Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vagyok 4 (12 db)

Lett valaki babás missed ab vagy terhesség után kb 3-4 hónapjára és problémamentesen kihordta a babát?

Jovo hónaptól szeretnénk próbálkozni 3 hónap telt el missed ab óta nem egész 6 hetes terhesség volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)

Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)
Nekem 10 hetesen volt missed ab, a baba csak 8 hetes koráig fejlõdött. 3 hónapot pihentünk, utána próbálkoztunk. A 3. hónapban jött a Picúr. Remélem, továbbra is minden rendben lesz! Sok sikert Nektek is! 24 hetes kismama
Szia! Nálam úgyanígy volt kb. 6-7 hetes lehettem mikor elvetéltem és mûvi úton kellett befejezni. Rá 3 hónapra újra próbálkoztunk és egybõl megfogant a Kismanó! A terhesség elsõ 3 hónapjában szedtem a gyógyszert és problémamentes terhességem volt, utána pedig nagyon könnyû szülésem! Sok sikert Nektek is! Kívánom, hogy ilyen szerencsés legyél Te is! Egy gyönyörû 7 hónapos kisfiú Anyukája
sõt, mondják, hogy a mûtéti befejezés után sokkal tisztább lesz a méh, kevesebb probléma forrás van benn, így a mûtét után még könnyebben eshet teherbe az ember! úgyhogy sok sikert! ne aggódj semmin!
6 hónapot általában akkor mondanak, ha nagyobb terhesség szakad meg. Úgyhogy nyugodtan vágjatok bele, emiatt már nem szabad hogy gond legyen! Mielõbbi gyermekáldást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a bíztatást mindenkinek ! Nem is tudjátok mennyit segítettetek abban hogy bátrabban, optimistábban induljak neki és azt hiszem a hozzáállásom is nagyon fontos. Tudjátok van aki 6 hónapot mond de én addig nem bírom kivárni. Március is már a 4. hónap lesz. Hát remélem ezúttal nem kell rá sokat várnom és minden rendben lesz.
Szia! Elsõ vagyok. Azt mondják, hogy ilyenkor sokkal könnyebb teherbe esni, szerintem lehet benne valami, mert nekünk is elsõre sikerült, és még nagyon sokat olvastam itt akiknek hamar összejött a missed ab után! Drukkolok Nektek!! :)
halló, itt is egy sorstárt. nekünk 6 hetesen állt meg a fejlõdésben a pici, 8.héten mûtöttek meg. Rá 3 hónapra megfogant a kis élet, aki nagyon jól érzi magát! várjuk a találkozást! 17hetes
A kérdező hozzászólása: De jó !!!! Koszonom mindenkinek választ ! Gratulálok mindannyiotoknak a babákhoz jó erot és egészséget a babásoknak pedig ha eljon az ido konnyu problémamaentes szulést kívánok! Így mostmár bártabban vágok bele. Még megvájuk a menzit aztán márciustól rápróbálkozunk és ezuttal reménykedem hogy minden rendben lesz és nem kell újból hosszú hónapoknak eltelnie hogy pozitívat mutasson a teszt. Már nagyon vágyom hogy újból átélhessem azt a fantasztikus érzést hogy egy kis életet hordozzak a szívem alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom ! Reménykedem ...

Missed ab után 4 héttel lehet még pozitív a terhességi teszt? Vagy újabb baba?

Legjobb válasz: 4 hét alatt már ki kellett volna ürülnie a hcg-nek. Ha éltél nemi életet, akkor valószínû újabb baba.

4 hét alatt már ki kellett volna ürülnie a hcg-nek. Ha éltél nemi életet, akkor valószínû újabb baba.
milyen idõs terhességet kellett megszakítanod? lehet ha több hetes voltál akkor nagyon magas már a hcg szint, ezért kérdezem. nekem 6 hetesen ment el a babám, de 3 nap múlva a teszt is teljesen negatív lett. szerintem menj el dokihoz. missed ab után legalább 6 hónapig nem ajánlott teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: 8. héten volt a mûtét.
6 hétig nemi életet élni sem ajánlott, ezek szerint akkor megszegtétek a "tilalmat". Egyébként lehet pozitív még a teszt, a hcg szint gyorsan nõ, de lassan ürül (nekem is volt már ilyen, hogy 3-4 héttel a vetélés után még bõven pozitív volt a teszt).
A kérdező hozzászólása: Nekem missed ab után 5! hétig volt 2 csíkos a tesztem pedig csak 8 hetes terhes voltam.El se akartam hinni de orvos is megerõsítette, hogy van mikor ennyire lassan ürül ki sajnos:(
Sajnálom kérdezõ. Sok ilyet hallottam, hogy mûtét után egybõl terhes lesz a nõ, de ritka amelyik happy endel zárul:( Adj a testednek pár hetet, had készüljön fel a következõ babára.

