Találatok a következő kifejezésre: Mitévő legyen a lány, aki (3 db)

Most mitévõ legyek, ha közös baráti társaságunk azzal a lánnyal, aki elutasított, és így szinte minden nap találkozom is vele?

Legjobb válasz: Semmi. Elutasított, attól még nem kell elbújni elõle. Viseld férfiként, és legyél önmagad.

Semmi. Elutasított, attól még nem kell elbújni elõle. Viseld férfiként, és legyél önmagad.
Semmit.
Attól hogy elutasított még nem jelenti azt hogy nem áll veled többé szóba. Viseld el, ezen már nem igazán tudsz változtatni.

Mitévő legyen az a lány, aki barátságtól már jóval többet érez?

Sziasztok!

Legjobb válasz: szerintem elõször is próbáld meg lebeszélni a csajról, még ha nem is lennél beleesve, akkor is ezt kéne tenned, mer a fiú csak szenved ettõl a dologtól... szentem nyugodtan találkozgass másokkal, de éreztesd vele, hogy mindig ott vagy a számára, és egyszer majd eljön a te idõd is. szurkolok neked:)

szerintem elõször is próbáld meg lebeszélni a csajról, még ha nem is lennél beleesve, akkor is ezt kéne tenned, mer a fiú csak szenved ettõl a dologtól... szentem nyugodtan találkozgass másokkal, de éreztesd vele, hogy mindig ott vagy a számára, és egyszer majd eljön a te idõd is. szurkolok neked:)

Nemrég tudtam meg h a barátnom igaz ritkán de felpofozta az exét nemis egyszer. Az én exeim ilyet nemcsináltak, de nemvagyok az a típus aki ilyet elis turne, az sem vagyok aki uti lányokat, de félek h visszaadnám. Szerintetek mitévo legyek?

Legjobb válasz: Huha nehéz ügy. Én nem lennék együtt olyan férfival aki már képes volt megütni egy nõt. Számomra ö ott szünne meg férfinak lenni. De én nagyon ellenzem a acsaládon belüli eröszakot. viszont sajnos sok nö ezt eltüri és azt hiszik ez hozzá tartozik. esteleg ök is ezt látták gyerekkorukban stb. Én nem tudnék együtt maradni vele az biztos. de mindneki más.

Huha nehéz ügy. Én nem lennék együtt olyan férfival aki már képes volt megütni egy nõt. Számomra ö ott szünne meg férfinak lenni. De én nagyon ellenzem a acsaládon belüli eröszakot. viszont sajnos sok nö ezt eltüri és azt hiszik ez hozzá tartozik. esteleg ök is ezt látták gyerekkorukban stb. Én nem tudnék együtt maradni vele az biztos. de mindneki más.
Tudni kéne miért. De ha minden kis hülyeségért pofozkodik a lány, az már nem 100as. Én speciel akkor pofoztam fel az egyik exem, amikor õ ütött elõször. Aztán kapott még egyet amiért összefeküdt egy másik csajjal. És ez után szakítottam vele. 27/N
Nekem is adott egyszer egy nagy pofont az asszony, valami tök pitiáner kis dolgon csak mert õ bepöccent a nem tudom min. Én ránéztem, higgadtan, erõbevitel nélkül szinte csak az ujjaimat mozgatva megpaskoltam az arcát, hangja se volt. Na azután végiggondolta a dolgot, meg hogy igazából meg is üthettem volna, sokkal rosszabbul esett így neki, mintha fizikailag bántottam volna, aztán egész nap nem gyõzött bocsánatot kérni. Ha csak szóban mondod, lehet nem jut el az agyáig, de így egyértelmû volt a dolog.
Nekem is volt olyan csajom, aki néha lekevert nekem pofont, vagy ha piacon nem túl szép zöldséget, vagy gyümölcsöt vettem azt szó szerint a fejemhez vágta. De ezt teljesen kontrollálta, mert fel sem merült bennem az hogy mondjuk üveget is hozzám vágna. Még ki is fejtette hogy tök normálisnak érzi magát, mert mindig kiadja a feszültséget. Nekem helyre tette az egómat ilyenkor az, hogy szexben lehetett keményebben tolni (igényelte is), pofon után jellemzõen azt mondtam neki, hogy ezért keményen meg lesz dugva.
Attól, mert volt olyan exe, akit megvert, még nem jelenti azt, hogy téged is meg fog. Eltûrni meg nem kell, de visszaadni sem.
Várd meg mi sül ki belõle. Nem biztos, hogyveled is így fog viselkedni. Azért jobb, ha számítasz rá. Ha készülsz rá, akkor kisebb az esélye, hogy visszakézbõl adsz neki egyet, mint akkor, ha teljesen váratlanul ér. Amúgy meg mond meg neki nyugodtan, hogy neked ez nagyon nem jön be. Nálunk is ilyesmi volt a helyzet. Ha úgy istenigazából bepöccenek... Csak egyetlen alkalom volt, de egyben az utolsó is. Mióta rájöttem, hogy bármit lehet, csak ütni nem ér, nem teszem. (Amúgy nem, nem képelt fel viszonzásként, de egyértelmû volt, hogy rosszul tolerálja…) 27/N
Ha egy hisztis I°icsa, aki minden hülyeségen felkapja a vizet és képes nekirontani a másiknak, akkor nekem nem érné meg a veszõdséget. Persze jó lenne tudni, hogy miért pofozta fel az exbarátját. Te meg ha ilyen történik, ne add vissza! Ha kell, inkább szóban vágj vissza, de fizikálisan sose!
Szerintem kérdezz rá a lánynál, mert ott elég súlyos dolgoknak kell lennie, hogy egy nõ egyetlen férfire is kezet emeljen és több mint valószínû, hogy a faszi provokálta vagy ütötte meg elõszõr a lányt.
ja, hát akkor sok közöd nincs hozzá.
Nem jelenti azt, hogy téged is meg fog ütni, de nem árt odafigyelni.
A kérdező hozzászólása: Én fiu vagyok, a barátnom volt az aki utotte az exeit.
Szerintem ez nem mérvadó.
Én nem foglalkoznék ezzel. Arra jó ez az ismeret, hogy kiélezett helyzetben számítasz rá, hogy esetleg eljár a keze, és még idejében lefogod, vagy elhajolsz. Esetleg beszélgethetsz róla errõl, és elmondhatod, hogy tartasz attól, hogy reflexbõl visszaütsz, ha váratlanul megüt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!