Találatok a következő kifejezésre: Mitöl jó nö az (24 db)

Mindig azt érzem sosem leszek jó nő. Hiába telnek el az évek nem tudok talpraesett lenni. Pasik! Szerintetek mitől lesz vki jó nő?

Legjobb válasz: Legyél szexi, de ne k.rvás! Legyen önbizalmad, de közben legyél egy törékeny nõ, akire lehet vigyázni! Legfontosabb a jó alak (popó fõleg). Utána arc és mell. Ezek, amiken nehéz változtatni. A hajon, ruhán lehet, nem tudok mondani semmi konkrétumot hogy milyen legyen, a célkorosztálytól függ. Ha felkelted valakinek a figyelmét, utána nincs semmi probléma! Ha van önbizalmad (nem egoista vagy!), az rengeteg elõnyt jelent!

Legyél szexi, de ne k.rvás! Legyen önbizalmad, de közben legyél egy törékeny nõ, akire lehet vigyázni! Legfontosabb a jó alak (popó fõleg). Utána arc és mell. Ezek, amiken nehéz változtatni. A hajon, ruhán lehet, nem tudok mondani semmi konkrétumot hogy milyen legyen, a célkorosztálytól függ. Ha felkelted valakinek a figyelmét, utána nincs semmi probléma! Ha van önbizalmad (nem egoista vagy!), az rengeteg elõnyt jelent!
Az önbizalom nálam nem nagyon meghatározó, csak legyél nevetõs, csipkelõdõs, törékeny nõ:) Én mindig az arcot nézem elõször, az alkat legyen normális, nem muszáj a hatalmas s*gg és mell, legyen egészséges méret

A férfiak elsődleges szempontja a párválasztásnál, hogy milyen jó 1 nő az ágyban? Mitől jó valaki?

Légy szíves normális válaszokat írjatok, mert ez nálunk lányoknál örök vitatéma!

Legjobb válasz: A jó nõ onnan ismeretszik meg (most csak az ágybéli dolgokat említem) hogy ott van. Vannak vágyai, kívánságai, ezeket el meri mondani. Szeretné, hogy a kedvére tegyenek, s ezt teljes mértékben viszonozza. Aktívan ott van szex közben: a "fekszik mint a darab fa" a legtökéletesebb ismérve a rossz nõnek. Együtt mozog a férfival, (persze ha valami nem jó, szól...), és vágyik az együttlétre :) Melette lehet érezni, hogy Férfi az ember, akire vágyik a nõ, és aki mellett a nõ Nõnek érezheti magát :) Annál szebb, izgatóbb, és felemelõbb érzés nincs, amikor egy (vagy sok) orgazmus után az ember karjában pihen a kielégített nõ :)

