Találatok a következő kifejezésre: Mitévő legyek (587 db)

Hogyan szólítsam le, egyáltalán mitévő legyek?

Van egy lány a buszról kb minden 2. nap látom ?t, de csak látásból ismerem (most költözött nemrég a városunkba), nagyon szeretném megismerni de hogy szólítsam le hogy ne legyen nagy égés bel?le. A gond az hogy én általában a haverjaimmal vagyok a buszon és meg se tudom közelíteni a lányt... 17/F

Legjobb válasz: -Melyek a legbizonytalanabb állatok? -A mitévõ legyek !:D egébként fogalmam sincs micsinálj de a válaszom: ne legyél mitévõ...nem gazdaságos!

-Melyek a legbizonytalanabb állatok? -A mitévõ legyek !:D egébként fogalmam sincs micsinálj de a válaszom: ne legyél mitévõ...nem gazdaságos!
Pedig nekem épp a haverok szoktak bátorságot és lazaságot adni. Egyedül csak depis pofát tudok vágni buszon. Próbáld meg, mert különben bánni fogod, mint én. Mindennap látok egy csomó lányt, aki nekem tetszik és nem kell bombázókra gondolni, mert nem is akarok olyat magamnak, de ha már tudok vonzódni vagy meg fog a cuki arcocskája, akkor tetszik a lány általában. Próbáltál már szemezni vele? Ha õ is visszanéz rád gyakrabban, esetleg lesüti a szemeit zavarában, akkor megérné megszólítani.
Igen, ahogy az elõzõ válaszadó is mondta, a szemezéssel már némi dolgot megtudakolhatsz, vagy például ha rámosolyogsz, és õ vissza, akkor sztem bejössz neki:)
A kérdező hozzászólása: az a nagy gond hogy a buszon lévõk kb 90%át ismerem... a szemezés pedig nem jön össze mert vhogy mindig úgy jön össze hogy vagy leül vagy másfelé néz vagy nemtom...
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy én hamarabb szállok le a buszról mint õ, ha meg ugyanott szállok le ahol õ akkor persze hogy a másik irányba kell mennie... hazafelé se tudom elkapni mert nagyon késõn végzõdik neki az iskola, pedig akkor kéne

Nem tudom hogy mitévő legyek? Hétfőn randym lenne egy 22 éves pasival. Billiárdoznánk stb. meg mondta h menjünk át hozzá filmet nézni. Fogalmam sincs hogy akarok e tőle többet mint barátság és hogy mitévő legyek.

hozzá teszem hogy ahol talnánk az neki 10 perc nekem meg majd egy óra.. 15/l

Legjobb válasz: Nyilván nem filmet nézni akar, de ezt te is kitalálhatod. Én szerintem nem mennék bele a filmbe a te helyedben.

