Találatok a következő kifejezésre: Mitöl lehet hasam fel van puffadva, (5 db)

Mitöl lehet? A hasam fel van puffadva, olyan mint amikor meg fog jönni! A mensim nem volt meg csak 2napig, de az is kevés! Babát szeretnénk!

Nem volt rendes mensim,csak 2napos ha azt annak lehet nevezni,12-én már nem volt semmi,másnap pici rózsaszines folyás és aztán semmi!Ha volt valakinek ilyen kérem irjon mert nem tudom,hogy most tényleg sikerülhetett??!A PG53 mikroszkóp vegyes mintázatot mutatott ez mit jelent?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, a tünetek stimmelnek. Tesztelj egyet. Remélem pozitív lesz!

Lehetsz terhes, a tünetek stimmelnek. Tesztelj egyet. Remélem pozitív lesz!
A kérdező hozzászólása: Szio!Ma este teszteltem lily-vel de negativ lett:(Itt többen is azt irták, hogy az nem valami érzékeny(25-ös)teszt!Veszek holnap clearbluet és azzal tesztelek remélem pozitiv lesz:) Elöször azt hidtem meghiztam, de mikor a családtagoknak is már feltünik:) )???
én ugyanigy jártam de még nem teszteletem.Csak nekem azota apro barna pettyek jelennek meg a bugyimon.
A jelek tényleg stimmelnek, tesztelned kéne minél hamarabb! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a válaszokat!Megvettem a clearblue-tesztet de még nem teszteltem, mert nem merek:((Tegnap du-n teszteltem lily-vel negativat:(Tdom reggel kellett volna és a lily nem biztos hogy már ki is mutatná!1Héttel a menszi elsö napja után!
Rosszul mozdultatok! Mással is megesik! A két dolgot nem nagyon tudom, összekapcsolni. A mostani szexet a puffadással!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát ki tudja lehet van valami ott!
Baba? Mikor volt meg utoljára?
szia , velem is tortent mar hasonlo nekem is fajt de sajnos nem baba volt nekem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És neked meddig fáj mert én még most is érzem! Minden jót nektek

A cicám nagyon fel van puffadva és nagyon fáj a hasa ha hozzányúlok, az elöbb volt wc-n, remegett is és feláll a szőre mintha fázna mitől lehet ez? (normális válaszokat kérek nem azzt hogy vigyem állatorvoshoz köszi)

Legjobb válasz: Szerinted az miért nem "normális" válasz, hogy vidd el orvoshoz? Megvárod, amíg bélcsavarodást kap és elpusztul? Vagy gondolod, jön egy "távgyógyító" és hipp-hopp meggyógyul?