A jó nõ onnan ismeretszik meg (most csak az ágybéli dolgokat említem) hogy ott van. Vannak vágyai, kívánságai, ezeket el meri mondani. Szeretné, hogy a kedvére tegyenek, s ezt teljes mértékben viszonozza. Aktívan ott van szex közben: a "fekszik mint a darab fa" a legtökéletesebb ismérve a rossz nõnek. Együtt mozog a férfival, (persze ha valami nem jó, szól...), és vágyik az együttlétre :) Melette lehet érezni, hogy Férfi az ember, akire vágyik a nõ, és aki mellett a nõ Nõnek érezheti magát :) Annál szebb, izgatóbb, és felemelõbb érzés nincs, amikor egy (vagy sok) orgazmus után az ember karjában pihen a kielégített nõ :)
Ha kmomolyan akar párt választani, akkor nem ez a fõ szempont! A párkapcsolat nem CSAK a szexrõl szól, hanem a megértésrõl, bizalomról, közös érdeklõdésrõl stb. 27/F
Ezt honnan szedted??? Nem az a legfontosabb , hogy milyen jó nõ az ágyban. Számomra , legyen vonzó a lány, csinos, kedves szép arc, legyen életrevaló típus, laza , hülyülõs, de ugyanakkor legyen néha az a bújós kislány! Én legalább bevallom, nekem számít a külsõ is bizonyos szinten!
A kérdező hozzászólása: Nagyon - nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Egyáltalán nem az az elsõ szempont. Sokkal fontosabb, hogy megértjük-e, érdekesnek, kívánatosnak találjuk-e egymást, szóval, hogy megvan-e az a bizonyos szikra. Az ágyban majd kialakulnak a dolgok, és persze ez is szerves része a dolognak. De ha már a kérdésed az, hogy mitõl jó az ágyban egy nõ, akkor leírom, hogy szerintem mitõl: Azt szeretem, ha a lány legalább annyira kíván, mint én õt, aktív, virgonc, játékos, figyel arra, hogy nekem mi jó, és ugyanígy elvárja a figyelmet. Kimutatja, ha élvezi, de szól, ha nem tetszik neki valami. Kíváncsi, szívesen próbál ki új dolgokat, és nem szégyell semmit, amiben örömét leli. Én azt is szeretem, ha kicsit perverz hajlamú a leány, de még jobb, ha nagyon :) .
Ne fogazz!
Alap szinten legyél magabiztos. Ehhez elsõ sorban az kell, hogy elégedett legyél magaddal Ilyenkor jót tesz az önbizalmadnak, ha eljársz szaunába, futni, szoliba, kozmetikushoz, gyantáztatsz (az meztelenkedés közben igen sok plusz pontot érhet), új szexi fehérnemût veszel fel, szóval bármi, amitõl igazán vonzónak érezheted magad. Kellemes, oldott hangulat, füstölõ, diszkrét testpermet szintén pozitív hatású. A gyakorlati oldalát tekintve pedig jó, ha utánanézel néhány póznak (csak ne legyen túl extrém, az balesetveszélyes), legyél kezdeményezõ, próbáljatok ki új dolgokat, a megszokott idõpontban a megszokott misszionárius póz rettentõ lehangoló pl. Mindenképp élvezd te is, amit csinálsz, ne tegyél olyat, ami rosszul esik neked, mert azt õ is észreveszi és elmehet a kedve az egésztõl. Legyél oldott, laza, nyitott. Nagyon gyakorlati oldalról pedig: a franciázás, a pénisz masszázsolajjal vagy krémmel való masszírozása szeretkezés elõtt szerintem mindenkinek jól esik. Jó, ha végzel gátizomtornát, arról ingyen DVD-t is kérhetsz itt http://www.corewellness.hu/altalanos-gatizomtorna/a-gatizomt.. , na az még egy olyan dolog, ami csodákat mûvel!
A lényeg, hogy kezdeményezz sokat! Szerintem irtó fontos, a kapcsolat sem laposodik el mert csak az egyik fél kezdeményez. Fontos még a magabiztosság is, ha a partnered ezt látja rajtad, õ is még jobban fogja élvezni a szexet:)
szerintem egyén függõ, mert pl én a lovaglást nem élvezem és a párom se, mert nem ér olyan helyre a p**isz vége.az orális dolgoknál is minden fiúnak más a jó.Ami az egyiknél isteni volt, a másiknál már nem volt valami nagy szám.Sõt találkoztam olyannal is aki egyáltalán nem élvezte orálisan(valszeg sokat kézizett)
Van egy csomó rész, ahol te irányítasz. Pózoknál is, ha például lovagolsz, de a szopás is ilyen. Úgyhogy ezeknél egyértelmû, hogy lehet jól és rosszul is csinálni õket. Azoknál a pózoknál pedig, ahol te vagy alul, és a pasi dolgozik, akkor se pihenj, hanem mozogj, simogasd, öleld át, húzd magadhoz, csókolgassad stb., attól függõen, mire van épp lehetõséged.
érzéki vagy, élvezed, szenvedélyes vagy, nem vagy egy darab fa, hanem mozogsz és élvezel. meg persze tudsz néhány dolgot, amivel még élvezetesebbé teheted a dolgot a pasinak (szopás közben, stb.). erre mondják, hogy jó az ágyban. ahhoz, hogy ilyen legyél, kell a magabiztosság, mert akkor mered megélni a szexis, érzéki oldaladat, ettõl izgul fel a pasi
szerintem ha meg vagy róla gyõzõdve, h jó vagy, az már sokat segít, mert magabiztosabb leszel és nem stresszelsz rá annyira. plusz próbálj ki új dolgokat és figyelj oda közben a pasira, akk látod, h mi jön be neki. de emellett meg is kérdezheted, h mit szeret, mert mindenkinek vannak olyan dolgai, amire nem is gondolnál, de õ imádja
na de en is azert irok h megkapjam a kerdest :P
erre én is kiváncsi vagyok:::
sokat kell szopni!!!!!

