Találatok a következő kifejezésre: Missed ab. mennyi idővel jött (7 db)

Missed ab. után mennyi idővel jött meg az első mensi?

Azért kérdezem, mert tegnap el?tt volt a m?tétem. 11 hetes elmúltam, a méhszáj tágítást végig ordítottam a fájdalomtól némi hányással tarkítva ez 2 és fél óra volt. Nehezen tágultam a méhszáj korábbi mütétjei miatt ezért fájt ennyire, de utána minden oké volt. Még másnap is, de most görcsölök, de vérzés nincs. Elképzelhet? hogy meg fog jönni, vagy ez csak valami méhösszehúzódás féle. Akinek volt ilyen tapasztalata, kérem írjon!!!!

Legjobb válasz: Szia. Nekem 1,5 éve volt, én közvetlenül utána 10 napig véreztem, utána másfél hónappal jött meg újra.

Szia. Nekem 1, 5 éve volt, én közvetlenül utána 10 napig véreztem, utána másfél hónappal jött meg újra.
szia! nekem tavaly augusztusba volt és énis több napig véreztem. a mûtét után pontosan 6 hétre jött meg az elsõ mensim! tehát 2 hét vérezgetés aztán semmi és 4 hét múlva mensi. ha továbbra is görcsölnél azért menj vissza a dokihoz mert ha esetleg bent maradt valami akkor ez okozhat ilyen tünetet....
Szia! Január közepén volt nekem is mûtétem, utána 2 napig pecsételve vérezgettem, aztán semmi. A mûtét után nekem 3 héttel jött meg újra, de akkor sem volt meg normálisan, csak gyengébben. Szerintem, ha 11 hetes voltál, akkor már a méhed is nagyobb volt a szokásosnál és annak is vissza kell alakulnia az eredeti állapotára. Nekem szülés után voltak erõs görcseim, ahogy a méhem összehúzódott. Lehet, hogy te is ilyesmit érzel. A dokidat azért feltétlenül hívd fel! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat mindenkinek, majd csak lesz valahogy.
Szia. Nekem is 11 hetesen volt, de nekem majdnem "minden" bentmaradt, olyan görcseim voltak, azt hittem meghalok.é Hála ... donalgint irt a nõgyogyi és magától kitisztult. Ja egyébként a mensit pedig elvileg kitudod számolni, mintha nem lettél volna babás :( és folyamatosan megjött volna a megfelelõ ciklusban. Kitartást, rendbe jön minden! Sok sikert a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az én ciklusom 30-35 nap között volt és így sajnos nem tudom kiszámolni.

Missed ab/vetélés/abortusz után mennyi idővel jött a bébi?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.

Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.
szia, sajnálom ami veled történt, nekem a doki 3 menzit mondott, ki is vártuk, aztán nekiláttunk és már abban a hónapban terhes lettem.júniusban volt vetélésem, októberben már nem jött meg és most 12 hetes pocakos vagyok!tudom hogy most nagyon nehéz, de légy türelemmel, hidd el megéri!!sok sikert kívánok!
szia. nekem 6 hónapot javasolt a doki, megvártuk, és azután is csak 7 hónapra jött a bébi. most vagyok a 33. hétbe.
Szia! Nekünk 1-2 mensit javasolt a doki, az elsõ után már nemigazán védekeztünk de akkor még megjött, azután pedig már nem, ugyhogy 3.-ik hónapban sikerült most vagyok 6 hetes. Összejöhet elsõ ciklusban de az szerintem még kissé rizikós. Én még most is félek, de a doki azzal vigasztalt hogy ha nem jött volna rendbe a szervezetem akkor nem lettem volna most terhes. Igyad a cickafark és palástfû teákat én már a mûtét után ittam és hiszek benne hogy ennek is köszönhetem hogy az uh.-n aztmondták tökéletes a méhem és a petefészkeim.
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésemre válaszoltál:((((((
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. Nekem dec. 18-án volt a mûtétem (7 hetes voltam) és tegnap voltam kontroll vizsgálaton. Azt mondta a dokim, hogy a mûtét után 6 héttel már nyugodtan lehet próbálkozni.

Missed ab után mikor jött újra össze a baba? És az orvosotok mennyi regenerálódási idõt javasolt?

