Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet nem kellene (35 db)

Olyan furcsát érzek a peteérés óta! Szúrkál a hasam lennt, olyan érzés mintha pisilni kellene, kicsit feszül! Ez mitől lehet? Nem vagyok felfászva! Ma vagyok a peteérés utáni 10. napon!

Legjobb válasz: Menzi elõtt normális az ilyen és akkor is ha baba van (de ebbõl nem lehet erre következtetni). 4 nap és kiderül!

Menzi elõtt normális az ilyen és akkor is ha baba van (de ebbõl nem lehet erre következtetni). 4 nap és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Nekem menszeszkor soha nem görcsöl a hasam!

Mitől van ez? 19-én kellene megjönnie de tegnap este óta barna folyásom van. Soha nem volt ilyen ez előtt. Ez esetleg lehet terhességi jel vagy ha nem akkor mitől lehet?

Legjobb válasz: Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.

Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.
Segiteni nem tudok, de nálam is ugyanez a szitu, megõrülök szombatig. ird majd meg, hogy nálad mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nálam még ma is ugyanaz a helyzet nem tudom mitõl lehet, barna folyásom mindig csak a mensim végén szokott lenni, de elötte soha.
Sajnálom de szerintem meg fog jönni...
Szia! Ne ijjedj meg, de nálam ez kb 4és fél hetes terhesen kezdõdött..egy hétig barnázás volt, utána hirtelen nagy vérzés..és sajnos így ment el a kisbabám.. lehet, hogy nálad is korai vetélésrõl van szó. Ezeket a nõk 90%-a észre sem veszi, mert rendesen megjön a mensijük.. Van már + teszted? Sajnálom! majd írj, hogy mi lett!

Mitől lehet ez? Nem kellene "egyformának" lennünk?

Van egy barátn?m. Mint kiderült, ? is 163 centi és 56 kiló, pont, mint én. Csakhogy neki nagyon szép alakja van, én meg olyan vagyok, mint egy dagadt disznó. A hasam mint egy 1-2 hónapos terhesé, azért széltében is van rajtam fölösleg. :S Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Mindenkin másképp oszlik el a súly.Lehet,hogy õ izmosabb,meg erõsebbek a csontjai.Az is lehet hogy neki éppen ott van több ahol neked kevesebb. Amúgy meg ezzel a súllyal és magassággal nem lehetsz "dagadt disznó" akármennyire is túlzol.

Mindenkin másképp oszlik el a súly.Lehet, hogy õ izmosabb, meg erõsebbek a csontjai.Az is lehet hogy neki éppen ott van több ahol neked kevesebb. Amúgy meg ezzel a súllyal és magassággal nem lehetsz "dagadt disznó" akármennyire is túlzol.
Az izom sûrûbb mint a zsír, tehát az azonos tömegû izomszövet kevesebb "helyet" foglal mint a zsírszövet.

Az mitől lehet, hogy olyan érzésem van, mintha kakilnom kellene, de közben nem? Emiatt fáj a hasam is. Amikor pedig nagy wc-zek, akkor utána bekeményedik a hasam.

Magnéziumot szedek,3x2-t orvosi utasításra.23+6 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy szorulásod van? Nekem is volt ilyen, nem csak bekeményedtem, hanem be is görcsöltem. LEVOLAC-ot használhatják a kismamák, szerintem megér egy próbát, lehet ez a baj. Sõt, sokan megköveznek, de én még pár csepp Guttalaxot is használtam. Nagydolog után úgy elmúlt minden bajom mintha elvágták volna. Minden jót! 29 hetes kismami

