Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vetélés (33 db)

Vasárnap lesz 3 hete, hogy missed. ab vetélésem volt műszeres befejezéssel. Azóta 2-szer voltunk együtt a párommal, de ő nem védekezett, elment bennem. Nagy baj ez?

az orvos 3 hónap pihit javasolt

Legjobb válasz: Szia! A szervezetednek jó lett volna ha tényleg betartod hogy legalább a köv. mensiig védekeztek, de errõl megoszlanak a vélemények. Van olyan ismerõsõm aki a vetélése után a köv. hónapban már teherbe esett és egészséges kisbabának adott élelet.

Szia! A szervezetednek jó lett volna ha tényleg betartod hogy legalább a köv. mensiig védekeztek, de errõl megoszlanak a vélemények. Van olyan ismerõsõm aki a vetélése után a köv. hónapban már teherbe esett és egészséges kisbabának adott élelet.
Hát igen, nem véletlen adják meg azt a három hónap pihit. A szervezetednek nem ártana ismét felkészülni a babára. De a vélemények tényleg eltérnek.
A szervezeted tudja mi a jó neki. Ha még nem áll készen az új terhességre, akkor nem is maradsz terhes. Bár nem értem miért ilyen türelmetlen a párod. Lelkileg is jobb lett volna neked, ha egy kicsit csak RÁD figyel, és 3-6 hónap múlva próbálkoztok a terhességgel.

Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?

És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?

Legjobb válasz: Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)

Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)
Nekem két hónapot javasolt a doki. Ezt be is tartottuk, aztán rögtön összejött a baba. Most 17 hetes vagyok, eddig minden oké, most is éppen bökdös :)
Nekem missed ab. után 6 hetet mondott és egybõl terhes is lettem. Teljesen problémamentes terhességem volt és 40+5 hétre született a makk egészséges kisfiam. Szívbõl kívánom, hogy neked is mihamarabb babád szülessen! :)
Nekem 3 hó pihit javasolt, betartottuk, fél évre rá megfogant a kislányom, aki ma már 15 hós makk egészséges nagy csaj.
Nekem 3 hónapot javasoltak de csak 16 hónap múlva estem teherbe újra, semmi probléma nem volt, pedig végigparáztam az egészet, mivel nekem az elõzõ terhességem fejlõdési rendellenesség miatt szakadt meg.
Nekem 6 hónapot javasolt, betartottam, rögtön terhes lettem pedig az elsõ nagyon nehezen jött össze.
Nekem augusztus elsején volt a mûtét, 10 hetes volt a drágám, de leállt a pici szive:(((( nekm az orvosom 2-3 menstruációt mondott mi ki is vártuk a 3 hónapot, megyedik hónapban próbálkoztunk de sajnos nem sikerült, megjött.olyan rossz volt látni, nagyon nem vártam, pedig azt mondják mûtét után könnyebb teherbe esni.nekem mégse jött össze..nem tudom mi lesz?mivan ha nem esek teherbe??irjatok pozitív példákat biztatásképpen.köszi:(
Nekem 3 missed abom volt az elmúlt egy évben- az elsõ kettõnél 3 menzeszt javasoltak, az utolsónál fél évet plusz genetikát.
Nekem 2 menstruációt mondott az orvosom, most jön meg harmadjára.jövõhónapban már próbálkozni szeretnénk mi is.csak félek hogy megint baj lesz.
Nekem komplikált volt a missed ab mûtétem, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Nem vártuk ki, már a 4. hónapban nem védekeztünk, és egybõl meg is fogant a babánk. Voltak kisebb problémák, de ezek nem vezethetõk vissza a vetélésre, ellentétben a szülésemmel, ami ez miatt programozott császár lett a 38. héten. A kislányom teljesen egészségesen, nagy babaként született.
Vetélés után 2 hónap pihit mondtak, de mi utána 6 hónapig védekeztünk, aztán elsõre összejött a baba, aki most 2 éves, minden rendben volt a 2. terhességnél, és a babával is.
Nekem 3 hónapot javasolt, betartottuk. 2. hónapban jött össze, de sajnos az is missed ab-al végzõdött! Most megint várjuk a 3 hónapot és reménykedünk, hogy csak véletlen volt az elõzõ kettõ, mert már van egy 2, 5 éves kisfiúnk! Doki se tudott mit mondani, hogy miért lehetett...
12 hetesen volt a vetélésem utána a doki nekem is 3-6 hónap várakozási idõt mondott és biztatott hogy minden rendben lesz. Rá 2 hónapra már terhes voltam és semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt, persze azért kellett szednem a duphastont.

