Találatok a következő kifejezésre: Missed ab. mennyi (98 db)

8 hónapja szültem. Most lessz missed abom, mennyire fog fájni (lelkieken kívűl? Mennyit kell bennt maradni? Nem maradhatok bennt, mert babám szopizik.

Legjobb válasz: Szia! Testi fájdalmat én nem éreztem a mûtét után, csak a lelkem fájt...Alig véreztem,szinte olyan volt, mint egy normál mensi.Nekem aznap kellett bent maradnom, másnap reggel hazaengedtek.De gondolom nálad ez más, a baba miatt kérhetsz engedményt.Gondolom ezt megértenék. Sajnálom...

Szia! Testi fájdalmat én nem éreztem a mûtét után, csak a lelkem fájt...Alig véreztem, szinte olyan volt, mint egy normál mensi.Nekem aznap kellett bent maradnom, másnap reggel hazaengedtek.De gondolom nálad ez más, a baba miatt kérhetsz engedményt.Gondolom ezt megértenék. Sajnálom...
Mivel már szültél, így neked nem kell sokáig bennt maradnod a tágító miatt. Valószínûleg, ha reggel bemész, du. már otthon leszel, de mindenképpen szólj, hogy szoptatod a kicsit. Testileg elviselhetõ, lelkileg viszont sok idõ. Kitartás!
Szia! Kisfiam 18 hónapos volt, amikor volt a missed ab. Nem engedtek haza, csak másnap reggel. Mûtét elõtt csak egy nyugtató gyógyszert kaptam.

Missed AB után mekkora a meddőség esélye? Ugyanannyira nagy, mint egy művi terhességmegszakítás után? És mennyire fejlett egy 5-6 hetes baba?

24 éves vagyok és sajnos az els? terhességem nem maradt meg. A m?vi befejezés pedig ugyanúgy zajlott technikailag, mint egy abortusz. F?ként abortuszos fórumokat találtam és ott azt látom, hogy elég nagy az esélye a medd?ségnek, annak, hogy ne lehessen többé gyerekem. A másik dolog pedig ami nagyon szíven ütött, hogy különböz? képeke és videókat láttam belinkelve és sokan írják, hogy egy ekkora embriónak már mindene megvan. Az orvos pedig nekem azt mondta, hogy még csak a petezsák látszott, az embrió még fél centi sem volt... Csak azért mondta, hogy megnyugtasson? Bocsánat a nagy összevisszaságért, de eddig nem gondoltam erre a történetre annyira tragikusan, de most az olvasottak eléggé felkavartak...

Legjobb válasz: Annyiban másabb egy missed ab, h gyakorlatilag egy élettelen embriót szednek ki, neki nem fáj semmije már. Az h ez mennyire veszélyes....? Hát figyelj, ha jól csinálja a doki (és miért ne csinálná, neki is érdeke)egy missed ab. (vagy abortusz) után még nem akkora a meddõség esélye. Minél több alkalom van, annál rizikósabb. Egy 5-6 hetes embriónak még nincs meg mindene, még kisbaba formája sincs, az kb. a 11-12. héten alakul ki.

