Találatok a következő kifejezésre: Missed ab. mennyi idővel (61 db)

Missed ab után mennyi idővel éltetek házaséletet és mikortól kezdtetek el próbálkozni? A missed ab. után mennyi idővel sikerült a következő baba?

A dokim 4 hetet mondott, hogy addig ne éljünk házaséletet és 3 hónapot javasolt, hogy addig ne essek teherbe.

Legjobb válasz: Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.

Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.
Mi 6 hetet vártunk, és 3 hónapot javasoltak nekünk is az újabb próbálkozásra.
Nekem mûtét után 6 hétre kellett visszamennem kontrollra (közben a menzim is megjött), addig nem lehetett házaséletet élni. A kontrollon minden rendben volt, mondta a doki, hogy lehet is próbálkozni. Egybõl terhes lettem.
ÁÁá, minden doki mást mond. Nekem 5 hete volt a héten megjött a menszim is.Dokim a kontrollon a kérdésemre hogy mikor lehet házaséletet élni azt mondta eddig is lehettt volna.. két menstruációt kell megvárni de ha becsúszik az sem baj azt mondta..Biztos attól is függ hány hetes volt mi történt stb. Nekem végig üres petezsákom volt nem is volt benne egyáltalán embrió. Még egy menstruációt megvárok de aztán megpróbáljuk. Olvastam egy kutatást amelyben azt írták ha vársz 3-6 hónapot akkor is 6% esély van a vetélésre mintha rögtön belevágnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nekem ma volt 4 hete a mûtét, szerintem nekem is csak petezsák volt, mert az uh-n szó sem volt embrióról, csak szabálytalan petezsákról, meg véreztem is. Sõt a mûtét elõtt távozott a petezsák, mert a szövettan méhen kívülit írt! Ez jó, ahány doki annyi válasz! Én is két menzeszt szeretnék megvárni és utána belevágunk a nyáron, remélem sikerrel! Mi még nem éltünk házaséletet, ugye mert 4 hetet mondott! Ki akartam várni, nehogy bajt csináljak! Meg a menzeszem sem jött még meg, de úgy érzem a napokban fog megjönni! Ha nem nem tud úgysem fogan meg a baba, szerintem! De azért két hónapig védekezünk!
A 6 hetet kivártuk a házasélettel, 2 mensi után már próbálkozunk, doki mondta, hogy már lehet nyugodtan. Szerintem kár sokáig várnotok, elég a két mensi.

Missed ab után mennyi ideig normális ha vérezgetek? Vagyis inkább inkább ilyen nyákos valaminek mondanám, mint vérzésnek. ÉS mennyi idő, amíg a méh visszahúzódik az eredeti állapotába? Néha olyan nagyon görcsölök, de nem veszek be semmit.

Kedden volt a m?tét,és délután jöttem is haza.

Legjobb válasz: szia nekem már kétszer volt missed ab-om én 1 napig véreztem és utána két hétig volt még folyásom,de nekem nem fájt szerencsére semmim, a folyással felhívtam a dokit õ nem mondott rá semmit. szernintem nics gond veled nagyon sajnálom hogy most már te is a klubba tartozol

