Találatok a következő kifejezésre: Missed ab után mennyi ideig kell (10 db)

Missed Ab. után mennyi időt kell várni, hogy ujra próbálkozhassunk a babával?

1 hete volt a m?tétem, 11 hetesen elhalt a babám.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom a történteket.Nagyon sok erõt és kitartást kívánok neked és a párodnak.Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m 6 hetesen.Ha még 1 hét múlva sem szûnik meg a vérzésed akkor menj vissza a dokihoz.Velem is így volt.Nekem a doki 6hónapot javasolt az újra próbáig,de ezt az idõt inkább a lelkiek miatt mondta.Elsõ baba lett volna.4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most 25 hetes vagyok. Minden jót kívánok.

Szia! Sajnálom a történteket.Nagyon sok erõt és kitartást kívánok neked és a párodnak.Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m 6 hetesen.Ha még 1 hét múlva sem szûnik meg a vérzésed akkor menj vissza a dokihoz.Velem is így volt.Nekem a doki 6hónapot javasolt az újra próbáig, de ezt az idõt inkább a lelkiek miatt mondta.Elsõ baba lett volna.4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most 25 hetes vagyok. Minden jót kívánok.
Én is így jártam 6 hetesen:( Mi már újra próbálkozunk (ez az elsõ hónap), a 3 hónapot vártuk meg, igaz csak 2 mensim volt ez idõ alatt. Remélem összejött most, vasárnapra nem várom. Nekem is az orvos min. 9 hónapot mondott, de mi nem bírjuk kivárni és úgy érzem ha terhes leszek (valamikor), akkor problémamentes lesz. Mindenféleképpen lelkileg készen kell állni az újabb terhességre. A lényeg, hogy amennyire lehet felejtsd majd el ezt a terhességet és CSAK az újra koncentrálj majd. A 3 hónapot viszont mindenfélekképen várd ki. Ja, és szedj vitamint(én a gravidát ajánlom) és mellé heti 3-szor folsavat szedek. És ezeket már a terhesség elõtt 1 hónappal. Sok sikert:)
Sajnállak, de ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem vagy másfél hónap kellett, mire a méhem visszahúzódott az eredeti állapotába. 12 hetesen mûtöttek. Fél évet mondott az orvos, fogamzásgátlót is felírt. Áprilisban volt negyedik hónapja, hogy történt. Már próbálkozunk. Nekem kellett három hónap, hogy lelkileg túltegyem magam rajta.
Amit most fogok írni, annak biztos nem fogsz örülni, de nekem 1 évet mondott az orvosom. Mégpedig azért, mert a tapasztalatok szerint a korai 3-4 hónap utáni terhesség gyakrabban végzõdik újabb vetéléssel. Szerinte a szervezetnek és a méhnek idõt kell hagyni, hogy ne csak felépüljön, de "el is felejtse" ami történt. Tudom, hogy nagyon nehéz, én kétszer egy évet vártam ki egymás után, de harmadszorra minden simán ment. Kitartást és Neked is hasonló sikert a késõbbiekben!
Szia! Sajnálom, ami veled történt!Mivel elõrehaladott terhességed volt, ezért szerintem a 3 hónapot várjátok ki, de akár 4 hónapot is, mert a méhednek vissza kell alakulnia a normál állapotára, hogy ki tudj hordani egy babát!Addig is szedj valamilyen vitamint és lelkiekben erõsödjél meg!Jobbulást kivánok!
Én is hasonló cipõben járok, mint Te. Én is azonnal szerettem volna újra babát, de ahogy Te is érzed, eléggé megviseli a szervezetet ez az egész. Fájdogál még a hasad, tehát nem csak lelkileg, testileg is még regenerálódnod kell. Nekem szerencsére megjött a mûtét után 4 hétre és utána 28 napra. Eléggé izgultam, mert többen írták itt, hogy nem jött meg nekik sokáig és utána is össze-vissza. Nekem is nagyon nehéz türelmesnek lennem, de most úgy érzem, hogy jobb ha az ember kivárja a 3 hónapot. Nekem 2 hét után kellett kontrollra mennem, gondolom Te is mész majd és a doki úgyis elmondja az õ véleményét. Én a szexet sem sürgetném annyira, 6 hetet kellene várni vele, mivel a mûtét miatt a fertõzés veszély nagyobb. A vérzés nekem majdnem 2 hétig valamilyen formában volt (volt hogy délelõtt semmi, délután kis barna, aztán az is elmúlt). Jobbulást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Visszatérve, nem nem volt semmi fájdalom, vérzés, tehát a 11 hét végig tünetmentesen zajlott.És mégis....de nem adom fel. További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nekem 1 hét telt el az eset óta, de olyan nehezen telnek a napok....igen türelmesnek kell lenni, hagyni a szervezetet felkészülni. Neked is sok sikert a babához!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a tanulságos válaszokat, és kivánom, hogy a várandóság csupa öröm legyen nektek!!!
Szia! Együtt érzek veled. Sajnos velem is megtörtént tavaly októberben. Missed ab lett a vége. Nekem akkor az orvos 3 hónapot mondott, hogy várjunk. Ez fél éve volt és ez a harmadik próbálkozásunk azóta. Eddig semmi de én sem adom fel. Neked is sok erõt és kitartást kívánok. Biztosan összefog jönni nektek is és remélem nekünk is. Nehéz kivárni a 3 hónapot, de meg kell erõsödnie a méhnek. Megéri úgy gondolom. Sok sikert! Egy babára vágyó feleség :)
Szia! nekem február végén történt a 7.héten volt missed ab. nekem a doki egy mensit mondott hogy várjunk, mi azóta próbálkozunk és tegnapra nem vártam, nem is jött de nem élem bele magam mert egyáltalán nem biztos hogy pontosan jön meg.legalább a jövõ hét végéig várni szeretnék a teszttel, ha addig nem jön meg.sok erõt kívánok neked és kitartást, biztos lesz majd egy gyönyörû babád!

