Találatok a következő kifejezésre: Mitöl jó nö az ágyban Mi (2 db)

Mitöl jó egy nö az ágyban? Mi kell egy pasinak az ágyban?

Legjobb válasz: Ki kell tapasztalni h neki mi a jó:)

Ki kell tapasztalni h neki mi a jó:)
Ami szerintem benne van az általánosságban (persze a kivételek mindig ott vannak, de még mennyi): Higiénia, meg hogy tudd élvezni a szexet és aktívan részt venni benne. Magabiztosság, lazaság, játékosság, bevállalósság, kreativitás szintén nem utolsó dolgok. Szerintem... Legalábbis az én "álomnõm" ilyen, meg kicsit szendének tûnik...
kedvesség, ne legyél fapina aki csak fekszik és hagyja, hogy megtörténjen vele a dolog, játékosság, fantázia, kedves szavak, stb. :)

Srácok! Számotokra mit jelent az, hogy egy nő jó az ágyban? Mitől jó az ágyban? 18/L

Legjobb válasz: mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja

mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja
tüzes, érzéssel csinálja, nem kéreti magát, odaadó. 23/ff
- mozog, nem csak fekszik némán mint egy fadarab - legalább 3-4 pózban lehet vele csinálni, nem csak egy megszokottban - látszik rajta hogy élvezi igazán amit csinál, nem fapofával, muszájból szexel. - használja a kezét, a száját - simogat, csókolgat közben - én szeretem ha beszél (dugj meg, mélyebben, ilyenek XD) 22F
Erre én is kíváncsi lennék:) Szintén 18/L
Ágyba hozza a reggelit!
Ha gondolja a két kérdezõ én szivesen kipróbálom mindkettõtöket, aztán kiértékellek titeket. NA? Ott az elérhetõségem az email nél.
Szerintem akkor jó egy nõ az ágyban, ha legalább ugyanannyira odafigyel a pasira mint ahogy rád is figyel õ! Ha csak durr bele bumm és érzéketlenül, akkor annyit is adj vissza. Ha pedig rendesen kinyal simogat és nem csak a végkielégülés a cél akkor meg ugyanezt kell visszaadni.Egyébként a fadarab szindrómánál kb nincs is rosszabb. Voltam már ilyen nõvel a végén még kiverni sem akarta, lusta volt hozzá.
20:26-os vagyok. Örülök!:) :)
20:26 megnyudtattál...köszi :D 17/L
20:26 ossal egyet értek. De én még annyit tennék hozzá hogy attól is függ a jó szex hogy minél szûkebb a hüvely nyílása.
A kérdező hozzászólása: 20:26 > Azt hiszem, megfelelek a kriériumoknak. :) Legalábbis remélem. Csak azért kérdezem, mert néha kicsit unottan csinálja velem a barátom (tényleg csak NÉHA), és attól félek, hogy én nem csinálok jól valamit (de mindig megerõsít, hogy minden oké). :S 20:44 > Nagyon kedves vagy, de van, ki teszteljen. :) Csak a többi férfi véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ne rontsam el a dolgokat. :)
Attól, hogy nem csak hagyja magát dugni, hanem dug veled, azaz végig kontaktusban van veled. Pl ha lehunyja a szemét, akkor a kezével adja kontaktot, vagy a beszéddel. Pl attól, hogy ha szex kelléknek használja a testedet, vagyis örülteti magát akkor is, ha te éppen nem mozogsz. stb, stb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!