Srácok! Számotokra mit jelent az, hogy egy nő jó az ágyban? Mitől jó az ágyban? 18/L

Legjobb válasz: mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja

mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja
tüzes, érzéssel csinálja, nem kéreti magát, odaadó. 23/ff
- mozog, nem csak fekszik némán mint egy fadarab - legalább 3-4 pózban lehet vele csinálni, nem csak egy megszokottban - látszik rajta hogy élvezi igazán amit csinál, nem fapofával, muszájból szexel. - használja a kezét, a száját - simogat, csókolgat közben - én szeretem ha beszél (dugj meg, mélyebben, ilyenek XD) 22F
Erre én is kíváncsi lennék:) Szintén 18/L
Ágyba hozza a reggelit!
Ha gondolja a két kérdezõ én szivesen kipróbálom mindkettõtöket, aztán kiértékellek titeket. NA? Ott az elérhetõségem az email nél.
Szerintem akkor jó egy nõ az ágyban, ha legalább ugyanannyira odafigyel a pasira mint ahogy rád is figyel õ! Ha csak durr bele bumm és érzéketlenül, akkor annyit is adj vissza. Ha pedig rendesen kinyal simogat és nem csak a végkielégülés a cél akkor meg ugyanezt kell visszaadni.Egyébként a fadarab szindrómánál kb nincs is rosszabb. Voltam már ilyen nõvel a végén még kiverni sem akarta, lusta volt hozzá.
20:26-os vagyok. Örülök!:) :)
20:26 megnyudtattál...köszi :D 17/L
20:26 ossal egyet értek. De én még annyit tennék hozzá hogy attól is függ a jó szex hogy minél szûkebb a hüvely nyílása.
A kérdező hozzászólása: 20:26 > Azt hiszem, megfelelek a kriériumoknak. :) Legalábbis remélem. Csak azért kérdezem, mert néha kicsit unottan csinálja velem a barátom (tényleg csak NÉHA), és attól félek, hogy én nem csinálok jól valamit (de mindig megerõsít, hogy minden oké). :S 20:44 > Nagyon kedves vagy, de van, ki teszteljen. :) Csak a többi férfi véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ne rontsam el a dolgokat. :)
Attól, hogy nem csak hagyja magát dugni, hanem dug veled, azaz végig kontaktusban van veled. Pl ha lehunyja a szemét, akkor a kezével adja kontaktot, vagy a beszéddel. Pl attól, hogy ha szex kelléknek használja a testedet, vagyis örülteti magát akkor is, ha te éppen nem mozogsz. stb, stb

Pasik (25+) : Mitől igazán jó egy nő az ágyban hosszútávon?

Sok szexpóz, hangos nyögések (vagy éppen csendes?), érzékiség, szexi hátsó+cicik vagy több helyszínes simulások a lakásban?

Legjobb válasz: Szerintem egy nõ attól jó a szexben, ha tudja elengedni magát és ÉLVEZNI! És ha ez megvan, akkor pont annyira odaadó, kezdeményezõ, érzéki, bevállalós, amennyire kell.