Nem lehet hogy szorulásod van? Nekem is volt ilyen, nem csak bekeményedtem, hanem be is görcsöltem. LEVOLAC-ot használhatják a kismamák, szerintem megér egy próbát, lehet ez a baj. Sõt, sokan megköveznek, de én még pár csepp Guttalaxot is használtam. Nagydolog után úgy elmúlt minden bajom mintha elvágták volna. Minden jót! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Épp az a baj, hogy elég laza a székletem, nem volt a 23 hét alatt egyszer sem szorulásom.Van, hogy egy nap 2x is megyek wc-re.Tegnap mondjuk hasmenésem volt az aszalt szilvától, lehet, ez hat még ki?
A kérdező hozzászólása: A méhszájat csütörtökön nézték, teljesen zárt.A doki csak annyit mondott, hogy szedjem a magnéziumot, meg ha nagyon szükséges, akkor no-spat.
Menj orvoshoz, mert lehet ártalmatlan dolog is, de akár kezdödö méhszájseb is.
Én a helyedben elmennék orvoshoz, de attól is lehet, hogy nem elég nedves odalent és megsért. De ha tablettát szedtél akkor ennek lehet a mellékhatása is amíg ki nem tisztul a szervezetedbõl.
Menj orvoshoz.
Ne várj vele, ne élj stresszben a bizonytalanság miatt. Minél hamarabb derüljön ki, hogy mi a baj. Remélem, hogy semmi komoly!
Baktériumtól is lehet, úgyhogy dokihoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) még várok vele, hogy megjön e, és majd mensi után megyek dokihoz.

Szerintetek az mitől lehet, hogy óvszer nélkül továbbig bírom mint óvszerrel? Ennek nem fordítva kellene lennie?

Legjobb válasz: átlagban valóban fordítva van,de így sincs belõle baj : ) nem mellesleg óvszerrel lehet tovább bírom,viszont közel sem élvezem úgy mint óvszer nélkül...nem a gumit akarom érezni,hanem a nunccust : ))) 23/F

átlagban valóban fordítva van, de így sincs belõle baj : ) nem mellesleg óvszerrel lehet tovább bírom, viszont közel sem élvezem úgy mint óvszer nélkül...nem a gumit akarom érezni, hanem a nunccust : ))) 23/F
A kérdező hozzászólása: Végülis ennek csak örülök:) De nem merek túl sokat gumi nélkül, mert nem szeretnék babyyt:) De ugye erre ók a vékonyított óvszerek :)
Teljesen mindegy, mert az számít, hogy sokáig bírd ki.
A kérdező hozzászólása: Igaz is :) köszi:)
Az lehet az oka, ha nincs rajtad gumi, akkor tudat alatt megtiltod magadnak hogy elmenj, mert nem szabad nekem is volt olyan
A kérdező hozzászólása: Énis erre tippeltem, hogy tudatalatti miat , hogy tudom , hogy oylankor nem szabad elmennem.Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld :)
Én is erre gondoltam csak nem akartam írni, mert nem vagyok benne biztos.
A kérdező hozzászólása: Esetleg lehet terhességi tünet?
Én is mondtam!nekem voltak úgyan iylen tüneteim!!!!!:D:D:D:DGRATULÁLOK!!!!:) :)
A kérdező hozzászólása: Igen tudtad!! :D Köszönöm szépen :) ) Nagyon boldog vagyok :)
11-18 17:35 voltam! Tudtam, tudtam, tudtam:) GRATULÁLOK!!!!!
A kérdező hozzászólása: Pozitiiiiiv :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Gratula a kismamának :) Még eddig semmi eredmény nincs.Tesztelni nem merek.Esetleg majd ha nem jön meg.Bízom benne hogy így lesz. :) )
Nekem most ilyen, illetve kb 1 hónapja. 17+2 hkm
Szia! megvan már az eredmény???:)
Nekem mind 3x a bimbó recéi között volt fehér valami. Szóval mindig babát jelentett:)
Én úgyan így voltam!:) majd írd meg ha teszteltél:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nekem sem volt még soha ilyen.Tegnap este vettem észre.És kicsit fájnak is.
Szia! nekem pont hogy a babát jelezte!elõtte soha nem volt olyan, csak miután megfogant a baba!drukkolok!:)
Pl. a hidegtõl vagy feldörzsölte valami. Nem tünet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Ez nem tünet, nekem mensi elõtt szokott ilyen lenni.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! :-D Köszönöm szépen! :) ))

Mitől lehet hogy kb fél óránkánt begörcsöl az egész hasam? (olyan érzés mintha wc-znem kellene, de nem) (bocs a megfogalmazásért de nem tudtam máshogy leírni! )

Legjobb válasz: Gyomorrontás..? Romlott kaja, hirtelen ettél, forró kaja..akármi miatt lehet. Elég kellemetlen tud lenni, akár napokon keresztül! És akár 5 percenként görcsölhet:S

