Találatok a következő kifejezésre: Mitévő legyen a lány, (18 db)

Mitévő legyek a lány barátommal? Részletesebben alant.

A helyzet a következ?: van egy legjobb barátom, fiú vagyok, és a legjobb barátom leányzó. nagyon sokat vagyunk együtt, mint két barát, neki már túl sok is, ragaszkodó vagyok nagyon, és mindig megkérdezem hova megy mit csinál, és hogy miért, és kiakadok, hogy miért megy el este, mikor nem is járunk és sose volt köztünk ilyen viszony.A lány elkezdte érezni hogy többet érezhetek én mindig tagadtam,mai napig. mert akkor megváltozna kett?nk közt a viszony. Õ azt mondta nem tudna irántam többet érezni, ezt spontán mondta már 1 honapja kb. a kérdésem felétek, mitév? legyek?! legjobb barátnak tekintem, de elkezdtem többet érezni úgy érzem.Mit csináljak?? segítsetek:( köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha esélytelen, hogy több legyen, mint barátság, akkor törõdj bele, mert tönkre mehet az is. Inkább keress egy lányt, akinek te is bejössz. Persze maradjatok barátok.

Ha esélytelen, hogy több legyen, mint barátság, akkor törõdj bele, mert tönkre mehet az is. Inkább keress egy lányt, akinek te is bejössz. Persze maradjatok barátok.
A kérdező hozzászólása: Értem. és köszi a véleményed! és szerinteted/etek akkor hagyjam is? nagyon nehéz ám a ragaszkodást megszüntetni...
Ha nem tudod legyõzni az egyoldalu szerelmi érzésedet, akkor jobb, ha nem találkoztok, mert csak szenvedsz és megromolhat a kapcsolat . Te is nehezebben vállalsz új kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: és hogy ha elmondanám neki mi van most, illetve mit érzek? akkor biztos megváltozna a viszonyunk, csak félek, hogy örökké így is maradna? ez az utolsó kérdésem.. eddigi válaszokat köszönöm!

Mitévő legyen a haverom, ha gondjai vannak a lányokkal?

Van egy barátom, aki (bár legjobb tudomásunk szerint) nem meleg, 17 éves, jó testalkattal rendelkezik(nem kövér, se nem túl vékony), ha felhozzuk neki a csajokkal való kapcsolatteremtés témát, mindig ilyensmi választ kapunk: "Ne, ez nem nekem való; hagyjatok már, ez nem az én témám; én túl jónak neveltettem" Ezt szeretnénk valahogy kiiktatni bel?le, hogy egy kicsit legyen vagányabb, bevállalósabb a srác. Ti mit ajánlotok? Hiába beszélünk vele, nem segít :(

Legjobb válasz: Hol itt a gond? Nem mindenki korán érõ tipus. Ha meg állandóan nyaggatjátok emiatt akkor meg pláne bezárkózik. Hadd döntse már el õ maga hogy kivel mikor akar kapcsolatot. L/23