Nyilván nem filmet nézni akar, de ezt te is kitalálhatod. Én szerintem nem mennék bele a filmbe a te helyedben.
Szerintem is elég sanszos, hogy mit akar tulajdonképpen. Elsõ randin 21 évesként sem mennék fel elsõ nap a fiú lakására.. pedig hát..azért én már nem 15 vagyok :P Ne hagy Magad ebbe belecsábítani. Amúgy meg a billiárd az egy jó ötlet.. de ha Neked messze van. Mond meg neki, hogy Te jobban örülnél, ha valami olyan helyre mennétek, ami Neked közelebb van :) Ha számítasz, akkor nem fog megsértõdni és változtat a terven. :) Amúgy az érettség nem kortól függ. Abszolút nem.. Nem hiszem, hogy egy 22 éves szex centrikus fiúval jól járnál. Ha nem találtál Magadhoz valót a 17-19 évesek között az egy dolog. Nekem 2 évvel fiatalabb a barátom és nem rég költöztünk össze. Pedig amúgy elõtte én is úgy gondoltam, hogy csak pár évvel idõsebbel fogok összejönni, mert a velem egykorúak is olyan éretlennek tûntek. Erre így hozta a sors, egy 2 évvel fiatalabba szerettem bele :P:) És volt 21 éves barátom amikor 17 voltam. A város bikája.. azért szakítottunk mert 2 hónap után nem voltam hajlandó lefeküdni vele. A mostani barátom, ha kellett volna egy évet is kibírt volna, csak mivel benne már meg tudtam bízni, mert nem követelõzött, neki nem is kellett annyit várni. :)
szerintem menj fel hozzá, vedd fel a legjobb tangádat meg melltartódat és hagyd hogy puszilgassa a pisilõdet. nincsen abban semmi rossz. na.
A kérdező hozzászólása: van annyi eszem hogy ne engedjek meg olyat amit nem akarok és elég érthetõ is h megtudjam neki mondani a randynak sztem semmi köze nincs a komolyságomhoz mert most mennyivel több/kevesebb ha "i" vel írom?
A "randy" szóból kiderül, h Te sem lehetsz, egy hú de érett kislány..nmetudom mégis mit vársz.Arra biztos jó vagy neki, h megdugjon, általában az idõsebb srácok jól be tudják szédíteni a hülye kis fruskákat.Ha komolynak akarsz tûnni, akkor állj a sarkadra és mondd meg kerek perec, h neked mi fér bele és mi nem.Ne hagyd, h az orrodnál fogva vezessenek!
A kérdező hozzászólása: ha elég elzárkózott lennék vele szemben akkor esetleg rájönne h nem kellene?.. nah meg a közösismerõsünk mindkettõnknek sokat jelent.. és hát annak kötvetkezménye lenne ha ilyen szinten rámnyomulna
a Randy az nem egy név?
Ezek alapján csak tuti meg akar d*gni, jó szöveg, jó idõzítés és még nem is olyan könnyû elmenekülni az adott helyzetbõl neked. Itt mindenki azt mondja neked: "Ne tedd!". Viszont te döntesz. A billiárd persze oké.
A kérdező hozzászólása: a kor talán azért nem zavar mert elég dinka.. meg szeretnék egy komolyabb kapcsolatot amit az eddigi 17-19 éves pasijaim se tudtak megadni ..
Had tegyek 2 megjegyzést: *A pasi túl idõs hozzád *1. randin SOHA ne menj fel a sráchoz, SOHA!!
A kérdező hozzászólása: nem tudom mert már találkoztunk úgy mint haverok..csak most kettesben lennénk... és eddig aranyosakat irogatott.. bár az igaz h elég sexcentrikus..de nem tudom h mit gondoljak =/
Hát ez a pasi tõled semmi komolyabbat nem akar, csak egy jó dugást.. ne haragudj. De az is sokat elárul róla, hogy hagyja hogy te utazz érte olyan sokat... elsõ randin pedig nem szokás egybõl a srác lakására vinni a lányt "filmet nézni"... ne menj ebbe bele.
A kérdező hozzászólása: egy nagyon kedves ismerõsöm haverja.. ezért nem akarom elsõ sorban azt feltételezni róla :/
Szerintem egy laza billiárd senkinek sem ártott. De tény hogy én még a helyedben nem mennék fel hozzá elsõ randin a lakására, fõleg akkor hogy ha nem tudod mit akarsz tõle. Amúgy az hogy a hely neki 10 perc neked egy óra az nem mindig azt jelenti hogy a srác lusta. De beszéljetek meg egy köztes helyett, hogy neked se keljen órát utaznod. 20/F
A kérdező hozzászólása: örülök hogy neked ekkora szerencséd volt :)

Mitévő legyek? Érdemes egy régi kapcsolatot újrakezdenem? Vagy válasszam az új lehetőséget, ami megpróbáltatásokkal jár?

Az exemmel újrakezdtük 5 év után a kapcsolatot. Az, hogy miért lett vége, rejtély, de szerintem még akkor komolytalanok voltunk. Õ 23 éves és helybéli. Viszont megismerkedtem egy sráccal, de 200 km-re lakik és 19 éves. Majd elbizonytalanodtam az exemmel kapcsolatban és id?t kértem. Mondta, hogy sokat változott az évek során és egy próbát megérne. Jól elvagyunk, jól érzem magam vele. Kés?bb találkoztam a távol lakó sráccal,jól éreztem magam vele, de amikor megcsókolt.. és mondta, hogy szeret.. Összezavarodtam mindkét sráccal kapcsolatban. Viszont ez a távoli srác rajtam vezeti le a rossz napjait és ez rosszul esik. Fogalmam sincs mitév? legyek, de nem szeretnék a két szék közé esni és alul maradni.