Missed Ab. után mennyi idő kell a Hcg kiürüléséhez? 35 nappal a missed Ab. után pozitív a terhességi teszt! Normális ez? Menstruáció még nem volt azóta :- (

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.

Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.
Elõfordulhat terhesség? Voltatok együtt védekezés nélkül? Szerintem túl sokáig pozitív az a teszt.
Akkor viszont lehet, hogy ismét babás vagy. De látogasd meg a dokidat, hogy megállapíthassa pontosan, mi újság van.
szia. Nagyon nem normális hogy még mindig + a teszted szerintem sürgõsen menj vissza dokihoz. Nem rossz szándékból írtam , ne érts félre.
Ezt örömmel hallom!!! Gratulálok!!! :) Boldog babavárást! Remélem, én is hamarosan csatlakozhatok. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap viszont pozitívat teszteltem :-)
Óh, nagyon sajnálom. :(( De fel a fejjel, leszünk mi még mamik sokszorosan is! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem lett baba, hanem mégegy kaparás :-(
Utolsó vagyok. Végülis baba lett? Jól vagy? Nekem 1 hete volt missed ab-om... :(
1-2 hét alatt ki kell ürülnie a hcg-nek, bár attól is függ, hogy mekkora volt a babád... De lehet, hogy megint bab van! Akkor viszont, csak pozitívan! Tudja õ, mikor szabad a pálya, és akkor jön is! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõszöris köszönöm a válaszokat Voltunk együtt igen és egyszer nem védekeztünk. . .
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nagyon drukkolok Neked! :-)

Missed ab után mennyi időnek kell eltelni a szexig és mennyinek az ujabb terhességig?

Legjobb válasz: SZEX: amikor elmúlt a vérzésed, jól érzed magad , nem fáj semmi, és kívánod, akkor lehet ( általában a doki a kontroll vizsgálatig nem javasolja) , de te érzed mikor vagy rá készen TERHESSÉG: 2 ciklust általában jó, ha megvársz

