Találatok a következő kifejezésre: Missed ab vagyok (108 db)

Lett valaki babás missed ab vagy terhesség után kb 3-4 hónapjára és problémamentesen kihordta a babát?

Jovo hónaptól szeretnénk próbálkozni 3 hónap telt el missed ab óta nem egész 6 hetes terhesség volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)

Szia! Nekem 11 hetesen volt missed ab-om, utána kivártuk a 3 hónapot, és próbálkozni kezdtünk. Elsõre sikerült, most vagyok 23 hetes! És bízom benne, hogy most már nem lesz semmi gond! Szerintem nyugodtan próbálkozzatok Ti is! Sok sikert! :)
Nekem 10 hetesen volt missed ab, a baba csak 8 hetes koráig fejlõdött. 3 hónapot pihentünk, utána próbálkoztunk. A 3. hónapban jött a Picúr. Remélem, továbbra is minden rendben lesz! Sok sikert Nektek is! 24 hetes kismama
Szia! Nálam úgyanígy volt kb. 6-7 hetes lehettem mikor elvetéltem és mûvi úton kellett befejezni. Rá 3 hónapra újra próbálkoztunk és egybõl megfogant a Kismanó! A terhesség elsõ 3 hónapjában szedtem a gyógyszert és problémamentes terhességem volt, utána pedig nagyon könnyû szülésem! Sok sikert Nektek is! Kívánom, hogy ilyen szerencsés legyél Te is! Egy gyönyörû 7 hónapos kisfiú Anyukája
sõt, mondják, hogy a mûtéti befejezés után sokkal tisztább lesz a méh, kevesebb probléma forrás van benn, így a mûtét után még könnyebben eshet teherbe az ember! úgyhogy sok sikert! ne aggódj semmin!
6 hónapot általában akkor mondanak, ha nagyobb terhesség szakad meg. Úgyhogy nyugodtan vágjatok bele, emiatt már nem szabad hogy gond legyen! Mielõbbi gyermekáldást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a bíztatást mindenkinek ! Nem is tudjátok mennyit segítettetek abban hogy bátrabban, optimistábban induljak neki és azt hiszem a hozzáállásom is nagyon fontos. Tudjátok van aki 6 hónapot mond de én addig nem bírom kivárni. Március is már a 4. hónap lesz. Hát remélem ezúttal nem kell rá sokat várnom és minden rendben lesz.
Szia! Elsõ vagyok. Azt mondják, hogy ilyenkor sokkal könnyebb teherbe esni, szerintem lehet benne valami, mert nekünk is elsõre sikerült, és még nagyon sokat olvastam itt akiknek hamar összejött a missed ab után! Drukkolok Nektek!! :)
halló, itt is egy sorstárt. nekünk 6 hetesen állt meg a fejlõdésben a pici, 8.héten mûtöttek meg. Rá 3 hónapra megfogant a kis élet, aki nagyon jól érzi magát! várjuk a találkozást! 17hetes
A kérdező hozzászólása: De jó !!!! Koszonom mindenkinek választ ! Gratulálok mindannyiotoknak a babákhoz jó erot és egészséget a babásoknak pedig ha eljon az ido konnyu problémamaentes szulést kívánok! Így mostmár bártabban vágok bele. Még megvájuk a menzit aztán márciustól rápróbálkozunk és ezuttal reménykedem hogy minden rendben lesz és nem kell újból hosszú hónapoknak eltelnie hogy pozitívat mutasson a teszt. Már nagyon vágyom hogy újból átélhessem azt a fantasztikus érzést hogy egy kis életet hordozzak a szívem alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom ! Reménykedem ...

Missed ab vagy mégse?

