Találatok a következő kifejezésre: Missed ab. rögtön (5 db)

Volt-e valaki úgy hogy missed ab után rögtön teherbe esett?

Legjobb válasz: Szia..sajnálom,ha át kellett menned a missed ab-on. Nekem 4 hónap múlva lett pozitív a tesztem.Most 19+2 hetes terhes vagyok és rendben vagyunk. Nem baj ha pihen a szervezeted a mûtét után,de ha mégis teherbe esnél utána rögtön,lehet alkamas rá a méhed ,gyorsan regenerálódsz.Elvileg a rosszban van annyi jó,hogy felfrissülnek a szövetek a méhben és könnybben lehet teherbe esni.De persze ez is egyén függõ. Mielõbbi gyógyulást kívánok Neked!

Szia..sajnálom, ha át kellett menned a missed ab-on. Nekem 4 hónap múlva lett pozitív a tesztem.Most 19+2 hetes terhes vagyok és rendben vagyunk. Nem baj ha pihen a szervezeted a mûtét után, de ha mégis teherbe esnél utána rögtön, lehet alkamas rá a méhed , gyorsan regenerálódsz.Elvileg a rosszban van annyi jó, hogy felfrissülnek a szövetek a méhben és könnybben lehet teherbe esni.De persze ez is egyén függõ. Mielõbbi gyógyulást kívánok Neked!
Nekem nem volt mûtéti befejezés, mert teljesen kitisztultam. Így a vetélés utáni következõ pé-n már teherbe is estem, kisfiam 3 hetes.:)
Szia! A mûtét után pont 2 hónappal terhes is lettem. Akkor próbálkoztunk elõször.
Igen. Én is m.ab után a 2. próbálkozás után terhes lettem, ráadásul 35 évesen, és még nem volt gyerekünk. Most 2 éves.
Nekem mutettel vegzodott a m.a.-om. Nem telt el egy honap sem es teherbe estem, problemamentes terhessegem volt. Most a kislanyom 4 honapos :)

Missed ab. után rögtön (mensi nélkül) teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: SZIA NEKEM MÁR KÉTSZER VOLT MISSED AB DE EGYIK UTÁN EM JÖTT ÖSSZE AZONNAL MOST A MÁSODIK UTÁN A 3 HÓNAPBAN VAGYOK ÉS NEM TUDOM HOGY LESZ E VALAMI, MERT NEKED MIKOR VOLT? ÉS MOST BABÁT VÁRSZ?

SZIA NEKEM MÁR KÉTSZER VOLT MISSED AB DE EGYIK UTÁN EM JÖTT ÖSSZE AZONNAL MOST A MÁSODIK UTÁN A 3 HÓNAPBAN VAGYOK ÉS NEM TUDOM HOGY LESZ E VALAMI, MERT NEKED MIKOR VOLT? ÉS MOST BABÁT VÁRSZ?
A kérdező hozzászólása: Szia! Június 27-én volt a mûtétem, azóta még nem jött meg. Igazából csak 1* nem védekeztünk. A hasam már 3 hete fáj, azóta mindjárt megjön érzésem van. A törpemikroszkóp szerint peteérésem sem volt, illetve néztem ma is, tegnap is és nem páfrányos. Azt hiszem doki lesz a vége... Sajnálom, hogy neked már 2* is volt...
Sziasztok nekem 5 napja volt missed ab -om szeretnék mihamarabb mégegy babát de a félelem miatt nem merek belevágni
A kérdező hozzászólása: Ne félj, nekem azóta már van egy 7 hónapos Nagylányom és semmi gond nem volt! Viszonylag hamar jött össze missed ab után, a 2. mensi után terhes maradtam (igaz nekem mûtét után 73 meg 77 napra jött meg...). Lelkileg még mindig fáj, de itt van az én Gyönyörûségem és ez erõt ad! Hidd el, amíg a lelked nem lesz rendben, nem lesz másik baba. Legalábbis nálam így volt. Sok sikert!
Kedves tegnapi válaszoló! Ne félj, én is csak biztatni tudlak. Nekem 2008 október 31-én volt a missed ab mûtétem. 42 napra rá jött meg az elsõ havim és márciusban lettem várandós ismét. 4 nap múlva tölti be a 4. hónapját a kislányunk. Elfeledni nem lehet sosem az elbúcsúzott életet, de ha lelkileg picit helyre tudod tenni a történteket, akkor már nagyot léptél elõre. Azt biztosra mondhatom, hogy a gyógyír egy mielõbbi baba! Sok sikert, boldogságot!
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.Tudjátok nekem ez az 5 ik gyerekem lett volna.És nemigazán értem 4 egészséges terhesség után hogyan történhetett ez meg velem.Most 2 hete hogy elvesztettem alig várom hogy teherbe essek.Ti annyira kedvesek vagytok köszönöm a bátorítást.
Az elõtted lévõ vagyok. Tényleg hihetetlen az ilyen eset. Mi két egészséges terhesség után a harmadik babánkat veszítettük el. Sosem gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet két gyerek után. Csak azzal tudtam vigasztalni magam, hogy a babával lehetett a gond és nem az én szervezetemmel, mivel már van két lurkó. Ha pedig így van, akkor jobb ez így, mint egy sérült gyermeket gondozni egy életen át.
sziasztok van köztetek olyan anyuka akinek myomája van.szerintetek missed ab után miért nem vállalhatok 6 hónapig terhességet???És mi van ha véletlen hamarabb besikerül a baba??