szia nekem már kétszer volt missed ab-om én 1 napig véreztem és utána két hétig volt még folyásom, de nekem nem fájt szerencsére semmim, a folyással felhívtam a dokit õ nem mondott rá semmit. szernintem nics gond veled nagyon sajnálom hogy most már te is a klubba tartozol
A kérdező hozzászólása: szerintetek, ha szednék egy kis e-vitamint az jó tenne a méhemnek?
Én egy hétig véreztem. A görcs természetes, hiszen húzódik vissza a méhed. Remélem Ergam cseppet kaptál, ha nem mindenképpen irass fel a dokiddal, ez segíti a méhösszehúzódást. Én azt hallottam minél tovább vérezgetsz annál jobbal tisztul a méhed. Nekem az orvos egyébként azt mondta a következõ mensi elmúlása után menjek kontrollra. Sajnálom ami történt!
A kérdező hozzászólása: kedves uccsó! Szerintem számít a kor, mert minél idõsebb vagy, annál "nagyobb" már a méhed.Én 7 hetes voltam. :( Én pl.kíváncsi vagyok mikor fogok menstruálni...a barnás izé pedig valószínûnak tartom, hogy csak tisztulás.legalábbis remélem.
Szia! Nekem meg hétfõn volt mûtétem:-( együtt érzek veled. Én is du hazajöhettem és aznap még elég erõssen véreztem. Azóta erõs barnás tisztulásom van, de ma kissé megvagyok ijedve mert mensi szerû vérzésem van és szúr a hasam alja elég erõsen... Remélem hogy ezek a görcsölések nem jelentenek nálunk bajt és tényleg csak a méhünk rendezõdik az eredeti állapotába. Én 11 hetesen veszitettem el nem tudom hogy a kor számít e hogy milyen gyorsan jövünk rendbe.
Szia. Én kb ugy egy hétig véreztem és vgy 4 hétig görcsölgettem, bár nekem oltam utána problémáim.Jobb ha viszamész egy kontrollra.Sajnálom ami veletek történt.Kitartés sikerülni fog nektek is ha mind a 2 en készen álltok az ujabb baba fogadására.
A kérdező hozzászólása: ketteske! szerinted tényleg indolokot lenne visszamenni a dokimhoz??általábann semmim nem fáj, csak néha pár perc görcs, és az sem napi szinten.AZt mondták, hogy ez azt jelenti, hogy húzódik vissza a méh az eredeti állapotába.vagy ????
Szia! Nekem kb 1 hétig volt vérzésem. De szerencsére nem görcsöltem. Nem kellene visszamenned a dokihoz? Nem hiszem hogy természetes lenne a görcsölés.
A kérdező hozzászólása: én is sajnálom :(, de mindig arra gondolok, hogy a természet tudja mit csinál.... Tudom, hogy sovány vigasz.Nagyon akartuk volna a babát
A kérdező hozzászólása: Szia uccsó válaszoló. Hát én nem kaptam semmit.Bízom az orvosomban.Az egyik legjobb doki a környéken.csak azt mondták pihenjek sokat. A köv.mensi után nekem is kell mennem kontrollra.Remélem minden rendben lesz

Missed Ab. után mennyi időt kell várni, hogy ujra próbálkozhassunk a babával?

1 hete volt a m?tétem, 11 hetesen elhalt a babám.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom a történteket.Nagyon sok erõt és kitartást kívánok neked és a párodnak.Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m 6 hetesen.Ha még 1 hét múlva sem szûnik meg a vérzésed akkor menj vissza a dokihoz.Velem is így volt.Nekem a doki 6hónapot javasolt az újra próbáig,de ezt az idõt inkább a lelkiek miatt mondta.Elsõ baba lett volna.4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most 25 hetes vagyok. Minden jót kívánok.