Hol itt a gond? Nem mindenki korán érõ tipus. Ha meg állandóan nyaggatjátok emiatt akkor meg pláne bezárkózik. Hadd döntse már el õ maga hogy kivel mikor akar kapcsolatot. L/23
Haverod mi?:D Am majd talán kinövi..Ha eröltetitek akk pláne visszahúzódóbb lesz.
keressetek valami könnyûvérû csajt aki elveszi neki a szüzességét
Hát semmiképpen nem rátok tartozik, egy lány talán tudna vele velemit kezdeni, de ezt sem kell erõltetni
majd becsajozik, ha akar. vagy bejelenti, hogy bepasizott. az õ dolga, hagyjátok békén.
szerintem majd megnyílik ezen a téren magától..ne piszkáljátok.. de ha annyira szeretnétek vele mit kezdeni, szerintem is lány kéne neki..
Ha ilyen jó srác a haverod, akkor majd becsajozik akkor, amikor majd felkészültnek érzi magát a dologra. Majd ha kell neki tanács, akkor ír ide... Nagyon gusztustalan dolog más magánéletében vájkálni, sõt az meg már kifejezetten bunkóság, ha kérés nélkül bele akarsz avatkozni. Vihetsz neki lányokat, de ha nem akar még barátnõt, akkor csak kínosan fogja magát érezni...
Szerintem tiszteletben kell tartani a döntését, ne szekáljátok ezzel! Lehet, hogy õ nem "csajozni" akar, hanem egy hosszútávú kapcsolatot, és ahhoz még nem talált megfelelõ lányt. Majd fog, 17 évesen nincs elkésve. Tartsátok tiszteletben õt, mint önállóan dönteni képes személyt, aki tudja, mi a jó neki.
Nézz utána az aszexualitásnak.
Aki ilyet felajánl, az nem éri meg hogy rá pazarold az idõd...
És azt akarod, hogy a gyereked anyja egy qrva legyen? Most nem azért bántom, mert szex kell neki, mert én is lány vagyok és tudom miylen az, de azért mindennek van határa
Gyereket akar, és mellesleg le van égve. Két legyet egy csapásra.
A felsõ határ legyen 2000ft :D És szûzk*rva
Szólj nekem! :-D
K*rvával ne foglalkozz...
Szó szerint szûzk*rva...
Igen, ez tényleg egy szûzk.rva:D:D Amúgy mi az, hogy bármennyit fizetnél, csak hogy érezd milyen egy szûz lánnyal? Elmondanám neked, h ugyan oylan, max még rosszabb, mert nem tudod rendesen keményen dugni, mert visít, ha fáj neki. Ráadásul ez egy buta példány, mivel azt hiszi, h mivel szûz, nem lehet terhes -.-" No comment, én messzirõl elkerülném ezt a paraszt ribancot
u.i.: gondolom õ is úgy van vele, hogy tudni akarja milyen tapasztalt pasival + gumi nélkül(alias nem egy mûanyaggal...) majd meséld el mi lett ;)
ha akarod akkor mi a kérdés? 21/L
Ide a rozsdás bökõt hogy az a csaj már rég nem szûz. Vagy olyan förtelmes hogy ingyen senki nem akarta megdugni? Vagy fel akarja csináltatni magát, vagy már eleve terhes és rád akarja verni a balhét. Te meg még örülnél is neki ha felnevelhetnéd egy ribanc és egy vadidegen akárki közös gyerekét. De meg is érdemelnéd ha ennyi eszed van. Csak könyörgöm azzal a gyerekkel bánjatok majd rendesen.
Ha én prosti lennék, szûznek adnám ki magam, hátha egy vagyont is fizetnének a nem létezõ ártatlanságomért.
ritkan mondanak ilyent a szuz lanyok....biztos h az? dugjad meg
A kérdező hozzászólása: Azt észre venni ha valaki nem szûz!
Ezt jol tudhatod ha meg nem voltal szuz lannyal. Szerinted mibol? Hogy faj neki vagy hogy verzik picit? Csak mert ezek sincsenek am mindenkinel. Sot van aki szukebb, van aki nem.
Mire észreveszed, már nehéz lesz kihúzni.