Legjobb válasz: Nekünk fél év pihenést javasolt a doki, utána az elsõ hónapban összejött és már 1 éves :)

Nekünk fél év pihenést javasolt a doki, utána az elsõ hónapban összejött és már 1 éves :)
Nekem 2 hónappal missed ab után sikerült teherbe esnem, utána progeszteron szedése mellett teljesen eseménytelen, nyugodt terhességem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nekem is 3 hónap "regenerálódást" javasolt az orvos, be is tartottuk, elsõ próbálkozásra összejött a következõ baba (kislány) és most 5 éves :) És van egy 3, 5 éves öccse is, aki szintén nagyon gyorsan összejött (szoptatás abbahagyása utáni 1. hónapban) és nem volt semmi gond a terhesség alatt sem. Hasonlóan szép folytatást kívánok minden sorstársamnak! ;-)
3 menstruációt javasolt, hogy várjunk meg, és utána lehet próbálkozni. Nekünk egyet sikerült megvárni, és spontán összejött a baba. :) 27hkm
Mindkétszer 3 mensit vártunk ki és mindkétszer elsõre sikerült a baba.
Nálunk azt mondta az orvos, hogy a mûtétet követõen 2 menstruációt várjunk ki és utána újra próbálkozhatunk. A mûtét után pont fél évvel sikerült újra teherbe esnem. Most 5 és fél hónapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, remélem hamar összejöhet majd nekem is a baba :)
Nekem is 3 hónapot javasoltak, de én õszintén közöltem az orvossal, hogy mivel mindkét terhességem Clostival jött össze, hát nem fogok védekezni, mert anélkül valószínûleg úgysincs esélyem... Ha meg véletlenül pont a missed ab utáni "még emlékszik a szervezet a terhességre" szlogen bejönne, és összejönne egy spontán terhesség, akkor igazából nincs vesztenivalóm. Persze én az a fajta peches típus vagyok, akinek az ilyen dolgok nem jönnek be, úgyhogy nekem is missed ab után 1, 5 évvel sikerült az újabb teherbeesés, közben két sikertelen Closti-kúra után végre a harmadik eredményes volt. Most viszont ikreket várok :)
3 hónap pihit javasolt a doki, utána 4. hónapban jött össze. Még pociban van :)
Nekünk 3 hónap pihenést javasoltak, másfél évre rá sikerült.
Nekem is 3 hónapot mondtott, de hozzátette, hogy ha elõbb becsúszik, akkor sincs baj. Azóta már volt 4 menstruációm, de még mindig nem olyan, mint régen, enyhe és rövid. Eddig reménykedtem, hogy rendbejön magától, de most már nem hiszem. Missed ab elõtt pontos, 28 napos ciklusaim voltak, az a baba azonnal összejött. Most nem merek próbálkozni, egyrészt mert látom, hogy még nem jöttem helyre, másrész meg a para, hogy megismétlõdik.

Missed AB után első menzesz mikorra várható? Kinek mennyi idő után jött meg a műtét után?

Ezelőtt "pontos", 26-28 napos ciklusaim voltak, de most már 5 hete semmi...

Legjobb válasz: Nekem spontán vetélésem volt, pont 28 napra rá jött meg elõször. Elég pontosak alapból is a ciklusaim.

Nekem spontán vetélésem volt, pont 28 napra rá jött meg elõször. Elég pontosak alapból is a ciklusaim.
Nekem 28-32 napos ciklusaim voltak elõtte. A missed ab után pontosan öt hétre jött meg. Most figyelem a ciklusomat, de szerintem most sem lesz rövidebb, mint 35 nap :/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: A doki kb. 6 hetet mondott, de nem hittem volna, hogy tényleg ilyen sokáig elhúzódik, ezért is érdekelt a Ti tapasztalatotok.
Nekem is 6-8 hetet mondtak, de nekem 3 teljes hónapig nem jött meg a missed ab után. Akkor a nõdokim adott Norcolutot, az meghozta a vérzést. Azóta a napra pontos 28 napos ciklusom felborult, hol 26, hol 32-34 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: Uhh, értem, köszönöm a válaszod. Hát nekem még mindig semmi, de holnapra van idõpontom a nõdokihoz, majd nála is rákérdezek már a dologra.

Lányok.4 hete és 4 napja volt miss ab-om, még nem jött meg a vérzésem. De a mütét óta még mindig viszket a mellbimbóm, meddig normális ez a tünet, mennyi idö mulva mulnak el a terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.

Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.
Én a mûtét után 3-4 hétig még rosszul voltam a kávétól és a szagoktól, - persze nem olyan erõsen, de a reggeli elsõ konyhába vezetõ út mindig félelmetes volt... A melleim is fájtak kb 1, 5 hónapig míg! Vérvételbõl kiderült, kicsit magas a prolaktin, ami a tejtermelés miatt emelkedett meg. Ez visszamegy magától, csak légy türelemmel! Kicsit olyan a szervezetnek most minden, mintha szültünk volna...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ kicsit megnyugodtam, még van elötejem , megpróbálok türelmes lenni.aztmég hadkérdezem meg neked mikor jött meg?hány hétre?
2. vagyok. Nekem épp 11 héttel a mûtét után jött meg! Azt hittem, már sosem fog megjönni... De nem volt erõs egyáltalán, sõt... De legalább valami volt. Nagyon jó a prolaktin visszaállítására a barátcserje kapszula, azt ajánlom!! És a méhnyálkahártya felépítésére és peteérésre pedig a méhpempõ nagyon jó! Én ezeket szedem. Meg a mûtét után a vérveszteség és vitaminpótlás miatt 2 hónapig szedtem napi fél Gravidát, és napi 1 folsavat, és Cetebe C vitamint is nagy adagban (500 mg). Úgy éreztem, ez kell az erõsödéshez!

