Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet nem kellene megjönnie (20 db)

Majd csak 2 nap múlva (nem) kellene megjönnie! Ma már a 4 napja hogy pecsételő vérzésem van! Mitől lehet ez?

Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak!Mindig pontosan jött meg! A pé a 18. napon van!

Legjobb válasz: Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1,2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?

Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1, 2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?
Szio!Én is hasonlo cipöben járok, nekem 19-én nem jött meg csak 5 napig barnáztam, a tesz negativ volt!És a doki nem látott még semmit!De remélem azért összejött és neked is szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást aranyos vagy! Amúgy 28 éves vagyok, nagyon jól jönne már egy babó! Neked is sok sikert! Megpróbálom , egfogadni a tanácsod, bár lehet hogy nehéz lesz! :((((((
sajnálom:(nem tudom, hogy hány éves vagy, de talán most kéne abba hagyni egy picit a tudatos próbálkozást.ha minden rendben van, akkor a stressz is oka lehet.kezd el valamilyen tanfolyamot, vagy menj rengeteget kirándulni, társaságba.felejcsd el egy picit, hogy babát szeretnél, és azt is, h mikor lesz a következõ peteérésed.tudom, hogy könnyû mondani, de rengeteg példa mutatja, h sokszor akkor jön a baba, amikor már fel is adták, és elkezdtek egy másik életet.én nem vagyok fiatal, ezért sajna kicsúzhatok az idõbõl, de elöbb utobb bizti jön az a babó is.sok sikert, és ne keseredj el.nem vagy egyedül és sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta hogy minden rendben, próbálkozzunk! Nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk! De sajna most jövök a Wc-rõl és már meg is jött! :(((((( Most nagyon rosszul érzem magam
tudom milyen rossz, a bizonytalan, de ha most csinálsz tesztet még nem mutatja ki.nekem hõ hullámaim vannak, egyszer melegem van egyszer fázok.a rosszulléteid is babára utalhatnak, de én már azt is tudom, hogy ilyenkor már nagyon sok mindent annak vesz, ami igazábol nem az.legyünk türelemmel.amugy ha ilyen rég óta próbálkoztok, gondolom már sokmindent ki próbáltatok.a dokid mondott valamit?
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha úgy lenne! Amikor megjelent ez a pecsételõ vérzés síró görcsöt kaptam!Nagyon rossz érzés hogy nem tudom hogymi van! Ja és néha olyan ájulás érzésem van!
ja, és tudom mit érzel már mi is rég próbálkozunk, és néha már elvesztem a türelmem én is.várj még picit, mert lehet, h most sikerült neked is.bár úgy lenne.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy mind a ketten örülhetünk! Drukkolok neked is!
persze.de lehet hogy csak bezavart valami a hormonokba.nem akarlak elkeseríteni, de ilyen már nekem is volt, és késöbb átment rendes vérzésbe, igaz csak pár napig tartott, de a akkor sem voltam babás.nekem tegnap nem!!kellett volna h megjöjjön, még ma soncs semmi, remélem már én is veled eggyüttörülhetek majd pár nap múlva amikor tesztelünk!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ aranyos vagy! Nagyon jó lenne ha úgy lenne! Már több mint 3 éve próbálkozunk!
SZERINTEM IS VÁRJ MÉG PÁR NAPOT. ÉS CSAK UTÁNA TESZTELJ... DE LEHET HOGY BABÁS VAGY... AKKOR PEDIG GRATULA.....!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: És így is az lehet? Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Szia! A melleim már 1 hete majd le szakadnak a helyérõl, rendesen megnõttek! A pecsételõ vérzés pedig van amikor barna van amikor pirosas! Tisztasági betét van bent és az egy picit lesz olyan!
Szia mi is 3 éve próbálkozunk és nekem elvileg 7én (nem) kéne megjönnie!Nekem is rengeteg tünetem van de ugy érzem nem fog sikerülni megint!:( tegnap csináltam tesztet és negatív lett mint ahogy már 3 éven keresztül szokott!Lehet hogy hamar csináltam de én már teljesen kivagyok!Sok sikert és mihamarabb babásodást!