SZEX: amikor elmúlt a vérzésed, jól érzed magad , nem fáj semmi, és kívánod, akkor lehet ( általában a doki a kontroll vizsgálatig nem javasolja) , de te érzed mikor vagy rá készen TERHESSÉG: 2 ciklust általában jó, ha megvársz
Szia! Ne haragudj, hogy csak a terhességre válaszolok. Szeretnélek biztatni: ugyanígy 2 ill. 3 ciklust javasoltak és nagy nagy szerencsénkre a 2. után összejött. Azóta már 5 és fél hónapos a kislányunk és úgy vélem Õ jött vissza hozzánk. Nagyon sok sikert kívánok!
Nálam a szexre 6 hetet mondtak, de nem bírtuk ki. nem lett semmi bajom, igaz fájt egy kicsit, amikor jó volt... A babával szerintem is várj egy pár hónapot, én fél évvel késõbb estem teherbe. Valaki 3 valaki 6 hónapot javasol, de volt olyan orvos, aki azt mondta, hogy a következõ menstruáció után már kész a szervezet az új terhességre, mert ez a természet rendje... Szurkolok. 24 hetes kisanya
Nekem 2hétig nem lehetett szex és ülõfürdö.Az ujabb terhességig 3honapot mondtak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek reménlem minnél hamarabb sikerül a baba nagyon szeretnénk mindenkinek boldog babavárást
Szia! Csatlakozom a sorstársakhoz, nekem júniusban 10 hetesen csináltak mûszeres befejezést. Kisebb sokkot kaptunk, párom is én is sírtunk... Még a mai napig nem hevertem ki teljesen, de próbálok elõre nézni és Drágám ebben sokat segít! :-) Ami a kérdésedet illeti: nekem is 2 szexmentes hetet javasolt a doki, ueddig nem mehettem strandra és kért, hogy az elsõ mensinél ne használjak tampont. A szexre visszatérve: mi tényleg megvártuk a 2 hetet, nem volt semmi fájdalmam, sõt... ;-) Viszont itt már olvastam, hogy volt olyan, akinek 6 héttel késõbb sem ment, mert egyszerûen fájt neki, amikor a párja beléhatolt... Szóval azért csak óvatosan, de ahogy olvasom, a párod hasonló jó lélek, mint az enyém! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: mielõtt bárki elítélne, sajnos muszály volt, mivel lehalt a terhesség
Én a 7. hétben spontán vetéléssel (és mûtéti befejezéssel) veszítettem el a babát. A dokim 3 hónapot mondott. Ez most telt le és babás is lettem. :) Fel a fejjel és sok sikert!
2. válaszoló vagyok: pontosítanék. A szex-szel 6 hetet kellett várni, a gyermekvállalásra mondta a 3 hónap türelmi idõt! Bocs!
A kérdező hozzászólása: az igaz, hogy a köv.mensit úgy kell számolni, mintha "nem is lettem volna terhes"??Fura, ezt még sosem hallottam.nekem tegnap volt a mûtétem, és ha a "Czeizel" féle megállapítást nézem, akkor nekem okt, végén menstruálnom kéne.Elegendõ ennyi idõ a testemnek????
2.válaszoló vagyok: nekem a mûtét utáni 27. napra megjött és azóta is 27-28 napra jött meg. Én még másfél hétig táppénzen voltam (lelkileg nagyon megviselt, ezért nem mentem vissza azonnal). Ha egészségileg rendben érzed magad és lelkileg is, csak rajtad múlik. Én 3 héttel a mûtét után visszamentem a dokimhoz egy kontrollra - ezt szerintem Te se hagyd ki!
Szia! Van már két gyermekem, akik szinte azonnal megfogantak, így aztán én úgy gondoltam, hogy akkor a harmadik babával is így lesz. Sajnos 7 hetesen üres volt a petezsák, elkezdtem vérezni, de nem akart abba maradni. Mûvileg kellett befejezni.Mindez január elején történt. A mûtét után csak kb 2 napig véreztem, aztán már semmi.A mûtét után már 7-10 nappal sexeltünk! A dokim azt mondta, hogy nyugodtan, s én maximálisan megbízom benne!!!! A mûtét után pontosan 4 hétre jött meg a menstruációm, majd ez volt az utolsó, mert újra babás lettem!!!Most a 35.hetet kezdtük... Csak azért írom ezt le neked, hogy ne keseredj el, mert néhányan azt mondják, hogy egy missed ab után könnyebben teherbe lehet esni, mert a méh ki van tisztítva!? Hogy ebbõl mi igaz, nem tudom, de nekünk hihetetlen gyorsan jött a baba. A legjobbakat kívánom neketek!!!!!!
Nekem mind a 2 ugyan így volt.Utána derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem és a 3nál kaptam pótlást.
