Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vetélés után időre (4 db)

Missed ab vetélés után mennyi ideig kell tartania a vérzésnek?

Legjobb válasz: Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.

Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.
Megint csak hangsúlyozom, hogy minden lehet, de nem KELL.Nekem nagyon gyenge volt, és 2 napig tartott.A barátnõmnek erõsebb és 7 napig.csajszija válogatja.De azért ha egy hétnél is tovább tart, keresd fel a dokid nehogy bajság legyen.Fel a fejjel!

Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?

És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?

Legjobb válasz: Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)

Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)
Nekem két hónapot javasolt a doki. Ezt be is tartottuk, aztán rögtön összejött a baba. Most 17 hetes vagyok, eddig minden oké, most is éppen bökdös :)
Nekem missed ab. után 6 hetet mondott és egybõl terhes is lettem. Teljesen problémamentes terhességem volt és 40+5 hétre született a makk egészséges kisfiam. Szívbõl kívánom, hogy neked is mihamarabb babád szülessen! :)
Nekem 3 hó pihit javasolt, betartottuk, fél évre rá megfogant a kislányom, aki ma már 15 hós makk egészséges nagy csaj.
Nekem 3 hónapot javasoltak de csak 16 hónap múlva estem teherbe újra, semmi probléma nem volt, pedig végigparáztam az egészet, mivel nekem az elõzõ terhességem fejlõdési rendellenesség miatt szakadt meg.
Nekem 6 hónapot javasolt, betartottam, rögtön terhes lettem pedig az elsõ nagyon nehezen jött össze.
Nekem augusztus elsején volt a mûtét, 10 hetes volt a drágám, de leállt a pici szive:(((( nekm az orvosom 2-3 menstruációt mondott mi ki is vártuk a 3 hónapot, megyedik hónapban próbálkoztunk de sajnos nem sikerült, megjött.olyan rossz volt látni, nagyon nem vártam, pedig azt mondják mûtét után könnyebb teherbe esni.nekem mégse jött össze..nem tudom mi lesz?mivan ha nem esek teherbe??irjatok pozitív példákat biztatásképpen.köszi:(
Nekem 3 missed abom volt az elmúlt egy évben- az elsõ kettõnél 3 menzeszt javasoltak, az utolsónál fél évet plusz genetikát.
Nekem 2 menstruációt mondott az orvosom, most jön meg harmadjára.jövõhónapban már próbálkozni szeretnénk mi is.csak félek hogy megint baj lesz.
Nekem komplikált volt a missed ab mûtétem, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Nem vártuk ki, már a 4. hónapban nem védekeztünk, és egybõl meg is fogant a babánk. Voltak kisebb problémák, de ezek nem vezethetõk vissza a vetélésre, ellentétben a szülésemmel, ami ez miatt programozott császár lett a 38. héten. A kislányom teljesen egészségesen, nagy babaként született.
Vetélés után 2 hónap pihit mondtak, de mi utána 6 hónapig védekeztünk, aztán elsõre összejött a baba, aki most 2 éves, minden rendben volt a 2. terhességnél, és a babával is.
Nekem 3 hónapot javasolt, betartottuk. 2. hónapban jött össze, de sajnos az is missed ab-al végzõdött! Most megint várjuk a 3 hónapot és reménykedünk, hogy csak véletlen volt az elõzõ kettõ, mert már van egy 2, 5 éves kisfiúnk! Doki se tudott mit mondani, hogy miért lehetett...
12 hetesen volt a vetélésem utána a doki nekem is 3-6 hónap várakozási idõt mondott és biztatott hogy minden rendben lesz. Rá 2 hónapra már terhes voltam és semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt, persze azért kellett szednem a duphastont.

Missed ab/vetélés/abortusz után mennyi idővel jött a bébi?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.

Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.
szia, sajnálom ami veled történt, nekem a doki 3 menzit mondott, ki is vártuk, aztán nekiláttunk és már abban a hónapban terhes lettem.júniusban volt vetélésem, októberben már nem jött meg és most 12 hetes pocakos vagyok!tudom hogy most nagyon nehéz, de légy türelemmel, hidd el megéri!!sok sikert kívánok!
szia. nekem 6 hónapot javasolt a doki, megvártuk, és azután is csak 7 hónapra jött a bébi. most vagyok a 33. hétbe.
Szia! Nekünk 1-2 mensit javasolt a doki, az elsõ után már nemigazán védekeztünk de akkor még megjött, azután pedig már nem, ugyhogy 3.-ik hónapban sikerült most vagyok 6 hetes. Összejöhet elsõ ciklusban de az szerintem még kissé rizikós. Én még most is félek, de a doki azzal vigasztalt hogy ha nem jött volna rendbe a szervezetem akkor nem lettem volna most terhes. Igyad a cickafark és palástfû teákat én már a mûtét után ittam és hiszek benne hogy ennek is köszönhetem hogy az uh.-n aztmondták tökéletes a méhem és a petefészkeim.
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésemre válaszoltál:((((((
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. Nekem dec. 18-án volt a mûtétem (7 hetes voltam) és tegnap voltam kontroll vizsgálaton. Azt mondta a dokim, hogy a mûtét után 6 héttel már nyugodtan lehet próbálkozni.

Missed ab spontán vetélés után időre 5 hét és 3 napra megjött, igaz elég kevés és hol volt menzi hol meg semmi, azt mondták ez nem baj. Már nem védekezünk. Mennyi az esélyem az újabb terhességre?

Legjobb válasz: Szia! Én még várnék,lelkileg most lehet úgy érzed,hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát,de a testednek regenerálódni kell,ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról,szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!

Szia! Én még várnék, lelkileg most lehet úgy érzed, hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát, de a testednek regenerálódni kell, ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról, szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!
Szerintem most a beavatkozás miatt kevés a vérzésed. Nem gondolnám, hogy jól jönne most a méhednek egy baba, majd a következõ ciklusban, gyógyulnia kell. Esély persze megvan rá.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a gyors választ.a terhességem 12 hetes volt:(
A kérdező hozzászólása: a szûlésznõm azt mondta hogy már lehet próbálkozni, direkt megkérdeztemnem akarok hülyeséget és baj csinálni
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok.A 12hetes baba már nagy, ezért várj még.Megéri várni, hogy elkerüld azt amitõl félsz.Az én kisbabám 1hónaposan halt meg(szül.után) a testem kész, de a lelkem nem.Szerintem megéri várni, még akkor is, ha most rettenetesen vágysz egy babára.Én tudom mit érzel!Nekem 6hónapot mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nagyon sajnálom a babádat részvétem!!!!!! most még tuti nem is sikerûlne a baba nekem se mert még gyászolom.!!!!!!
Szia! Nekem hétfõn volt missed ab miatt mûtétem. Nekem is azt mondta az orvos, hogy fél évet legalább várjunk az újabb probálkozással. De hogy a kérdésedre válaszoljak sokan mondják, hogy ilyenkor hamarabb teherbe lehet esni. És sok ellenvélemény is van, hogy várjak. Megmondom, neked õszintén, hogy én most nem merek probálkozni, ha majd meglesz a szövettan eredménye annak függvényében megyek tovább, de fél évig biztos nem szeretnék terhes lenni. Sok sikert a továbbíkban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!