Missed ab/vetélés/abortusz után mennyi idővel jött a bébi?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.

Szia! Sajnálom ami történt. Két hónap nem a világ szerintem, kell a szervezetnek a regenerálódásra egy kis idõ.
szia, sajnálom ami veled történt, nekem a doki 3 menzit mondott, ki is vártuk, aztán nekiláttunk és már abban a hónapban terhes lettem.júniusban volt vetélésem, októberben már nem jött meg és most 12 hetes pocakos vagyok!tudom hogy most nagyon nehéz, de légy türelemmel, hidd el megéri!!sok sikert kívánok!
szia. nekem 6 hónapot javasolt a doki, megvártuk, és azután is csak 7 hónapra jött a bébi. most vagyok a 33. hétbe.
Szia! Nekünk 1-2 mensit javasolt a doki, az elsõ után már nemigazán védekeztünk de akkor még megjött, azután pedig már nem, ugyhogy 3.-ik hónapban sikerült most vagyok 6 hetes. Összejöhet elsõ ciklusban de az szerintem még kissé rizikós. Én még most is félek, de a doki azzal vigasztalt hogy ha nem jött volna rendbe a szervezetem akkor nem lettem volna most terhes. Igyad a cickafark és palástfû teákat én már a mûtét után ittam és hiszek benne hogy ennek is köszönhetem hogy az uh.-n aztmondták tökéletes a méhem és a petefészkeim.
A kérdező hozzászólása: nem a kérdésemre válaszoltál:((((((
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. Nekem dec. 18-án volt a mûtétem (7 hetes voltam) és tegnap voltam kontroll vizsgálaton. Azt mondta a dokim, hogy a mûtét után 6 héttel már nyugodtan lehet próbálkozni.

Missed ab vetélés után mennyi ideig kell tartania a vérzésnek?

Legjobb válasz: Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.

Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.
Megint csak hangsúlyozom, hogy minden lehet, de nem KELL.Nekem nagyon gyenge volt, és 2 napig tartott.A barátnõmnek erõsebb és 7 napig.csajszija válogatja.De azért ha egy hétnél is tovább tart, keresd fel a dokid nehogy bajság legyen.Fel a fejjel!

Van valami különbség a spontán vetélés és a missed ab között? Ha igen, mi?

Legjobb válasz: Spontán azt jelenti ,hogy külsõ hatás,-ok nélkül(pl.génhiba, sárgatest-elégtelenség) indul meg a vetélés a terhesség 24.hete elõtt.(onnantól már koraszülés.) Ilyenkor jobbik esetben magától távozik a magzat és nincs szükség mûvi (mûtéti) befejezésre. A missed ab. (abortion) azt jelenti,hogy a magzat elhalt, de nem indul meg a kilökõdése. Ilyenkor mûvi befejezést csinálnak, ami egyenlõ az abortusszal.