Mitöl lehet? 16-án nem kellene megjönnie. a hasam olyan fura nem fáj csak olyan tompa.

nem is tudom,hogy fogalmazzak.de ma szurkált is.talán összejöhetett a baby?a bal mellem ugy fáj,hogy nem birok rajta feküdni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy babás vagy, de várdd meg a mensid, ha akkor sem jön meg, tesztelhetsz. :)

Lehet, hogy babás vagy, de várdd meg a mensid, ha akkor sem jön meg, tesztelhetsz. :)

Segítség! Belinkelem a hőgörbémet, ezt már egyszer feltettem, de ma 37. 00-ra csökkent a hőm 37.1-ről. Mitől lehet ez? Ma nem kellene megjönnie:- (

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7f6b48f0f8994b69353576..

Legjobb válasz: ez még nem a hõ leesése. 1 tizedfok ingadozás belefér. Drukkolok!

ez még nem a hõ leesése. 1 tizedfok ingadozás belefér. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: sajna ma már barnázok, tesztem negatív:-(((sajna nincs baba:-(((
Szia! Amíg nem jön meg, van remény! Nekem sajnos már remény sincs, ma hajnalban megjött.:-( Voltunk orvosnál, nyálkahártya rendben, hormon rendben, párom kiskatonái is rendben Ciklusom sajna nagyon kusza és mindig 30nap felett van, van hogy 42nap. Mondtam dokinak, hogy nem próbálhatnánk e meg a clostyt hátha rendbe hozza kicsit a ciklust, de javasolta, hogy elõtte egy laparoszkópiát kéne csinálni, hogy megnézhesse minden rendben van e odabent, nincs e elzáródva a petevezeték, hogy nehogy feleslegesen stimuláljon. Ez lesz a következõ lépés, csak nagyon nehezen szánom rá magam a mûtétre.:-(
A kérdező hozzászólása: Hogyan csinálják ezt a beavatkozást?Szegénykém! Párod kiskatonáit hol vizsgálták meg, és hogyan?Páromnak is lehet mennie kell, de ahogyan olvastam önkielégítéssel kell adnia spermát az orvosnak, amire Õ biztos nem fog így vállalkozni, valami más módja nincs arra hogy megvizsgálják? Óh Én már nem reménykedem, mindig azt teszem, 1-2 nap barna és egyre több utána megjön....pedig a 4 tüszõbõl reméltem hogy 1 megérik és létrejön a terhesség! Én Clostys vagyok, nekem kitolta 30-31 napra a ciklusom, viszont van peteérésem, mert eddig ez sem volt.
Szia! A laparoszkópiát mély altatásban végzik, kis nyílásokat vágnak a köldökömnél meg mellette a petefészkeknél.Bevezetnek egy kis kamerát és körbekukkol a doki odabent.:-)Megnézi a még állapotát, petefészkeket, vezetékeket, hogy minden ok e.Ha esetleg talál vmi bibit, akkor meg is tudja csinálni egybõl. Az altatás miatt félek nagyon, sose voltam még altatva. Mi a Kaáliban voltunk spermavizsgálaton, az én párom is nagyon félt, de végül is sikerült.:-) Van rá lehetõség, hogy Te is bemehess vele, ha segítségre van szüksége. Egy privát kis szoba van berendezve, vannak újságok is, bár azt mondta párom, hogy 80-as évek beli dzsungelharcosos. Mi csak ezt a vizsgálatot kértük, tehát nem jelentkeztünk be teljes meddõségi kivizsgálásra, így 13000 Ft volt. Clostyt rengetegen Istenítik, bizti fog segíteni Nektek, ha amúgy minden rendben van. Lehet nem elsõ hónapban, de szorítok!
A MÉH állapotát nézi meg, bocsi.:-)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem találnak nálad semmi rosszat, és minden rendben lesz! Én attól tartok, hogyha ilyen helyen vagyunk, nem fog sikerülni a páromnak a merevedés, ezért arra nincs lehetõség hogy otthon egy kis kémcsõbe együttlétkor beletegyük szerinted?
A kérdező hozzászólása: Closty tényleg nagyon jó, de attól tartok, hogy rendben van minden nálunk és 3 hónap szedése után sem esek teherbe, mert tudod utána ki kell hagyni 3 hónapot, és újra megismételhetõ a dolog...félek nagyon
Vannak olyan helyek is ahova be lehet vinni, csak kikötés, hogy fél v 1órán belül be kell érni vele(nem tudom pontosan, de gondolom minél elõbb annál jobb).Tedd ki itt a kérdést, h melyik az a hely ahova lehet "hozott anyagot" vinnibizti segítenek a csajok. Ha bejelentkeztek valahova ilyen vizsgálatra, figyeljetek az idõzítésre, mert elõtte 4-5 napig nem lehet nemi életet élni, nehogy pont ovulációkor;-) 3hónap closty után feltétlen szünetet kell tartani, h mennyit azt nem tudom sajnos. Petevezeték átjárhatóságit csináltak Neked? Mert sok doki felírja szó nélkül a bogyót és hiába stimulál, ha esetleg el van záródva a vezeték. Szerintem bizti fog segíteni, de olyanról is hallottam, h abban a hónapban hatott amikor már nem is szedték. Utána is van még hatása.