Nekem a szexel 2hétig kellett várnom és még az ülõ fürdövel.2hét után volt a kontroll, minden rendben volt.A mütétnapjátol számitott 28.napon nekem megis jött.3honapot kellett várni az ujra probálkozással, egyböl sikerült.Most nehéz lesz egy kicsit neked.Én probáltam nem gondolni többet rá.Visszamentem dolgozni és csak a következöre tudtam gondolni.Bár nekem annyian elmondták köztük orvosok is, hogy a természet tudja a dolgát az a bébi beteg lett volna.Sajnos minden 8.terhesség végzödik igy.Sikerülni fog megint, ne aggodj, gyogyszert is fogsz kapni a következönél.Ez most a szervezetedet felkészitette a következöre.Sok sikert.
Szia! Fel a fejjel. Én is ugyan így jártam a 12. héten. Kontrolra mentünk sé nem votl szívhang. Na azt a pillanatot nem kívánom senkinek sem. De túl kell lépni rajta. Sajnos ilyen az élet. Nekem is 3 hetet mondott a doki a gyerkõrcre meg 3 hónapot. MOst járt leht szóval hajrá:) a menzeszem nagyon össze vissza azóta is 33-38-33 nap. Hát ez az addigi 28-29 naphoz képest egy kicsit sok:) De mindegy. Fel a fejjel! HA tudok segíteni valamiben csak szólj! Szia
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást.Apácska nagyon édes, vigyáz rám, simogat, kényeztet.1000 szer elmondta tegnap, hogy nehogy eszembe jusson magamat hibáztatni.Nem hibáztatom magam, hiszen a természeten eddig még nem sikerült az emberiségnek urrá lenni.Olyan happy volt mindenki, mert május 8-ra voltam kiírva, és szerettük volna ha nyár eleji babánk lesz.majd jövöre lesz tavaszi.Azt hiszem várunk most egy kicsit.és remélem egy gyönyörû kis puncikást/puncikásokat hoz nekünk a türelem legközelebb.Apácska nagyon örülne neki, most is nagyon lányt szeretett volna
A kérdező hozzászólása: próbálok "pozitívan" hozzáállni!arra gondolok, hogy ha beteg lett volna...akkor inkább most derüljön ki, mint késõbb.Akkor még rosszabb lett volna.A következõ ép és egészséges lesz.nekünk is elsõ baba lett volna.és ahogy írtad semmi tünet:nem fájt sem a hasam, sem folyás, sem vérzés...tehát smmi olyan jel nem volt, ami miatt orvoshoz kellett volna mennem.Hétfõ pedig azért derült ki, mert terhesgondozásra mentem.El tudod képzelni milyen napom volt....
1 vagyok.Tudom mit érzel.A legrosszabb azt volt, hogy minden ismerõsöm akkor volt terhes, mind a 2-nél.Sokáig nem is tudtam az unokahúgomra nézni, mert az én 1 babám csak pár hónappal lett volna fiatalabb tõle:( Amikor a 2 jött volna én is és a testvérem is elvetélünk azon az éven, majd tavaly mind a kettõnknek egészséges kisfia született:) Fel a fejjel!
2. válaszoló vagyok: tudom, hogy mit érzel, én is igazságtalannak éreztem, hogy ez pont velünk történik, ráadásul addig teljesen jól voltam, semmi bajom nem volt. Az orvosom elmagyarázta, hogy ne fogjam fel tragédiaként, ugyanis ha minden nõ 10-szer esne teherbe, mindenkinél legalább 2 terhesség így végzõdne, csak nálunk ez mindjárt az elsõnél történt. Ma már teljesen rendbe jöttem - lelkileg is. Kívánom, hogy nálad is így legyen, mihamarabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem hagyom ki a kontrollt!!!Testileg a helyzethez képest jól vagyok, a lelki oldala más kérdés. Annyira szerettük volna ezt a babát.Tegnapelõtt tudtam meg mi a helyzet, az egész napot végigbõgtem.Néha olyan igazságtalan az élet
Én a 2-nál 1 panzióban dolgoztam, a nõdoki mondta, hogy ilyen után max 14 nap lehet a táppénz.A háziorvos írt ki és rendes volt, mert a max. idõt írta, így volt 1 kis idõm testileg és lelkileg is pihenni.
A kérdező hozzászólása: ma olyan mensi féle görcsölést érzek.Nem kellemes.Szerinted meddig nem menjek dolgozni? 12 órás munkarendben dolgzom egy szállodában
Vetélés után a 6. hétre ált meg szokott jönni, legalábbis a dokim szerint.Nekem 11 hétre jött meg és utána visszaállt a megszokott rendszer.
A szexre 6 hét várakozás.Nekem 2 m.ab volt és mind a 2 után 6 hónapot kellett várni az újabb próbával.