Legjobb válasz: Én uebben a cipõben. A barátom szakított, de közben képbe került egy új srác. Mivel nem tettem túl magam a kapcsolaton, idõt kértem az új sráctól. Talizgassunk és majd látjuk, mi lesz. Az idõ egyre telik, de csak nem sikerül a múltat felednem. Egyszerûen nem tudok elszakadni az extõl. Õ már nem akar kapcsolatot velem. Az új srácba meg nem tudok beleszeretni. Ha vele is vagyok, folyton az ex jár a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha õ ölelne, vele szeretkeznék stb. nem tudom, mitévõ legyek. Azt hittem menni fog a felejtés, de hiába telt el 5 hónap, nem megy... Ha úgy érzed, van esélyetek, próbáld meg az exszel. Hamar kiderül, mennyire mûködõképes a dolog. Akkor megnyugszol te is, mert tudni fogod, mi a tényállás. Van-e értelme róla álmodni, vagy érdemesebb mással próbálkozni.

Én uebben a cipõben. A barátom szakított, de közben képbe került egy új srác. Mivel nem tettem túl magam a kapcsolaton, idõt kértem az új sráctól. Talizgassunk és majd látjuk, mi lesz. Az idõ egyre telik, de csak nem sikerül a múltat felednem. Egyszerûen nem tudok elszakadni az extõl. Õ már nem akar kapcsolatot velem. Az új srácba meg nem tudok beleszeretni. Ha vele is vagyok, folyton az ex jár a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha õ ölelne, vele szeretkeznék stb. nem tudom, mitévõ legyek. Azt hittem menni fog a felejtés, de hiába telt el 5 hónap, nem megy... Ha úgy érzed, van esélyetek, próbáld meg az exszel. Hamar kiderül, mennyire mûködõképes a dolog. Akkor megnyugszol te is, mert tudni fogod, mi a tényállás. Van-e értelme róla álmodni, vagy érdemesebb mással próbálkozni.
Ha a távoli srác rajtad vezeti le a rossz napjait már a kapcsolat elején, milyen lesz késõbb?Talán megér egy újabb próbát a régivel.És ha mégsem jön össze, az sem targédia, legfeljebb rossz.18 évesen még fiatal vagy, és találhatsz majd olyan párt, akivel minde ok lesz.
Az új pasit hagyd a fenébe, az egy vadállat lehet. Az exeddel meg, ha mégsem vagytok boldogok, hát, majd lesz más. Annyi srác rohangászik....

Meghalt a kutyám. Mitévõ legyek? Legyen új? (bõvebben lent)

A tegnapi napon elaltatták a kutyámat, mert rákos volt és kb.: 3 napja volt hátra. Eleinte azért kaptam mert féltem a kutyáktól köztük ettõl is, de késõbb nagyon összebarátkoztunk. Szegény csak 6 éves volt(emberi évben).

Legjobb válasz: Részvétem! :( Szerintem még ne legyen új kutyád, hiszen még a "régit" gyászolod. Kell egy kis idõ, hogy túltedd magad a halálán és akkor jöhet új kutya. De azzal már foglalkozz többet!!