Gyomorrontás..? Romlott kaja, hirtelen ettél, forró kaja..akármi miatt lehet. Elég kellemetlen tud lenni, akár napokon keresztül! És akár 5 percenként görcsölhet:S
Lány vagy vagy fiú? Ha lány akkor mensi szerû hasfájás? Peteérés? Terhességi beágyazódás? Ha nem ezek akkor nem ettél sok keményítõ tartalmú kaját? Nekem pl a krumplis tésztától van ilyen , nem bírom a keményítõs cuccokat.
A kérdező hozzászólása: Tegnap kezdett fájni délután, délbe karfiol levest meg fasirtot ettem krumlival..nem volt sok idõm gyursan ettem meg..akkor lehet ez lesz a baj..
A kérdező hozzászólása: Ja lány vagyok.igen olyan mensi szerü fájdalom csak jobban fáj.:(
így én is szoktam lenni, fõleg akkor, amikor több a gyomorsavam. nem lehet nálad is ilyesmi oka? vagy esetleg valami gyógytea? valami betegség tünete is lehet, vagy rosszat ettél...
Na ha mensi szerû fájdalmad van csak jobban fáj akkor lehetséges , hogy a peteérést érzed, ha a vérzéstõl eltelt kb 12-14 nap..mert akkor elvileg középidõben vagy, nem mindenki érzi meg és nem minden hónapban..de lehet te most ezt érzed, ..a karfiol..hát az engem csak fingat de a hasam nem szokott fájni.
A kérdező hozzászólása: Gyomorsavammal nincs baj.gyógyteát nem iszok.:(
A szüleim mindíg felforralták, még télen is, és sosem romlott meg.
nem kell forralni.... pasztõrözni kell... kb 60-70 fokig hevíteni, majd levenni a tûzrõl. ennyi az egész....
Túl magas a csíraszáma, magam is tapasztaltam h ha házi tehéntejet vettünk 2 helyrõl, az egyik másnapra megromlott, a másik meg még 2 nap múlva is frankó. Vagy maga az állat "hibás", vagy Te. Hogyan fejsz? Próbáld minél sterilebben, a fejõedényre is tegyél már fejésnél egy szûrõanyagot, valami függönydarabot vagy hasonlót. Ha piszkos a tõgye, mosd le és a kezed is mosd meg. Ha ezeket megteszed, akkor nem a Te készülékedben van a hiba. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló:) :) köszike.mindig megmosom a kezem, és amikor fejek, akkor alapból szûrõn keresztül meg a tej az edénybe.Majd a pasztõrözést kipróbálom:) :) kiváncsi lennék mi miatt van ez:S
Esküszöm úgy olvastam hogy megfejELed a kecskét és megromlik a tej xD nem tudtam mibajod xD amúgy meg szerintem az elõzõek mindent elmondtak ami hasznos lehet :)

Kedden kellene nem megjönnie.10-én volt +ovu tesztem. Tegnap mikor pisilni mentem észrevettem, hogy véres a papír. Nem pár csepp, hanem rendesen látszott. De azóta semmi. Kis barna volt reggel, de ennyi. Mitől lehet?

El?tte pár napja szúrkált a hasam, tegnap óta jobban.Megjönne, De ilyen még sose volt, hogy 3 nappal el?tte véreztem, majs elmúlt. Bocsi, de másképp nem tudtam megfogalmazni a gondom.

Legjobb válasz: lehet a beágyazódástól volt egy kis vérzés.

lehet a beágyazódástól volt egy kis vérzés.
szerintem nem beágyazódás, az általában csak egy kis rózsaszínes maszat, én csinálnék egy tesztet és ha pozitív, akkor irány a doki, mert lehet, hogy kezdõdõ vetélésrõl van szó, addig is szedj Magnéziumot (ne MAgne B6-ot, hanem Magnesi Citricilt, nagyobb dózis), pihi és most ne szexelj és ne fürödj, ha meg akarod tartani!
A kérdező hozzászólása: Hát csináltam tesztet.Sajnos tiszta negatív.Szóval valószínû nem vagyok terhes.A hasszúrka megmaradt meg fáj a mellbimbóm is, de az lehet, hogy a mensi jele? Jól elszomorodtam.De akkor mitõl volt a szombati vérzés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!