Amiket leírtál mind hülyeség. Egy nõ (és egy pasi is) attól lesz jó az ágyban a partnerének, ha ugyanazt akarják. Mindegy milyen vágyakról van szó. Ha azok találkoznak akkor abból csak jó dolgok sülhetnek ki. Nincs olyan póz, vagy szitu ami tuti tipp. Igazándiból az ágyban mindent szabad ami mindkét fél számára örömet okoz. Még ha az örömforrás egy kikötözõs elfenekelõs azaz némi fájdalommal járó játék is, ha az egyik fél szereti adni a másik meg kapni, mindkettõnek jó lesz a szex. És el lehet menni egészen a bizarr dolgokig, de akár csak a mostanában egyre népszerûbb hármas, meg párcserés felállásokig. Ha téged izgatna két férfi az ágyban (és benned), és párodnak is izgató, hogy valaki megdug téged elõtte akkor az is lehet jó tipp. De ha õ senkivel nem osztozik rajtad akkor ugye hülye ötlet. Tudd, hogy párod mit akar! És ha megadod neki azt akkor neki TE leszel a legjobb az ágyban.
Szerintem egy nõ attól jó a szexben, ha tudja elengedni magát és ÉLVEZNI! És ha ez megvan, akkor pont annyira odaadó, kezdeményezõ, érzéki, bevállalós, amennyire kell.
Attól, ha otthon kettesben egy kis k.va vagy! (erre van is egy mondás) Mehet a popó, nyeled az anyagot, stb. Tehát ha otthon megkapjuk amit szeretnénk. Persze nem árt ha emellett szexi is vagy és jól mozogsz
És a 25 év alattiaknak már esélyt sem adsz, hogy válaszoljanak? :O
pont azért mit leírtál, legyen változatos, legyenek új dolgok
Attól, hogy figyel a másikra, hogy beszél vele, hogy megkérdezi, mit és hogy szeretne. És attól, hogy élvezi, hogy örömet okozhat a másiknak. A konkrétumok, hogy mit enged, mire van szüksége a pasinak, az meg egyénfüggõ.
Mitõl jó az ágyban? Nem horkol és hagy reggel aludni.
Ok.... 17-én töltöm a 25öt :D Szeresse, akarja és élvezze... Legyen nyitott és kezdeményezõ... Párkapcsolatban érezzem, hogy akar engem és vágyik rám, lehet szavakkal, szavak nélkül.... ugyanaz a kategória, hogy érezzem, hogy szeret engem
Nyitott az új dolgokra, "játékokra", képes szexin felöltözni csak azért hogy a partnere levetkõztethesse, odaadó, szenvedélyes és kezdeményezõ.
Attól, ha megmarad benne a tûz, és a vágy. Valamint ha nagyon , és gyakran benedvesedik. A hátsó és cicik az is szükséges de nem kell hogy playmate teste legyen (az nekem amúgy se jön be) A testiséggel kapcsolatban kép alapján nyilatkoznék, már ha küldesz magadról...
legyen kísérletezõ és ne legyen túl szemérmes. legyen benne izgalmas dolgokban pl: moziban ha úgy adódik akkor had.... konyha, mosógép, nappali, ablak elõtt, fekve, fejen állva, szóval bármit próbáljon ki :D hátha bejön.

Egy nő mitől jó az ágyba?

Legjobb válasz: Példáúl ha nem megjátsza magát,áttudja érezni,hogy a társa mitõl érzi magát a mennyekben a testbeszéd a sóhajok az apró mozdulatok érintések,a pillantás sokmindent közölni tud.Csak értelmezni kell.Jo ehhez azért nem elég eggy két eggyüttlét hogy így megismerjük a másikat.Ja és ne legyenek tabuk,nyávogások nyafogások ez hamar lelankasztja a férfit.