Annyiban másabb egy missed ab, h gyakorlatilag egy élettelen embriót szednek ki, neki nem fáj semmije már. Az h ez mennyire veszélyes....? Hát figyelj, ha jól csinálja a doki (és miért ne csinálná, neki is érdeke)egy missed ab. (vagy abortusz) után még nem akkora a meddõség esélye. Minél több alkalom van, annál rizikósabb. Egy 5-6 hetes embriónak még nincs meg mindene, még kisbaba formája sincs, az kb. a 11-12. héten alakul ki.
Szia, volt missed AB-m, szintén a 6.héten, tapasztalatból beszélek tehát, és csak nyugtatni tudlak! Azóta csodaszép, egészséges kislányunk született...Missed AB-ra rá kb 8 hónapra estem teherbe...õ már megmaradt....:) Ne izgulj emiatt!!!Ahogy az elõttem szóló írta 6 hetesen nincs még meg mindene korántsem... Pajzsmirigy értéket néztek nálad? Mert nekem amiatt ment el az elsõ...
Szia! Szerintem ne ilyenekkel foglalkozzál. A meddõség esélye elég kicsi a missed ab után. Gondolj csak bele, miért is lennél meddõ egy kaparás után? Ha a mûtét során komplikáció lép fel, az már jelenthet a késõbbiekben problémákat, de a valószínûsége kicsi. Nekem is volt 1 missed ab-om. A mûtét közben kilyukadt a méhem, felvágták a hasamat és összevarrták. Nagyon szenvedtem, piszkosul fájt. De még ezek után is, 3, 5 hónap múlva, az elsõ próbálkozásra megfogant a kislányom.
Igen, ugyanolyanok az esélyek, mint a "sima" abortusznál. De gyakorlatilag nagyon kicsi az esély a meddõvé válásra, csak az abortuszosokat szokták ezzel riogatni. Az, hogy hogy nézett ki a baba, attól függ, hogy mikor halt el. Lehet, hogy már sokkal korábban elhalt, csak késõbb vették észre (nálam ez volt). De igazából teljesen mindegy, hogy hogy nézett ki, ezen ne agyalj már. Megerõsítésként egy példa: nekem a missed ab utáni második hónapban sikerült ismét teherbe esnem és most van egy gyönyörû 8 hónapos kisfiam.
Szia! Ezzel csak az abortuszellenesek riogatják a népet. Ezúton is gratulálok nekik, marhára elérték a céljukat. Valóban még csak petezsákról beszélhetünk 5 hetesen. A meddõség pedig nagyon nagyon ritka. Fõleg a mai technikákkal. Azért sokat fejlõdött az orvostudomány, nem lesz semmi baj.
Tényleg csak petezsák van ilyenkor. Sokan emiatt kb 8 hetesen mennek csak el az elsõ nõgyógyászati vizsgálatra. Sokan csak annyit érzékelnek egy 4-5 hetes terhességbõl, hogy késik a menstruáció. Nyugodj meg, próbáld meg feldolgozni, elgyászolni, és ha letelik a várakozási idõ, amit az orvos mondott, kezdjetek el újra próbálkozni, egy újabb baba gyógyír lesz a lelkednek!

Missed ab után mennyi idővel éltetek házaséletet és mikortól kezdtetek el próbálkozni? A missed ab. után mennyi idővel sikerült a következő baba?

A dokim 4 hetet mondott, hogy addig ne éljünk házaséletet és 3 hónapot javasolt, hogy addig ne essek teherbe.

Legjobb válasz: Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.

Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.
Mi 6 hetet vártunk, és 3 hónapot javasoltak nekünk is az újabb próbálkozásra.
Nekem mûtét után 6 hétre kellett visszamennem kontrollra (közben a menzim is megjött), addig nem lehetett házaséletet élni. A kontrollon minden rendben volt, mondta a doki, hogy lehet is próbálkozni. Egybõl terhes lettem.
ÁÁá, minden doki mást mond. Nekem 5 hete volt a héten megjött a menszim is.Dokim a kontrollon a kérdésemre hogy mikor lehet házaséletet élni azt mondta eddig is lehettt volna.. két menstruációt kell megvárni de ha becsúszik az sem baj azt mondta..Biztos attól is függ hány hetes volt mi történt stb. Nekem végig üres petezsákom volt nem is volt benne egyáltalán embrió. Még egy menstruációt megvárok de aztán megpróbáljuk. Olvastam egy kutatást amelyben azt írták ha vársz 3-6 hónapot akkor is 6% esély van a vetélésre mintha rögtön belevágnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nekem ma volt 4 hete a mûtét, szerintem nekem is csak petezsák volt, mert az uh-n szó sem volt embrióról, csak szabálytalan petezsákról, meg véreztem is. Sõt a mûtét elõtt távozott a petezsák, mert a szövettan méhen kívülit írt! Ez jó, ahány doki annyi válasz! Én is két menzeszt szeretnék megvárni és utána belevágunk a nyáron, remélem sikerrel! Mi még nem éltünk házaséletet, ugye mert 4 hetet mondott! Ki akartam várni, nehogy bajt csináljak! Meg a menzeszem sem jött még meg, de úgy érzem a napokban fog megjönni! Ha nem nem tud úgysem fogan meg a baba, szerintem! De azért két hónapig védekezünk!
A 6 hetet kivártuk a házasélettel, 2 mensi után már próbálkozunk, doki mondta, hogy már lehet nyugodtan. Szerintem kár sokáig várnotok, elég a két mensi.