Volt aki missed ab utàn rögtön terhes lett? Még az elsö mensz elött?

Legjobb válasz: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?

A kérdező hozzászólása: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?
A kérdező hozzászólása: én is Sajgo attilànàl vagyok!:) elégedett vagy vele?
Én Kaális vagyok, Sajgó dokinál. Te?
A kérdező hozzászólása: nekem is szeptemberre monda a doki, hogy ujbol probàlkozhatok, de még nem tudom!te melyik klinikàn vagy és melyik dokinàl?
Szia! Igen, még nem tudtam feladni a reményt. Ha minden igaz, szeptemberben nekifutunk a következõ lombiknak. Amit tudok, megnézetek elõtte.
A kérdező hozzászólása: szia manka!veled màr irogattunk az egyik kérdésemnél!szeretnél ujabb babàt?te emlitteted nekem a tsh- magassàgàt, kaptam is rà gyogyszert le is vitték 0, 96-ra aztàn mentem lombikra ami ugyan sikerült is de elhalt a 8.-dik héten!most készülödök kb 2 hét mulva lesz idöpontom az endokrinologushoz megnézetem az IR-t mert azt anno nem csinàltàk meg!
Én is így jártam, ahogy te. :-( És IR-es vagyok. Valószínûleg ez okozta nálam az elhalást is. :-( De a dokim azt mondta, majd a harmadik vetélés után megnézik, mi okozhatja. :-( Most újra megyek terheléses vérvételre magánszorgalomból, hátha változtatni kell a gyógyszeradagomon. Nem akarom megvárni a következõ vetélést...
A kérdező hozzászólása: nekem egyiksem volt tàmogatott, mert külföldön élek!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudjàk az okàt:( és nem is küldenek tovàbbi vizsgàlatra!nem talàljàk szükségesnek!de most akarom az inzulin rezisztenciàmat megnézetni, idöpontra vàrok az endokrinologustol!
és ez már nem is támogatott, igaz?
Le vagyok döbbenve, hogy mennyi rejtélyes meddõség van az ismeretségi körömben és most amit te írsz, hogy már egy gyereked van és a 2. nem akar jönni. Nálatok tudják az okát?
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk màr 4 éve és 3 sikertelen inszemen és 3 sikertelen lombikon vagyok tul a negyedik sikerült de elhalt a 8.héten!
:) Most miért kérded? Sajnálom, gondolom elment a babád és szeretnétek
A kérdező hozzászólása: nekem is volt màr egyébként spontàn vetélésem és a következö ciklusban megis maradt a baba és màr majdnem 6 éves!
ne akarj egybõl terhes lenni, veszélyes a következõ babára nézve. amúgy: leveleztem egy lánnyal, akinek volt egy korai vetélése (kb. 4 hetesen. csak a + tesztbõl tudta, majdnem idõben "jött meg" neki), aztán egybõl terhes lett a következõ ciklusban és az a baba is elment. ilyenkor min. 3 hónapot javasolnak, várjátok ki a baba érdekében
Igen, nagyon profi. :-) Az egyik koleganõm is hozzá járt, neki nemrég sikerült a lombikja. :-) Nekünk még nem, de ez nem a doki hibája. :-) Mi most csúszunk egy kicsit a lombikkal, mert augusztusban szabin lesz, de kivárom! :-)


Missed ab. után ha rögtön terhes leszek lehet valami baj?

