Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vetélés után (12 db)

Missed ab vetélés után mennyi ideig kell tartania a vérzésnek?

Legjobb válasz: Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.

Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.
Megint csak hangsúlyozom, hogy minden lehet, de nem KELL.Nekem nagyon gyenge volt, és 2 napig tartott.A barátnõmnek erõsebb és 7 napig.csajszija válogatja.De azért ha egy hétnél is tovább tart, keresd fel a dokid nehogy bajság legyen.Fel a fejjel!

Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?

És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?

Legjobb válasz: Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)

Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)
Nekem két hónapot javasolt a doki. Ezt be is tartottuk, aztán rögtön összejött a baba. Most 17 hetes vagyok, eddig minden oké, most is éppen bökdös :)
Nekem missed ab. után 6 hetet mondott és egybõl terhes is lettem. Teljesen problémamentes terhességem volt és 40+5 hétre született a makk egészséges kisfiam. Szívbõl kívánom, hogy neked is mihamarabb babád szülessen! :)
Nekem 3 hó pihit javasolt, betartottuk, fél évre rá megfogant a kislányom, aki ma már 15 hós makk egészséges nagy csaj.
Nekem 3 hónapot javasoltak de csak 16 hónap múlva estem teherbe újra, semmi probléma nem volt, pedig végigparáztam az egészet, mivel nekem az elõzõ terhességem fejlõdési rendellenesség miatt szakadt meg.
Nekem 6 hónapot javasolt, betartottam, rögtön terhes lettem pedig az elsõ nagyon nehezen jött össze.
Nekem augusztus elsején volt a mûtét, 10 hetes volt a drágám, de leállt a pici szive:(((( nekm az orvosom 2-3 menstruációt mondott mi ki is vártuk a 3 hónapot, megyedik hónapban próbálkoztunk de sajnos nem sikerült, megjött.olyan rossz volt látni, nagyon nem vártam, pedig azt mondják mûtét után könnyebb teherbe esni.nekem mégse jött össze..nem tudom mi lesz?mivan ha nem esek teherbe??irjatok pozitív példákat biztatásképpen.köszi:(
Nekem 3 missed abom volt az elmúlt egy évben- az elsõ kettõnél 3 menzeszt javasoltak, az utolsónál fél évet plusz genetikát.
Nekem 2 menstruációt mondott az orvosom, most jön meg harmadjára.jövõhónapban már próbálkozni szeretnénk mi is.csak félek hogy megint baj lesz.
Nekem komplikált volt a missed ab mûtétem, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Nem vártuk ki, már a 4. hónapban nem védekeztünk, és egybõl meg is fogant a babánk. Voltak kisebb problémák, de ezek nem vezethetõk vissza a vetélésre, ellentétben a szülésemmel, ami ez miatt programozott császár lett a 38. héten. A kislányom teljesen egészségesen, nagy babaként született.
Vetélés után 2 hónap pihit mondtak, de mi utána 6 hónapig védekeztünk, aztán elsõre összejött a baba, aki most 2 éves, minden rendben volt a 2. terhességnél, és a babával is.
Nekem 3 hónapot javasolt, betartottuk. 2. hónapban jött össze, de sajnos az is missed ab-al végzõdött! Most megint várjuk a 3 hónapot és reménykedünk, hogy csak véletlen volt az elõzõ kettõ, mert már van egy 2, 5 éves kisfiúnk! Doki se tudott mit mondani, hogy miért lehetett...
12 hetesen volt a vetélésem utána a doki nekem is 3-6 hónap várakozási idõt mondott és biztatott hogy minden rendben lesz. Rá 2 hónapra már terhes voltam és semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt, persze azért kellett szednem a duphastont.

Missed ab/vetélés/abortusz után mennyi idővel jött a bébi?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.

Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.
szia, sajnálom ami veled történt, nekem a doki 3 menzit mondott, ki is vártuk, aztán nekiláttunk és már abban a hónapban terhes lettem.júniusban volt vetélésem, októberben már nem jött meg és most 12 hetes pocakos vagyok!tudom hogy most nagyon nehéz, de légy türelemmel, hidd el megéri!!sok sikert kívánok!
szia. nekem 6 hónapot javasolt a doki, megvártuk, és azután is csak 7 hónapra jött a bébi. most vagyok a 33. hétbe.
Szia! Nekünk 1-2 mensit javasolt a doki, az elsõ után már nemigazán védekeztünk de akkor még megjött, azután pedig már nem, ugyhogy 3.-ik hónapban sikerült most vagyok 6 hetes. Összejöhet elsõ ciklusban de az szerintem még kissé rizikós. Én még most is félek, de a doki azzal vigasztalt hogy ha nem jött volna rendbe a szervezetem akkor nem lettem volna most terhes. Igyad a cickafark és palástfû teákat én már a mûtét után ittam és hiszek benne hogy ennek is köszönhetem hogy az uh.-n aztmondták tökéletes a méhem és a petefészkeim.
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésemre válaszoltál:((((((
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. Nekem dec. 18-án volt a mûtétem (7 hetes voltam) és tegnap voltam kontroll vizsgálaton. Azt mondta a dokim, hogy a mûtét után 6 héttel már nyugodtan lehet próbálkozni.
a missed ab vetélést jelent. szokták mondani, de nem törvényszerû
Igen:a missed ab vetélést jelent.Az abrtusszal nem ér fel, mert ott élõ magzatot vesznek el.Nem lesz nehéz teherbe esned, ha fejben és lélekben sikerül magad összerakni.Kitartást és sok szerencsét.
Hát elvileg fizikailag ugyanúgy zajlik, mint az abortusz. Viszont a te esetedben elvileg, bár nem törvényszerû ez sem, de már a szervezeted is dolgozott a vetélésen, így például a méhszájad lehetséges, hogy kissé már kitágult és nem kellett mesterségesen olyan szinten tágítani, mint egy abortusznál. 3 hónapot várj ki, ha a mûtét problémamentesen zajlott le, akkor nem lesz gond a teherbeeséssel. Sajnos, mint minden mûtétnek, ennek is megvannak a maga kockázatai, de egyáltalán nem törvényszerû, hogy nehezebb legyen teherbe esned, de egy szövõdménymentes abortusz után sem törvényszerû.

Missed ab után most 5 hetes terhes vagyok. Borzasztóan rettegek, hogy megint megtörténik. Van valakinek pozitív tapasztalata vetélés után?

Legjobb válasz: Szia! Én januárban vesztettem el egy babát. Missed ab lett a vége. Decemberben pedig megszületett a kisfiam. Minden rendben lesz! Gratulálok!

Szia! Én januárban vesztettem el egy babát. Missed ab lett a vége. Decemberben pedig megszületett a kisfiam. Minden rendben lesz! Gratulálok!
én szültem 2 csodálatos gyereket, de a férjemmel szerettünk volna még egy harmadikat is. kétszer próbálkoztunk, de elvetéltem mindkétszer. harmadikra már énis nagyon izgultam, de aztán összejött és most van egy harmadik lányunk is. gondolj arra hogy nem lesz semmi baj, és ne stresszelj.
Tavaly dec.18.-án elment a baba, mûtéti befejezésre nem volt szükség így egybõl újra próbálkozhattunk. Az elsõ alkalomra összejött, febr.5.-én fogant és most itt táncol a pocakomban!:) 25 hetes km
2 missed AB után van egy most 20 hónapos lányom, és 12 hetes terhes vagyok (kicsit még mindig félek, hogy valami történik). Csak pozitívan!
Kézzel fogható pozitív tapasztalatom 10 hónapos. Ne idegeskedj biztos nem lesz semmi baj. Boldog babavárást.
Én is elvetéltem elsõre, de másodjára sikerült, nyugi. Nagyon sokan vannak így, ez egyáltalán nem ritka dolog.
Szia! Nekem tavaly márciusban volt missed ab. és most jövõ hét hétfõre 26.-ra vagyok kiírva a kislányommal. Ne aggódj, ne görcsölj rá a dologra, , ne idegeskedj, (bár tudom ez lehetetlen).MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Vetélés illetve missed ab. után mikor sikerült a következő baba?

Van már egy 3 éves lányom, a missed ab. több mint egy éve történt.

Legjobb válasz: Mûtét után 3 héttel. Maholnap születik :) Remélem nektek is mielõbb sikerül.

Mûtét után 3 héttel. Maholnap születik :) Remélem nektek is mielõbb sikerül.
Nekm is van egy 2.5 éves lányom.most másodszorra is missed ab. lett... :/ Elsõ vetélés után 1-évre lettem terhes de most is ugyan úgy végzõdött. Nem is merek többnek nekifutni.Nagyon megvisel ez az egész. Bocs hogy ez negatív válasz, de ez van.Neked biztosan hamarosan sikerül és minden ok lesz! :)
Nekem januárban volt missed ab-om, március végén a doki jóváhagyásával próbálkozhattunk, össze is jött egybõl de május elején ismét elvetéltem. Hál istennek nem kellett mûtétileg beavatkozni. Ezért próbálkozhatunk újra de mind ez után nem tudom mennyire merjünk... Remélem több sikerrel jársz mint mi :-)
2011. július 31 vetélés - 2011. augusztus 1 missed ab 2011. novemberében megfogant a kicsi lányunk aki most 10 hónapos!:) És most jelenleg 5 hetes terhes vagyok:)
2012. április vetélés- mûtéti befejezéssel. Hat hét szexmentesség és a következõ ciklusban, júniusban terhes maradtam. Fiam most 14 hónapos és jelenleg 15 hetes terhes vagyok.
Bocs, 2011 a dátum, utolsó vagyok.
2012. augusztus missed ab azóta nem sikerült még
2011.augusztus missed ab és még mindig nem sikerült de most ebben a ciklusban sikerül.