Szia! Sajnálom a történteket.Nagyon sok erõt és kitartást kívánok neked és a párodnak.Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m 6 hetesen.Ha még 1 hét múlva sem szûnik meg a vérzésed akkor menj vissza a dokihoz.Velem is így volt.Nekem a doki 6hónapot javasolt az újra próbáig, de ezt az idõt inkább a lelkiek miatt mondta.Elsõ baba lett volna.4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most 25 hetes vagyok. Minden jót kívánok.
Én is így jártam 6 hetesen:( Mi már újra próbálkozunk (ez az elsõ hónap), a 3 hónapot vártuk meg, igaz csak 2 mensim volt ez idõ alatt. Remélem összejött most, vasárnapra nem várom. Nekem is az orvos min. 9 hónapot mondott, de mi nem bírjuk kivárni és úgy érzem ha terhes leszek (valamikor), akkor problémamentes lesz. Mindenféleképpen lelkileg készen kell állni az újabb terhességre. A lényeg, hogy amennyire lehet felejtsd majd el ezt a terhességet és CSAK az újra koncentrálj majd. A 3 hónapot viszont mindenfélekképen várd ki. Ja, és szedj vitamint(én a gravidát ajánlom) és mellé heti 3-szor folsavat szedek. És ezeket már a terhesség elõtt 1 hónappal. Sok sikert:)
Sajnállak, de ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem vagy másfél hónap kellett, mire a méhem visszahúzódott az eredeti állapotába. 12 hetesen mûtöttek. Fél évet mondott az orvos, fogamzásgátlót is felírt. Áprilisban volt negyedik hónapja, hogy történt. Már próbálkozunk. Nekem kellett három hónap, hogy lelkileg túltegyem magam rajta.
Amit most fogok írni, annak biztos nem fogsz örülni, de nekem 1 évet mondott az orvosom. Mégpedig azért, mert a tapasztalatok szerint a korai 3-4 hónap utáni terhesség gyakrabban végzõdik újabb vetéléssel. Szerinte a szervezetnek és a méhnek idõt kell hagyni, hogy ne csak felépüljön, de "el is felejtse" ami történt. Tudom, hogy nagyon nehéz, én kétszer egy évet vártam ki egymás után, de harmadszorra minden simán ment. Kitartást és Neked is hasonló sikert a késõbbiekben!
Szia! Sajnálom, ami veled történt!Mivel elõrehaladott terhességed volt, ezért szerintem a 3 hónapot várjátok ki, de akár 4 hónapot is, mert a méhednek vissza kell alakulnia a normál állapotára, hogy ki tudj hordani egy babát!Addig is szedj valamilyen vitamint és lelkiekben erõsödjél meg!Jobbulást kivánok!
Én is hasonló cipõben járok, mint Te. Én is azonnal szerettem volna újra babát, de ahogy Te is érzed, eléggé megviseli a szervezetet ez az egész. Fájdogál még a hasad, tehát nem csak lelkileg, testileg is még regenerálódnod kell. Nekem szerencsére megjött a mûtét után 4 hétre és utána 28 napra. Eléggé izgultam, mert többen írták itt, hogy nem jött meg nekik sokáig és utána is össze-vissza. Nekem is nagyon nehéz türelmesnek lennem, de most úgy érzem, hogy jobb ha az ember kivárja a 3 hónapot. Nekem 2 hét után kellett kontrollra mennem, gondolom Te is mész majd és a doki úgyis elmondja az õ véleményét. Én a szexet sem sürgetném annyira, 6 hetet kellene várni vele, mivel a mûtét miatt a fertõzés veszély nagyobb. A vérzés nekem majdnem 2 hétig valamilyen formában volt (volt hogy délelõtt semmi, délután kis barna, aztán az is elmúlt). Jobbulást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Visszatérve, nem nem volt semmi fájdalom, vérzés, tehát a 11 hét végig tünetmentesen zajlott.És mégis....de nem adom fel. További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nekem 1 hét telt el az eset óta, de olyan nehezen telnek a napok....igen türelmesnek kell lenni, hagyni a szervezetet felkészülni. Neked is sok sikert a babához!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a tanulságos válaszokat, és kivánom, hogy a várandóság csupa öröm legyen nektek!!!
Szia! Együtt érzek veled. Sajnos velem is megtörtént tavaly októberben. Missed ab lett a vége. Nekem akkor az orvos 3 hónapot mondott, hogy várjunk. Ez fél éve volt és ez a harmadik próbálkozásunk azóta. Eddig semmi de én sem adom fel. Neked is sok erõt és kitartást kívánok. Biztosan összefog jönni nektek is és remélem nekünk is. Nehéz kivárni a 3 hónapot, de meg kell erõsödnie a méhnek. Megéri úgy gondolom. Sok sikert! Egy babára vágyó feleség :)
Szia! nekem február végén történt a 7.héten volt missed ab. nekem a doki egy mensit mondott hogy várjunk, mi azóta próbálkozunk és tegnapra nem vártam, nem is jött de nem élem bele magam mert egyáltalán nem biztos hogy pontosan jön meg.legalább a jövõ hét végéig várni szeretnék a teszttel, ha addig nem jön meg.sok erõt kívánok neked és kitartást, biztos lesz majd egy gyönyörû babád!