Példáúl ha nem megjátsza magát, áttudja érezni, hogy a társa mitõl érzi magát a mennyekben a testbeszéd a sóhajok az apró mozdulatok érintések, a pillantás sokmindent közölni tud.Csak értelmezni kell.Jo ehhez azért nem elég eggy két eggyüttlét hogy így megismerjük a másikat.Ja és ne legyenek tabuk, nyávogások nyafogások ez hamar lelankasztja a férfit.
Ez engem is érdekelne

Mitöl jó egy nö az ágyban? Mi kell egy pasinak az ágyban?

Legjobb válasz: Ki kell tapasztalni h neki mi a jó:)

Ki kell tapasztalni h neki mi a jó:)
Ami szerintem benne van az általánosságban (persze a kivételek mindig ott vannak, de még mennyi): Higiénia, meg hogy tudd élvezni a szexet és aktívan részt venni benne. Magabiztosság, lazaság, játékosság, bevállalósság, kreativitás szintén nem utolsó dolgok. Szerintem... Legalábbis az én "álomnõm" ilyen, meg kicsit szendének tûnik...
kedvesség, ne legyél fapina aki csak fekszik és hagyja, hogy megtörténjen vele a dolog, játékosság, fantázia, kedves szavak, stb. :)

Mitől jó egy nő az ágyban?

Legjobb válasz: Hát legyen rámenõs, érvényesítse az akaratát. Erõszakoljon meg!:'D

Hát legyen rámenõs, érvényesítse az akaratát. Erõszakoljon meg!:'D
Attól, hogy [email protected]$zik, nem csak fekszik mint egy köteg rõzse.
A férfi szerelmétõl-szeretetétõl.
Ha torokra tud szopni jó gyorsan. A nõknek szex közben nem szerelem kell. Minden más idõpontban igen.
A nõ merje és tudja élvezni a szexet. Adja át magát az élvezetnek és a párjának. Ne agyból szeretkezzen, inkább ösztönbõl. És ha ismeri a testét és tudja mi jó neki pontosan és ezt meg is mutatja szex közben akkor az igazán jó.
Leginkább attól, ha ápolt, érzéki és odaadó.
Attól ha szereted!!!
Én nõ vagyok. Jónak tartanak, legalábbis az eddigi pasik, akikkel voltam, mind õrjöngtek értem. Talán azért, mert van önbizalmam és néha átveszem az irányítást is, de ugyanakkor szubmisszív hajlamú vagyok túlnyomórészt. Nyitott vagyok és perverz is. Szóval... :)
Csók, simogatás alap, nyugodtan lehet kezdeményezõ is magában az aktust illetõen de a pózváltásnál is. Legyen aktív, mozgassa a derekát misszionárius közben is hogy segítse a répa hüvelyben való mozgását, hegyezze a makkot lovaglónál stb.
A kérdező hozzászólása: 21:37-es: Ez nem igaz, hogy a nõknek a szexben nem kell szerelem! Legalábbis az én esetemben ez nem igaz!
Hát ezzel vitatkoznék.Szerintem nem mindig a kemény szex a megnyerõ.Néha kell igazán lágyan is szeretkezni.A nõ bonyolultabb, mikor mihez van kedve.
Ugyanaz, amit az utánam következõ válaszoló leírt :D Mindenki azt akarja. Mert akkor elszabadulnak az ösztönök.
6.Hát mi kell a nõnek szex közben?
A kérdező hozzászólása: Számotokra mit jelent az, hogy nem csak fekszik mint egy deszka? Ti mit szerettek? Ha simogat, csókolgat titeket közben?
pl. attól ha nem úgy fekszik szex alatt mint egy uszadékfa
hát mondjuk mozog.
Hogy legyen, aki reggel beágyaz :-)

Mitől jó egy nő az ágyban?

Érdekelne,mit gondoltok erről.Kinek mit takar,hogy egy nővel jó szeretkezni/szexelni?Mitől jó?Illetve mire vágytok,vágynátok egy nőtől az ágyban?