Részvétem! :( Szerintem még ne legyen új kutyád, hiszen még a "régit" gyászolod. Kell egy kis idõ, hogy túltedd magad a halálán és akkor jöhet új kutya. De azzal már foglalkozz többet!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is. És igen ha lenne is kutyám mindenképp július után mert július-ban 2 hetet nyaralunk, és azt végigszenvedné itthon, nélkülem.... azért sajnálnám.
Részvétem:(( szerintem legyen majd, egy kis idõ után kutyusod. Amikor már érzed hogy felkészültél rá :)
Részvétem! :'( Fogd fel úgy, hogy az új kuyussal többet fogsz törõdni! De a véleményem az, hogy egy pár hetet legalább várjatok az új kutyussal, ami alatt te is felkészülsz rá, és valamelyest enyhül a fájdalom.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon sajnálom ami történt! :( Viszont várjatok egy kicsit az új kutyussal.Mivel gyászolsz így ezt a szomorúságot átadhatod az új kutyusnak aki nem fogja érteni miért vagy szomorú.Én a helyedben nyáron hozatnék új kutyust.Hiszen nincsen suli és rengeteg idõd lesz vele foglalkozni, addig is olvasgathatsz a kutyákról többet, pár hónap alatt meg is gyászolod az elvesztett kutyusodat és mellette tanulhatsz a kutya nevelésrõl stb :) Mondjuk én bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha az én kutyusom elmegy :( Azt mondom kb pár napra rá kéne egy új kutyus.De elõre nem tudom, hogy meddig leszek a gyász alatt.Lehet pár hónap nekem is kelleni fog, hogy új kutyusom legyen.Lehet tényleg 1-2 héten belül új kutyám lesz, nem tudhatom. Valakinek segít az, hogy másnapra új kutya van, van akinek kell pár hónap vagy pár év mire egy új kutyára tud nézni mindenki más ilyen téren.
Részvétem Kérdezõ! Valakinek az segít, ha rögtön új kutyát kap, valakinek meg az segít, ha elõbb meggyászolja a régi halálát. Ennyibõl nem igazán derül ki, hogy te melyik kategóriába tartozol. Viszont az elmondottak fényében azt javaslom, várj még az új kutyával és nyald be a kutyás szakirodalmat (Ceasar Milan, Fennel), hogy ne csak ne félj a kutyáktól, hanem értsd és kezelni is tudd õket! (Igen, az olyanokra gondolok, hogy az idõsebb kutya is tanítható - csak neked eddig nem volt meg a tudásod hozzá.) "mert megharagudhat a lelke amikor..." most komolyan azt mondod, hogy szerinted az aranyos, kedves, rendes kutyád azt szeretné, hogy egész életedben miatta szenvedj? Ejnye.
Az ilyen bánat hamar múlik.A lelke miatt kár aggódni, most, hogy nincs.A kutyákkal ugyanis, akárcsak az emberekkel, még életükben kell törõdni.Ami utána van, már nem értük és nem róluk szól.Szóval, ha megvették a szülõk az új kutyát, úgy foglalkozz vele, ahogyan az elõzõvel kellett és lehetett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már kicsit meg vagyok nyugodva, és igen az újjal többet törõdök én is.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves kettes, ne várd már el mindjárt egy eredetileg a kutyától félõ gyerektõl, hogy mindenre betanítgassa. Kedves kérdezõ! Szerintem legyen majd új kutyusod, de még ne most azonnal, várj egy-két hónapot. Nekem mikor az elsõ kutyám meghalt, aki 14 éves koromtól kezdve 28 éves koromig volt velem, négy hónapra rá jött az új kutyus, mert nem is bírtam kutya nélkül, de ugyanakkor nekem is volt bûntudatom. De képzeld el, attól, hogy jött az új kutyus, a régit még ugyanúgy szerettem, manapság is sokszor gondolok rá, eszembe jutnak a közös emlékek, hiányzik. Nagyon sajnálatos, hogy a kutyusod ilyen fiatalon meghalt, de biztos vagyok benne, hogy nem haragudna rád, amiért jön egy új kutya, hiszen õt az új kutyusban is tovább szeretheted. Ha majd az új kutyus jön eléd farokcsóválva, eszedbe jut a régi, és szeretettel gondolsz rá. Kereshettek egy a régihez hasonló kutyust, de akár még örökbe is fogadhattok egyet menhelyrõl. Akkor nagy jót tudtok tenni egy olyan kutyával, akinek nincs gazdija, és talán soha nem is szerették, és akkor egy kicsit talán úgy is érezheted majd, hogy nem teljesen hiába ment el ilyen hamar ez a kutyád, hanem azért, hogy otthont adhass egy olyannak, akinek nem volt. Szóval szerintem legyen kis idõ múlva új kutyus, és most már nagy fiú vagy, nem kisgyerek, mint amikor ez a kutyus hozzád került, úgyhogy legyél felelõsségteljes, törõdõbb gazdija!
Én meg azt mondom, legyen új kutyád minnél hamarább.Egy szertelen, aranyos kölyök kutya mellett nehéz szomorúnak lenni.Ja, és ne vádold magad, nem tehetsz róla.
Megharagudhat a lelke?Úristen!Melyik szappanoperából vetted ezt a baromságot? Én azt mondom, a leírtak alapján ne legyen kutyád.Saját bevallásod szerint nem törõdtél vele eleget.Nem valószínû, hogy az újjal többet foglalkoznál. Elárulok egy titkot:nincs olyan, hogy egy kutyát lehetetlen betanítani.Az más, hogy nem értesz hozzá, de a neten millió olyan hely van, ahol ebben segítenek.Csak akarni kell.
Szia! Én 26 évesen ugyanígy gyászoltam a kutyámat és még sokan ugyanígy éreznek ilyenkor, hidd el :) Én azt mondom, legyen gy következõ kutyátok. Segíteni fog átlendülni ezen a rossz idõszakon és szeretõ otthont biztosítotok egy másik kis lénynek :) A kutyád szeretett téted, õ is azt szeretné, ha boldog lennél ezután is :) És nem tudom, apukád honnan akar kutyát szerezni, de nézzétek meg a menhelyes kutyákat is!!!! Én a kutyám halála után 3 napig bírtam az egyedüllétet, aztán elmentem a helyi sintér telepre és elhoztam egy kutyust. Szuper kutya, okos, ügyes, nagyon gyorsan tanul és nagyon ragaszkodik hozzám :) Rengeteg szuper kutya van ilyen helyeken. Koszosak és büdösek, de ugyanolyan hatalmas a szívük. És egy kis sampon csodákat tesz! :) Itt tudtok nézelõdni: [link]