2013 november végén volt meg a mensim utoljára, karácsonykor teszteltem egy halvány pozit, dec. 30.-án mentem el dokihoz, ahol megállapitotta, hogy 5 hetes, papirt nem adott. Tegnap kellett visszamennem, ahol egy perces vizsgálat után mondta hogy meghalt a picikém ab missed 7-8.(Õ volt az a doki aki elszámolta az elõzõ terhességemet 2 héttel. Adott egy beutalót semmi mást. Délután bementem a kórházba, hol 40 percen keresztül vizsgáltak kisebb sokkot is kaptam. Már a vizsgálat alatt kérdezték, hogy biztosan annyi idõs terhes vagyok? Mert a méretek alapján kisebbnek tûnik. Megirták a leletet: 67*65 mm-es uterusban 22*18 mm-es petezsákban 4,5 mm-es életjelenséget nem mutató embrió látható. Szívcsõ nem detektálható. Ezután gondolkoztak, s ki akartak irni mûtétre, amikor is kérték a többi papirt, mondtam hogy nincs. Erre azt mondták igy más a helyzet, mert lehet el van számolva a terhesség. Egy hét múlva kell visszamennem, addig meg fogok õrülni! Tudom, hogy nem sok remény van, nem tudom merjek-e reménykedni még. Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Nem írtad, mikor jött meg pontosan, de ha karácsonykor pozi volt, akkor kb. nov. 20-25 körül lehetett. Akkor most minimum 8 hetes terhesnek kellene már lenned, és kellene lenni szívhangnak. Ha már dec. végén látszott valami (bármi), akkor pláne. Sajnos ha nem nõ, azt is rosszat jelent. Sajnálom. Saját tapasztalatból írom, hogy inkább abban kellene már reménykedned, hogy magától megindul a vetélés.

A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Nem írtad, mikor jött meg pontosan, de ha karácsonykor pozi volt, akkor kb. nov. 20-25 körül lehetett. Akkor most minimum 8 hetes terhesnek kellene már lenned, és kellene lenni szívhangnak. Ha már dec. végén látszott valami (bármi), akkor pláne. Sajnos ha nem nõ, azt is rosszat jelent. Sajnálom. Saját tapasztalatból írom, hogy inkább abban kellene már reménykedned, hogy magától megindul a vetélés.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom feldolgozni magamban, bár nem lesz könnyû. A terhességi tünetek meddig maradnak meg? Mert még mindig érzem a hányinger bizonyos ételektõl undorodom, meg a mellfeszülést. Ha nem indul meg addig spontán, akkor mûtétileg fejezik be, azt tudom. Egy ilyen mûtét milyen? Fogok érezni valamit?
Érdekes, mert nekem azonnal megszûntek a tüneteim, még nem is tudtam, hogy baj van, az csak kb. 1 hét múlva derült ki uh-n. A mûtétet altatásban végzik, semmit nem érzel. Én is nagyon féltem, rosszul vagyok minden dokitól, vértõl stb. Kaptam nyugtatót, mert annyira bõgtem. Utána sem fáj semmi. Lelkileg sokkal rosszabb, hogy "vége". De többen voltunk aznap, mások jobban viselték, és nem bõgtek. Én még 2 héttel késõbb is. 2.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tényleg nem él :-( 13.-ára írtak ki mûtétre. Nem tudom hogy fogom átvészelni. A labort is levették, ekg-ra hétfõn megyek. De azt nem értem hogy mitõl nõtt egy hét alatt 1, 5 mm-t? Nem zsugorodnia kellene?

Missed ab, vagy beteg baba miatti terhességmegszakítás után ki mikor esett teherbe? Kivártátok a doki által előírt időt?

6 hete volt megszakításom, 12+6 hetes voltam, sajnos beteg volt a baba. Második baba lett volna. :((

Legjobb válasz: a mis.ab. Utan 1 honapig szex se ajanlott,en nem hallgattam az orvosra es elöbb szexeltünk.eredmenye az lett h vereztem ujra kelett mütenì.utana nem is mertünk semmit5 honapig. Inkabb varjatok