Legjobb válasz: Én is rögtön terhes lettem, nem lett semmi baj. Azóta 3 éves a lányom..:)

Én is rögtön terhes lettem, nem lett semmi baj. Azóta 3 éves a lányom..:)
6 hét a minimum.Utána lehet.
Missed ab. után javallott 6 szexmentes hetet tartani, regeneráció miatt. 6 hét után viszont ismét újult erõvel lehet próbálkozni.
Csak 6 hét??? Nekem anno miért mondtak 6 hònapot???? Most akkor mi az igaz????
Egyik barátnõmnek most volt Missed ab. A doki megmondta neki hogy 6 hétig sem szex se semmi, nem emelhet nehezet és nem szabad megerõltetnie magát, sem medence stbstb. 6 hét után viszont csak védekezéssel lehet együtt lenni, újra próbálkozni 6 hónap múlva lehet Nekik.
nekem azt mondták 2 ciklust várjuk meg.megvártuk, majd rögtön terhes is lettem 37hkm
Az egész attól függ, hogyan 'ürül ki' belõled. Ezt a doki ultrahanggal meg tudja állapítani. Nekem most volt egy korai vetélésem sajnos (5. hét) és a doki mondta, hogy már épül az új és a régi már szinte teljesen kiürült, ezért azonnal lehet próbálkozni. Nem tudom megérteni azokat az orvosokat, akik vizsgálatok nélkül hadonásznak a hónapokkal....

Missed ab aztán egyszer megjön és hajrá ki volt így? Rögtön összejött a baba?

Problémamentes volt a terhesség?Kelett valamilyen gyógyszert szedni?Nem tolt le a n?doki hogy nem vártad ki a 3 hónapot?

Legjobb válasz: A 3-6 hónapot nem véletlenül mondják az orvosok. Tudom hogy nagyon nehéz kivárni mert sajnos én is tapasztaltam de jobb mintha megint valami gond lenne. A szervezetnek szüksége van a gyógyulásra mind fizikailag mind pedig lelkileg. Egy gyermek elvesztésének fájdalma nem fog elmúlni egyik napról a másikra, és sajnos lelki okok is elõ idézhetnek újabb vetélést. Én több mint egy év után tudtam teherbe esni ismét ráadásul gyógyszeres segítséggel. Elõtte még túl nagy volt a félelmem és a fájdalmam. A kapkodás nem vezet jóra.

A 3-6 hónapot nem véletlenül mondják az orvosok. Tudom hogy nagyon nehéz kivárni mert sajnos én is tapasztaltam de jobb mintha megint valami gond lenne. A szervezetnek szüksége van a gyógyulásra mind fizikailag mind pedig lelkileg. Egy gyermek elvesztésének fájdalma nem fog elmúlni egyik napról a másikra, és sajnos lelki okok is elõ idézhetnek újabb vetélést. Én több mint egy év után tudtam teherbe esni ismét ráadásul gyógyszeres segítséggel. Elõtte még túl nagy volt a félelmem és a fájdalmam. A kapkodás nem vezet jóra.
Stia, Nekem 01.21-én 6 hetesen szabálytalan petezsák után magától elment a terhesség, nem volt mûszeres befejezés. A próbálkozást nem adtuk fel és 02.23-án már a kezemben tartottam a pozitív terhességi tesztet. Eddig minden jól alakult, kislányunk lesz, most járok a 15. hét elején! Sok sikert neked is!
Nekem a 6. héten ment el, nem volt mûszeres befejezés. A dokim azt mondta, lehet próbálkozni és rögtön sikerült is. Kellett gyógyszer, mert alacsony volt a progiszintem, így már a nemvárt elõtt tesztelnem kellett, és elkezdeni a bogyót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!