Mitévő legyek, mit tegyek, hogy ki tudjak lépni ebből? Nem csak szégyellem, és félek tőle.

...de be is igazolódik,hogy nagyon gyenge mentalitást örököltem,idegbeteg,gyenge érzelm?,túlérzékeny vagyok.Apám öngyilkos lett,anyám szorongó-pánikoló,az ? anyja egyfolytában sír mindenen és ezek vannak bennem,elveszítettem már egy csodálatos lányt is.

Legjobb válasz: Légy Te a családban a férfi! Legyen olyan küldetéstudatod, hogy már pedig Te leszel a család tartóoszlopa, aki mindig erõs marad, történjen bármi. Ne hagyd már el magad basszus!!! Mindegy milyen anyudkád, milyen volt édesapád, Te NEM OLYAN leszel, mint õk! Hajrá!

Légy Te a családban a férfi! Legyen olyan küldetéstudatod, hogy már pedig Te leszel a család tartóoszlopa, aki mindig erõs marad, történjen bármi. Ne hagyd már el magad basszus!!! Mindegy milyen anyudkád, milyen volt édesapád, Te NEM OLYAN leszel, mint õk! Hajrá!
Igaz, örökölted a mentalitást, de rajtad múlik mit kezdesz vele. Erõsítsd magad, próbálj meg optimistán gondolkodni, ez csak egy ideig megerõltetõ. Szedd össze magad, és hidd el magadról, hogy értékes vagy. Ez is csak egy ideig nehéz, utána már tényleg elhiszed, nekem bevált.
Még az sem jelent semmit, ha örökölted a hajlamot. Rajtad múlik, mit kezdesz az életeddel. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget (pszichológus, pszichiáter). Viszont: az a lány nem lehetett annyira "csodálatos". VAgy lehetett, de nem szeretett, az biztos. Ha szeret, elfogad olyannak, amilyen. Ha meg nem szeret, tök mindegy, milyen vagy, így is, úgy is vége lesz elõbb-utóbb.
Hát, ilyen körülmények között én is túlérzékeny lennék. Elhiszem, hogy eleged van belõle. Egyáltalán nem biztos, hogy genetikailag örökölted a hajlamot. De bõven elég, ha ebben nõttél fel. Szerintem mindenképpen keress fel egy pszichiátert. Terápiával egyenesbe tudsz kerülni. Nem gyógyszerezésre gondolok, hanem egyéni vagy csoportfoglalkozásra. De a pszichi majd kitalálja, melyik lenne jó neked. Mindenesetre bízz abban, hogy egyedül ki tudsz mászni ebbõl. S ne úgy gondolkozz, hogy mint egy rossz átok, súlyt rád az ideggyengeség. Valójában egyedül te magad kellesz ahhoz, hogy kigyalogolj belõle. Mindenki más csak valamiféle segítséget tud adni hozzá. Sok sikert!
A citromfû tea nagyon jó idegerõsítõ nekem a pszichiáter ajánlotta napi 2*2dl, már az elsõ este nagyon jól aludtam tõle, elõtte szinte órákig forgolódtam és pánikoltam a sötétben!!!! http://www.hazipatika.com/topics/gyogynovenytar/herbs/Citrom.. Próbáld meg, esetleg a családnak is ajánlhatod, jót fog tenni!!!
Biztos nem könnyü eset, de van kiút. Te nem tudsz tenni semmit, de vannak akik segítenek. Kezdetnek olvasd el Kenneth McAll: A családfa gyógyítása címü könyvét (Marana Tha Kiadó, nemrégen a Ferenciek terén még kapható volt). Magyarországon is vannak, akik ezt kezelni tudják.
Szerintem ezt te nem örökölted, csak mivel ebben nõttél fel, ezek a körülmények 'átváltoztattak' téged. Az egyik válaszoló már írta, hogy légy te a tartóoszlop! Szerintem is így legyen, és biztosan sikerülni fog! Mutasd meg, hogy erõs vagy, bármi történjék is! Nem szabad feladni SOHA! Nagyon erõs vagy, kitartást! A fény mindig ott van az alagút végén!