17:03 Elmondanám, h nem fogod észrevenni. Én akármit el tudnék feled hitetni. Meg amúgy szûz lánnyal sosem próbáltad, akkor meg viszonyítási alapod sincs
Szerintem ezért nem éri meg fizetni. Ha téll szûz akk azé szívás mert fájni fog neki és nem lesz egy nagy élmény= kidobott pénz, ha nem szûz, akk lehet jó lezs, de kidobott pénz...
35 évesen fizessen csak, ha ennyi esze van
Gyereket akarsz? és az se baj ha egy ilyentõl?? Hajrá öcsém, te vagy az emberi mocsadék legaljának egy aktív példánya!!
elmeséled mi lett?
Eleve megvan a véleményem az olyan lányokról akik pénzért árulják a szüzességüket, s nem érzelembõl, szerelembõl adják oda magukat valakinek. Már ha egyáltalán tényleg szûz a lány. Amúgy ha tényleg szûz lehet hogy neked egy nem túl jó menet lenne, mert van hogy akár órákig kéreti magát valaki, nem izgul fel, nem biztos benne, finomkodni kell vele, stb. Tudom, mert nõ vagyok és velem is finoman kellett bánni, nem érdekelt volna semmilyen nagy összeg hogy vki jól megdöngessen, ezekre volt szükségem: Türelem, szerelem, idõ, megértés, simogatás, csók, megint türelem, megint simogatás, ismétlõdõen... Volt hogy már majdnem, és visszakoztam... Utólag elhiszem mennyire rossz kínzás lehetett a pasimnak, hogy õ már csinálta volna nagyban én meg még nem... De szerelmesek voltunk, és megértettük egymást. A mai napig vele vagyok és soha el nem felejtem, és soha nem kellene másik pasi. :)
szerintem a csajszi kifejezetten örülne, ha teherbe esne, sõt, valószínûleg ez a célja, akkor legalább el kellenne tartanod, sõt, utána is lenne, aki dugja. te.
Csak szivat! Nem szûz...... és egy [email protected]!!! Egyébként semmi extra szûz lánnyal lenni...
A kérdező hozzászólása: 18:50 Igen szó szerint értsd csak, hogy érezzem milyen lehet bármennyit.
A kérdező hozzászólása: Ha gyerek lenne belõle nem ijednék meg mert én is szeretnék már
hany eves a lany amugy? Es Te?
A kérdező hozzászólása: A lány 20 én 35
Nem tudom melyikõtök ostobább...... Úristen!
35 évesen már rég el kellett volna menned ribihez, tedd meg! f17
ja hogy szûz lánnyal nem voltál még , nem szóltam
A kérdező hozzászólása: Igen szûz lánnyal nem voltam még és örülnék neki ha egyszer megadatna nekem is.
De mégis mire számítasz, milyen egy szûz lánnyal? Elmondanám, h ugyan olyan, vagyis rosszabb
Szánalmas!
szûzk*rva. és te egy jött-mentõl szeretnél gyereket, és nem bánnád? tényleg már 35 évesen abban a korban vagy, hogy gyereked, meg családod kellene legyen, de hidd el így nem éri meg.
Szûzlánnyal egyértelmûen rosszabb. Hiszen nem tapasztalt, más a hozzáállása. Túl van misztifikálva a dolog. Hidd el, sokkal jobb ha szereted, ha kívánod a nõt. Mondok egy példát: van egy csúnya buta lány és egy csinos, okos. Biológiailag azonos, csak benned eltérõ érzelmeket vált ki
Ha annyira nem bánnál tõle egy gyereket, akkor utasítsd el ezt az ajánlatát (amit nem is értem, miért tett), ellenben hívd el randizni, járjatok, és úgy feküdjetek le, majd vedd feleségül és vállaljatok gyereket :)
tuti, hogy nem szûz. meg hogy hülye, az is. meg, hogy k... amúgy, én ugyan lány vagyok, de egyáltalán nem véreztem az elsõnél, nem is bénáztunk, akivel voltam, az azóta is azt mondja, hogy egyáltalán nem tûntem szûznek. úgyhogy így adj arra, hogy õ szûz...

