Találatok a következő kifejezésre: Mitévő legyek, bár (3 db)

Mitévő legyek, ha bár azt mondja, szeret, (és el is hiszem neki, mert érzem. Ez biztos) mégis más nőkkel találkozgat?

3 éve vagyunk együtt, és ez a sokadik. Mindig azt mondja, hogy megbánta, és hogy soha többé nem fordul el?, még is mindig kiderül egy újabb, és egy újabb. Azt mondja, flörtölésen kívül semmi más nem szokott történni.

Legjobb válasz: Beszélj vele és állítsd válaszút elé... Adj neki ultimátumot neked ezt nem kell elviselned! Vagy flörtölgessen tovább és mondjon le a komoly kapcsolatról, vagy legyen veled 100%-osan ez 3 év után elvárható szerintem!!

Beszélj vele és állítsd válaszút elé... Adj neki ultimátumot neked ezt nem kell elviselned! Vagy flörtölgessen tovább és mondjon le a komoly kapcsolatról, vagy legyen veled 100%-osan ez 3 év után elvárható szerintem!!
szerintem az elso perctol elvarhato az h mas nokkel ne flortolgessen, nemhogy a harmadik ev utan...Legyen egy kis buszkeseg benned!!! allj ki magad mellett. ha elnezed neki most es holnap es holnaputan...esze agamban sem lesz megvaltozni. Minek? majd haamegy kiderul es kibekultok...o pedig kezdi elolrol...es te eszre sem veszed es folyton (akarmennyire nem tettszik) atnez rajtad...es elfelejti (ha rovod idore is) h mit is erez irantad...Nem mondom h nem szeret, a maga modjan biztosan...de gondolj bele egy forditott esetben, o is elviselne neked? allj ki magad mellett es mondd meg ha igy folytattja ennyi volt. es ne aggodj talalsz nala kulonbet, ha o nem becsul meg elegge... Vagy segithet egy nagyon oszinte komoly beszelgetes...mondd el neki h mennyire bant h ezt csinalja veled...Udv
Írod, hogy 3 éve vagytok együtt, és hogy ez már a sokadik ilyen eset.Már a legelején mikor az elsõt megtudtad, nem kellett volna elnézned ezt.Ha veled van, ne legyen más nõkkel.Bár, ha valaki szeret valakit, akkor nem is értem, hogy tud ilyet csinálni.Közben mikor más nõkkel találkozott nem volt lelkiismeret furdalása, csak utána?Mivel, õ úgy gondolhatja, hogy te ezt ugyis elnézed, újra és újra megcsinálhatja veled.Állj végre a sarkadra és határozottan mondd meg neki, hogy ebbõl elég volt.Döntse el, hogy mit akar, veled lenni(csak veled) vagy más nõkkel találkozni, de azt már nélküled.
nehidd el, hogy szeret.könnyeb lesz.
A kérdező hozzászólása: De félek attól, hogy ha válaszút elé állítom, nem engem választ majd...
Vannak ilyen pasik...akik tényleg csak flörtölnek, de arról nem tudnak lemondani (és nem is fognak még hatvanévesen sem). Szerintem vagy elfogadod ezt, vagy lelépsz. Ha válaszút elé állítod: 1.nem téged választ 2.látszólag téged választ, de titokban tovább csinálja ezt. Egyébként a flörtölés felizgatja õt (szexuálisan és mentálisan is), te meg ott várod, hogy "hazaérjen" és sokadszorra is elviseled. Miért változtatna?? Ugyanaz a magatartás - ugyanaz a reakció, ugyanazok a szavak stb, ez évekig elmehet még így, amíg ki nem készülsz. Én is voltam ilyen helyzetben, elég késõn tudtam csak kilépni belõle.
Mégegy: ez a pasi keres. Amíg jobbat nem talál, veled marad, ha lesz neki jobb, megfelelõbb, lelép. Addig kényelmes neki így. Meg persze valószínûleg tényleg szeret... csak már nem szerelmes beléd.
azt írod érzed, h szeret... akkor miért félsz, h nem téged választ??? Nem értem.

Fáj a mellem hányingerem van rettenetessen fel vagyok puffadva hasmenésem van bár megjött a mensim de nem olyan intenzíven mint ahogy szokott tesztet nem csináltam mitévő legyek?

Erzsó hozzáteszem nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Miért nem csináltál tesztet? Ilyen tünetek mellett az lenne az elsõ, ha én lennék a helyedben. Nem számít ha most is vérezgetsz egy kicsit, a teszt kimutatja a terhességet úgyis. Vegyél egy tesztet és csináld meg! Sok sikert!

Miért nem csináltál tesztet? Ilyen tünetek mellett az lenne az elsõ, ha én lennék a helyedben. Nem számít ha most is vérezgetsz egy kicsit, a teszt kimutatja a terhességet úgyis. Vegyél egy tesztet és csináld meg! Sok sikert!
Igen, tesztelj, és ha negatív, akkor ilyen kevés is lehet a vérzésed. Ha meg pozitív...

Ha egy lány azt mondja, hogy meg akar ismerni de nem feltétlen kell neki barát azt miért mondja? Azt is mondta h nem akar csalódni. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.

Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.
szerintem is adj egy eselyt magatoknak foleg ha tetszik a lany. tenyleg ne eld bele magad tulsagosan mert akkor nem lesz csalodas a vege de ugynakkor a dolog jol is sulhet el. Sok sikert!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!