Spontán azt jelenti , hogy külsõ hatás, -ok nélkül(pl.génhiba, sárgatest-elégtelenség) indul meg a vetélés a terhesség 24.hete elõtt.(onnantól már koraszülés.) Ilyenkor jobbik esetben magától távozik a magzat és nincs szükség mûvi (mûtéti) befejezésre. A missed ab. (abortion) azt jelenti, hogy a magzat elhalt, de nem indul meg a kilökõdése. Ilyenkor mûvi befejezést csinálnak, ami egyenlõ az abortusszal.
Az elsõ spontán módon, mintegy magától kitisztul a szervezetbõl, a második esetben pedig kikaparják a babát az orvosok.
De létezik a kettõ ötvözete is, legalábbis nálam kétszer is így volt: elkezdtem vérezni, de mire az orvos berendelt a kórházba (kb másnap, vagy harmadnapra) addigra hajnalban pont, hogy ki is jött minden, annyira véreztem, mégis megcsinálta a mûtétet, hogy biztos legyen a tisztulás. Hogy ettõl nem ettõl nem tudom, nem is volt fájdalmam egyáltalán. (fizikai) Szóval nekem missed ab-om volt ami spontán vetéléssel indult.
a missed ab vetélést jelent. szokták mondani, de nem törvényszerû
Igen:a missed ab vetélést jelent.Az abrtusszal nem ér fel, mert ott élõ magzatot vesznek el.Nem lesz nehéz teherbe esned, ha fejben és lélekben sikerül magad összerakni.Kitartást és sok szerencsét.
Hát elvileg fizikailag ugyanúgy zajlik, mint az abortusz. Viszont a te esetedben elvileg, bár nem törvényszerû ez sem, de már a szervezeted is dolgozott a vetélésen, így például a méhszájad lehetséges, hogy kissé már kitágult és nem kellett mesterségesen olyan szinten tágítani, mint egy abortusznál. 3 hónapot várj ki, ha a mûtét problémamentesen zajlott le, akkor nem lesz gond a teherbeeséssel. Sajnos, mint minden mûtétnek, ennek is megvannak a maga kockázatai, de egyáltalán nem törvényszerû, hogy nehezebb legyen teherbe esned, de egy szövõdménymentes abortusz után sem törvényszerû.

Terhességem 7. hetében múlt szombaton bevéreztem, tegnap missed. Ab-om volt.2 kutyát, és 1 macskát tartok. Elképzelhető, hogy toxoplazmózis okozta a vetélést? Az orvos annyit mondott csak, hogy nem volt életképes a petesejt.

Legjobb válasz: Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.

Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.
Szia! Elõször is sajnálom, én is átéltem már ezt az érzést. Valószínû nem volt életképes a sejt, vagy nem megfelelõen ágyazódott be, esetleg a kromoszómákkal lehetett gond.Ilyenkor csak találgatni lehet.A toxoplazma vizsgálatot megcsináltathatod, beszéld meg az orvosoddal, egy vérvétel az egész, és kiderül, hogy ez is közrejátszott e. Nagyon sok erõt kívánok a lábra álláshoz, és a folytatáshoz! 11 hetes km.
