Találatok a következő kifejezésre: Mitól lehet ha sétálok, (6 db)

25 hetes vagyok és a jobb oldalam (a hasamnál) a mai napon folyamatosan szúr. Mitől lehet, elég kellemetlen, mert ha sokat sétálok még jobban belehasít?

Legjobb válasz: Borda környékén? Lehet beszorult a levegõ,vagy a baba nyom valamit,akár a bordáidnál,ha nagyon elviselhetetlen,beszélj dokival,de sztem a baba lesz a dologban.

Borda környékén? Lehet beszorult a levegõ, vagy a baba nyom valamit, akár a bordáidnál, ha nagyon elviselhetetlen, beszélj dokival, de sztem a baba lesz a dologban.
Az én orvosom azt mondta, h ott érzékenyebb a pocak.
Szerintem kidörzsölte a gatyát a makk részt és az tényleg fáj...2-3 napig :S
Szerintem azonnal menj el urológus szakorvoshoz!!Szükséged van rá..még ha egy egyszerû húgycsõgyulladás is! De lehetnek szövõdményei..és az már sokkal kellemetlenebb!
Az okot illetõen nincs ötletem (talán vmi gyulladás?), de mindenképpen urológushoz kellene fordulnod, nehogy valami komolyabb bajod legyen késõbb. Jobbulást!
nem lehet hogy nem volt rajta a fityma és a gatyád irritálta?

5 hete szültem, de ha sétálok, vagy állok, (fekve nem) nagyon fáj a gátsebem. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Ez szerintem nem normális. Nekem az elsõ után kb. 2 hétig, a második után pedig egyáltalán nem fájt. Nem lehet, hogy elfertõzõdött?

Ez szerintem nem normális. Nekem az elsõ után kb. 2 hétig, a második után pedig egyáltalán nem fájt. Nem lehet, hogy elfertõzõdött?
menj orvoshoz, szerintem ne várd meg a kontrollt. mert ha tényleg fertõzés, akkor az csak rosszabb lesz. De elõször nézd meg magad tükörben, ott úgy is látszik a gyulladás. lehet hogy csak nem jól vartak össze, és az feszül, és úzódik. Én 2 éve szültem a 2. babám, és a frontra érzékeny a gátam.
Ha ezalatt az 5 hét alatt (ami ugye még javában a gyermekágyas idõszak) nem pihentél eleget, sõt a körülményekhez képest túlerõltetted magadat, akkor nem meglepõ, hogy fáj. Elvileg 6 hét ennek is a gyóyulási ideje, nem véletlen, hogy a kontroll is 6 héttel a szülés után van. De ha nagyon fáj, hívd fel a dokidat és kérdezz rá, hogy mitõl lehet! :)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy 29 hetes várandós vagyok.
Egy pici görcs a terheléstõl. Semmi baj, a pihenést nagyon jól teszed! Szedj egy kis magnéziumot, az segíteni fog! Boldog babavárást!
biztos nyom valami ideget a babucid. nekem is volt ilyen néha.
Neke is van ilyen ha sétálok, de mindig csak a jobb oldalamon, szerintem is úgy fekszik, hogy ilyenkor nyom valami ideget, ilyenkor én is oda teszem a kezem, kicsit mintha tartanám a pocakom és enyhül egy idõ után.Kitartás, így a végefelé jönnek a kellemetlenebb dolgok... 32+4 hkm ezekszerint egy napra vagyunk kiirva :)
Teljesen normális, amit érzel!
nekem is vannak ilyen fájdalmaim, a doki azt mondta, hogy a méhtartó szalagok oda futnak, azok fájnak, feszülnek, nyilallnak.
Nekem is szokott. Én kopásra gyanakszom. 40/F
Ha sok ideje fáj menj el orvoshoz Ha legugolsz roppan egyet? Ha igen letört egy darab a porcodbol Lehet. Ajánlom a Richtofit sportkrémet az nekem használ
A kérdező hozzászólása: remelem nem az mert ha igen rosszul allok...remelem csak sima inszalagnyulas
A kérdező hozzászólása: kosz...nem tudom ha legugolok nem faj csak edzesk utan s nem udom hogy 14 evesen megtud kopni a porc annyira hogy lemondhatok a sportolasrol?
én is 14 éves vagyok rendszeresen sportolok, röplabdázok, táncolok, lovagolok, és minden futó-edés sõt mostanába a hagyományos röplabda edzéseknél is úgy fáj a térdem hogy az elõzõ hónapot teljesen halasztanom kellett. A doktor szerint porckopás, csak azt nem érti senki hogy egy 14 éves lánynak hogy a fenébe lehet porckopása...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!