Legjobb válasz: Minél bevállalósabb annál jobb. Gondolok itt mélytorokra, vad szexre, análra, extrém helyekre, beöltözésre.

Minél bevállalósabb annál jobb. Gondolok itt mélytorokra, vad szexre, análra, extrém helyekre, beöltözésre.
akkor jó, ha velem ébred fel, egyébként ribike :D
És Te Kérdezõ, mit gondolsz a saját kérdéedrõl? Tudnál rá válszt adni, mert kíváncsi lennék mit gondol errõl egy nõ:)
Szerintem minden nõ más tulajdonság miatt jó de talán ami a legleg fontosabb a játékosság a lazaság és hogy nem akar megfelelni senkinek semminek hanem elengedi magát és mondja mutatja hogy mit szeretne vagy mit nem.
Nekem attól, hogy engedi a popsi szexet, és viszonozza is nekem:P
A kérdező hozzászólása: Kérdésre kérdéssel????Ejjjnye :) A kérdésemrõl annyit, hogy ez egy jó kérdés, legalábbis számomra, mert jelenleg ez foglalkoztat és a legilletékesebbekhez fordultam.(remélem) Saját véleményem is van természetesen, de kíváncsi vagyok mennyire fedi a Ti elvárásaitokat. És, hogy mi az én álláspontom a témában....talán azt is leírom! :)
Én azért majd szeretném ha leírnád, mert nagyon kíváncsi vagyok, de persze kötöségek nélkül, úgy ahogy mi is tettük:)
A kérdező hozzászólása: Rendben.Megírom majd, ez így korrekt! :)
Na látom jól le lettem pontozva õszinte válaszért, köszi skacok;)
Miért jó egy JÓ nõ az ágyban? Mert megteszi amit kérek tõle, és cserébe én is viszonzom számára amit kér. Viszont a kérdés, az nem fedi a teljes tényeket, mert egy nõ lehet jó az ágyban arra is, hogy csak simán dugjunk egyet, de ha már van valami érzelmi kötelék, akkor a szenvedélyesség miatt lesz talán „jó” egy nõ az ágyban. Kíváncsi vagyok kérdezõ, te milyen vagy az ágyban, és hogy jónak e tartod magad?:P
A kérdező hozzászólása: Én senkit sem pontozok le. Sõt köszönöm, hogy fáradtok a válaszadássa!
A kérdező hozzászólása: A kérdés pontosan úgy hangzott, hogy..."szeretkezni/szexelni" és nem véletlenül. :) Jónak tartom e magam az ágyban....azt tudom mondani, hogy igyekszem minél jobb lenni és nem csak a partner miatt, hanem magam miatt is.:) Mindig van mit tanulni!
Ha én elkezdeném sorolni a vágyaimat, mit várnék egy nõtõl, húúú nincs annyi hely az oldalon, hogy leírjam:)
A kérdező hozzászólása: Azért egy próbát megér ;)
Majd szépen megfogalmazom és leírom neked Kérdezõ, csak most még nem állok rá készen:) Hozzá szeretnék járulni a felmérésedhez mindenképp:)
A kérdező hozzászólása: Hogy sablonos legyek, ízlések és pofonok....a folytatást tudjuk. A külsõségeket leszámítva kérdezem amit kérdezek. Inkább a viselkedés része foglalkoztat.
A kérdező hozzászólása: Gyors közvélemény kutatás szerint, akkor bizonyos kritériumokban egyetértünk. Várom a további véleményeket. :)
A kérdező hozzászólása: Ok:) De kifejtenéd?Ribike, de mitõl?A vérmérséklet vagy amit megtesz? Kifejtõs kérdés férfiak, nem félmondatos, ha kérhetem! :)
Van az a nóta hogy "egy qrva két dologra jó [email protected]@szni, s pénzt keresni"
Ha aktív az ágyban, és nem fél az olykori irányítástól sem. Ha odaadó, nyitott sok mindenre és bevállalós. Ha kell szenvedélyes legyen, de ha épp úgy alakul, ne riadjon meg egy vad keféléstõl sem.
És Ön kérdezû, megtudhatom a korát?
3-as az Dopeman - Szûzoltók száma :D
*kérdezõ
Én erre nem tudok kielégítõ választ adni. Volt olyan, hogy egy nõ alig-alig izgatott, pedig nagyon csinos volt és nõies, és semmivel se volt rosszabb az ágyban mint egy másik, aki még nem is volt olyan szép, de valamiért sokkal izgatóbb volt számomra és így a szex is sokkal jobb volt (pedig semmi extra nem történt).
6. Igen tudtam, hogy ismerõs, de a szerzõt már nem!! Kössz:DDD
Én egy nõtöl elvárom azt amit én is teszek neki, ne legyen gátlásos, és legyen benne minden jóban.
A szex -részemrõl legalábbis- nagyban függ attól h mennyire komoly érzéseim vannak a lány iránt. Ezen mondjuk én is meglepõdtem, de tényleg ezt tapasztaltam. Fontos még, hogy a nõn látsszon az, hogy élvezi a szexet, nem pedig az aktuális tv mûsoron gondolkozik.:) Jah és hogy szép legyen, csúnya nõvel se nagyon lehet élvezni a szexet.
A kérdező hozzászólása: Alakul! :) Persze értem, mindenkinek más-más a jó, és nem is várok konkrét definíciót erre, csak érdeklõdöm.Pusztán nõi kíváncsiság! *A kérdésre válaszolván (bár egy nõt nem illik a koráról faggatni), 32 éves múltam. Apróbb megjegyzés, a kérdésem nem azt jelenti, hogy nem lenne tapasztalatom e téren.Ez most csak egy egyszerû kérdés részemrõl. Köszönöm :)
Hmm... Pont egy 32 éves szexõrült nõre vágyom:) Szívesen megmutatnám mitõl jó egy nõ az ágyban, akkor nem kéne leírom, megmutatni könnyebb:) 27F
Attól, h õ a nõ! :) A pici, szexi lábfejével kezdve a formás popsiján át a nedves punciján keresztül a ringatózó melleivel és a formás ajkaival. Na meg a finom illatával, a hosszú hajával, a gyöngécske kezeivel. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves, önfeláldozó segítséget Neked is! Hidd el értékelem! :)