Mennyi idő után jött meg missed ab. után másnak? , Nekem már 9 hete nem jött meg. A dokim adott még egy hónapot. Vajon jó igy?

Legjobb válasz: szülés után is változó, hogy kinek mikor jön meg, még nem kezdenék el hormont szedni, más dolog nincs, ami megindítja, szóval, ha a doki nem tartja kórosnak, bár nem ez az ideális, de nem aggódnék nagyon.

szülés után is változó, hogy kinek mikor jön meg, még nem kezdenék el hormont szedni, más dolog nincs, ami megindítja, szóval, ha a doki nem tartja kórosnak, bár nem ez az ideális, de nem aggódnék nagyon.
Nekem azt mondta a dokim annak idején, hogy 4-6 hét múlva meg kell jönnie. Pont 28 napra megjött. Szerintem a 9 hét is sok, de még egy hónapot már nagyon durvának tartok! Nem, ez így nem jó!
A kérdező hozzászólása: Miután megnézett ultrahanggal, azt mondta, hogy még nem regenerálodott rendesen a méhnyak nyálkahártya, és mivel minnél elöbb szeretnék gyereket, inkább várjunk még, hogy magától rengenerálódjon.
Nekem 5 hétre jött meg. Nem tudom, hogy a 9 hét mennyire normális, de az orvso biztos tudja, hogy mit beszél. Ha nem bízol meg benne, akkor keress egy másik nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Õ a másik nõgyógyász. A régi orvosom cserben hagyott. a mûtétet sem õ csinálta. Utánna kerestem egyet. Az új nagoyn szimpatikus nekem. De még nem ismerem. Viszont alaposan megvizsgált.
Én 4-10 hétrõl tudok, hogy annyi alatt meg kell jönnie! Ha 1 hét múlva nem jön, akkor se szedj még hormont, szerintem. Bár megértem, hogy babát szeretnétek, minél hamarabb... Nekem ma 1 hete volt a mûtétem, megértelek... Hány hetes voltál? A mûtét után mennyi ideig véreztél?
Szia! Nekem sem jött meg missed ab. után, így a doki írt fel gyógyszert, amitõl megjött.
Szia! Sajnálom ami veled történt, nekem a 18. héten kellett megszülnöm az ikerkisfiaimat, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet. Nekem dec. 23-án történt és azóta se jött még meg a menzeszem. A dokim azt mondta, hogy ha nem jönne meg akkor jõvõ héten ír fel majd valamit ami meghozza. Tegnapelõtt volt egy kis barnázásom este egyszer és azóta semmi. Nagyon idegesít, mert nem tudom ilyenkor mi van. 2007-ben volt még vetélésem a 8. héten és utána pont 6 hétre megjött. Bízom benne, hogy most se lesz szükség gyógyszerre, csak már türelmetlen vagyok.

A missed ab. műtét után mennyi idő múlva kellene megjönnie az első menzinek? Nekem másfél hétre jött meg, igaz nagyon gyenge. Ez már az lenne?

Legjobb válasz: Általában 4-6 hetet szoktak mondani. A méhnyálka hártyának teljesen újra kell épülni, semmi se lehetetlen persze, de a másfél hét nem igazán tûnik reálisnak.

Általában 4-6 hetet szoktak mondani. A méhnyálka hártyának teljesen újra kell épülni, semmi se lehetetlen persze, de a másfél hét nem igazán tûnik reálisnak.
Szia! Nekem jan. 30-án volt missed ab. és utána nem véreztem 5 napig, majd azóta, mintha megjött volna. Tegnap elmentem a dokihoz, azt mondta, ez nem menstruáció és még szerinte 4-5 napig tart és majd azután jön meg kb. 4 hét múlva. Én is reménykedtem, hogy ez már az elsõ, de sajna nem. Szóval szerintem neked sem az. Hány hetes voltál? Mert nekem a 12 hetesen vették észre, hogy csak petezsák van, nem tudták, hogy már felszívódott vagy nem is fejlõdött ki:-(
A kérdező hozzászólása: Nekem 8 hetesen derült ki, hogy már nincs szívhangja, emiatt történt. Akkor kb. még 4 hét míg megjön rendesen a menzi?
2 válaszoló vagyok. Igen kb annyi, sajna.
Nekem 4 hét kellett, pont 28 napra jött meg a mensim utána. És a következõ már nem jött meg, nemrég teszteltem pozitívat:) Mihamarabbi babásodást kívánok nektek is!!!
Nekem december 10-én volt misse ab, és után a 25. napra megjött az elsõ menstruációm, a következõ pedig 28. napra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!