A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, nektek is minden jót :) )))
Szia! Nekem áprilisban volt terhesség megszakításom betöltött 12 hetesen, a 6 hetet kivártuk, amit az orvos mondott, teljesen kikészültem lelkileg, nem számoltunk vele, hogy terhes lehetek, és most pozitív lett a teszt;Az élet és a szervezeted tudja, hogy mikor kell jönnie a babának, most ugyanúgy félek, nehogy baj legyen - 2x beteg gyermekkel voltam terhes -, abból egyrõl nem is tudtuk, hogy az; de bizakodom és reménykedem.
A kérdező hozzászólása: A kèrdès kiírása utan pár hèttel pozit teszteltem, es már 2 hós a kislànyom :) )))
tavalyi vetélés után 2 ciklust vártunk meg, aztán egybõl terhes lettem újból.most itt lakik a pocakban...úgy néz ki kárpótol az élet, és hiszem hogy a többi sorstársamat is fogja... 38hkm
Gratulálok, és kívánok nagyon jó egészséget és sok bolodgságot-örömet a picihez!!Tamy
6-os válaszoló vagyok.Az én kisfiam pedig már 10, 5 hónapos nagyfiú.Gratulálok!Jó egészséget, és sok örömet a felneveléséhez!
a mis.ab. Utan 1 honapig szex se ajanlott, en nem hallgattam az orvosra es elöbb szexeltünk.eredmenye az lett h vereztem ujra kelett mütenì.utana nem is mertünk semmit5 honapig. Inkabb varjatok
12. vagyok Szívbõl gratulálok!!!! :D Nagyon sok boldogságot, egészséget és végtelen türelmet kívánok!!!
Szeptemberben missed a 9. héten, most áprilisban megint, a 11. héten. Most várok, hogy leteljen a várakozási idõ, nem adom fel! Mindenkinek szorítok:)
Még 2007-ben kb. 9 hetes embrióm halt meg, missed ab. mûtét lett a befejezés. A doki 6 hét várakozást mondott, közben meg is jött a menzim. Letelt a 6 hét, kontrollon mindent rendben talált, egybõl terhes lettem. Problémamentes terhességem volt, 40+5 naposan született a gyermekem, de végig aggódtam, hogy nehogy baj legyen. Most ismét babát várok, már 27 hetes vagyok, de ugyanúgy aggódtam az elején. Most, hogy már hetek óta fickándozik a pocimban, sokkal megnyugtatóbb! :) Szívbõl kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabád szülessen!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!:) )) Neked pedig sok boldogságot a családodhoz :) ))
Szia!!Nekem 2006 januárjában volt missed.ab-m, 11.héten történt, elõtte minden rendben volt, december végén volt egy 2 napos vírusfertõzésem, sajnos elhalt az embrió:-(Mûtéti úton kellett befejezni.Nekem is javasolta a doki, hogy várjunk 3 hónapot, megjött február elején, aztán március 3-án, áprilisban már pozitív volt a tesztem-december 23-án megszületett a kislányom.Minden rendben volt a terhesség alatt, se vérzés, se görcsök, abszolút panaszmentesen viseltem.41.héten operáltak meg, relatív téraránytalanság miatt-4330 grammos volt a drágám.Annyit jegyeznék még meg, hogy januártól szedtem az Elevitet, még a szoptatás alatt sem hagytam abba.Azóta tavaly ismét volt egy spontán vetélésem, a 6.héten, azt a terhességem nem kellett mûtõben befejezni, rá 2 hónappal pozitívat teszteltem, és idén márciusban meg is született második kislányunk, szintén a 40.héten, panaszmentes terhesség után, császármetszéssel, 4050 grammal.Nálam így történtek a terhességeim, 1 ment, egy maradt:-( Kívánom neked, hogy mielõbb sikerüljön ismét pozitívat tesztelned, és hogy haarosan egy egészséges babával bõvüljön a családod!!!Üdv:Tamy
Tavaly novemberben volt terhesség megszakításom. Márciustól próbálkozunk újra, eddig még nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: És mûtéttel kellett befejezni? Hány hetes voltál? Köszönöm és minden jót kívánok nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, h veletek is megtörtént! Kedves utolsó!kivártátok a 3 hónapot és úgy jött az 5.ben vagy hamarabb próbálkoztatok csak addig nem jött?
Szia! Nekem 9 hetesen volt missed ab-om. 3 hónap várakozást mondott az orvos. 5 hónap múlva lettem terhes.
Nekem "csak" méhszájseb mûtétem volt és eü. kaparásom, nekünk 6 hétig nem ajánlott a szex és 8 hétig nem szabad próbálkozni. A hat hetet kivárjuk, de abban a 2 hétben nem védekezünk. Eddig sem jött össze, nem hiszem hogy akkor fog.
A kérdező hozzászólása: Rendben volt a terhességetek? Minden tapasztalat érdekel!

Missed AB, vagy abortusz után hogyan állt helyre a menstruációtok? Lehetséges, hogy két hónap után késik, vagy kimarad?

