Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vagyok 4 nappal (3 db)

Tényleg szívtelen lennék? Missed ab után vagyok 4 nappal.

...és már nem sírok,nem gyászolok.6 hetesen ment el a babám,aznap picit sírtam,meg a kórházban is picit,de bent fekv? "kedves"kismamák megszóltak,hogy mennyire vidáman viselem a dolgokat...Van már egy 13 hós lánykám, miatta sem törhetek össze lelkileg.De azért a beszólások nagyon rosszul estek.

Legjobb válasz: Dehogy!Azért,mert nem mutatod,a lelked mélyén biztos nagyon fáj!De,ha sírnod kell,sírj nyugodtan,persze ne a pici elõtt!

Dehogy!Azért, mert nem mutatod, a lelked mélyén biztos nagyon fáj!De, ha sírnod kell, sírj nyugodtan, persze ne a pici elõtt!
Minden ember másként éli meg a gyászt és a tragédiákat, és máshogyan is mutatja ki azt. Az, hogy nem sírsz, az csak egy dolog. Nem muszáj mindenkinek úgy összetörnie, hogy az látsszon is: csak TE tudhatod, hogy mit érzel legbelül. Nem ítélhetünk el senkit azért, mert nem rakja ki a kirakatba az érzelmeit. Vannak olyan emberek is, akik "ebbõl ûznek sportot", de egy cseppet sem vagyok meggyõzõdve arról, hogy szomorúbbak, esetleg elesettebbek lennének annál, aki nem bõg mindenki elõtt nyilvánosan órákat. Ne aggódj, nem vagy szívtelen: te így dolgozod fel, és természetesen a kislányod, a pároddal való kapcsolatotok és magad miatt is erõsnek kell lenned. Az élet nem áll meg egy ilyen esemény miatt, és jobb, ha elõre tekintesz, mintha visszafelé. Nagyon ügyesen és helyesen teszed, hogy nem keseregsz nyilvánosan, mert akik ezt teszik, folyton a történtekre gondolnak, mindenki erre emlékezteti õket, és onnan egyenes út vezet a depresszióhoz. Kitartást kívánok neked és nektek a történtek feldolgozásához, fel a fejjel, csak elõre, és ne érdekeljen, hogy más mit mond: az a lényeges, hogy te hogy érzed, és mit érzel.
Én mikor megtudtam, a rossz hirt, akkor sirtam az orvosnak.Majd mikor hazaértem a férjemnek.Sirtam a mûtét napján egy kicsit, még aznap hazaengedtek és én már másnap a munkahelyemen voltam, szolni, hogy jövök dolgozni.Erõsnek akartam mutatkozni, mint aki nem szerez rolla tudomást.Kb ahogy te viselkedtél.Majd 3hónap mulva, szinte a semmibõl tört rám a sírógörcs.Azt akarom ezzel mondani, hogy lehet te sem akartad ezt felfogni és majd szép lassan tudatosul benned.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Nem vagy lelketlen, felszínes, vagy ki tudja, milyen beszólogatásokat kaptál a "kedves" kismamáktól. Senki nem lát a fejedbe, a lelkedbe, senki nem tudja, milyen fájdalom elveszíteni egy gyereket és közben erõsnek lenni, a 13 hós kislány miatt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, az ostoba megjegyzéseikkel. Kizárólag magaddal, a családoddal, a kislányoddal foglalkozz! Súlyozz, hogy mi a fontos! Az "intelligens" megszólalásokat engedd el a füled mellett. De ha éppen úgy érzed, nyugodtan visszaválaszolhatsz, akár bunkón is! Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Sok erõt kívánok ennek a szörnyûségnek a feldolgozásához.

Missed ab után vagyok 4 nappal és elkezdtek feszülni a melleim. Mitől lehet ez?

Miután a babám elhalt, a terhességi tüneteim is megsz?ntek, ezért lep meg a mellfeszülés.

Legjobb válasz: Ne hallgass senkire, csak hívd fel a dokidat!Lehet, hogy normálisnak tartja és megnyugtat, hogy ettõl még minden rendben . De lehet, hogy azonnali találkozót tart jobbnak! Egy telefon nem tart semeddig! Majd írj, hogy mi van veled! Sajos én is átestem ugyanezen, csak nekem pont ma volt 3 hete a mûtétem.(Nekem csak petezsákom volt, elkezdtem erõsen vérezni és sajnos kellett a mûtét). Azért nem tudok segíteni, mert nekem már a vérzés elõtt sem feszült a mellem.

Ne hallgass senkire, csak hívd fel a dokidat!Lehet, hogy normálisnak tartja és megnyugtat, hogy ettõl még minden rendben . De lehet, hogy azonnali találkozót tart jobbnak! Egy telefon nem tart semeddig! Majd írj, hogy mi van veled! Sajos én is átestem ugyanezen, csak nekem pont ma volt 3 hete a mûtétem.(Nekem csak petezsákom volt, elkezdtem erõsen vérezni és sajnos kellett a mûtét). Azért nem tudok segíteni, mert nekem már a vérzés elõtt sem feszült a mellem.

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!