Missed ab műtét vagy abortusz után kinél hogy alakult az első 3-4 menstruációkor a vérzés mennyisége ahhoz képest, amilyen előtte volt a menstruáció?

Legjobb válasz: Missed ab után nekem ugyanúgy napra pontosan jött meg, és ugyanúgy 5 napig tartott, mint a terhesség elõtt.

Missed ab után nekem ugyanúgy napra pontosan jött meg, és ugyanúgy 5 napig tartott, mint a terhesség elõtt.
Nekem missed ab után még csak 1 mensim volt, de az ugyanolyan erõsségû és ugyanaddig tartott. Neked változott?
Szia. nekem az elsõ mensi missed után picit erõsebb volt (erre számítottam is) de az ideje, ugynúgy 5 nap volt és elõtte nekem 26 napos ciklusaim voltak, most átállt 28 napra, mûtét után is pont 28 napra jött meg és utána a második is és most várom a 3, utána PRÓBA!!!:-)Írj ha tudok segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsõ 30 napra jött meg és 3 napig tartott, vérzés kb. mint elõtte vagy talán kicsit kevesebb, utána 1 hét barnázás. A második 26 napra jött meg, 1 napig volt meg rendesen, utána 3 napig még alig. Régebben 28 napos volt a ciklusom. El vagyok keseredve. A mûtét során szövõdmény nem volt, a kontrollon is minden rendben volt.
A kérdező hozzászólása: A 3. sokkal elõbb jött meg.

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

5 hete volt missed ab műtétem. Kicsit aggódom, mert még mindig nem jött meg. Tavaly is volt sajnos egy, akkor 4, 5 hét után megjött. Szerintetek menjek orvoshoz, vagy még várjak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem aug.12-én volt és egy hete szombat jött meg. Szerintem nem vagy el késve, 6 hetet mondanak az orvosok is.

Szia! Nekem aug.12-én volt és egy hete szombat jött meg. Szerintem nem vagy el késve, 6 hetet mondanak az orvosok is.
Sajnálom ami történt! Nekem pont a 6 hetes kontroll napján jött meg rendesen a vérzésem.
Szia.Sajnálom :( Sajnos nekem is volt Július 21.-én pont 10hetesen :( És nekem 5.5hétre jött meg Augusztus 27.-én
Nekem 5 missed ab. mûtétem volt, mindegyik után 5-7 hétre jött meg, de nekem egy kicsit hosszabbak a ciklusaim is, kb.35 naposak. Ha magánorvoshoz jársz, és 6 hét után sincs vérzés, akkor kérdezz rá telefonon, hogy neki mi a véleménye!

4-5 héten vagyok, sajnos, jan. -ban volt egy missed ab. -m, akkor is nagyon szúrt a bal petefészkem, és most is. Éjszaka felébredek a fájdalomra. Megint probléma lehet?

Legjobb válasz: Nekem is volt,de nyugi ez a terhesség természetes tünete,nekem még most is fáj néha pedig már a 19.hétben vagyok.

Nekem is volt, de nyugi ez a terhesség természetes tünete, nekem még most is fáj néha pedig már a 19.hétben vagyok.
Nem feltétlenül jelent rosszat, ne gondold ezt. Nekem is volt ilyen az elsõ pár hétben és most 18 hetes vagyok. Ne félj, míg nincs folyásod(barna) vagy vérzés nem lehet gond.
en 18. hetben vagyok, nekem neha piszkosul belehasit.. valszeg azert van, mert rosszul fekszem, megigazgatom magam, es elmulik. viszont te.. el a negativ gondolatokkal. pozitiv gondolatok, rozsaszin pónik, stb. ne gondolj egybol rosszra. tudom, konnyu mondani, de ha jon egy rossz gondolat, ûzd el egy mosolyjal. nyugi. jó?
Szia! Egyáltalán ne aggódj! Valószínûleg a bal oldali petefészkedbõl történt a kilökõdés (peteérés), és így ott maradt vissza a sárgatest, ami szépen termeli a maga hormonkáját. Ez így van rendben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást, rámfért:) .

2 missed ab után ismét teherbe estem szinte azonnal. Most vagyok 4 hetes, de csúnyán felfáztam, csíp a vizelet. Tőzegáfonyát iszom, orvos nem ajánl antibiotikumot. Volt vki hasonló esetben? Elmúlik ez sok folyadéktól és tőzegáfonyától?