Nem tartom valószínûnek, annak megfázáshoz hasonló tünetei vannak, sztem észrevetted volna. Gondolom már régóta vannak háziállataid, lehet, hogy már évekkel ezelõtt átestél a toxoplazmózison, ebben az esetben már védett vagy, nem kaphatod el újra. Viszont az is igaz, hogy ha kint (is) tartod az állataid, bármikor megfertõzõdhetnek, és te is bármikor elkaphatod, ha eddig még nem történt meg. Néhány fontos higiéniai szabály betartásával kivédhetõ a fertõzés (simi után kézmosás, almot ne te takarítsd, ne aludj együtt velük, ne puszilgasd), illetve úgy tudom, terhesség alatt lehet kérni erre vizsgálatot, és talán még az állataidat is meg lehet vizsgáltatni. Nagyon sajnálom, ami veled történt, én is átestem ezen 9 hetesen :( Nálunk genetikai rendellenesség volt az ok, azzal vigasztaltak, hogy jobb ez, mint egy súlyosan beteg baba... Egyébként nekem is volt akkor egy öreg cicám, de õ nem tehetett semmirõl...
Mióta tartasz kutyát, macskát? Ha nem pár hónapja kezted akkor valószínübb hogy már rég túlestél rajta és védett vagy! Amúgy tényleg csak egy vérvétel az egész. Szerintem valószínübb a bágyazódási és/vagy kromoszóma rendellenesség. Nekem 2 egészséges gyerek után volt missed Ab.-m a 10. héten. Gyerek korom óta tartunk macskát.Most is van kettõ.Eszembe sem jutott hogy miattuk lehetett.
Szia! Sajnálom ami történt, nekem novemnerben volt missed abom.Sajnos aszövettanbol nem negyon fogsz megtudni semmit mert az orvosok ha nem genetikai okot látnak nem mondanak semmit. Én ugy tudtam meg a szövettan eredményét hogy egy ápolónö rokonommal leforditattam amiböl nekem kiderült hogy valami gyulladás okozta a vetélést.ezt persze az orvos nem mondta.az a gond hogy egy vetélésel nem nagyon foglalkoznak mivel azt mondják hogy egy bár kivel megeshet.sok sikert a következöhöz és próbálj türelmesnek lenni.tudom hogy nehéz
Nagyon sajnálom, sajnos mi is átestünk ezen. Nem hinném, hogy ez a kutya-macska dolog miatt lett volna, ilyenkor általában valamilyen genetikai eltérés miatt mennek el. Szívhangotok volt már? Ha nem, akkor szinte biztosan ez a gond, ha volt, akkor inkább a nyálkahártya, méh stb, vaamiért tökéletlen volt a beágyazódás vagy a sejtosztódás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ, kicsit jobb a lelkemnek, hogy talán nem a kedvenceim miatt történt. Jövõ pénteken talán a szövettanból többet tudok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ! Évek óta megvannak a kedvenceim, van kertünk, de bejárnak a lakásba. Azért merült fel ez a gondolat, mert keresem az okokat.. 35 éves vagyok, és 1. babó lett volna..
A kérdező hozzászólása: A szívhangig el sem jutottunk, már a 6. héten elhalt, azon a héten épp nem voltam orvosnál. a 7.en kezdett kilökõdni.