Mitévő legyek, ha túlságosan is kívánom a szexet?

25 éves srác vagyok. A gondom az lenne, hogy túlságosan is kívánom a szexet. Utóbbi két barátn?met is emiatt veszítettem el, hogy túlságosan is sokszor szexeltünk. Akár napi szinten 2x 3x. Jelenleg egyedül vagyok. A gondom az hogy nem vagyok az a nagy hétvégi bulizós típus, így elég nehezen találok olyan n?t aki elfogadná hogy ilyen vagyok. Próbálkoztam szexpartnerkeres? oldalon is, de nem volt semmi sikerélmény (ebben mondjuk az is közrejátszik hogy allergiás vagyok MINDEN fajta óvszerre, így a használata nálam teljesen felejthet?, anélkül meg senki nem hajlandó szexelni, még akkor sem ha egészséges vagyok teljesen. Na mindegy) Szóval most nem tudom mit tegyek, az önkielégítés néha segít, de nem helyettesít egy n?t sem. Átlagos srác vagyok, átlagos méretekkel, semmi adoniszi küls? (nem vagyok ronda ) N?ideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig) Esetleg valami tanács, vagy ötlet? Mert lassan kezdek meg?rülni.

Legjobb válasz: "Nõideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)" :D :D :D Ekkore egy hatalmas epic failt.

"Nõideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)" :D :D :D Ekkore egy hatalmas epic failt.
Le kell küzdened néha az ösztöneidet :)
Mellesleg, véleményem szerinte a barátnõid nem azért hagytak el téged, mert túl sokszor kívántad a szexet, hanem azért, mert egy idõ után úgy érezték, hogy azért vagy együtt velük, amit csinálhatsz velül, nem pedig önmaguk miatt ugye.
Ismerkedj addig meg a feles energiáid fordítsd valami hasznos dologra, munka, tanulás, sport, kösd le magad, meglátod nem lesz idõd a szexen gondolkodni. Mert ha tényleg allergiás vagy az óvszerre alkalmiba anélkül a saját érdekedben ne menj bele, lehet te egészséges vagy, de a lányról nem tudni...
Én akár napi 5x-7x is csinálom, ha lehet, eddig még egy nõ sem panaszkodott miatta... az óvszerallergiával sem vagy egyedül, de nekem az a nagy szerencsém megvan, hogy 1-2 típus van, amit tudok használni. Próbálj találni egy normális csajt, csak ez a tippem. én ugyan sokat bulizok, de a válogatásom miatt ritka, hogy onnan vigyek valakit haza. Légy nyitott barátságos, és õszinte. Én például nem tartozom a kimondottan szemet gyönyörködtetõ emberek közé, de tudom hogy mi az amitõl "döglik a légy", nálam kategóriákkal jobb nõket kaphatok meg bármikor. Legyen önbizalmad! (22/F)
Szerintem gáz vagy, kérdezõ! Még ha van is barátnõd, nem kellene ráerõltetned a napi 2-3 alkalmat, mert ez már tényleg extrém sok... Megelégedhetnél annyival ami a csajnak is jól esik, a többit meg elintézhetnéd kézzel. Mindenesetre én is elhagynálak, mert nem bírnék ennyi szexet elviselni.
Feltehetõleg a barátnõid nem emiatt hagytak el, mert ha két ember valóban kívánja egymást akkor napi többször szeretkeznek. Inkább az lehet a baj, hogy valójában nem elégültél ki teljesen mert nem a lányokra vágytál, hanem csak az elélvezésre. Remélem azért valamennyire átjön, hogy mire célzok. Tehát keress vmi olyan lányt, akinek a nézésétõl vagy az érintésétõl is majd a nadrágodba robbansz, amellett ki fogsz elégülni és õ sem fogja bánni, ha naponta többször csináljátok.

