Találatok a következő kifejezésre: Mitöl fáj mellbimbóm (41 db)

Mitől fáj a mellbimbóm? 25hetes terhes vagyok, a mellbimbóm és az udvar nagyon fáj és nagy kemény csomók lettek benne. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.

Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.

Mitől fáj a bal mellbimbóm?

Kis érintésre is fáj,és valamiféle dudort érzek rajta. Vörösnek nem vörös,nincs elváltozás,csak a dudor. Ha megnézem forró a mellbimbóm. Tegnap este lefeküdtem és reggelre lett.

Legjobb válasz: Ha most vagy serdülõ korban,akkor ez normális állapot. Késõbb nagy valószínûséggel,mindkét mellbimbód megduzzad. Mind a két fiam "átesett" rajta. Nyugi! :)

Ha most vagy serdülõ korban, akkor ez normális állapot. Késõbb nagy valószínûséggel, mindkét mellbimbód megduzzad. Mind a két fiam "átesett" rajta. Nyugi! :)
Sokat csavargatod!
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, most töltöttem márc. 2án. Akkor ez természetes? Azthittem valami komoly baj :S
igen ez akk természetes:Dnyugi

Mitöl fáj nagyon mindkét mellbimbom?

9 Honapja szültem már nem szoptatok 3 honapja és még nem menstruáltam csak egy kis pecsételö vérzésem volt olyan 3 napig tartott 2 héttel ezelött. Lehetséges hogy meg fog jönni és azért ilyen érzékeny?

Legjobb válasz: Hát neked kellene ismerned annyira a tested, hogy milyen tüneteid szoktak lenni mielött megjön. :) Nekem a peteéréskor (félidõben) fordul elõ, hogy szinte ég a mellbimbóm és feszül a mellem.Szerintem mindenkinél egyéni, valakinek közvetlen elötte is fájhat, valaki nem is érzi...

Hát neked kellene ismerned annyira a tested, hogy milyen tüneteid szoktak lenni mielött megjön. :) Nekem a peteéréskor (félidõben) fordul elõ, hogy szinte ég a mellbimbóm és feszül a mellem.Szerintem mindenkinél egyéni, valakinek közvetlen elötte is fájhat, valaki nem is érzi...

Mitől fáj négy hónapnyi szoptatás után most újra fáj a mellbimbóm?

kívülr?l nem látszik rajta semmi..

Legjobb válasz: Jaj, bocsánat, nem ebbe a rovatba szerettem volna írni...

A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsánat, nem ebbe a rovatba szerettem volna írni...
Nekem is érzékenyebb lett, de én arra gondolok, hogy kisfiam már erõsebben szív esetleg jobban ráharaphat.
Én 9 hónapja szoptatok és most 1-2hete nekem is érzékenyebb, de nincs berepedve.

Mitöl fáj a mellbimbóm?

16éves vok és kb1hete h már nagyon fáj a mellbimbóm és minha az erek is ki lennének egy kicsit dagadva körülötte.ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: Hát ha lány vagy akkor lehet a növekedés következménye, márhogy nõ a melled, illetve lehet a peteérésed miatt, valamint premenstruációs jel, azaz a menszi elõtt fáj a cicid. Ha válladékozik is akkor irány a doki.

Hát ha lány vagy akkor lehet a növekedés következménye, márhogy nõ a melled, illetve lehet a peteérésed miatt, valamint premenstruációs jel, azaz a menszi elõtt fáj a cicid. Ha válladékozik is akkor irány a doki.
váladék nélkül is irány a doki, mert mensis mellfájás az egész mellet érinti, nem csak a mellbimbót. Az ilyet mindig jobb kivizsgáltatni!
Hát nekem csak a mellbimbóm érzékeny menszi elõtt és nem az egész mellem.

Mitöl fáj enyhén a mellbimbom?