A kérdező hozzászólása: Na akkor majd megérdeklõdöm:-) Nem írt még fel petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, õszintén szólva félek tõle és nem is szeretnék belemenni, ha egy mód van rá:-( Te belemész? Jó tudom mindent a babaáért, de ha mégis szükség van rá, mostmég nem vagyok kész elmenni erre a beavatkozásra... A 3. clostys hónapom ha nem sikerül akkor nagyon el leszek keseredve, mert már annyi gyógyszert beszedtem...csak azt nem értem, ha minden rendben van tegyük fel a páromnál is nálam is, mostmár van pém, érett tüszõim meg minden ami kell, miért nem sikerül a baba?
Azt mondják a "nagyokosok", hogy ha mindkét féllel rendben van minden, akkor is csak 20% esély van, h megfogan a baba. Sajnos nagyon sok tényezõn múlik, lehet, hogy a megtermékenyülés sikerül, de a beágyazódásnál lép fel vmi bibi, és sajnos akkor vége a dalnak. Ti még ne legyetek elkeseredve, 3hónap még nagyon rövid idõ, pláne így, h ez még csak az elsõ igazi éles ciklus volt. Bízz benne, h segíteni fog a closty, mert miért is ne segítene!!!:-) Nekem sajnos muszáj lesz bevállalnom a mûtétet, mert lehet, h van elzáródásom v akár endometriózis is lehet.Sose tudni.Nekünk már nagyon sok sajnos a sikertelen hónap és ketyeg a biológiai vekker is sajna. Én 28, párom 34 és nem csak 1 babát szeretnénk, nem húzhatom túl sokáig.:-S
A kérdező hozzászólása: Olyan igazságtalanság ez egyébként, mert van olyan aki nem akarja meg minden és egybõl sikerül.. Remélem nálad is minden rendben lesz, nem lesz probléma ha megcsinálják a mûtétet!!!
Igen sajnos, nagyon kegyetlen tud lenni az élet. Valaki mindenét odaadná egy babáért és mégse sikerül, de ahol meg nincs is terve, na ott bezzeg becsúszik...:-( Fel a fejjel, elõbb-utóbb nekünk is sikerülni fog!Szorítok, h inkább elõbb legyen mint utóbb!;-)
A kérdező hozzászólása: orvosnál voltál már?minden rendben van a ciklusoddal?Párod kiskatonái elég elevenek? Mi 3 hónapja próbálkozunk, de eddig nem volt peteérésem és ovum sem, ezért nem tudtam teherbe esni, most van peteérésem és ovum is volt ez az elsõ ilyen hónapunk, 4 tüszõm is lett, szépek mondta a doki, a méhnyálkám is nagyon jó, tehát a baba megtapad, most várjuk az eredményt, de nem nagyon reménykedem...
Már kitettem, de nem lettem sokkal okosabb.:-s 2éve nem védekezünk, de úgy igazából 1éve vagyunk "ráállva" a dologra. Nem szedek clostyt. Már mindenféle gyógyteákkal, csodabogyókkal próbálkoztam sajna sikertelenül, most "natúrban"próbálkozunk, de kezdek egyre jobban elkeseredni. Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Jaj már annyira megijedtem hogy megjön, de mondjuk nem kizárt hogy megjöjjön akár holnap! Köszönöm a bíztatást! Te babát vársz vagy szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Hány tizednek kell esnie a hõnek, hogy tuti megjöjjön?
Cover line közeléig esik vissza, ha megjön. Nagyon szépen fent van a hõmérsékleted.
A kérdező hozzászólása: ne haragudj de nem tudom mit jelent a Cover line szó:-(
A kérdező hozzászólása: az Én esetemben mi a Cover line hõ?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy holnap megjön ilyen görbe mellett?
Cover line az alaphõ, amit a vízszintes zöld vonal jelez, vagyis Neked 36, 8. 1tized csökkenés még nyugodtan lehet baba. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, köszi:-) te babás vagy már?
Sajnos még nem, illetve nem tudom;)Most várakozóban vagyok, szerintem 1-2nap és kiderül.
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod? Én mára..
Az igazat megvallva, nem tudom pontosan.Nem vagyok biztos az ovuláció napjában. Sajnos elég változó hosszúságúak a ciklusaim, így sose tudom pontosan mikor várható a pé. Csak hõbõl tudom meg utólag és ebben a hónapban abban se vagyok biztos, hogy melyik napon volt. Itt a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c379d090ceff1245e8a55e.. 11-12napos szokott lenni a luteálisom így ma v holnap esedékes a nemvárt(elvileg)
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok egy nagy görbeolvasó:-( Tedd ki és biztos lesznek okosabbak akik tudnak majd rá okos választ adni! Mióta próbálkoztok? Clostit szedsz?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, remélem Én is a legjobbakat:-)