Mitévő legyen hát a lány?

Van egy lány és egy fiú, sok id?t töltenek el együtt, egyre kevesebbet.Nem is olyan rég még fennmaradó unalmas óráikat is egymásra szánták, együtt sétáltak nevettek. Bár a lány mégiscsak úgymond elkötelezte magát. A fiú nem. Ez talán barátság, mégis sokszor félve rébuszokban egymáshoz érnek. A fiú is a lány is szomorúan tekintenek csak egymásra. Csak pár elvétett szó már ami köztük elhangzik. Az is alig. A lánynak fáj a hiány, de nem tudja biztosan mit gondolhat a másik..

Legjobb válasz: Amennyiben se a lánynak se a fiúnak nincs párja, abban az esetben , kezdeményezzen õ a pasinál ha meg akarja tudni hogy hányadán is állnak! Bújjon od õ hozzá kezdje el a lány simogatni a fiút jobban, és kérdezzen rá õ komolyabban a dolgokra.

Amennyiben se a lánynak se a fiúnak nincs párja, abban az esetben , kezdeményezzen õ a pasinál ha meg akarja tudni hogy hányadán is állnak! Bújjon od õ hozzá kezdje el a lány simogatni a fiút jobban, és kérdezzen rá õ komolyabban a dolgokra.
Ezen majdnem elsírtam magam:( De ha a lánynak hiányzik akkor keresse meg a fiut és beszélje meg vele.
Mit értesz az alatt, hogy a lány elkötelezte magát? Összejött valakivel? Hány évesek vagytok?

14 éves lány vagyok és újra "előjött" a külső aranyerem. Mitévő legyek?