Már szétb?gtem a szemeimet, nem szeretném ezt a picit is elveszíteni egy felülfert?zés miatt.. Ki mit ajánl?

Legjobb válasz: D-mannóz Én is igy jártam. Ahogy terhes maradtam, jött a felfázás is. Kipróbáltam sokmindent, de hiába. Ez segitett, csak ajánlani tudom. Keress rá a Google-n, megtalálod a forgalmazót és találhatsz tapasztalatokat/véleményeket is.

D-mannóz Én is igy jártam. Ahogy terhes maradtam, jött a felfázás is. Kipróbáltam sokmindent, de hiába. Ez segitett, csak ajánlani tudom. Keress rá a Google-n, megtalálod a forgalmazót és találhatsz tapasztalatokat/véleményeket is.
igyál rengeteget minimum 4 liter/nap, rengeteg C-vitamint (kipisiled a felesleges, nem szeretik a bacik a pH-t, amit csinál), citromos tea, cickafarkfû és kamillatea inni és ülõfürdõnek Urogin nevû csepp tengeri sós ülõfürdõ de mindegyiket beszéld meg a nõgyógyászoddal!!
Tõzegáfonya , sok folyadék tökéletes! talán még kamillás vízbe üldögélhetnél. jó meleg kamillás vizet csinálnék egy lavórba és beleülnék a helyedben!! Próbáld ki! Derekadat mindig bugyoláld be jó melegen!!! Nem lesz baj!!!
Nõgyógyász mondta, h nem szedhetsz antibiotikumot? Azért vannak olyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Nektek! Ölelés!
Második vagyok. hogy vagy???

Tényleg szívtelen lennék? Missed ab után vagyok 4 nappal.

...és már nem sírok,nem gyászolok.6 hetesen ment el a babám,aznap picit sírtam,meg a kórházban is picit,de bent fekv? "kedves"kismamák megszóltak,hogy mennyire vidáman viselem a dolgokat...Van már egy 13 hós lánykám, miatta sem törhetek össze lelkileg.De azért a beszólások nagyon rosszul estek.

Legjobb válasz: Dehogy!Azért,mert nem mutatod,a lelked mélyén biztos nagyon fáj!De,ha sírnod kell,sírj nyugodtan,persze ne a pici elõtt!

Dehogy!Azért, mert nem mutatod, a lelked mélyén biztos nagyon fáj!De, ha sírnod kell, sírj nyugodtan, persze ne a pici elõtt!
Minden ember másként éli meg a gyászt és a tragédiákat, és máshogyan is mutatja ki azt. Az, hogy nem sírsz, az csak egy dolog. Nem muszáj mindenkinek úgy összetörnie, hogy az látsszon is: csak TE tudhatod, hogy mit érzel legbelül. Nem ítélhetünk el senkit azért, mert nem rakja ki a kirakatba az érzelmeit. Vannak olyan emberek is, akik "ebbõl ûznek sportot", de egy cseppet sem vagyok meggyõzõdve arról, hogy szomorúbbak, esetleg elesettebbek lennének annál, aki nem bõg mindenki elõtt nyilvánosan órákat. Ne aggódj, nem vagy szívtelen: te így dolgozod fel, és természetesen a kislányod, a pároddal való kapcsolatotok és magad miatt is erõsnek kell lenned. Az élet nem áll meg egy ilyen esemény miatt, és jobb, ha elõre tekintesz, mintha visszafelé. Nagyon ügyesen és helyesen teszed, hogy nem keseregsz nyilvánosan, mert akik ezt teszik, folyton a történtekre gondolnak, mindenki erre emlékezteti õket, és onnan egyenes út vezet a depresszióhoz. Kitartást kívánok neked és nektek a történtek feldolgozásához, fel a fejjel, csak elõre, és ne érdekeljen, hogy más mit mond: az a lényeges, hogy te hogy érzed, és mit érzel.
Én mikor megtudtam, a rossz hirt, akkor sirtam az orvosnak.Majd mikor hazaértem a férjemnek.Sirtam a mûtét napján egy kicsit, még aznap hazaengedtek és én már másnap a munkahelyemen voltam, szolni, hogy jövök dolgozni.Erõsnek akartam mutatkozni, mint aki nem szerez rolla tudomást.Kb ahogy te viselkedtél.Majd 3hónap mulva, szinte a semmibõl tört rám a sírógörcs.Azt akarom ezzel mondani, hogy lehet te sem akartad ezt felfogni és majd szép lassan tudatosul benned.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Nem vagy lelketlen, felszínes, vagy ki tudja, milyen beszólogatásokat kaptál a "kedves" kismamáktól. Senki nem lát a fejedbe, a lelkedbe, senki nem tudja, milyen fájdalom elveszíteni egy gyereket és közben erõsnek lenni, a 13 hós kislány miatt. Ne törõdj az ostoba emberekkel, az ostoba megjegyzéseikkel. Kizárólag magaddal, a családoddal, a kislányoddal foglalkozz! Súlyozz, hogy mi a fontos! Az "intelligens" megszólalásokat engedd el a füled mellett. De ha éppen úgy érzed, nyugodtan visszaválaszolhatsz, akár bunkón is! Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Sok erõt kívánok ennek a szörnyûségnek a feldolgozásához.