Hogyan zajlik a missed ab. műtét? Ma reggel elkezdtem vérezni, pénteken megyek missed ab. műtétre.6 hetes lenne a baba, de szabálytalan alakú a petezsák és megindult a vetélés.

- Ti is véreztetek előtte? - Mit vigyek magammal (ruha, betét stb.? Aznap hazamehetek.

Legjobb válasz: Az lemaradt, hogy betétet is vigyél és ha minden rendben még aznap haza mehetsz kísérõvel.

Az lemaradt, hogy betétet is vigyél és ha minden rendben még aznap haza mehetsz kísérõvel.
Szia! Nekem 7 hetes volt a terhesség, se sajnos még nem volt embrió, így szívhang se.. csak 7 mm -es petezsák, magától indult be a vetélés, csak ugye be kellett fejezni! Amúgy a net tényleg nem tesz jót, én a végén már le is voltam tiltva! :) Jobb az tényleg ha nem olvasgatsz! Csak stresszeled magad és az biztosan nem tesz jót! Ha lesz egy következõ baba megfogadtam, hogy nem olvasgatok! :) Ezzel csak az a baj, hogy olyan sok információ van a neten, az orvosok meg olyan keveset mondanak... talán ezért is esik neki a gépnek olyan sok nõ...
A kérdező hozzászólása: Szia! Lemaradt, hogy nagyon sanàlom, hogy veled is megtörtént ez a szörnyûség! :-( A 7.pròbàlkozòs hònapban sikerült. 2.baba lett volna és november közepére lettem volna kiírva. :-( Eléggé megviselt a dolog. Amikor elkezdtem vérezni, tudtam, hogy ennyi volt a terhesség.Pedig mindenki bìztatott.A lànyunk pedig az elsõ hònapban sikerült. Kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de az nem fog összejönni. Neked mikor volt a mûtét? Mennyi idõs volt a terhességed? Megfogadtam, ha sikerül a baba, az internetet kiiktatom egy ideig, nekem nem tett jòt, annyi szörnyûséget olvastam!
Szia utolsó vagyok! Nekem is ugyanez lett a szövettanom! Tegnap mentem érte! Nem találtak magzati szövetet, azt hittem megõrülök.. de engem is kivizsgáltak és hál istennek nincs semmit baj! Ne aggódj össze fog jönni a baba! Amúgy Ti meddig próbálkoztatok elõtte? Nekünk ez volt az elsõ babánk, és pont 1 év alatt sikerült!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is a mûtét alatt volt tágítás, nem elõtte. Hiába nem szültem még, csak császárral, a mûtét nem volt több 10-15 percnél. Gondolom orvos, kórház függõ a dolog. Én nem görcsöltem nagyon, csak olyan enyhe menzesz szerû görcsök voltak, a mûtét sem volt vészes, inkább lelkileg viselt meg. 2 hétre rá küldtek egy levelet, hogy menjek be, mert további kezelések szükségesek, de szerencsére vaklárma volt, jól sikerült a mûtét. A szövettanon az állt, hogy méhen kívüli, mert nem volt elég magzati szövet, vagyis itthon elvetélhettem, mert eléggé véreztem otthon. Amit nem vittem és kellett volna, az a köntös volt, de adtak kórházit! A július volt az elsõ próbálkozós hónapunk, de sajnos nem jött össze.
Szia elsõ vagyok. Már biztosan túl vagy rajta. Gondoltam rád. Én aznap mikor készen lettem kicsit megkönnyebbültem de sírva ébredtem. Próbáld feldolgozni minél hamarabb, persze tudom, hogy nehéz. Jó egészséget és mielöbbi babásodást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtátok, sajnálom, hogy nektek is át kellett ezen esni, szörnyû dolog ez. Van már egy 2 éves kislányom, õ tartja bennem az erõt. Vele nem volt semmi baj. A dokim elmondott mindent (csak azt nem, hogy mit vigyek), meg másabb olyantól hallani, aki már átesett rajta, mint az orvostól. :-( Ezeket raktam oda: bugyi 2 db, betétek, törölközõ, tusfürdõ, papucs, wc papír, zsebkendõ, meg majd innivalót rakok még, és a papírjaim, szerintem ennyi elég lesz, hálóinget adni fog a kórház, szülésnél is adtak. Ha esetleg éhes lennék, majd a férjem hoz valamit. Az mondta a dokim nem kell befeküdnöm, ha jól leszek aznap hazajöhetek! Remélem délután szerencsésen hazajöhetek.
Sajnálom nagyon és együtt érzek veled. Az majd egy kicsit kellemetlen, ahogyan a szobatársaim anno mondták. De szorítok érted és gondolok rád. Remélem minden rendben lesz. Bár tudom, hogy ezt szörnyû átélni.
A kérdező hozzászólása: Én már szültem császárral, így fogok kapni tágítót, mondta is a dokim. :-(
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen sajnos a dokik tényleg keveset mondanak! :-( Nekem is 7 hetes volt, nálam is csak petezsákról volt szó az uh-n, embrióról nem! Remélem hamarosan sikerül nekünk! Néha-néha írj, hogy vagy!

Missed ab után most 5 hetes terhes vagyok. Borzasztóan rettegek, hogy megint megtörténik. Van valakinek pozitív tapasztalata vetélés után?

Legjobb válasz: Szia! Én januárban vesztettem el egy babát. Missed ab lett a vége. Decemberben pedig megszületett a kisfiam. Minden rendben lesz! Gratulálok!