Missed ab után mennyi ideig normális ha vérezgetek? Vagyis inkább inkább ilyen nyákos valaminek mondanám, mint vérzésnek. ÉS mennyi idő, amíg a méh visszahúzódik az eredeti állapotába? Néha olyan nagyon görcsölök, de nem veszek be semmit.

Kedden volt a m?tét,és délután jöttem is haza.

Legjobb válasz: szia nekem már kétszer volt missed ab-om én 1 napig véreztem és utána két hétig volt még folyásom,de nekem nem fájt szerencsére semmim, a folyással felhívtam a dokit õ nem mondott rá semmit. szernintem nics gond veled nagyon sajnálom hogy most már te is a klubba tartozol

szia nekem már kétszer volt missed ab-om én 1 napig véreztem és utána két hétig volt még folyásom, de nekem nem fájt szerencsére semmim, a folyással felhívtam a dokit õ nem mondott rá semmit. szernintem nics gond veled nagyon sajnálom hogy most már te is a klubba tartozol
A kérdező hozzászólása: szerintetek, ha szednék egy kis e-vitamint az jó tenne a méhemnek?
Én egy hétig véreztem. A görcs természetes, hiszen húzódik vissza a méhed. Remélem Ergam cseppet kaptál, ha nem mindenképpen irass fel a dokiddal, ez segíti a méhösszehúzódást. Én azt hallottam minél tovább vérezgetsz annál jobbal tisztul a méhed. Nekem az orvos egyébként azt mondta a következõ mensi elmúlása után menjek kontrollra. Sajnálom ami történt!
A kérdező hozzászólása: kedves uccsó! Szerintem számít a kor, mert minél idõsebb vagy, annál "nagyobb" már a méhed.Én 7 hetes voltam. :( Én pl.kíváncsi vagyok mikor fogok menstruálni...a barnás izé pedig valószínûnak tartom, hogy csak tisztulás.legalábbis remélem.
Szia! Nekem meg hétfõn volt mûtétem:-( együtt érzek veled. Én is du hazajöhettem és aznap még elég erõssen véreztem. Azóta erõs barnás tisztulásom van, de ma kissé megvagyok ijedve mert mensi szerû vérzésem van és szúr a hasam alja elég erõsen... Remélem hogy ezek a görcsölések nem jelentenek nálunk bajt és tényleg csak a méhünk rendezõdik az eredeti állapotába. Én 11 hetesen veszitettem el nem tudom hogy a kor számít e hogy milyen gyorsan jövünk rendbe.
Szia. Én kb ugy egy hétig véreztem és vgy 4 hétig görcsölgettem, bár nekem oltam utána problémáim.Jobb ha viszamész egy kontrollra.Sajnálom ami veletek történt.Kitartés sikerülni fog nektek is ha mind a 2 en készen álltok az ujabb baba fogadására.
A kérdező hozzászólása: ketteske! szerinted tényleg indolokot lenne visszamenni a dokimhoz??általábann semmim nem fáj, csak néha pár perc görcs, és az sem napi szinten.AZt mondták, hogy ez azt jelenti, hogy húzódik vissza a méh az eredeti állapotába.vagy ????
Szia! Nekem kb 1 hétig volt vérzésem. De szerencsére nem görcsöltem. Nem kellene visszamenned a dokihoz? Nem hiszem hogy természetes lenne a görcsölés.
A kérdező hozzászólása: én is sajnálom :(, de mindig arra gondolok, hogy a természet tudja mit csinál.... Tudom, hogy sovány vigasz.Nagyon akartuk volna a babát
A kérdező hozzászólása: Szia uccsó válaszoló. Hát én nem kaptam semmit.Bízom az orvosomban.Az egyik legjobb doki a környéken.csak azt mondták pihenjek sokat. A köv.mensi után nekem is kell mennem kontrollra.Remélem minden rendben lesz

Missed ab elvégzéséért mennyit adnátok a dokinak? (ha adnátok? )

Az a doki fogja csinálni akinek a magánrendelésére jártam..szerintetek mennyit illik neki adnom ezért?