13-án (nem) kellene megjönnie, ma egész nap görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. Mitől lehet? korai lenne még a mensinek.

hétf? óta szurkált a hasam, csak ma görcsöl, mellem nem feszül, viszont elég ny?gös fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: vagy baba vagy megfog jönni.És érezheted elõbb is a menzis érzéseket akár 2 héttel elõbb is

vagy baba vagy megfog jönni.És érezheted elõbb is a menzis érzéseket akár 2 héttel elõbb is
nekem 14.-én kell megjönnie.mikor voltál együtt a pároddal?hétfõ óta nekem is fáj a derekam és olyan megjön érzésem van!folyásom is van de szerintem nincs köze a babához

A mellem már a 3. napja nagyon fáj! 04. 01-én (nem) kellene megjönnie! A hőmérsékletem pé után mindig 36, 9! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.

Az a normális ha a hõmérsékleted magas a peteérés után, ez kb. 14 napig van igy. Ha terhes vagy a hõmérsékleted magas marad. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Nálam a mellfeszülés a mensi elõtt 1 héttel kezdödött és erõsebben fájt mint mensi elõtt szokott.
Szia! Nekem is ez volt és nagyon kezdtem reménykedni, hogy baba van a dologban, de... sajnos megjött a nem várt, de a hõm csak a 3. napon esett vissza. Szóval ne éld bele nagyon a dologba, de mindenképpen szorítok Neked, hogy ne úgy járj, mint én!!!
Nekem is kedden nem kéne megjönnie, és néha be-be szúrkál, nem tudom. Van más tüneted is?
A hasszurka az a tágulástól van és ha nem szedsz gyógyszert minden hónapban van max nem figyeled. A méhfal ahogy vastagszik az izmok tágulnak és szurkál, aztán a mensikor abba marad majd a köv period közepén megint elkezdi.
A kérdező hozzászólása: két napja érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Sajnos a gyakori pisilésre se tudok hagyatkozni, mert az alapból is van.A hasszúrka tegnap elviselhetõ volt, de ma eléggé érzem. Neked van valami tüneted? Mióta próbálkoztok? Én október óta nem szedem a bogyót. Mikor tesztelsz elõször? mivel?
Nekem is hétõ-kedd környékén kellene megjönnie. Nálam egy hete hányinger (fõleg délutánonként, de ma pl egész nap), pár napja iszonyatos cicifájás, a mellbimbómhoz pl hozzá sem tudok érni, még fürdés közben is épp, hogy alig érintem annyira fáj. MOndjuk menszesz elõtt szokott fájni, de ennyire nem. Meg megnõtt a cicim. De hát az is lehet emiatt ugye. Napjában többször érzem, hogy kifejezetten hõemelkedésem van (nem hõmérõzöm), aztán az sitty-sutty eltûnik. Ma pl. délelõtt éreztem, de tegnap és azelõtt pedig délután. Fejfájás, szédülés de ez szerintem a hideg-meleg fronttól van. És nem jöttek ki a ragyáim sem, amik pedig egy héttel a menszesz elõtt szoktak jelentkezni. Hát ennyi, mondjuk ettõl még simán megjöhet. :)
Jaigen, a hasam is fáj picit, néha a bal, néha a jobb oldalon érzek pici szúrást.