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Legjobb válasz: nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom,hogy így alakult! Minden jót!

nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom, hogy így alakult! Minden jót!
szintén elsõ vagyok! Nekem is sokat segített, azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot! Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés, tudom!!!! De az idõ tudja majd csak orvosolni a dolgokat, hidd el! 3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni! Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel, de bizom benne, hogy nem történhet meg mégegyszer! A villám sem csap be 2x ugyanoda!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza. a mensim elõszõr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat! Kicsit elkezdtem parazni...Ti is megvartatok az elso mensit hogy sex volt a parotokkal? Sajnos a terhessegemet nehezen viseltem es akkor sem volt semmi a rosszulleteim miatt...
Sziasztok lányok! Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívûl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek. Szex az elsõ és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Szia nekem három hónapja volt jmissed abom és mi most kezdtük újrí a próbálkozást remélem mielöbb sikerül a baba mindenkinek. Nekem rendesen megjött utána 4 hét múlva kontrollra 6. héten mentem és szexelni két héttel utána már szexeltünk. Most izgulok mert nem tudom hogy emiatt késik a mensim vagy mert most rögtön sikerült a baba.
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát. Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnalom!!! Nincs rosszabb mint egy gyermeket elvesziteni...Tudom elore kell nezni, hiszen a termeszet elveszi ami nem eletkepes volt...jo hogy ratalaltam erre az oldalra, nagyon sokat segit abban hogy tovabb lepjek. Es tudom nem vagyok egyedul...hanam jo paran...
elsõ vagyok. Mi 4 hetet vártunk mûtét után a sexel! Közlöm nem volt jó, olyan mintha valamit éreztem volna bent??!! Ez után 1 hétre rá megjött, és utánna már jó volt.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak Gratulalok!!! Jo neked!!!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulmûködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs... Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következõ baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az elsõ trimeszterben végig szednem kell majd... 6 hét után voltam kontrollon. 3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idõ kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas, mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést. Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében! Mielõbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

Missed ab után vagyok 4 héttel. Semmi folyás. A dokim szabadságon van, ki van kapcsolva. Jövő hét végén kontroll. Lehetne már szó végre egy "kis laza szexről"? Gumi mennyire szükséges?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami veled történt! Gumi nélkül 6 hétig,vagyis a kontrollig semiképp ne szexeljetek! Gondolom nem szeretnél fertõzést kapni!

Szia! Sajnálom ami veled történt! Gumi nélkül 6 hétig, vagyis a kontrollig semiképp ne szexeljetek! Gondolom nem szeretnél fertõzést kapni!
szia.nekem 6hete volt ab-om.Mi 5hét után szeretkeztünk.És irtak nekem olyat is, hogy 4hét után ha a szeretkezésnél nincs vérzés, vagy fájdalom, akkor a szervezeted már felkészült rá.Nálam nem volt semmi rossz következménye.Én jövõhéten megyek dokihoz vissza.Azóta nekem tegnap megjött a mensi, és remélem nem is lesz a továbbiakban sem gond. Szerintem egy laza szex belefér. nálunk is ugy kezdõdött.Nagyon lassan, és óvatosan.A párom olyan figylmes volt, mintha a szüzességemet vesztettem volna el.Sok sikert hozzá:)
2 hét után gumival...simán!!! Tapasztalat!DE ez is egyénileg eltérõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segítõkészséget. Niki
A kérdező hozzászólása: hello.Hát tegnap 1 hónap után "egymásnak estünk" :) Igen naggyon jól esett ennyi idõ után.Nem fájt sehol semmi sem elõtte-sem utána.Ugyanolyan volt mint anno....
2. válaszadó Akkor nem kell aggódnod.Minden rendben lesz.Csak igy tovább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!