Előfordult már valakivel, hogy két miss. Ab (vagy sima vetélés) után mindenféle gyógyszer nélkül kihordott egy terhességet?

Legjobb válasz: Kellett a gyógyszeres segítség, már csak a biztonság kedvéért is. Elevit és Duphaston. Sok nyugi.

Kellett a gyógyszeres segítség, már csak a biztonság kedvéért is. Elevit és Duphaston. Sok nyugi.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, ugesteron magnézium elevit, és sok pihenés, valahogy jobban is éreztem magam tõle lelkileg, hogy így már nem lesz baj.30hkm :D
Ne aggódj nekem mindenféle rásegítés nélkül is sikerült, igaz akkor még esélytelennek hittem úgyhogy az elõttem szólóknak igazuk van megnyugtató lehet lelkileg ha kapsz gyógyszert is, mert én a màsodik egészséges terhességemet is végig izgultam.de a lényeg ne add fel sikerülni fog.2 kisfiú anyukája

Ha a terhesség missed ab. -al zárul, hány vetélés után kezdik meg a kivizsgálást? Vagy ezt mindenképpen kérni kell?

Legjobb válasz: Nekem az elsõnél azt mondta az orvos, (aki kemény fizetõs magándoki) hogy ilyen sajnos elõfordul bárkivel. Semmi lépést nem tett, én meg belenyugodtam. A második terhességem szintén mûtéttel végzõdött. Elmentem egy másik orvoshoz (sima tb-s rendelésre) ezekkel az elõzményekkel, és õ mindjárt kivizsgálásra küldött. Igaz semmit nem találtak sem nálam, sem a férjemnél, ennek ellenére mégis sok segítséget adott a harmadik terhességhez. Gondolok itt tablettára és injekcióra egyaránt. Ma töltöttem a 30. hetet, és még azóta is "kiemelt" figyelemmel kísér.

Nekem az elsõnél azt mondta az orvos, (aki kemény fizetõs magándoki) hogy ilyen sajnos elõfordul bárkivel. Semmi lépést nem tett, én meg belenyugodtam. A második terhességem szintén mûtéttel végzõdött. Elmentem egy másik orvoshoz (sima tb-s rendelésre) ezekkel az elõzményekkel, és õ mindjárt kivizsgálásra küldött. Igaz semmit nem találtak sem nálam, sem a férjemnél, ennek ellenére mégis sok segítséget adott a harmadik terhességhez. Gondolok itt tablettára és injekcióra egyaránt. Ma töltöttem a 30. hetet, és még azóta is "kiemelt" figyelemmel kísér.
Én is ugyanígy jártam, mint az elõzõ válaszoló, csak én a körzetis dokinál kezdtem, és mikor a 2. vetélésnél is azt mondta, hogy ez még "normális", elmentem magándokihoz, aki mindenféle kivizsgálásra elküldött. Nálunk sem találtak semmit okot, de azért a biztonság kedvéért én is kaptam utrogestant, és megszületett a kisfiam.

Jobban lehet érezni a beágyazódást, vagy a kisebb alhasi görcsöket, ha valaki nem sokkal spont. Vetélés vagy missed ab után esik teherbe?

A "nem sokkal" alatt egy kb. fél éves periódust értek. Majdnem 5 hónapja volt missed-em, már tervezzük a babát, és peteérés után 8 nappal olyan er?s, intenzív, rövid ideig tartó alhasi görcseim voltak, hogy csak lestem. Másnap volt egy barnás pecsétem is.

Legjobb válasz: Én februárban veszitettem el egy 12 hetes terhességet de nálam nem változott semmi. 7 hkm

Én februárban veszitettem el egy 12 hetes terhességet de nálam nem változott semmi. 7 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Vetélés /missed ab. után meddig lehet pozitív a terhességi tesz?

2 hete vesztettem el a babámat , m?téti befejezés volt,(8 hetes terhes voltam), ma voltam kontroll vizsgálaton. Terhességi teszt vizeletb?l - er?sen pozitív lett. A m?tét óta a vérzésen vissza- vissza tér 2-3 napra. A doki csinált Uh-t. Azt mondta, hogy nem tudja a méhen kívüli terhességet 100% -osan kizárni. Csináltassak béta HCG-t vérb?l. Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvosom, hogy az elsõ menstruációig + lehet a teszt. De ha szeretnél megnyugodni, akkor csináltasd meg a vizsgálatot.

Nekem azt mondta az orvosom, hogy az elsõ menstruációig + lehet a teszt. De ha szeretnél megnyugodni, akkor csináltasd meg a vizsgálatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!