Mitévő legyek? Segíts. =/

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szerintem fogd fel úgy,hogy majd egyszer még kibékülsz vele,csak jelenleg nincs melletted.Adj idõt magadnak feldolgozni a történteket.Inkább menj a haverokkal gyurni,kártyázni,olvass,vagy csak fuss.Ne emészd magad,azért is légy erõs.Nehogymár hazavágjon ha képes volt és igy döntött.Legyen egód,büszkeséged.Kapd össze magad ,ne legyél szánalmas,mert azt mégugy se szeretik.Ha látja h tök jól érzed magad,és sportolsz,boldog vagy,még majd õ fog nyomulni.Csak idõ és akaraterõ.

Szerintem fogd fel úgy, hogy majd egyszer még kibékülsz vele, csak jelenleg nincs melletted.Adj idõt magadnak feldolgozni a történteket.Inkább menj a haverokkal gyurni, kártyázni, olvass, vagy csak fuss.Ne emészd magad, azért is légy erõs.Nehogymár hazavágjon ha képes volt és igy döntött.Legyen egód, büszkeséged.Kapd össze magad , ne legyél szánalmas, mert azt mégugy se szeretik.Ha látja h tök jól érzed magad, és sportolsz, boldog vagy, még majd õ fog nyomulni.Csak idõ és akaraterõ.
A távkapcsolat nem jó... Vagyis lehet jó, de csak idõsebbeknek. Gondolom te még nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Mikor csak egy pillanatra is visszaemlékezek görcsbe szorul a gyomrom :'(
A kérdező hozzászólása: Csak az is a baj... elfelejteni nem tudom.. annyira szerettem.. még így senkit sem:(
A kérdező hozzászólása: Értem.. megpróbálom.. bár semmi kedvem, erõm nincs hozzá új kapcsolatra pedig egy jó darabig nem vágyom. az pedig biztos hogy újra nem jövünk össze, szinte teljesen biztos
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó ha tudnál olvasni hogy nem volt, hanem hogy volt és elveszítettem. Majd ha te is átéled életed szerelmét megtalálod, s szakítás lesz a vége.. megnézem mennyire fogsz örülni. Tök fölösleges most már minden.. minek gyúrjak? minek tanuljak? miért ne legyek megfázva? miért igyekezzek haza? nem érdekel már semmi!
Akk kössed fel magad de még ma. Ahelyett h ide írsz már rég elõ lenne készítve a kisszék is. Nekem sose volt nõm és mégse vagyok úgy oda. Nem tudom 1eseknek mi baja ienkor. 18/F
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet nagyon érzékeny vagyok.. megsértenek is nagyon fáj.. na akkor most gondolj bele ez milyen rossz lehet... nem bírom!:(
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok idõs, az egyszer biztos. =/ Kilátástalan.. nem tudom mit kezdjek.. más lány nem érdekel.. nem tudom mit akarok..teljesen értelmetlen az egész életem!
Nézz meg valami bõgõs filmet, egyél csokit. Az öngyilkosság meg egy az egyben baromság. De ha neked csak ennyi eszed van, nem tartalak vissza.
ilyen velem is volt.már fél éve van neki más és azért sokat gondolok rá, és még nincs más, de idõvel enyhûl a fájdalom, fõleg mióta láttam mással az iwiwen.most értem el odáig h nyitott vagyok ismerkedni.kitartás, erõsebb leszel és ez nem duma!!!