Legjobb válasz: Adj neki, amennyit jónak látsz...de....ha elfogad egy missed ab mûtétért akár 100 ft-t is, akkor az egy..hát nem is tudom minõsiteni! Én nem adtam anno, miért is tettem volna? Ez a dolga, neki ez egy rutin mûtét, a páciensnek meg egy lelki fájdalom. Ide nem való a hálapénz. Majd akkor adok hálapénzt, ha hálás leszek, hogy segit világra hozni a gyermekemet egészségesen.

Adj neki, amennyit jónak látsz...de....ha elfogad egy missed ab mûtétért akár 100 ft-t is, akkor az egy..hát nem is tudom minõsiteni! Én nem adtam anno, miért is tettem volna? Ez a dolga, neki ez egy rutin mûtét, a páciensnek meg egy lelki fájdalom. Ide nem való a hálapénz. Majd akkor adok hálapénzt, ha hálás leszek, hogy segit világra hozni a gyermekemet egészségesen.
a második válaszolóval egyet értek... nem adnék neki pénzt
Annyira túlzásba viszik ezt a hála pénzt...szörnyû csak pislogok komolyan. Ez a dolga és aki nem akar adni mert így gondolja ezért nézik le. Ez már több mint sok(k)
én sem adnék pénzt, mikor nekem volt ilyen mûtétem nem adtam
semennyit inkabb neki kene neked adni egy jo szot es vigasztalast. Komolyan kap fizetest a doki ne bolondulj meg ne adj penzt!!!
Én megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom, azt mondta, amennyit gondolok. Azt hiszem 15-öt adtam, mert 10e nála egy vizsgálat a magánrendelésen. nagyon szépen rendbetett, azóta ismét terhes vagyok, nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények közé költözött be ez a baba.
Az én dokim megsértõdött volna, ha ezért pénzt adok neki. Nekem sem helyeztek fel tágitót, tehát fájdalmaim végképp nem voltak. Persze, ha van rá lehetõség és épp szabad szoba, az természetes, hogy az ilyen mûtét elõtt/után álló nõket külön szobára rakják. Nekünk nem volt ilyen lehetõség, de ha lett volna, megteszik. Nálunk szobahiány miatt annyit tudnak tenni, hogy nem a kismamákkal egy szobában kellett várakoznunk azt a pár órát, amit az ember bent tölt, hanem hasonló sorsú "betegekkel". Szerintem akkor is rettenetes pofátlanság egy orvos részérõl, ha egy ilyen rutin beavatkozásért /egy 10perces mûtétért/ van képe pénzt elfogadni/, amikor tudja nagyon jól, hogy egy nõnek ez milyen lelki trauma még. Fujjjj, hideg kiráz az ilyenektõl.
Én adtam az orvosnak 20.000, - Ft-ot, úgy gondoltam, hogy megérdemli. Arról, hogy missed ab lett a vége a terhességnek, nem õ tehetett, viszont mikor kiderült, hogy ez vár rám, mindent megtett annak érdekében, hogy a lehetõ legkíméletesebb legyen a beavatkozás. Pl. kaptam méhszájtágító gélt, így nem kellett lamináriát felhelyezni, elintézte, hogy a kórházban egyedül legyek a szobában, pedig nem is kértem. Én SZTK-ba jártam hozzá, amikor gondoltam, adtam neki pénzt ott, mert szívesen jártam volna a magánrendelésére is, de azért nem akartam ennyit utazni. Egyébként a fenti összeget a missed utáni elsõ kontrollon adtam neki.
micsoda butasagok jonne elo itt Eszem megall. Egy mehtisztitas az egy mehtisztitas nem lehet szepen vagy csunyan vegezni egy mutetet a protocol szerint kell elvegezni Es ugyan mar ha utolag adsz penz a doki elore megszagolja es , szepen rendbetesz, Hat ezen jot nevettem.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy nagyon szépen renbe tett ? köszi a választ amúgy Nektek is!
A kérdező hozzászólása: de Ti is magándokihoz jártatok ? mert pl annak én sem adnék aki éppen a kórházban van...az más ...
10- 20 ezer ft
Mi adtunk, de azt mondta nem fogadja el, meg h ne bolondozzunk már vele és ki is rohant a kórterembõl, h még véletlen se tudjuk a zsebébe csúsztatni. Õ az orvosom már 8 éve!Hol magánba járok hozzá hol sztk-ba attól függ h állunk anyagilag!