Január 20 an kelett volna megjöjjön de nem jött meg és azota sem . Lehet hogy most fog? Maskülömben nem jár rendesen de aggodom! Nem élek sexuális életet(vagyis szüz vagyok!) csak masztizni szoktam ,de ez egyértelmű hogy nem lehetek terhes! Mi lehet? Kerlek segitsetek ! Nagyon félek

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy?

Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 18
a hormonoktól fáj. Viszont ez nem igazán normális 18 évesen már hogy iylen rendszertelen. nme ártana egy endokrinológiai kivizsgálás hogy hogy állnak a hormonjaid.

Mitol faj a mellbimbom?

Legjobb válasz: Hát lehet azért, mert meg fog jönni,de az is lehet h azért mert most 9 hónapig biztos nem fog megjönni!!!

Hát lehet azért, mert meg fog jönni, de az is lehet h azért mert most 9 hónapig biztos nem fog megjönni!!!
A kérdező hozzászólása: hat nekem mielott meg jon az elott szokott fjani a mellem de nm a melbibbom :s szerintetek mitol van h most a mellbimbom is faj?

Mitől fáj/ég a mellbimbóm?

Nem régen lehetett ovulációm és 4 napja nagyon égnek a mellbimbóim.Jelent ez valami különösebbet?Valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?

Legjobb válasz: Nekem ilyen csak terhesen volt.

Nekem ilyen csak terhesen volt.
Nekem most van, de csak a bal csinálja... :S
A kérdező hozzászólása: Neked mikor kezdett el fájni a mellbimbód (ovu után, vagy már a terhesség alatt)?
Nekem már ovu után rettenetesen fájtak a bimbóim és most is , 7 hetes vagyok. Elõtte sosem volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Még én sem éreztem ilyet soha(bár nekem rendszertelen a mensim is).Az ovu napját sem tudom pontosan.Most lehetek kb. a 6-7.napon.Te mikor teszteltél (a hõm fent van)?
Én 10 nap késésnél teszteltem elõször!
A kérdező hozzászólása: Akkor te nagyon türelmes vagy.Én nem hiszem hogy kibírom addig.Valószínû, hogy a 12-14.dpo körül már tesztelni fogok(persze csak ha még mindig fent van a hõm).
3 év próbálkozás után hidd el már fel sem tünt, hogy késik!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!

Mitől fáj a mellbimbóm?

Két napja, annyira fájnak, érzékenyek a mellbimbóim, mint még soha. Már késik 10 napja a menzim. 5 napja csináltam tesztet. Negatív lett.

Legjobb válasz: Húha:) lehet baba van és mensi elõtt fogant, szerintem csinálj még egy tesztet:)

Húha:) lehet baba van és mensi elõtt fogant, szerintem csinálj még egy tesztet:)
TESZT !!!!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem ma újra! Erõs POZITÍV!!! Nagyon boldog vagyok! :-)))))

Mitől fáj a mellbimbom? 16/L

érzékeny az egész mellem területe és fáj a mellbimbóm.

Legjobb válasz: Sokmindentõl lehet. Közelgõ mensi, növekedés - bõr tágulása, kiszáradás (ekkot viszket is), vagy csak a melegben jobban kitágulnak a szövetek, esetleg vizet tartasz vissza,stb. stb. és persze lehet ezek tetszõleges kombinációja is. Szerintem viselj kényelmes fehérnemût, otthon semmit. Nem tragédia. :) L27

Sokmindentõl lehet. Közelgõ mensi, növekedés - bõr tágulása, kiszáradás (ekkot viszket is), vagy csak a melegben jobban kitágulnak a szövetek, esetleg vizet tartasz vissza, stb. stb. és persze lehet ezek tetszõleges kombinációja is. Szerintem viselj kényelmes fehérnemût, otthon semmit. Nem tragédia. :) L27
A kérdező hozzászólása: de meg is van dagadva és nagyon fáj :( ha hozáérek meg ha mozgok :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!