg, én tesztelnék.Mondom , én mensi elõtt 2 nappal teszteltem , mert nem bírtam tovább.Ahogy gondolod, de mindenképp a Te döntésed legyen.Eltelt egy hét azóta a bizonyos mensi óta, valaminek lennie kell, én nagyon bízom, de nem akarlak befolyásolni.Remélem nem csak a fog. gátló zavart össze.Ha nem akarsz tovább bizonytalanságot, lassan tesztelj.Írtad, jövõhéten úgyis mennél dokihoz.Na nem mondom tovább, rád van bízva, mindenesetreszorítok, szia
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap teszteltem de negativ lett sajni:((! Kicsit rosszul esett megmondom öszintén! De tegnap este is hogy dolgoztam mondjuk már délután éreztem erös derékfájást és éjjel már olyan szinten voltam hogy nem birtam ülni annyira fájt ugy éreztem hogy mindjárt leszakad:((! Mitöl van ez? De terhes nem lehetek , nem? Mert kimutatta volna a teszt! Lehet ez is a gyógyszertöl van?
Ha egy jó tesztet választasz, pl a Gabriel, vagy Qupido(lehet nem jól írtam) akkor a nap bármely szakában lehet, nem fontos reggeli vizeletbõl, mert addigra ki kell mutassa.
A kérdező hozzászólása: Köszi:DD! Nagyon aranyos vagy hogy igy biztatsz:) )! Ezt nemtudom hova tenni hogy ilyen puffadt vagyok! Már a mensi elött is fel voltam de azota el sem mulik! Mikor teszteltem is pufi voltam de azt hittem hogy azért mert meg fog jönni! De most látod még mindig ilyen vagyok:DD! Szerinted bármikor tesztelhetek napközben? Mert jövöhéten pont éjszakás leszek és igy nemtudom mikor érdemes?
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk semmivel! Amugy azt hittem hogy babás vagyok mert szurt a petefészkem meg ez a puffadás nemtudom mitöl lehet! Szerinted? Csináltam tesztet még a mensi elött de negativ lett! Nemtudom mire gondoljak!
A pufi mindkettõnek lehet ugyan jele, de azért ne add fel, sztem a teszt is korai volt, adj idõt még magatoknak, és tesztelj újra.Nekem sem jött már meg fog.gátló elhagyása utánm, szorítok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi hát annyira nem aggodom majd jön a baby ha akar de azért már szeretnék:DD! Mikor teszteljek leghamarabb?
Szerintem csütörtökön.
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy:DD! Kicsit azért bizok benne:) !
Persze, elhiszem, nagyon szorítok, majd írjál, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Oké irok majd kiváncsi leszek hogy mi lesz:DD! Volt barnázásom is az nem baj?
Ha elmúlt nem baj, lehetett hormonális oka, ha tartós akkor érdemes dokihoz menni, de majd ha megtudod babás vagy --e, mert akkor ír fel rá gyszert( hormonpótlót). Amúgy legtöbbször kb a 12-14. hétig minden hónapban lehetnek barnázások, de max 1-2 napig, és nem sok, csak épp hogy, mensi jeleként.Ezeket ettõl függetlenül a dokinak meg kell említeni majd. De ne szaladjunk elõre, úgy értelmezlek már nincs barnázás, szerintem jó lesz az a teszt:-))
A kérdező hozzászólása: Már nincs a mensi elött volt 1-2 csepp nem sok és itt azt irták többen hogy akkor kizárt a terhesség ha barnázás van! Nagyon fáj a derekam is de ez fel sem tünt! Hát nemtudom mi lehet? Kiváncsi leszek hogy a teszt mit mutat majd! Ne várjak inkább a következö mesiig szerinted?
A kérdező hozzászólása: ja és mensi elött 1-2 napig volt barnázásom de tényleg nagyon kevés!
Én barnáztam és már babás voltam. Na szval sztem ha babás vagy nem kell kivárnod a köv. mensit, mert ami most lett volna , és két napos volt, mint írod, na és a pufi, sztem nem kell annyit várni, ha terhes vagy ki fogja mutatni.De persze az is igaz mint írtam az elején, hogy a fog. gátló elhagyása is összezavarja a szervezetet.Én mensi elõtt 2 nappal teszteltem pozitivat, de nem vagyunk egyformák.Ne várj, ha babás vagy , jövõhéten ki fogja mutatni, ha nem akkor csak átáll a szervezet.Én amúgy úgy álltam hozzá hogy baba lesz, mert akarom, persze ez nem így mûködik, de miért ne lehetne neked is szerencséd:-)
A kérdező hozzászólása: Ja és ugyanugy van fehér folyásom is!

13 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót! Azóta minden hónapba 1 napos barna folyásom van hormonjaimmal minden rendben! Ez mitöl lehet? Nem vagyok még terhes!

Legjobb válasz: "hormonjaimmal minden rendben" Biztos vagy te ebben? Voltál orvosnál? Csináltak hormonpanelt?

"hormonjaimmal minden rendben" Biztos vagy te ebben? Voltál orvosnál? Csináltak hormonpanelt?
A kérdező hozzászólása: mivel voltam hormonvérvételen azért tudom
3. és 21. napit? És az orvos mit mondott? Mert csak attól lehet. Vagy netán a hónap közepén észleled, nem pedig menzesz helyett van folyásod? Ha igen, ovu.
A kérdező hozzászólása: menzesz helyett van
Ha teljesen rendben lennének a hormonjaid, akkor rendes ciklusod lenne, nem egy napos barna folyásod. Valami nincs rendben. Gondolom olyan ember értékelte a leleted, aki nem ért megfelelõen hozzá.
A kérdező hozzászólása: a nödokim

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!