Missed ab műtét után kinek mennyi időr rá sikerült újra teherbeesni? Leginkább olyan emberek válaszát várom akik elötte Nehezen estek teherbe (hosszú idő után)! Utánna is ilyen nehéz várandóssá válni?

Legjobb válasz: Nekünk két év próbálkozás után jött össze az elsõ. Missed ab óta, szeptember volt az elsõ próbálkozós hónap, eredmény semmi. Most októberben bízom, de félek most sem sikerült.

Nekünk két év próbálkozás után jött össze az elsõ. Missed ab óta, szeptember volt az elsõ próbálkozós hónap, eredmény semmi. Most októberben bízom, de félek most sem sikerült.
Nekem tavaly volt missed ab. 10 év után sikerült de elment és most egy éve próbálkozunk de idáig semmi:( Én is nagyon szomorú vagyok miatta. A doki azt mondta ilyenkor hamarabb összejön, hát sajnos vannak kivételek. Remélem nektek sikerül mert mi is még ebben az évben összehozzuk:)
Nekem tavaly decemberben volt missed ab-om 3év próbálkozás után, azóta nem sikerült teherbe esnem:((((

Missed ab után mennyi ideig van még a szervezetben annyi HCG amit a teszt kimutathat?

Legjobb válasz: Nekem 8 hetes missed ab után még 5! hétig látszott rendesen a 2 csík úgy, hogy nem csak én láttam hanem más is.Persze nem virított de nem kellett mereszteni a szemünket, hogy lássuk.Utána megjött és szépen el is tûnt a második csík..Mi se akartuk elhinni.Azt hittük visszamaradt valami vagy új baba, gondoltunk mi már mindenre de az orvos mondta, hogy még az elhalt babától volt, és igaza is volt..

Nekem 8 hetes missed ab után még 5! hétig látszott rendesen a 2 csík úgy, hogy nem csak én láttam hanem más is.Persze nem virított de nem kellett mereszteni a szemünket, hogy lássuk.Utána megjött és szépen el is tûnt a második csík..Mi se akartuk elhinni.Azt hittük visszamaradt valami vagy új baba, gondoltunk mi már mindenre de az orvos mondta, hogy még az elhalt babától volt, és igaza is volt..

Missed ab után mennyi idövel?

januárban volt egy missed ab m?tétem. 6 hetes terhességet kellett befejezni,mert nem fejlödött a picúr!

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt ugyan, de a barátnõm elveszítette a babát a 7. hétben, és neki is missed ab volt. Szeptemberben volt a mûtét, és neki 1 hónapot mondott a doki. decemberben ismét terhes lett, most 9hetes. Eddig minden rendben. De ma jött a védõnöm a kisfiamhoz, akitõl megkérdeztem, õ fél évet mond, hogy helyreálljon a szervezet. Azt mondja hogy hamarabb teherbe lehet esni. Bár ezt biztosan jobban tudják azok, akikkel sajnos történ ilyen. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát:(