Röviden annyi, hogy már kisebb koromban megállapították, hogy külső aranyerem van. Kb. gombostű méretű, tehát nem számít éppen nagynak... Egyáltalán nem vérzik, viszont fáj, szúr és néha erősebben viszket is. Nagyon megijedtem, mert nem szeretnék műtétet, még akkor sem, ha tényleg rövid (egynapos, nem bent alvós, és semmiképpen nem altatásban végzett) és tünetmentes lenne. Jó, tudom, hogy később is visszatérhet, elég gyakran, de azért biztosan van rá valami gyógymód. Természetesen elmegyek orvoshoz, nem szórakozok ezzel. De a műtétet azért hanyagolnám. Ezért is kérem a tapasztaltak véleményét. Jöhetnek házi praktikák, gyógyszerajánlatok, gyógyszernevek, bármi segíthet és arra is szeretnék egy "körülbelüli" választ, hogy jobb-rosszabb esetben mennyi idő alatt kéne lecsillapodnia a fájdalomnak. Csak kérem a mihamarabbi segítséget, mert nagyon félek a következményektől! :O

Legjobb válasz: Ha elmész vele a háziorvoshoz, õ tud neked ajánlani megfelelõ aranyér elleni kenõcsöt, amivel kezelni lehet a kellemetlen tüneteket. De patikában is vannak vény nélkül kapható aranyér kenõcsök. Azok is hatásosak szoktak lenni. Egyébként, ha olyan nagy baj nincs vele, nem is fognak mûtétet ajánlani. Nekem is van 1 külsõ, 2 belsõ, de egyáltalán nem ajánlottak mûtétet, fõként azért sem, mert nõ vagyok, bármikor szülhetek még, eddig egy fiam van, de ha újra arra kerülne a sor, megint megvan az esélye a kialakulásnak. Ugyanis az elsõ aranyerem pont a terhességem végén alakult ki. És amit még szívbõl tudok tanácsolni, hogy figyelj az étrendedre, olyan ételeket egyél, amik lágyítják a székletet, tehát kerüld el azt, hogy székrekedésed, kemény székleted legyen. Mert olyankor megint csak egy újabb esélye van az aranyér újbóli vagy egy újabb aranyér kialakulásának.

Ha elmész vele a háziorvoshoz, õ tud neked ajánlani megfelelõ aranyér elleni kenõcsöt, amivel kezelni lehet a kellemetlen tüneteket. De patikában is vannak vény nélkül kapható aranyér kenõcsök. Azok is hatásosak szoktak lenni. Egyébként, ha olyan nagy baj nincs vele, nem is fognak mûtétet ajánlani. Nekem is van 1 külsõ, 2 belsõ, de egyáltalán nem ajánlottak mûtétet, fõként azért sem, mert nõ vagyok, bármikor szülhetek még, eddig egy fiam van, de ha újra arra kerülne a sor, megint megvan az esélye a kialakulásnak. Ugyanis az elsõ aranyerem pont a terhességem végén alakult ki. És amit még szívbõl tudok tanácsolni, hogy figyelj az étrendedre, olyan ételeket egyél, amik lágyítják a székletet, tehát kerüld el azt, hogy székrekedésed, kemény székleted legyen. Mert olyankor megint csak egy újabb esélye van az aranyér újbóli vagy egy újabb aranyér kialakulásának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ezek szerint nem feltétlen szükséges a mûtét... Kicsit megnyugodtam, de elmegyek a háziorvosomhoz, megmutatom neki és õ biztosan fog tudni adni valamit, ami elfedi a tüneteket. Még egyszer köszönöm, nagy segítség volt a válasz! :)
Naponta 20 percre ülj bele kamillás fürdõbe.
Én most vettem meg a Balog Krisztina: Az aranyér a múlté! e-bookját. Sok értékes tanácsot, ötletet kaptam.De mindenképp menjél el dokihoz is, és bármelyik szer alkalmazásnál kéred ki a véleményét. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem, semmi komoly baj nincs, majd a doki megmondja. De egyébként hallottam a kamillás fürdõrõl és alkalmazom is, csak elég sokáig tart elkészíteni. De megéri, mert valamennyit segít. És azt elfelejtettem leírni, hogy bár külsõ aranyerem van, van egy kis bõrdarab ott, gondolom az valami "maradék" és olvastam is valahol, hogy az elvileg nem okoz nagy gondot idõszakos gyulladásokon kívül (valószínüleg köze lehet ennek a fájdalmamhoz). Na de nem magyarázok itt tovább, holnap irány a doki és majd leírom a tapaszalatokat! Még egyszer köszönöm, aki rászánta magát, hogy egy pár sorral segítsen! :)
A tegnapi 06:47-es vagyok. Remélem semmi gond nem lesz! :) Minden jót Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Most mitévõ legyek, ha közös baráti társaságunk azzal a lánnyal, aki elutasított, és így szinte minden nap találkozom is vele?