Legjobb válasz: Nekem mûszeres befejezéssel ért véget a terhességem. mûtét napjától a 29.napon meg is jött. remélem ez így is marad. Bár orvosom azt mondta, tegyem össze a két kezem, amiért csak 1 napot késett. más hónapokat vár,mire helyre áll a rend!

Nekem mûszeres befejezéssel ért véget a terhességem. mûtét napjától a 29.napon meg is jött. remélem ez így is marad. Bár orvosom azt mondta, tegyem össze a két kezem, amiért csak 1 napot késett. más hónapokat vár, mire helyre áll a rend!
6hetet mondanak ahhoz, hogy regenerálódjon a szervezet.Szerintem ezután jelentkezik újra a havi vérzés.De van aki ezalatt újra teherbe is esett (barátnõm) tehát õ gyorsan helyrejött.
Igen, lehetséges, hogy késik. Kell azért 2-3 hónap, míg helyre billen a ciklusod, és a vérzésed is a régi lesz.
Valóban sokszor kell idõ ahhoz hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba. Ha egyszer már megjött, akkor terhes is lehetsz, amiatt is késhet. Saját tapasztalatom: a mûtét után 37 napra jött meg, aztán 35-re és a harmadik ciklus volt olyan mint elõtte, 28 napos. A vérzései8m is erõsebbek voltak addig, és többet görcsöltem, de aztán minden a régi- sajna baba sincs azóta.
A kérdező hozzászólása: Csináltam terhességi tesztet, negatív lett, de persze lehetséges, hogy olyan korai stádiumban van, hogy még nem mutatja ki. Azonban egy hasmenéses fertõzés miatt két hétig antibiotikumot szedtem. Lehetséges, hogy emiatt is késhet a még amúgy sem teljesen rendezõdött ciklus? Vagy ez kizárt?
PA, antibiotikumtól késhet!!! Terhességi teszt? nem védekeztek? 3 hónapig muszáj védekezni!!
A kérdező hozzászólása: Védekezünk, ebben a három hónapban óvszerrel, ugye van egy kis hibaszázalék, ezért csináltam tesztet. 10 nap késéssel megjött, de nagyon fájt. Fõként a jobb petefészkem, az orvos augusztus elején azt mondta minden rendben, de egyáltalán nem úgy érzem.

Előfordult már valakivel, hogy két miss. Ab (vagy sima vetélés) után mindenféle gyógyszer nélkül kihordott egy terhességet?

Legjobb válasz: Kellett a gyógyszeres segítség, már csak a biztonság kedvéért is. Elevit és Duphaston. Sok nyugi.

Kellett a gyógyszeres segítség, már csak a biztonság kedvéért is. Elevit és Duphaston. Sok nyugi.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, ugesteron magnézium elevit, és sok pihenés, valahogy jobban is éreztem magam tõle lelkileg, hogy így már nem lesz baj.30hkm :D
Ne aggódj nekem mindenféle rásegítés nélkül is sikerült, igaz akkor még esélytelennek hittem úgyhogy az elõttem szólóknak igazuk van megnyugtató lehet lelkileg ha kapsz gyógyszert is, mert én a màsodik egészséges terhességemet is végig izgultam.de a lényeg ne add fel sikerülni fog.2 kisfiú anyukája

Akinek mostanában lesz abortusza (missed ab vagy megszakítás)?

Olyan jó lenne egy társ...akivel megbeszélhetném ezt a fájdalmat:S

Legjobb válasz: á, rá se ránts.. nem nagy dolog. nekem most volt a héten a második... az elsõ nagyon megviselt lelkileg, de ez már meg se kottyant...