Missed ab műtét után kinek mennyi időr rá sikerült újra teherbeesni? Leginkább olyan emberek válaszát várom akik elötte Nehezen estek teherbe (hosszú idő után)! Utánna is ilyen nehéz várandóssá válni?

Legjobb válasz: Nekünk két év próbálkozás után jött össze az elsõ. Missed ab óta, szeptember volt az elsõ próbálkozós hónap, eredmény semmi. Most októberben bízom, de félek most sem sikerült.

Nekünk két év próbálkozás után jött össze az elsõ. Missed ab óta, szeptember volt az elsõ próbálkozós hónap, eredmény semmi. Most októberben bízom, de félek most sem sikerült.
Nekem tavaly volt missed ab. 10 év után sikerült de elment és most egy éve próbálkozunk de idáig semmi:( Én is nagyon szomorú vagyok miatta. A doki azt mondta ilyenkor hamarabb összejön, hát sajnos vannak kivételek. Remélem nektek sikerül mert mi is még ebben az évben összehozzuk:)
Nekem tavaly decemberben volt missed ab-om 3év próbálkozás után, azóta nem sikerült teherbe esnem:((((

Missed ab után mennyi ideig van még a szervezetben annyi HCG amit a teszt kimutathat?

Legjobb válasz: Nekem 8 hetes missed ab után még 5! hétig látszott rendesen a 2 csík úgy, hogy nem csak én láttam hanem más is.Persze nem virított de nem kellett mereszteni a szemünket, hogy lássuk.Utána megjött és szépen el is tûnt a második csík..Mi se akartuk elhinni.Azt hittük visszamaradt valami vagy új baba, gondoltunk mi már mindenre de az orvos mondta, hogy még az elhalt babától volt, és igaza is volt..

Nekem 8 hetes missed ab után még 5! hétig látszott rendesen a 2 csík úgy, hogy nem csak én láttam hanem más is.Persze nem virított de nem kellett mereszteni a szemünket, hogy lássuk.Utána megjött és szépen el is tûnt a második csík..Mi se akartuk elhinni.Azt hittük visszamaradt valami vagy új baba, gondoltunk mi már mindenre de az orvos mondta, hogy még az elhalt babától volt, és igaza is volt..

Egy missed ab. után mennyi az esély újbóli teherbeesésre?

Van valami statisztika arra vonatkozóan, hogy hány esetben lesz újból terhes valaki, és hány százalék akinek nem sikerül?

Legjobb válasz: missed ab után azt szokták javasolni, hogy jobb ha pihenteted a méhed 2-3 hónapot. erõsítsd e-vitaminnal, vagy teákkal.

missed ab után azt szokták javasolni, hogy jobb ha pihenteted a méhed 2-3 hónapot. erõsítsd e-vitaminnal, vagy teákkal.
Én három hónapot vártam, majd 2 hónapra rá teherbe is estem.
Én azonnal teherbe estem a mûtét után 3 héttel. Egészséges 2 éves kislányom van!
A kérdező hozzászólása: Hát a 3 hónap bõven letelt..fél éve mûtöttek, de semmi. Ittam méhpempõt, szedtem E-vitamint, most jó vastag a méhnyálka, már a 12.napon is 11mm volt. Mi van ha sosem jön össze? Mert én is azt olvasom mindenhol, hogy akinek összejött, annak nagyon hamar.
én ugyan laikus vagyok a témában, de az egészséges nõknél elég nagy százalékban születik egészséges baba missed ab után (nekem is volt, sok ismerõsömrõl derült ki akkoriban, hogy nekik is volt és mind egészséges babát szültek). Ha mégsem esel teherbe újra, akkor ott nem a beavatkozással (vagy következményeivel) van baj, hanem valami szervi gond lehet, ami miatt nem tudsz babát kihordani rendes úton. Érdemes kivizsgáltatnod magad. De szerintem még nem telt el sok idõ a vetélés óta. Védekeztetek valameddig, vagy 6 hónapja folyamatosan nyomjátok a babaipart? Mert nem mindenkinek sikerül elsõ alkalommal teherbe esni, kell pár hónap hozzá.
A kérdező hozzászólása: Van már egy gyermekem, nem hiszem hogy ilyen téren lenne a probléma. 6 hetet vártunk a doki javaslatára, ez már az 5.hónap, hogy nem sikerül..Plusz azóta néztek hormont, volt uh, elvileg minden rendben..
Nekem az elõ terhességem 8. hetében kellett missed ab. ez volt 2010. dec. 24 én. Utánna március elején már újra pozitív lett a teszt és most vagyok a 33. hétben.