Szia! Nekem nem volt ugyan, de a barátnõm elveszítette a babát a 7. hétben, és neki is missed ab volt. Szeptemberben volt a mûtét, és neki 1 hónapot mondott a doki. decemberben ismét terhes lett, most 9hetes. Eddig minden rendben. De ma jött a védõnöm a kisfiamhoz, akitõl megkérdeztem, õ fél évet mond, hogy helyreálljon a szervezet. Azt mondja hogy hamarabb teherbe lehet esni. Bár ezt biztosan jobban tudják azok, akikkel sajnos történ ilyen. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát:(
3 hónapot mindenképp ajánlatos várni.Ez azért nem egy pikk-pakk mûtét.Hadd álljon helyre rendesen a szervezet. Én megfogadtam a dokim tanácsát (3 hónap). 2 hónap múlva pozitív volt a tesztem és van egy gyönyörû másfél évesem.
Nekünk is három hónapot mondtak. Be is jött. Most volt egy éves. Egy kalappal.
miert akartok nekiallni masris...biztos nektek is mondta az orvos, hogy 3 honapot erdemes varni...es akkor sem biztos semmi. en 2x vesztettem igy el babat, mindketszer vartam 3 honapot, es igy sem volt eleg.
mutet utan varni kell 2-3 honapot. ha nem vartok akkor no a veteles kockazata
Minden doki mást mond. Nekem pl. azt mondta, hogy próbálkozhatunk egybõl, de ne reménykedjek, hogy az elsõ három hónapban sikerülni fog. Az elsõ hónapot kihagytuk, nem voltam olyan lelki állapotban sem, de második hónapban már hajrá és most a 14 hónaposom itt totyog mellettem. :)
Szia! Nekem novemberben volt mûtétem, vártam, hogy hátha lesz valami belõle, így csak a 9. héten mentem neki. Az orvosom azt mondta, elég egy ciklust várni. Most túl vagyok a 32. héten (tehát azonnal összejött), és két méretes babát cipelek idebenn :) . Minden rendben velünk! :)

Missed ab után mennyi idővel estetek teherbe?

Legjobb válasz: Mi vártunk 3 hónapot, és utána a 2. hónapban. Azaz missed ab után 5 hónappal, a második próbálkozásra.

Mi vártunk 3 hónapot, és utána a 2. hónapban. Azaz missed ab után 5 hónappal, a második próbálkozásra.
Szia! A mûtét után kivizsgáltattuk magunkat, (emiatt a 3-ból 6 hónap lett) de a hatodik hónapban a 2. próbára már jött is a manókám!:) 29 hetes km.
Ua.mint az elsõnél.
Nekem július 10-én volt a mûtétem és 2 hónap múlva van 5 pozitív tesztem.Remélem neked is sikerül hamar , fel a fejjel csak pozitívan. 6 hetes

Missed ab. műtét után a hcg mennyi idő alatt távozik a szervezetből?

Hat hete volt m?tétem és most kellett volna megjönnie, nem jött és pozitív lett a tesztem! Babás lehetek? Örülnék nagyon, csak nem túl korai?!

Legjobb válasz: Neked nem mondták, hogy várj 6 hetet a nemi élettel? Nekem vissza kellett mennem 6 hetes kontrollra mûtét után. Ha együtt voltál a pároddal akkor terhes lehetsz. Mi egy menzit vártunk, ez kb. 4 hétre jött meg missed ab után, aztán a 6 hetes kontrollon minden rendben volt és utána egybõl terhes lettem, köv. hónapban már + tesztem volt. Ha nem vártátok ki a 6 hetet és nem jött meg és + a teszt, akkor simán lehetsz terhes, hogy korai-e... az majd kiderül. Ha rendesen kitisztult a méhed és visszaállt minden a helyére, akkor semmi gond. Mindenképpen nézesd meg magad dokival! Remélem semmi probléma nem lesz és gyönyörû, egészséges kisbaba fejlõdik a pocidban! :)

