Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet 1 honapja (76 db)

Mitől lehet 1 hónapja folyamatos hasfájásom?

Kb. több mint egy hónapja fáj a hasam, gyomor tájékra tudnám helyezni, és apró szúró fájásokat érzek. Mivel van párkapcsolatom először terhesség jelére gondoltam, de megjött a havi vérzésem, és hányingerem sem volt. Még a stresszre gondoltam, mert mostanában nagyon ideges vagyok a munkakereséssel kapcsolatosan. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: vagy stressz,vagy cysta helyedben elmennék nõdkihoz.

vagy stressz, vagy cysta helyedben elmennék nõdkihoz.

Mitől lehet 1 éves kisfiamnak már egy hónapja állandó hőemelkedése?

Több, mint egy hónapja állandóan 37 és 37,5 között van a h?je. Látszatra semmi baja, jó étvágya van és nagyon eleven. Nem fogzik, legalábbis még nem vettem észre, hogy jönne a foga. A doktorn? semmit nem mondott, pedig már háromszor voltunk nála emiatt, azt mondta, hogy ez nem baj, ne mérjem folyton a lázát. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: szerintem mindenki anyuka volt "ilyen helyzetben", hisz a babáknak magasabb a hõjük, tehát náluk a 37,2-37,3 nem hõemelkedés, teljesen normális :) nyugi :)

szerintem mindenki anyuka volt "ilyen helyzetben", hisz a babáknak magasabb a hõjük, tehát náluk a 37, 2-37, 3 nem hõemelkedés, teljesen normális :) nyugi :)
Nálunk novemberben volt ugyanez, akkor volt 11 hós a fiam, mi megjártuk az SZTK-t és végül a László kórházat is, mert a mi dokink aggódott nagyon. A kórházból gyakorlatilag kihajítottak minket, szintén azzal, hogy ez még normális (levonva 37, 3-37, 6 volt a hõj), ha egyéb tünet nincs, ne foglalkozzak vele. Az õ testhõjük nap közben is nagyobb ingadozást mutat. A doktornõ azt mondta, akkor mérjem csak, ha melegnek találom, vagy ha bágyadtabb a szokásosnál. Azóta így teszek, és tényleg sokkal nyugodtabbak vagyunk!

2 hónapja szedek Yasminelle-t, az 1. hónapot végig véreztem, de a 2. levél megkezdése utána elmúlt. Viszont most, 1 héttel a menstruációm előtt megint pecsételős vérzésem van. Mitől lehet?

ár jóval kevesebb mint az 1hónapban volt.2 napja szeretkeztem utoljára a párommal. Lehet amiatt hogy durva volt?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy amiatt, mert hevesebben szeretkeztetek. az elsõ 3 hónapban normális a pecsételõ vérzés a fogamzásgátlónál. Szóval az okozza.

nem hinném, hogy amiatt, mert hevesebben szeretkeztetek. az elsõ 3 hónapban normális a pecsételõ vérzés a fogamzásgátlónál. Szóval az okozza.

Már 5 hónapja szültem, nagyon erős folyásom van 1 hónapja, már 3 tisztasági betét sem tart ki estig, mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak a cuna ph-ja változott meg,mert a terhesség alatt lugosabb kémhatású szokott lenni és lehet hogy most savasabb vagy a kelleténél.Próbáld ki a laktacid irrigátort,de a legjobb ha elmész dr-hoz.Bár nekem is sokszor fölírtak mindeféle kúpot mire 1 dokinõ elmondta mi a bajom.Fölöslegesen ne használj semmit.

Lehet hogy csak a cuna ph-ja változott meg, mert a terhesség alatt lugosabb kémhatású szokott lenni és lehet hogy most savasabb vagy a kelleténél.Próbáld ki a laktacid irrigátort, de a legjobb ha elmész dr-hoz.Bár nekem is sokszor fölírtak mindeféle kúpot mire 1 dokinõ elmondta mi a bajom.Fölöslegesen ne használj semmit.
Nem tudom korábban tapasztaltál e ilyet. Talán felfáztál elkaptál valamilyen fertõzést. Megnyugtató lenne felkeresni az orvost õ tudja mit kell ilyenkor felírni. (recept nélkül tudsz canestent venni de inkább nézesdd meg orvossal mert huzamosabb ideje tart. Jó egészséget!)
elvileg lehetsz terhes...csinálj egy tesztet, és függetlenül az eredménytõl nézesd meg magad dokival is

Mitől lehet ez? Kb 1 éve vagyunk együtt a barátommal, az első hónapokban még 1-2 óráig birta a szexet, mondván hogy akkor még nem volt szerelmes belém,

jó fél éve, áttértünk arra hogy max 5 perc, viszont már 2 hete még ha hétközben, mert akkor vagyunk együtt koliban, szóval még ha hétközben is együtt vagyunk mindennap,

Legjobb válasz: 1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)

1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)
igen siet és gyors akar lenni. :)
Mákod van, az én pasim mindig is csak fél percig bírta. Neked legalább volt vele egy jó idõszakod... Mást nem tudok mondani. Szerintem egyszerûen az van hogy nem szeret és nem figyel rád eléggé. Hogy miért mondom ezt? Mert én azt gondoltam hogy szegény párom nem tehet róla és hogy egy édes pasas akit emiatt nem dobhatok el magamtól, erre a múltkori bulin fûzögetett egy csajt... Tehát valószínûleg nem értem neki annyit, hogy kicsit koncentráljon és ne engedje el magát.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám hogy nem figyel rám, mert sokszor mondja hogy megujjaz elõtte, csak hogy biztos legyen hogy nekem is jó legyen, meg általában mondja után, hogy az a baj hogy túl finom vagyok, de nem tudom, fura ez nekem akkor is... :S
A túl finom szöveget az önkontrollal nem rendelkeõ srácok szokták elsütni... akik már nem fordítanak idõ arra hogy a csajnak is jó legyen... egyszerûen úgy érzi, hogy ksz már az övé vagy, azaz nem kell teperni, az ágyban sem... ezért a pár perces mentek. Leudja amit úgyis tudja hogy jár neki és kész. MOndd el neki hogy ez neked így nem jó.