á, rá se ránts.. nem nagy dolog. nekem most volt a héten a második... az elsõ nagyon megviselt lelkileg, de ez már meg se kottyant...
Nekem volt, három éve. 21 hetes ikrek, elhaltak, meg kellett szülnöm. Egy évig nem lehetett hozzám szólni, aztán a harag elmúlt, csak a gyász maradt, az persze örökre. Csak azért mesélem, mert nekem (igen, tudom, hogy gáz) jót tett, ha láttam, hogy másnak még szarabb. A kórházban a 18 éves, rákos lány, akinek kivették a méhét, a születés után elveszett babák, a rengeteg, soha el nem felejthetõ tragédia, amit egy napa alatt láttam. De talpra lehet állni.
Szia! Engem is másfél hete mûtöttek missed ab. miatt. Immár másodjára! :((( 9 hetes voltam mind a 2x. Neked mi a probléma?Hány hetes vagy/voltál?
Hát ha így is van, sajnálom szegényt...
Szerintem ezt a három abortuszos kérdést ugyanez a személy tette fel....
Szia! Engem 1 hete mûtöttek 9 héten.Nem volt szívhang. Jó tanácsként mondom, hogy szedj omega3-t, nagyon sokat segít.Ezen most én is könnyebben túltettem magam... pedig ez már az idén a második vetélésem volt, csak ez elsõt nem kellett mûtéttel befejezni.Ez pedig annyiban volt rosszabb, hogy láttam az uh-n a kicsi szívét verni elõtte 2 héttel.Pozitívan álj hozz!Annak oka van, hogy elment.Inkábbb most, mint késõbb szenvedéssel v. ne adja isten vmi rendellenességgel szülessen.Mindig erre gondolj, és hajrá a következõre.Én alig várom már, hogy lehessen újra próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: kérlek ne veszekedjetek:( így is nagy leki kínban vagyok:S Csak egy társat keresek, aki szintén ilyen beavatkozásra "vár"..:S
mindenkinek meg van a maga keresztje...ezen nem lehet változtatni...
az durva, hogy így fogod fel... nem nagy dolog, más meg évekig próbálkozik, mire összejön a baba, és van, hogy meg sem marad. Nem nagy dolog...
1. válaszadó! mi az, hogy "rá se rántson"??!! nem dolgozza ám fel mindenki olyan könnyen, mint te!! te nagyon érzéketlen lehetsz, ha egy ilyen nem visel meg lelkileg... ha meg a héten a második volt, hát gratulálok! felelõsségteljes is lehetsz nyilván, hogy csak így gyártod, aztán dobálod el a magzataidat... szégyen!

Két missed abon vagyok túl üres petezsák miatt. Most új orvost keresnék, aki lelkiismeretes és nem pénzéhes. Kihez menjek, aki nem pénzéhes és nagyon lelkiismeretes Debrecenben?

Legjobb válasz: Dr Czifra Imre a Klinikáról. Ha érdekel megírom az elérhetõségét. Nagyon jó szakember és orvos. Csak jót tudok mondani róla!!!!!! Ha érdekel e-mailben írok róla többet.

Dr Czifra Imre a Klinikáról. Ha érdekel megírom az elérhetõségét. Nagyon jó szakember és orvos. Csak jót tudok mondani róla!!!!!! Ha érdekel e-mailben írok róla többet.
Nekem is két missed ab- volt. A második múlt hét szerdán. Most fognak kivizsgálni. Tarthatnánk a kapcsolatot ha gondolod. [email protected] az e-mail címem. Irj jó lenne ha meg tudnánk beszélni egymással kinél mi van.

Ha januárban volt egy miss ab-om, és most megint babát várok (6 hetes vagyok), akkor szexelhetünk vagy inkább ne? Mi ilyenkor a "szokás"?

Dokim szabadságon van három hétig, nem tudom megkérdezni! :( Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de nekem is volt miss ab-om pár éve, augusztusban, majd a következõ év január elején lettem újra terhes, és nem volt semmi gond. Mivel elvileg miss ab-nál elhal a baba, viszont a vetélés nem következik be (mármint nem távozik, hanem mûvileg kell befejezni), ezért a szexuális életnek szerintem nincs rá hatása, hanem ilyenkor a babának lehet valamilyen fejlõdési rendellenessége. (Azóta már van két egészséges gyermekem, és egyik terhességnél sem volt gond a szex miatt.) Persze ha bizonytalan vagy, inkább várd meg a dokidat, az a biztos, amit õ mond.