Mitől jó egy nő az ágyban?

Normális válaszokat szeretnék, és nem érzelem mentes szexre gondolok ilyenkor? Mire van a férfinek szüksége általában? Köszönöm

Legjobb válasz: Kulcsszó: Érzékiség

Kulcsszó: Érzékiség
Aki nem csak fekszik, mint egy fadarab.
Attól, ahogy mozgatja a csípõjét, ahogy a férfihoz ér, és ahogy élvezi, ahogy a férfi hozzáér: felnyög, mikor a férfi örömet okoz neki, és az érzelmek és orgazmusok tengerében belekapaszkodik, beleharap, finoman belemar. Ahogy a tekintetével is csábít közben, és ahogy teljesen felszabadul, majd a végén teljesen elernyedten, védtelenül omlik a férfi mellkasára. Nekem legalábbis ezt hazudták, velem kapcsolatban =)
A kismillió ilyen kérdésre adott válasz elolvasása után megtudhatod. Igen, nem kellett volna megint feltenni.
Amiért a budget tejföl szar.
A kérdező hozzászólása: Igen, feltettem, mert keresésnél nem jött ki eredmény...és örülök kedves utolsó negyedik hozzászóló, hogy értelmes választ nem tudsz adni :)
Attól, h õ a nõ! :) Az illata, az érintése, a lehelete, a csókja, a mellei, a puncija, a lábacskái, a kezei, a mindene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!