Szia! Én januárban vesztettem el egy babát. Missed ab lett a vége. Decemberben pedig megszületett a kisfiam. Minden rendben lesz! Gratulálok!
én szültem 2 csodálatos gyereket, de a férjemmel szerettünk volna még egy harmadikat is. kétszer próbálkoztunk, de elvetéltem mindkétszer. harmadikra már énis nagyon izgultam, de aztán összejött és most van egy harmadik lányunk is. gondolj arra hogy nem lesz semmi baj, és ne stresszelj.
Tavaly dec.18.-án elment a baba, mûtéti befejezésre nem volt szükség így egybõl újra próbálkozhattunk. Az elsõ alkalomra összejött, febr.5.-én fogant és most itt táncol a pocakomban!:) 25 hetes km
2 missed AB után van egy most 20 hónapos lányom, és 12 hetes terhes vagyok (kicsit még mindig félek, hogy valami történik). Csak pozitívan!
Kézzel fogható pozitív tapasztalatom 10 hónapos. Ne idegeskedj biztos nem lesz semmi baj. Boldog babavárást.
Én is elvetéltem elsõre, de másodjára sikerült, nyugi. Nagyon sokan vannak így, ez egyáltalán nem ritka dolog.
Szia! Nekem tavaly márciusban volt missed ab. és most jövõ hét hétfõre 26.-ra vagyok kiírva a kislányommal. Ne aggódj, ne görcsölj rá a dologra, , ne idegeskedj, (bár tudom ez lehetetlen).MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Sajnos elhalt a babám. Missed ab. lesz valószínűleg. Van esélyem a spontán vetélésre?

Legjobb válasz: Szia. Amikor kiderült, hogy nem él a babám, még egy hetet vártak a mûtéttel. Addig nem indult be a vetélés magától. Én is azt szerettem volna, ha magától megoldódik a dolog, de utólag örültem, hogy túl estem rajta, ezzel is közelebb kerültem ahhoz, hogy ismét próbálkozzunk. Elõbb-utóbb valószínûleg kiürülne, de az a legbiztonságosabb, ha túlesel a mûtéten. Maga a mûtét nem fájdalmas fizikailag. Ha nem szültél még, akkor lesz méhszájtágítás lamináriával, na az nem kellemes amikor felteszik, de csak pár másodpercig tart.

Szia. Amikor kiderült, hogy nem él a babám, még egy hetet vártak a mûtéttel. Addig nem indult be a vetélés magától. Én is azt szerettem volna, ha magától megoldódik a dolog, de utólag örültem, hogy túl estem rajta, ezzel is közelebb kerültem ahhoz, hogy ismét próbálkozzunk. Elõbb-utóbb valószínûleg kiürülne, de az a legbiztonságosabb, ha túlesel a mûtéten. Maga a mûtét nem fájdalmas fizikailag. Ha nem szültél még, akkor lesz méhszájtágítás lamináriával, na az nem kellemes amikor felteszik, de csak pár másodpercig tart.
hány hetes vagy kérdezõ?és elsõ veled hány hetesen történt?
1-es vagyok. 9 hetesen derült ki, hogy nincs szívmûködés, elõtte 7 hetesen még volt. Valamikor a 8. hét körül történhetett.
Ha be is indul a vetélés, nem biztos, hogy teljesen lezajlik magától. Nekem kettõ volt, mindkettõnél véreztem, nem kicsit, a másodiknál a petezsák is kijött, de továbbra is folyamatosan véreztem. Mindkettõnél kellett a küret. Jobb, ha megcsinálják, hidd el. És mielõbb! Nekem a második után a halogatástól lett egy olyan komoly fertõzésem, ami miatt még jópár hétig szenvedtem, többször újra kellett mûteni (hasi mûtétek, nem küret!!!), és oda lett az egyik petevezetékem. Szóval mindenképp érdemes megcsinálni minél hamarabb!
Szia! Nekem a 6. héten derült ki, hogy nincs baba, a 7. héten megerõsítették egy újabb ultrahanggal, majd végül különbözõ okok miatt csak a 10. héten feküdtem be a kórházba mûtétre :( Én is azt szerettem volna akkor, hogy inkább spontán legyen, de most már örülök, hogy így alakult, ki tudja mi lett volna egyébként. Szerencsére már van 2 gyerekem, így nem kellett elõzõ nap befeküdnöm, csak aznap reggel. Kitartás és fel a fejjel! :)
9hetes voltam mikor negatív szívhangot állapított meg a doki elõtte semmi gond nem volt, a doki még aznap elküldött korházba másnap mûtöttek, aggódott értem a doki azt mondta ha vérzek azonnal mentõt hívjak mert bajom lehet belõle.megmondom õszintén akkor azt sem bántam volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!