Mitől van ez? 19-én kellene megjönnie de tegnap este óta barna folyásom van. Soha nem volt ilyen ez előtt. Ez esetleg lehet terhességi jel vagy ha nem akkor mitől lehet?

Legjobb válasz: Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.

Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.
Segiteni nem tudok, de nálam is ugyanez a szitu, megõrülök szombatig. ird majd meg, hogy nálad mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nálam még ma is ugyanaz a helyzet nem tudom mitõl lehet, barna folyásom mindig csak a mensim végén szokott lenni, de elötte soha.
Sajnálom de szerintem meg fog jönni...
Szia! Ne ijjedj meg, de nálam ez kb 4és fél hetes terhesen kezdõdött..egy hétig barnázás volt, utána hirtelen nagy vérzés..és sajnos így ment el a kisbabám.. lehet, hogy nálad is korai vetélésrõl van szó. Ezeket a nõk 90%-a észre sem veszi, mert rendesen megjön a mensijük.. Van már + teszted? Sajnálom! majd írj, hogy mi lett!
szerintem beágyazódás lehet.
a hasszurka a másik lehetséges jele a beágyazódásnak.Drukkolok neked hogy igazam legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hogy nem görcsölök, nincs semmi "bajom"?.Egyedül hasszúrkám volt 2-3 napja.De jó lenne, ha beágyazódás lenne!!!!
nekem is ilyen rózsaszínes maszat volt az elsõ jele a babának, a "java" majd jön ne aggódj!

Bnőmnek a hétvégn kellene megjönnie, az utolsó menstruációja után kb. 3szor voltunk együt minden hétvégén egyszer. Gyógyszert szed és mindig beveszi. Máskor szokta érezni h megfog jönni neki de most nem. Mitől lehet ez?

A hét elején meg mintha feszült volna egy picit a melle meg fezsült.

Legjobb válasz: A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.

A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.
Helló! Most nálunk is ilyen kérdés merül fel :) Én barátnõm-nek ez volt a 4. levele, holnap kell megjönnie dél körül... Volt olyan hónap, hogy már érezte elõre, volt olyan, hogy nem, de mindig szinte percre pontosan megjött neki. Múlthéten érzékeny volt a melle, tegnap fájt a hasa, ma semmi, de elvileg holnap megjön :) Szerintem ne aggódjatok, megfog jönnie amikor kell.
Ha rendszeresen szedi a gyogyszert, akkor nem kell félni, veszélyt esetleg erosebb hasmenés-hányás jelenthet a termékeny napokon, mert akkor a gyogyszer nem tud felszívódni. Ha nem rég szedi a tablettát, 1-2 hónapja, pár nap késés még beleférhet, míg a szervezet megszokja. Az, hogy most nem érzi ugy, mint máskor nem baj.
Pl hogy ideges, akkor késhet, nem keveset.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nincs elõjele akkor nemkell semmi roszra gondolni?
A kérdező hozzászólása: Már elég régóta szedi.
Menj orvoshoz, mert lehet ártalmatlan dolog is, de akár kezdödö méhszájseb is.
Én a helyedben elmennék orvoshoz, de attól is lehet, hogy nem elég nedves odalent és megsért. De ha tablettát szedtél akkor ennek lehet a mellékhatása is amíg ki nem tisztul a szervezetedbõl.
Menj orvoshoz.
Ne várj vele, ne élj stresszben a bizonytalanság miatt. Minél hamarabb derüljön ki, hogy mi a baj. Remélem, hogy semmi komoly!
Baktériumtól is lehet, úgyhogy dokihoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) még várok vele, hogy megjön e, és majd mensi után megyek dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!