Neked nem mondták, hogy várj 6 hetet a nemi élettel? Nekem vissza kellett mennem 6 hetes kontrollra mûtét után. Ha együtt voltál a pároddal akkor terhes lehetsz. Mi egy menzit vártunk, ez kb. 4 hétre jött meg missed ab után, aztán a 6 hetes kontrollon minden rendben volt és utána egybõl terhes lettem, köv. hónapban már + tesztem volt. Ha nem vártátok ki a 6 hetet és nem jött meg és + a teszt, akkor simán lehetsz terhes, hogy korai-e... az majd kiderül. Ha rendesen kitisztult a méhed és visszaállt minden a helyére, akkor semmi gond. Mindenképpen nézesd meg magad dokival! Remélem semmi probléma nem lesz és gyönyörû, egészséges kisbaba fejlõdik a pocidban! :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: nekem 2 hét múlva kellett visszamennem, az mondta semmi gond. Azt hogy mikor lehet nemi életet élni, vagy mennyi ideig kell vigyázni, nem mondott semmi. Az az igazság, hogy az én nõgyógyom. beteg lett, és nem dolgozott 3 hónapig. Ehhez a másikhoz mentem, de nem nagyon törõdött velem. Tényleg az ég világon semmit nem mondott. Itt szoktam olvasgatni, és innen tudok meg több mindent. 1x voltunk együtt védekezés nélkül 3 héttem a mûtét után. Hát nem tudom, hétfõn megyek a nõgyógyomhoz.
Egy orvos válaszolban olvastam, hogy hetek alatt csökken a HCG hormon.
Frankó helyettesítõ doki lehetett... :S Nekem még a kórházban mondták, hogy 6 hétig se nemi élet, se ülõfürdõ, nehogy fertõzés legyen. Mit mondott ma a dokid? Remélem minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam a dokimnál. Így vizsgálattal nem érezte. Mennem kell vérvételre és uh-ra. Azt mondta, hogy lehetséges, hogy baba van a dologban. Majd megírom!
Izgi... :) Mindenképpen írd meg! Remélem, hogy egészséges kisbaba van a dologban...
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-n és béta hcg vizsgálaton. Az uh-n nem láttak még semmit, a béta hcg eredményem 18, 90 U/l! Hát ez nem tudom mit jelent, az biztos, hogy emelkedett, de az orvosom nem biztatott! Azt mondta, hogy ez nem terhesség és hétfõn ír fel gyógyszert, amitõl megjön a vérzésem!! Most szomorú vagyok!:((
:( Sajnálom... A neten a béta hcg szint magasságából egyébként az derülne ki, hogy kb. 6 hetes terhes vagy, de a doki biztosan jobban tudja. Ha elmúlik az elsõ menzid, utána lehet újra próbálkozni és hátha olyan sikeres leszel mint mi és az elsõ együttlétbõl már megfogan a bébike. Szívbõl kívánom, hogy így legyen! Jó egészséget!

Missed ab után kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Nekem januárba volt m?szeres befejezésem. Azóta kett? mensim volt. Nemrég kezdtünk el próbálkozni. Nagyon várjuk:) És szeretnék még júl. el?tt terhes lenni, hogy beleessek abba, hogy három évig otthon lehessek. Mennyi esélye van hogy nincs is peteérésem a m?tét óta?

Legjobb válasz: Nekem tavaly májusban volt missed ab-m, azóta decemberben esteem teherbe (szeptembertõl próbálkoztunk újra), de sajnos ott spontán vetélés lett a vége. Azóta sajnos semmi. :( De remélem Te sikerrel jársz majd! Szorítok! Peteérésed miért ne lenne?