Missed ab után mennyi idövel?

januárban volt egy missed ab m?tétem. 6 hetes terhességet kellett befejezni,mert nem fejlödött a picúr!

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt ugyan, de a barátnõm elveszítette a babát a 7. hétben, és neki is missed ab volt. Szeptemberben volt a mûtét, és neki 1 hónapot mondott a doki. decemberben ismét terhes lett, most 9hetes. Eddig minden rendben. De ma jött a védõnöm a kisfiamhoz, akitõl megkérdeztem, õ fél évet mond, hogy helyreálljon a szervezet. Azt mondja hogy hamarabb teherbe lehet esni. Bár ezt biztosan jobban tudják azok, akikkel sajnos történ ilyen. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát:(

Szia! Nekem nem volt ugyan, de a barátnõm elveszítette a babát a 7. hétben, és neki is missed ab volt. Szeptemberben volt a mûtét, és neki 1 hónapot mondott a doki. decemberben ismét terhes lett, most 9hetes. Eddig minden rendben. De ma jött a védõnöm a kisfiamhoz, akitõl megkérdeztem, õ fél évet mond, hogy helyreálljon a szervezet. Azt mondja hogy hamarabb teherbe lehet esni. Bár ezt biztosan jobban tudják azok, akikkel sajnos történ ilyen. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát:(
3 hónapot mindenképp ajánlatos várni.Ez azért nem egy pikk-pakk mûtét.Hadd álljon helyre rendesen a szervezet. Én megfogadtam a dokim tanácsát (3 hónap). 2 hónap múlva pozitív volt a tesztem és van egy gyönyörû másfél évesem.
Nekünk is három hónapot mondtak. Be is jött. Most volt egy éves. Egy kalappal.
miert akartok nekiallni masris...biztos nektek is mondta az orvos, hogy 3 honapot erdemes varni...es akkor sem biztos semmi. en 2x vesztettem igy el babat, mindketszer vartam 3 honapot, es igy sem volt eleg.
mutet utan varni kell 2-3 honapot. ha nem vartok akkor no a veteles kockazata
Minden doki mást mond. Nekem pl. azt mondta, hogy próbálkozhatunk egybõl, de ne reménykedjek, hogy az elsõ három hónapban sikerülni fog. Az elsõ hónapot kihagytuk, nem voltam olyan lelki állapotban sem, de második hónapban már hajrá és most a 14 hónaposom itt totyog mellettem. :)
Szia! Nekem novemberben volt mûtétem, vártam, hogy hátha lesz valami belõle, így csak a 9. héten mentem neki. Az orvosom azt mondta, elég egy ciklust várni. Most túl vagyok a 32. héten (tehát azonnal összejött), és két méretes babát cipelek idebenn :) . Minden rendben velünk! :)

Missed ab után mennyi idővel estetek teherbe?

Legjobb válasz: Mi vártunk 3 hónapot, és utána a 2. hónapban. Azaz missed ab után 5 hónappal, a második próbálkozásra.

Mi vártunk 3 hónapot, és utána a 2. hónapban. Azaz missed ab után 5 hónappal, a második próbálkozásra.
Szia! A mûtét után kivizsgáltattuk magunkat, (emiatt a 3-ból 6 hónap lett) de a hatodik hónapban a 2. próbára már jött is a manókám!:) 29 hetes km.
Ua.mint az elsõnél.
Nekem július 10-én volt a mûtétem és 2 hónap múlva van 5 pozitív tesztem.Remélem neked is sikerül hamar , fel a fejjel csak pozitívan. 6 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!