Nem tudom mitévő legyek. (? ) = (

A Barátomnak most megint "felbukkant" a régi jó haverja, (több mint fél év után), és most megint legjobb barátok.És úgy érzem, mintha engem meg elhanyagolna, miatta. :( Pedig Õ direkt mondja is, hogy ne érezzem magam elhanyagolva, de ritkábban találkozunk, haverjával többet van, stb...tudom, hogy még mindig ugyanúgy szeret, de akkor is. :S

Legjobb válasz: nah, elõször is. ez a majd összeköltözünk stb, ne nagyon éld bele magad. ahogy mondtad, addig van pár évetek, és nemcsak a barátság, de a kapcsolat is tud változni annyi idõ alatt. mikor 17 évesek voltunk, mi is tervezgettük az akkori barátommal, hogy leéljük együtt az életünket, egyetemen közös albérlet, stb, mégis 2 év múlva azzal jött, h neki szabadságra van szüksége, és nem akar most kapcsolatot. nem elbizonytalanítani akarlak, csak tanácsot adok, h ha terveztek is több évre elõre, ne vedd szentírásnak, mert csalódni fogsz. hagyd csak rá ha ilyeneket mond, majd ha odakerültök, és tényleg komolyan gondolja, ráértek vitázni ezen, elõre felesleges. a másik: hadd legyen vele. ne akard megfojtani, ha nem piszkálod folyton h legyetek együtt, szívesebben lesz majd veled. vedd úgy, hogy arra az idõre te is "kimenõt" kaptál, legyél többet a barátnõiddel, járj sportolni, találj vmi elfoglaltságot. ne építsd a barátodra az egész életed, legyen meg a saját tered, ahova bármikor visszatérhetsz. nagyjából ennyi :) remélem segítettem.

nah, elõször is. ez a majd összeköltözünk stb, ne nagyon éld bele magad. ahogy mondtad, addig van pár évetek, és nemcsak a barátság, de a kapcsolat is tud változni annyi idõ alatt. mikor 17 évesek voltunk, mi is tervezgettük az akkori barátommal, hogy leéljük együtt az életünket, egyetemen közös albérlet, stb, mégis 2 év múlva azzal jött, h neki szabadságra van szüksége, és nem akar most kapcsolatot. nem elbizonytalanítani akarlak, csak tanácsot adok, h ha terveztek is több évre elõre, ne vedd szentírásnak, mert csalódni fogsz. hagyd csak rá ha ilyeneket mond, majd ha odakerültök, és tényleg komolyan gondolja, ráértek vitázni ezen, elõre felesleges. a másik: hadd legyen vele. ne akard megfojtani, ha nem piszkálod folyton h legyetek együtt, szívesebben lesz majd veled. vedd úgy, hogy arra az idõre te is "kimenõt" kaptál, legyél többet a barátnõiddel, járj sportolni, találj vmi elfoglaltságot. ne építsd a barátodra az egész életed, legyen meg a saját tered, ahova bármikor visszatérhetsz. nagyjából ennyi :) remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.

Mitévõ legyek? Mi legyen?

Csütörtön megyek egy lányhoz, jóba vagyunk, szerelmes vagyok belé és már smároltunk is.:D

Legjobb válasz: Dugd meg, nem kell túlkombinálni

Dugd meg, nem kell túlkombinálni

Mitévõ legyek most?

Az iskolaban egyetlen igaz baratom sincs, csak egy lany van akit nevezhetnek igaz baratomnak, de o nagyon tetszik nekem mar honapok ota. Nem merem elmondani neki, mert ha ez nem kolcsonos akkor lottek a baratsagunknak (szerintem) es akkor vegleg egyedul maradok :(

Legjobb válasz: ÛSzerintem légy bátor, mert a barátság ilyen esetben sem szokott megromlani.

ÛSzerintem légy bátor, mert a barátság ilyen esetben sem szokott megromlani.
Hidd el, már most is egyedül vagy.
Ha ez igaz barátság, akkor semmi sem teheti tönkre. Mindenképp mondd el neki.!:)
Dani?
A kérdező hozzászólása: Kedves #2-es miert is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!