Nem vagyok szakértõ, de nekem is volt miss ab-om pár éve, augusztusban, majd a következõ év január elején lettem újra terhes, és nem volt semmi gond. Mivel elvileg miss ab-nál elhal a baba, viszont a vetélés nem következik be (mármint nem távozik, hanem mûvileg kell befejezni), ezért a szexuális életnek szerintem nincs rá hatása, hanem ilyenkor a babának lehet valamilyen fejlõdési rendellenessége. (Azóta már van két egészséges gyermekem, és egyik terhességnél sem volt gond a szex miatt.) Persze ha bizonytalan vagy, inkább várd meg a dokidat, az a biztos, amit õ mond.
Én óvatos duhaj lennék a helyedben. Nem tudom tudod-e a vetélésed okát, de ha nem tudod konkrétan, akkor én addig várnék, amíg doki nem lát és doki nem mondja, hogy lehet. Az, hogy másnál mi volt, nem oszt, szoroz, mert mindenki más és a porontya is más, aki növekszik a pocakjában. Kényeztessétek egymást máshogyan a pároddal!
Nekem is volt januárban missed ab-om és most 14 hetes terhes vagyok. Mi vártunk a 12. hétig, na jó egyszer "duhajkodtunk", mert már nem bírtuk. De nem érdemes szerintem kockáztatni, utána csak magadat hibáztatnád, ha mégis valami baja lenne, pláne hogy nem tudod, hogy mitõl halt el elõtte.

Lehetséges h terhes vagyok, vagy még szorakozgat velem a szervezetem így missed ab után?

Július 31-én vetéltem el, augusztus 1-jén missed abom- volt. A menszim szeptember 10-én jött meg, és azóta semmi. Viszont menszi után 3-4 nappal együtt is voltunk a párommal, utána lév? napokon csak megszakítással, és most kb. egy hete megint belém ment. Amikor terhes lettem a melleim nagyon fájtak, most egyáltalán nem fáj csak megvan duzzadva ill. a mellbimbóm érzékeny még egy kicsit. Én végülis ebb?l gondolom h nem lehetek terhes. Vagy ez így nem függ össze, hogy most ki is tisztítottak?

Legjobb válasz: Nekem a missed ab-ot követõen két hónapra jött meg elõször. A következõ ciklusban a 14. napon volt peteérésem, és terhes is lettem. Most 30 hetes kismama vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet. Lehet, hogy terhes lettél, mert ilyenkor könnyebb, emlékszik a szervezet az elõzõre. A tünetek minden terhességnél mások, tehát nem feltétlenül kell annak lennie, mint elõzõleg. De az lehet, hogy kicsit felborult a ciklusod, missed ab után elég gyakran elõfordul.

Nekem a missed ab-ot követõen két hónapra jött meg elõször. A következõ ciklusban a 14. napon volt peteérésem, és terhes is lettem. Most 30 hetes kismama vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet. Lehet, hogy terhes lettél, mert ilyenkor könnyebb, emlékszik a szervezet az elõzõre. A tünetek minden terhességnél mások, tehát nem feltétlenül kell annak lennie, mint elõzõleg. De az lehet, hogy kicsit felborult a ciklusod, missed ab után elég gyakran elõfordul.
Csak a saját példámat tudom leírni. Eddig 2 terhességem volt, tök más tünetekkel. Elsõnél semmi hányinger, viszont mellfájdalom, barnázgatás (beágyazódásos vérzés), másodiknál iszonyatos hányinger, hasfeszülés, de se mellfájdalom, se más. Szóval azóta azt gondolom, hogy létezik tünetek nélküli terhesség, úgyhogy biztosat csak teszt után fogsz tudni.

A missed ab( magzati szívleállás) max. hánydik hétig következik be? 13 hetes vagyok, van okom még ezen aggódni?

Legjobb válasz: Nagy kockázatot a 12. hétig jelent, bár a 24. hétig szórva elõfordul.DE NE AGGÓDJ!!! Egyébként a missed ab. (missed abortion) abbamaradt vetélést jelent. Nekem 1,5 éve volt ilyen, 8 hetes korban. Nem szabad ilyenekre gondolni, élvezd a várandóságot, hiszen életed legcsodálatosabb hónapjait töltöd! Boldog Babavárást!

Nagy kockázatot a 12. hétig jelent, bár a 24. hétig szórva elõfordul.DE NE AGGÓDJ!!! Egyébként a missed ab. (missed abortion) abbamaradt vetélést jelent. Nekem 1, 5 éve volt ilyen, 8 hetes korban. Nem szabad ilyenekre gondolni, élvezd a várandóságot, hiszen életed legcsodálatosabb hónapjait töltöd! Boldog Babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!