6. hónapja próbálkozunka babóval. Mindig rendszeres volt a mensim, de 3. hónapja mindig késik 1-2 hetet és utána normálisan megvan. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is így volt! ahogy elkezdünk próbálkozni rögtön késni kezdett kb 1hetet. Anyu szerint ilyenkor összejön a baba, csak nem marad meg. A szervezeted megtanulja, hogy kell viselkednie terhesen. Én jó jelnek vettem. Nekem két hónapig 28 helyett 35 napos volt aztán a harmadik hónapban megmaradt a baba. most vagyok 7 hetes.

Nekem is így volt! ahogy elkezdünk próbálkozni rögtön késni kezdett kb 1hetet. Anyu szerint ilyenkor összejön a baba, csak nem marad meg. A szervezeted megtanulja, hogy kell viselkednie terhesen. Én jó jelnek vettem. Nekem két hónapig 28 helyett 35 napos volt aztán a harmadik hónapban megmaradt a baba. most vagyok 7 hetes.
Valószínû az a baj, hogy babát akartok. A stressz, az agyalás nagyon el tudja vinni a hormonokat és közben a teherbeesést is megakadályozza. Csináld a dolgod, ne törõdj a teherbeeséssel, majd jön úgy is.
Nekem is elõtte egy évig 32-35 napra megjött, amióta próbálkozunk, azóta sokkal késõbb jön meg.37, 53, most meg a 41. napnál tartok.Szerintem ez már pszichés alapon van.Te voltál dokinál?Ha nem, szerintem Neked is ki kéne vizsgáltatnod magad.

Ez már baj? 2-szer van meg a mensim 1 hónapban. és nagyon erős, 8 napig tart, az első a 2. pedig 3-4, és ez már 3-szor előfordult. Nőgyógyászhoz menjek? Mitől lehet? 17L

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.

eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.
Valószínû a hormonjaid mûködésében lett valami zavar.Nekem is hasonló gondjaim voltak tavaly.Menj el vele dokihoz és ír fel gyógyszert.Egyébként ez nagyon sok lánynál elõfordul. 20/L

4 honapja csináltatam köldök piercinget eddig minden rendben volt most viszont 1 hete már bevan gyuladva, nagyon piros és fáj is. Mitől lehet? Hidegtől? Mit kell vele ilyenkor csinálni? Betadine oldattal szoktam kezelni.

Legjobb válasz: Kezeld tovább Betadinnal. Elõfordul, hogy újra begyullad a piercing, bármitõl. Barátnõmnek 1 év volt mire a köldöke begyógyult. Nekem az orrommal volt, hogy meggyógyult, pár hónap után megfáztam, fújtam és újra gyulladt. Nem sokáig tartott, remélhetõleg neked sem lesz gond, csak ne add fel. :)

Kezeld tovább Betadinnal. Elõfordul, hogy újra begyullad a piercing, bármitõl. Barátnõmnek 1 év volt mire a köldöke begyógyult. Nekem az orrommal volt, hogy meggyógyult, pár hónap után megfáztam, fújtam és újra gyulladt. Nem sokáig tartott, remélhetõleg neked sem lesz gond, csak ne add fel. :)
nekem 6 éve van meg a köldökömben, de még most is szokott néha gyulladni! általában azt nem szereti ha órákig ülök, mert ugye összegörnyedek és akkor a piercing is furán áll, mintha kicsavarodna az egész köldököm :S de olyankor tetrannal bekenem párszor és semmi baja :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat =)

Anyukák! 7 hónapos kisfiam hónapok óta nem alszik hajnalban.4-5 körül felkel és 1-1, 5 órát fönt van, majd alszik még 1 órát (ritkán többet is). Mitől lehet ez?

Kialakult napirendje van (anyatejes), éjszaka még egyszer-kétszer ébred enni. A délutáni alvásából mindig föl kell ébreszteni, különben belealudna az estébe, éjszakába. LEhet, hogy a hajnali föntlét ezzel van összefüggésben? Hogy neki délutántól már éjszaka van és hajnalban reggel? De ez hónapok óta tart! Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok neked segiteni,de az én lányom is ezt csinálja pár hete,õ is 7hónapos.Talán a fogzás lehet az okozója,vagy nem tudom...Remélem valaki tud hasznosat irni.Csak gondoltam megirom,hogy nálunk is ugyanez a probléma!:(

Sajnos nem tudok neked segiteni, de az én lányom is ezt csinálja pár hete, õ is 7hónapos.Talán a fogzás lehet az okozója, vagy nem tudom...Remélem valaki tud hasznosat irni.Csak gondoltam megirom, hogy nálunk is ugyanez a probléma!:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm, Sorstárs! :) Mi hónapok óta mindent a fogzásra fogunk, az ínye is mindennap olyan, hogy azt gondoljuk, másnapra kibújik, de egyelõre semmi. Pedig meg van dagadva, fehéredik is.
A kérdező hozzászólása: Teljes tanácstalanság! :( Én dentinox-szal kenem az ínyét éjszaka, néha segít, visszaalszik. Na de az lehetséges, hogy a fogzás hónapokon keresztül ilyen tüneteket okoz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!