Legjobb válasz: Semmi. Elutasított, attól még nem kell elbújni elõle. Viseld férfiként, és legyél önmagad.

Semmi. Elutasított, attól még nem kell elbújni elõle. Viseld férfiként, és legyél önmagad.
Semmit.
Attól hogy elutasított még nem jelenti azt hogy nem áll veled többé szóba. Viseld el, ezen már nem igazán tudsz változtatni.
Mit takar az, hogy kikezdett veled? Figyelj, ebben a korban talán nem a legideálisabb ez a korkülönbség, de ha tényleg érett a lány(ami elõfordulhat, de az is, hogy félreismerted), és te is képes vagy várni a szexre(16 évesen szerintem neki már nem gáz), akkor egy próbát megér. Nem sokat veszíthetsz vele, max szakítotok, ha nem mûködik. Olyan lány akibe bele tudnál szeretni egyébként? Mert ha nem akkor nem látom értelmét, hogy megpróbáljátok.
Habár elég fiatal...
Simán! Viszont az benne van a pakliban, hogy ennyi idõs csaj még a testiség terén nem akarja elsietni a dolgokat, míg egy veled egykorú csajnál kb. 1 hónap után már minden mehet.
Én a helyedben nem tenném.
Szerintem menj bele a kapcsoltaba :) saját tapasztalat de ez a te hozzá állâsodtol is fûgg :) èn is 15 èves voltam amikor össze jöttem a barátommal ès õ akkor 21 volt mondta nekem hogy a koromhoz kèpest nem vagyok gyerekes ès hogy èrett vagyok össze jöttûnk ès lassan 2 ève eggyütt vagyunk :) szoval ha jol meg vagy a csajjal, aranyos ès jol elvagytok ès teljesen biztos vagy benne hogy nem csak a "pipádra" hajt akkor sztem ne legyen akadája :)
Egy próbát megér a kapcsolat
Kúrás
Bizonyára viszket neki már, és te vagy rá az alany.... Inkább életkorodnak megfelelõ felnõtt nõt keress, ne egy kiskamaszt.
A kérdező hozzászólása: Karlen17: Köszönöm szépen :) biztos hogy nem arra megy és nálam a sex igazság szerint rettentõen ráérõs, én jobban szeretem ha a sex szerelemben történik meg nem csak úgy.
Hajts rá!
A kérdező hozzászólása: Elottem levonek :) igen teljesen olyan akibe bele tudnek szeretni, ugy vagyok vele megprobalom, tenyleg semmi veszteni valom nincs majd meglassuk mi jon ki a dolgobol, koszonom a tanácsaizokat. Es bocs az ekeetek nelkulisegert csak telorol commenteltem
Azt még elárulod mit értettél azon, hogy kikezdett veled?
kúrd meg!

Lányok! Leginkább a Ti segítségetekre lenne szükségem. Mitévő legyek?

Már nagyon régóta van egy párkapcsolatom, ami az utóbbi id?ben megromlott. Sokban hibás vagyok ezért én is, de legalább annyira a párom is. Az utóbbi egy évben szinte már a barátaim is elt?ntek a barátn?m miatt, csak vele foglalkozom, ha találkozok is velük, egyb?l a fejemhez vágja, hogy biztosan csajozok. De a legf?bb problémám mégsem ez, hanem a facebook. Ha én likeolom egy lány képét, az neki nem tetszik, és szó szerint féltékenységi rohamot kap. Egyszer?en minden nap veszekedik emiatt velem, nem értem, miért? H?ségesebb férfit nem is kívánhatna magának, és akkor likeokon problémázik!? Mint mondtam, napi jelleggel veszekedik velem a féltékenysége miatt. Ma megkaptam, hogy ha nem fejezem be, akkor ? is elkezdi ezt pasikkal. Az ?rületbe kerget, mindennap stresszesen ébredek, stresszesen fekszem le aludni. Komolyan fontolóra vettem a szakítást, de kíváncsi vagyok, szerintetek jogosan veszekedik velem mindennap? Egyszer?en ha tehetné, bezárna egy börtönbe, eltiltana a társadalomtól, és amikor kellek, bejönne hozzám. Bocsánat az esetleges nyelvtani hibákért és a nyers megfogalmazásért, de már nagyon ideges vagyok emiatt.