Nekem tavaly májusban volt missed ab-m, azóta decemberben esteem teherbe (szeptembertõl próbálkoztunk újra), de sajnos ott spontán vetélés lett a vége. Azóta sajnos semmi. :( De remélem Te sikerrel jársz majd! Szorítok! Peteérésed miért ne lenne?
Szia! Én a peteérésben nem tudok neked segíteni, de azt tudom hogy tavaj 06.04.-én volt nekem is missed abom, és azóta bármit csinálok nem sikerül teherbe esnem! Most kell visszamennem a dokihoz 3 havihõmérõzés után, hogy megnézze a görbémet. Azt mondta abbol meg lehet állapitani hogy van-e peteérés! S ha most is megjön akkor megcsinálja az átjárhatóságit, meg ad gyógyszert bár õ szerinte magas az ikerterhességre az esély vele! Ui: Bocsika ha hosszura sikerült! :-)
Nekem decemberbe volt vetelesem, azota sem sikerult teherbe esnem. :( Nekem felborult a ciklusom nagyon. Legyutobb kiderult, hogy a ciklusom 29-dik napjan volt peteeresem (ezert a mensim 42 napra ra jott meg). Most visszaszamoltam es pont ekorul nem voltam a ferjemmel mert mar vartam a mensit es gondoltam visszafogom magam nehogy artsunk vele ha baba van. Hat jol mellefogtam. Most mar csak az ovuteszt maradt es a ket-haromnaponta egyutt vagyunk. Az ovulacios tesztet vegig nezem nem csak a ciklusom 25-dik napjaig. Mert itt rontottam el. :( Ha meg 28-an is csinaltam volna akkor rajovok, hogy akkor van pe. Neked is azt tanacsolom, hogy ovutesztezz vegig vagy probald meg merni a hodet. Persze ez csak egy tanacs. Kivanom neked, hogy minel hamarabb babas legyel!
2. vagyok, A doki annyit mondott nekem, hogy a 13-15. napon kicsit ha visszaesik a hõm akkor van a peteérésem. Megnézte a petefészkeimet uh-on, és azt mondta hogy nagyon szép érettek a tüszõim! Mégsincsen Baba. Voltál már dokinál?
nekem decemberben volt missed ab-om, hormontabival meghozták idõre a menzimet, utána fogigátlóval rendszerezték. Most egy hónapig tisztul a szervezetembõl a bogyó, a napokban kell megjöjjön az elsõ tabimentes menzim, utána babaprojekt. Kíváncsian várom a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Orvosnál jártam azóta, mert kétszer kellett nézni vérbõl még a hcg szintemet, hogy lement-e, de minden rendben volt. Legközelebb május 9 körül nem várom, vasárnap kezdtünk el próbálkozni. Szedek gravidát és folsavat. Remélem összejön, mert már a legutóbbinál is majdnem egy évet vártunk, dehát az ugye nem maradt meg:( Sok sikert mindenkinek:)
Szia! Sajnálom ami Veled történt! Nekem tavaly volt márciusban egy vetélésem. Az elsõ próbálkozásra szeptemberben össze is jött, de sajnos Õt is elveszítettük novemberben:-( Most márciusban próbálkoztunk megint, de sajnos menstruáltam, most megint próbálkozunk. Szorítok!
Szia!Nekem decemberben volt ab, de azóta se estem teherbe.Már próbáltam a teákat.Most vettem a patikában fehérfagyöngy cseppeket, azt használom, este és reggel kell belõle bevenni!Kiváncsian várom a hatást!Sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: A peteérést több mindenkinél olvastam, hogy elmaradt. Akkor annak nincs is jele, hogy nincs peteérés?
Nekem is decemberben volt missed-ab om, és a mûtét után 2 héttel már volt peteérésem, pont akkor mentem vissza a dokimhoz, és õ látta uh-n. Persze 1 mensit várnunk kellett, de utána egybõl összejött. 16 hetes kismami:)

Missed Ab. után mennyi idő kell a Hcg kiürüléséhez? 35 nappal a missed Ab. után pozitív a terhességi teszt! Normális ez? Menstruáció még nem volt azóta :- (

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.

Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.
Elõfordulhat terhesség? Voltatok együtt védekezés nélkül? Szerintem túl sokáig pozitív az a teszt.
Akkor viszont lehet, hogy ismét babás vagy. De látogasd meg a dokidat, hogy megállapíthassa pontosan, mi újság van.
szia. Nagyon nem normális hogy még mindig + a teszted szerintem sürgõsen menj vissza dokihoz. Nem rossz szándékból írtam , ne érts félre.
Ezt örömmel hallom!!! Gratulálok!!! :) Boldog babavárást! Remélem, én is hamarosan csatlakozhatok. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap viszont pozitívat teszteltem :-)
Óh, nagyon sajnálom. :(( De fel a fejjel, leszünk mi még mamik sokszorosan is! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem lett baba, hanem mégegy kaparás :-(
Utolsó vagyok. Végülis baba lett? Jól vagy? Nekem 1 hete volt missed ab-om... :(
1-2 hét alatt ki kell ürülnie a hcg-nek, bár attól is függ, hogy mekkora volt a babád... De lehet, hogy megint bab van! Akkor viszont, csak pozitívan! Tudja õ, mikor szabad a pálya, és akkor jön is! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõszöris köszönöm a válaszokat Voltunk együtt igen és egyszer nem védekeztünk. . .
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nagyon drukkolok Neked! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!