Ugyan, hagyd csak, nem veszes. Ha megis, vidd allatorvoshoz!
Szerintem itt senki sem tudja megmondani hogy ez komoly-e..és ha valaki mégis azt mondaná, hogy ugyan hagyd csak, nem vészes, akkor elhinnéd neki?
Szerinted az miért nem "normális" válasz, hogy vidd el orvoshoz? Megvárod, amíg bélcsavarodást kap és elpusztul? Vagy gondolod, jön egy "távgyógyító" és hipp-hopp meggyógyul?
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Nem mosakodik mert télleg látni lehet h fáj neki , inkább csak gubbaszt, és probál aludni.
Aha, hát nem nagyon lehet mit mondani. Lehet, hogy csak elrontotta a gyomrát. Vagy valami teljesen más baja van. De azért egy délután alatt annyira nem puffadhatott fel. Ha csúnya, fénytelen és borzas a szõre, az arra utal, hogy az állat beteg. Figyled, hogy mosakszik-e. Ha betegek, akkor nem nagyon szoktak mosakodni. Figyeld, hogy a pisi, kaki mennyire megy neki.
A kérdező hozzászólása: most elindult elkezdet belepsiilni a papucsomba..aztán kivittem a wchez ott meg kakilt de nyávogottközbe, meg véres is:/
Hát akkor komoly baja van sajnos. Biztosan legyengítette a sok betegség mostanában és valószínûleg kiújult a bélgyulladása. De a bélgyulladást a gyógyszerek, antibiotikumok is kiválthatják, ha mostanában kapott. Illetve ételallergia is kiválthatja. Lehet, hogy pont a szív sem tett ma jót neki. Gondolom csirkeszív volt. Bár gondolom sokszor kapott már, de nem lehet kizárni, hogy rosszat tesz neki. Amíg elviszed az állatorvoshoz, addig biztosíts neki valami meleg helyet, arra az esetre hogyha fázna. Valószínûleg láza is van, ezért a hideg is rázza.
Bélgyulladást is jelenthet a véres székle illetve ha eddig mindig az alomba végezte a pisit, de most a papucsba akkor a hólyagjával is lehetnek problémák.Lázat mértél?Étvágya? Ha gubbaszt az soha nem jó jel. A tünetek alapján ez magától nem fog elmúlni, gyógyszer és vizsgálat kellene a pontos diagnózishoz.
Pisi, kai volt mostanában?
Remélem hogyha mostmár ezek a tünetek elõjöttek, akkor elviszed állatorvoshoz, mert ha nem a cica elpusztul! Vesekõ, húgyhólyagyulladás, húgyhomok.
remélem a véres széklet elég indok neked arra hogy el vidd azt a szerencsétlen cicát a dokihoz??? Hogy a fenébe van szíved szenvedtettni azt az ártatlan lényt????? mit szólná hozzá ha neked véres lenne a székleted és fájna a hasad, és mindenki sz.rna rád??? istenem emberek hogy lehetnek ilyen felelõtlenek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: az okoskodás az megy!!Semmi baja már!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenem ez a macska..de nem vihetem folyton orvoshoz nincs már rá pénzem .az orvos meg a semmiér elkér 5000 ftot ..aztán szart se érek el vele
MOst h.lyének nézel minket? Ugye nem gondolod hogy elhisszük hogy ez a tünetegyüttes hipp-hopp elmúlik! Ez kamu az egész!
A kérdező hozzászólása: igen mivel volt neki vastagbél gyulladása ugyebár..kapott gallért éppen gyogyuloba volt a segge télleg , de én levettem neki a gallért este , reggelre meg megint tiszta vér volt..aztán utána elmulott..és most volt ez..szoval elég ingadozó ez az egész..és nem kamu-.-
A kérdező hozzászólása: ma szivet kapott enni, amugy nem hinném h a pisivel lenne a gond, nem én tisztitottam az almot amugy. vizet meg iszik ..ugy mint egy rendes macska :D de amugy délelött tök jól volt még tök jó kedve volt aztán lefeküdt aludni felkelt és olyan fura lett és egyre rosszbodott:/
Figyeld a pisit. De mikor szedtél ki az alomból pisit és mennyit? Mit kap enni? Milyen gyakran iszik?
A kérdező hozzászólása: hát a miénk mindig külön végzi el
A kérdező hozzászólása: 10 perce kakilt, de nem sok jött, pisit azt nemtudom
A kérdező hozzászólása: Azért nem normális , mert attol nem leszek okosabb.most nem tudom elvinni, és az utobbi idõbe elég sokszor vittük orvoshoz..az h leirod h vigyem orvoshoz [email protected] nagy segitség én sem vagyok olyan hülye..mintha én nem gondolnék rá.
A kérdező hozzászólása: jézusom vajon miért van ez az oldal..nem várom h meggyógyitság csak , gondolom hát ha tud valaki valamit segiteni..de lehet nem is komoly akkor minek rohanjak egybõl orvoshoz
Fiú, lány? Volt ivartalanítva? Kinti, benti?
És milyen idõs?
A kérdező hozzászólása: -.-...nem de lehet hogy valakinek van hasonló tapasztalata..nemgondolod?:)
A kérdező hozzászólása: fiú, 6 éves, benti Az utobbi idõbe sokszor voltak betegségei..:/..vastagbél gyulladás..vmi macskanáthaszerüség most meg ez hihetetlenmár:/
A kérdező hozzászólása: ivartalanított!
Ivartalanítva volt? Mert a fiú macskák ivartalanítás után különösen könnyen kapnak húgyúti betegségeket. A remegés és szõrborzolás annak a jele, hogy nehezebben tudja elvégezni a dolgát. Hogy pisit vagy kakit, azt még mindig nem tudjuk. Véres nem volt? Ha viszont volt már ilyen jellegû betegsége (vastagbélgyulladás), akkor sanszos, hogy abban az irányban kell keresni a baj forrását.
A kérdező hozzászólása: Leírtam már h kakilni, volt és ivartalanitva is volt!
A kérdező hozzászólása: és nem volt véres! amikor remegett és borzolta a szõrét akkor még nem a wc-n volt
Igen, de attól még lehet, hogy a húgyhólyagja volt tele és pisilni nem tud, csak most éppen kakálni is kellett neki. A mi macskánk például szinte mindig elõször pisilt, azután kakált.
Több oka lehet.Mérgezés egyik tüneteként is megjelenhet vagy a korábban említett bélcsavarodás is okozhat ilyet.De lehet vírusos infekció következtében fellépõ erõs fájdalom.Az is lehet hogy a veséjével nem stimmel valami.Én azt mondom vidd el orvoshoz mert nagyon könnyen kiszáradnak és akkor ott a vége.