Legjobb válasz: Egyszer vidd el, akkor megnyugszik (talán) és kellõen unatkozni is fog ahhoz, hogy máskor ne akarjon veled menni.

Egyszer vidd el, akkor megnyugszik (talán) és kellõen unatkozni is fog ahhoz, hogy máskor ne akarjon veled menni.
Szerintem sem normális, amit csinál. Nekem nagyon égne a pofim, ha így megkeseríteném a barátom életét (akit amúgy becsülnöm kellene). Én a helyedben otthagynám. Milyen közös élet lenne ebbõl? A gyerekeidnek azt hiszem, nem ilyen jövõbeli édesanyát képzelsz el. 23/L
Kifogtál egy igazi sárkányt, gratulálok, nem lehet könnyû vele. Én nem kínlódnék a helyedben, nem nagyon hiszem, hogy a közeljövõben lecsillapodna. Ez már nem szerelem, hanem birtoklás, sõt, kisajátítás, én nõ vagyok, de nem tudnék így élni, ahogy most te...
Az pedig, hogy vidd õt is, ha a barátaiddal találkozol...na az vicces tanács:) Vagy én vagyok túl normális, vagy a legtöbb nõ/lány kisajátítós-társfüggõs típus. 23/L
MI A JÓ BÜDÖS FRANCÉRT KELL MÁS LÁNY KÉPEIT LÁJKOLNI?? A féltékenység csak azt jelenti, hogy túlzottan szeret. És ha esetleg õt is vinnéd, amikor a barátaiddal találkozol?Nem hiszem, hogy fájna. Jobban éreztesd, hogy szereted.
Ez tényleg nem normális, de miért ne vihetnéd magaddal a barátaidhoz? Vagy ültesd le a gép elé, és elõtte kérdezd meg azoktól, akiknek a képét lájkoltad, hogy molesztáltad-e õket.
mibe kerülne nem likeolgatni minden p*csa képét? nem vagyok sárkány tipus, de én is mérges lennék páromra..
3. vagyok Pont olyan vagy, mint az exem.Sosem bírta ki, hogy azzal a 10 'baátjával', akik lányok meg persze X fiú (de az nem lényeg) ne beszéljen min. heti 2X és persze mindig lájkolt. És képzeld.. idegesített. 5-6. kommentelõ és kérdezõ: Ha nem együtt mentek a barátaitokkal való találkákra, akkor az úgy is vehetõ, hogy szégyellitek a párotok?nem? DE.
akkora feneket keritetek ennek hogy az ember már nem érti, lehet hogy a barátnõd társ függõ sõt mindent meglehet beszélni csajod ismeri azokat a lányokat akiket likeolod, talán mutasd be neki, vagy egy két baráti össze röfenésre vidd el öt is, csajok szeretik ha foglalkoznak velük és el túlzod ezt szerintem hogy ha lehetne eltiltana a társadalomtól csak azért írtad mert nem tudsz mit kezdeni tudod van párok közt kommunikáció és ahhoz higatan kell hozzá kezdeni, és végezetöl a féltékenységnek mindég van oka...
1. bár nem nekem döntenem helyetted, de ez egy beteg kapcsolat 2. nálam a facebook profilal rendelkezés már kizáró ok egy pasinál - beteg egy világ ez, ahol a másik magánéltét lájkolgatjuk össze-vissza mint egy unatkozó kisiskolás. Jessus :/ Épp eszû férfi/nõ nem másokon csámcsog. 3. ne sírjon a szád! Te ezt érdemled, mert ezt választottad! 22/L
Szia! Én lányként azt mondom, hogy nem normális. Az tényleg jó ötlet, hogy vidd egyszer magaddal. Persze, ha nem olyan mint én, hogy szereti a focit, rallyt, F1-et.:) Mert akkor nem biztos, hogy megunná.Sõt.. :D 19L
Nézd, szerintem meg lehet érteni, hogy miért sértõdik meg. Az a baj a like-kal, hogy mindenki máshogy értelmezi. Ha egy videót vagy vicces képet like-ol valaki, az azt jelenti, hogy tetszik neki, nem kell hozzá komment. De ha valakinek szexis képet tesz ki magáról - nem tudom, hogy itt ez a helyzet-e - és én like-olom, komment nélkül - mert írhatom, hogy jaj, de jó itt a hajad, ez mikor történt, stb. - de csak úgy magában egy like az a tetszés. Lehet, hogy a barátnõ is így érti, hogy konkrétan szexis képekre mondod, hogy tetszik. És gondolom, nem a tapéta tetszik.
Szánalmas, ha valaki egy like-on megsértõdik, megérdemlik az ilyen nõk, hogy ne legyen párjuk. Én is nõ vagyok, de nekem ez eszembe sem jutna. Azt lájkol, akit és amit akar. Ez az õ dolga. És felõlem nélkülem is mehet akárhová. Egyesek komolyan elképesztõek. Nem csodálkozom a sok elõítéleten a nõkkel szemben...
Milyen képeket posztolnak ezek a barátok, amiket like-olsz? Cuki kiskacsák, vicces feliratok vagy saját maguk?
Az ilyen nõk az indanõk, birtoklási mániában szenvednek, társfüggõk, mert nincsenek amúgy baráti emberi kapcsulataik, belefulladnak a párjukba, aztán sír a szájuk ha kidobják megcsalják õket, mert amásik már megfullad a szorításuktól.Nekem pasiba volt szerencsém ilyet kifogni, pióca volt rendesen, szerencsére észnél voltam, és repítettem az életembõl...Az ilyen melett csak idegbeteg leszel, és lelkironcs stresszes, de hogy boldog nem az hódziher.
Nem fér a fejembe, hogy minek lájkolgatsz, ha egyszer tudod, hogy annak ez a következménye? Ha annyira békében szeretnél éni a pároddal, akko rmeghoznád ezt az "áldozatot". Ha te ennyire sem vagy képes, akkor miért várod el, hogy õ húnyjon szemet afölött, ami õt roppant módon idegesíti? Mellesleg ez a lájkolgatás annyira gáz... 1-1 kommentet oké, ami hasznos, érdekes, vicces, miegymás, nade férfiként egy nõrõl készült képet? Úgy, hogy van barátnõd? Annyira szánni való...
A kérdező hozzászólása: volt már rá példa, hogy elvittem magammal, aztán itthon meg kaptam az ívet, hogy miért nem vele foglalkoztam.. értitek már mirõl beszélek? totálisan kisajátítana magának
5.-6. kommentelõ vagyok: Miért ne hagyjam szórakozni a páromat? Minek akaszkodjunk egymásra? Sosem értettem ezt. Az én párom (8 éve vagyunk együtt) nyugodtan elmehet a barátaival találkozni. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy megszûnik a saját életünk és csak együtt létezünk. Mindenkinek szüksége van térre és ezt kölcsönösen tiszteletben is tartjuk.
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó, hogy szégyenlem, csak amikor heti hét napot vele töltök, néha jó egy kis kikapcsolódás a haverokkal, ahol mondjuk sörözünk, fociról beszélünk, és megannyi olyan dologról, ami egy nõt teljesen hidegen hagy, miért olyan nehéz ezt megérteni?
A kérdező hozzászólása: nem holmi "p*csa" képeit likeolgatom, hanem a barátaimét
Nem a feszbúk hibája ha az emberek posvány ingerszegény egymás nélkül levegõt venni se tudunk érzelmi nulla szintû kapcsolatokban vergõdnek, kettõ ha meg ennyien unatkoznak a párkapcsolatukban akkor az egy szar kapcsolat.Kettõ ha nem a segilyt várnák egyesek egyész nap hanem dolgoznának nem lenni ennyi unatkozó ember, nekem is van közösségi oldalam még se lájkolok egész nap másokat, mert van mivel elfoglanom magam, sokaknak az az oldal egy pótcselekvés az ingerszegény életükben.

