Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vagyok 4 nappal és (2 db)

Missed ab után vagyok 4 nappal és elkezdtek feszülni a melleim. Mitől lehet ez?

Miután a babám elhalt, a terhességi tüneteim is megsz?ntek, ezért lep meg a mellfeszülés.

Legjobb válasz: Ne hallgass senkire, csak hívd fel a dokidat!Lehet, hogy normálisnak tartja és megnyugtat, hogy ettõl még minden rendben . De lehet, hogy azonnali találkozót tart jobbnak! Egy telefon nem tart semeddig! Majd írj, hogy mi van veled! Sajos én is átestem ugyanezen, csak nekem pont ma volt 3 hete a mûtétem.(Nekem csak petezsákom volt, elkezdtem erõsen vérezni és sajnos kellett a mûtét). Azért nem tudok segíteni, mert nekem már a vérzés elõtt sem feszült a mellem.

Ne hallgass senkire, csak hívd fel a dokidat!Lehet, hogy normálisnak tartja és megnyugtat, hogy ettõl még minden rendben . De lehet, hogy azonnali találkozót tart jobbnak! Egy telefon nem tart semeddig! Majd írj, hogy mi van veled! Sajos én is átestem ugyanezen, csak nekem pont ma volt 3 hete a mûtétem.(Nekem csak petezsákom volt, elkezdtem erõsen vérezni és sajnos kellett a mûtét). Azért nem tudok segíteni, mert nekem már a vérzés elõtt sem feszült a mellem.

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!