Szülés után vagyok 4 hónappal. Állandóan úgy érzem, hogy fel van puffadva a hasam. Mitől lehet? Más is tapasztalta?

Legjobb válasz: Én hat hónapja szültem hüvelyi úton és ugyan így vagyok. Találtak a lépemben valamit és a májam is nagyobb valószínûleg vírus okozza. De én a helyedben kérnék egy ultrahangot, mert nõgyógyászatilag minden ok. nálam is.

Én hat hónapja szültem hüvelyi úton és ugyan így vagyok. Találtak a lépemben valamit és a májam is nagyobb valószínûleg vírus okozza. De én a helyedben kérnék egy ultrahangot, mert nõgyógyászatilag minden ok. nálam is.

Fáj a hasam közepe a szegycsontom alatt középen. Naponta többször begörcsöl és mostmár napközbe is érzem hogy fáj de nem erősen. Fel vagyok puffadva és alig van étvágyam. :S Mitöl lehet ez? Lehet gyomorfekély? :S

Legjobb válasz: Legnagyobb eséllyel gyomorsav túltengésed van. Lehet epeprobléma is , de ez egy UH vizsgálaton kiderül. A gyomorfekély nem mindig jár szurokszéklettel ha igen akkor már nagyon gáz van mert azt jelenti , hogy vérzik. Mindenképpen menj el orvoshoz, addig is valami savcsökkentõt megpróbálnék , Tisacid vagy vmi hasonlót.

Legnagyobb eséllyel gyomorsav túltengésed van. Lehet epeprobléma is , de ez egy UH vizsgálaton kiderül. A gyomorfekély nem mindig jár szurokszéklettel ha igen akkor már nagyon gáz van mert azt jelenti , hogy vérzik. Mindenképpen menj el orvoshoz, addig is valami savcsökkentõt megpróbálnék , Tisacid vagy vmi hasonlót.
mindenképp emésztési probléma, akár az epéd is kisugározhat oda, és ez a legvalószinûbb is, mert akkor szokott puffadni az ember. El kéne menned belgyógyászhoz, aki kiír egy hasi UH-ra és a vizsgálatokkal egybevetve dönt a kezelésedrõl. Addig tarts szerintem epediétát. Egészségügyi dolgozó
Ott ahol írod, nagyjából a gyomorszáj van. Az szokott görcsölni. A gyomorfekély lentebb szokott lenni, és un. szurokszéklettel jár együtt. Ettõl függetlenül látogasd meg a háziorvosodat.
Üdv. Epeprobléma lehet az ok. Gyomorfekély kevésbé inkább nyombélfekély a másik valószínûsíthetõ ok. Mindenképpen orvoshoz, mivel akár epe, akár fekély az beavatkozást igényel, magától nem szûnik meg. A beavatkozás mellett gyógyszerre gondolok, ne ijedj meg :)
A kérdező hozzászólása: és az epe probléma miböl alakulhat ki?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!