Nyár közepén megismerkedtem egy lánnyal, de furcsán alakult a kapcsolatunk. Miért van ez? Mitévő legyek?

Úgy volt hogy ? jelölt be iwiwen és MSNre vett fel és ? kezdeményezte az egészet volt randi is filmnézés a csók még váratott magára de azt mondta kedvelem engem és bejöv?k neki meg minden szép és jó és én is kezdtem megkedvelni egyre jobban

Legjobb válasz: Hát az is lehet h már talált egy másik srácot nem?! ezt kérdezted már tõle?! Vagy próbáltad már elhivni még1szer randira?:) Próbálj meg újra kicsit közeleddni, és ha nem szól akko folytasd és majd õ is lép:) Remélem összejöttök:)

Hát az is lehet h már talált egy másik srácot nem?! ezt kérdezted már tõle?! Vagy próbáltad már elhivni még1szer randira?:) Próbálj meg újra kicsit közeleddni, és ha nem szól akko folytasd és majd õ is lép:) Remélem összejöttök:)
sztem ne eröltesd a beszélgetést, mer akkor ált sose jön össze. ha ennyire jókat tudtatok beszélgetni akkor valszeg kialakul majd magától is, csak próbáld meg elhívni vhova, netúl nyomulósan, ne kérdezgesd annyi mindenrõl mint ahogyan írtad, eccerûen csak hívd el vhova. ott aztán kialakul a beszélgetés, reméljük, hamár eddigis ennyire ment... csak lehet az msn beszélgetés már kicsit "unalmas" lett, de egy másik, új szituban minden más
hagyd egy kicsit. ha akar valamit, akkor úgyis írni fog:) ha meg kedvel, akkor nyert ügy:) csak tényleg ne nyomulj. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: egyszer kérdeztem tõle hogy van-e valaki aki fontos a kicsi szívének akkor azt mondta nincs ez kb 1 hónapja ha volt talán! nem tudom mi lehet azóta holnap gondoltam egy nagyobb elbeszélgetést tervezni vele! Csak azt nem tudom hogy hozzam fel mert így csak bumm a közepébe lehet nem jól jönne ki! Valami tanács esetleg?
A kérdező hozzászólása: Értem hát most ezen a héten 1x beszéltünk akkor is msn-en! Most fent van és úgy írnák rá de lehet hogy jobb ha tényleg hagyom! Egy 16 éves lányról van szó egyébként remélem lesz valami mert tényleg nagyon megkedveltem! Nem mondtam hogy szerelmes vagyok belé de jó írányba haladok afelé mondhatni a szerel-része már megvan már csak a mes kell :D

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy ebben a helyzetben mitévő legyek. Szerintetek jogos, hogy kisebbségi komplexusom lenne a lány mellett?

én: 23 ő: 24 Úgy 1 hete ismertem meg. Eddig jól elvagyunk fb-n, be is jön a lány külsőre, sokat gondolkozok azon, hogy felszedem. Még eddig ő is teljesen nyitott, semmi akadályát nem látom. De nem hiszem, hogy én lennék neki ideális társ. Ilyenkor mindig el leszek keseredve ha belegondolok, sok mindent nem tud még rólam a lány. Mindig kisebbség érzetem támad. Csak 1 érettségim van és üzemi melót csinálok már 4. éve. Egy egyszerű betanított gépbeállító vagyok. Õ meg egyenesen diplomával rendelkezik és hivatali melót végez. Gondolom egyértelmű, hogy még a fizetésünk is ég-föld. A családja is elég komoly, összetartóak nagyon. Énnekem meg elég rossz viszonyom van még a szüleimmel is. Jelenthetnek ilyesmik később komoly gondokat a kapcsolatban, ha ezeket nem tudom lenyelni? Először vagyok ilyen szituban. Nem könnyű a játék.

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok. De, ha téged szeret, szerintem nem akadály. Ahogy elnézem, gyári betanított munkás létére is simán odaversz csomó értelmiségit.

Én is hasonló cipõben járok. De, ha téged szeret, szerintem nem akadály. Ahogy elnézem, gyári betanított munkás létére is simán odaversz csomó értelmiségit.
ha tetszik neked és hosszútávra tervezel akkor változtass, a meló adott de amellett fejleszd magad alakítsd ki a nem passzív szerepedet a kapcsolatban. légy érzelmesebb intellektuálisabb mutasd meg hogy nem vagy egy egyszerû melós. próbálj sokszínû programot kitalálni a leendõ randikra. és légy optimista , erõs és rugalmas; a pénz meg ne legyen meghatározó ne az döntsön az életedrõl és boldogságodról hanem te. és ha ez az érzés hogy lehet hogy nem te vagy az ideális neki vagyis aggódsz a jövõje miatt mutatja hogy gondoskodó társa szerelme leszel. a kisebbségi komplexus pedig váljon motorjává az önmegvalósításodban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!