Mitől függ, hogy missed ab. után mennyi időt mond a doki, hogy mennyit kell kihagyni a következő terhességig?

Van akinek 1 hónapot, van akinek fél évet? Mit?l függ szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõmnek két menstruációt mondott a dokija. Ez szerintem ugyanúgy doki függõ, mint az, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után mennyi ideig várj a babával.

Szia! A barátnõmnek két menstruációt mondott a dokija. Ez szerintem ugyanúgy doki függõ, mint az, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után mennyi ideig várj a babával.
valószínûleg függ a terhesség korától, mert nem mindegy, hogy egy hat hetes vagy 11 hetes terhességrõl van szó. Ettõl függetlenül ez is egy olyan kérdés amiben messze nincsenek közös nevezõn a dokik. Van aki szerint elég egy ciklust várni, más 3 hónapot mond, megint más hat hónapot. Nincs erre pontos idõ meghatározva, mindenki saját maga érzi, hogy mikor kész testileg és lelkileg is egy következõ terhességre. Ugyanilyen kérdés, hogy egy császármetszés után mikor jöhet a következõ baba.
Az az igazság, hogy nekem is volt missed ab-om :-( tavaj sajnos. Azt mondta az orvos, 6 hétig semmi utána pedig ovatosan de azért várjunk 3-6 hónapot a terhességgel, nehogy megint baj legyen!
Szia.Álltalában attól függ, hogy hány hetes volt a terhesség vagy mi a kiválltó ok, nekem is volt vetélésem 6hetesen és nekünk 2hónapot kellet várni és a harmadik hónapban már terhes is lettem és 7hónapos már a kisfiam:) , de volt ott egy csajszi, neki 14hetesen halt el a babája:(, és neki fél évet kell várnia.Neki már növekedésnek indult a méhe, nekem még nem meg azért lelkileg is vissza kell rázódni egy ilyen szörnyûség után.
Nekem 3 hete volt ilyen esetem. Azóta már voltam vissza orvosnál, és azt mondta, hogy ami most megjön, azt tekintsem elsõ menstruációnak, és utána hajrá! Reméli, hogy mielõbb találkozunk. 8 hetesen halt el a terhességem, tehát még viszonylag "korán". A mûtét után sem volt semmi problémám, és az orvos is most mindent rendbe talált. Biztos, hogy orvos függõ is a dolog, meg persze az is fontos, hogy ez kit hogyan visel meg testileg és lelkileg egyaránt. És még azt mondta, hogy ilyenkor sokkal jobban és gyorsabban megtapad a baba, mert "tiszta" a méh. Majd kiderül! Remélem igaza van:)
Sajnos nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen, ami 10 hetesen derült ki és nekem minden doki 3 hónapot mondott, pedig voltak egypáran mivel nem volt fogadott orvosom ( kb. 6 doki kezén átmentem a kontrollig). A következõ terhességem sajnos méhen kívüli volt, de utána hamar ismét terhes lettem és most egy gyönyörû 2, 5 hós kisfiú anyukája vagyok.A három hónapot szerintem érdemes kivárni aztán hajrá! Sok sikert és problémamentes terhességet kívánok!
Szia! 9 hetesen halt el, 12 hetesen vették észre, semmi gond nem volt a küretnél, kétszer mentem vissza kontrollba, mégis hat hónapot mondott a nõdokim. Három hónapra foggátlót is kaptam. Nagyon sajnállak, nekem is egy örökkévalóságnak tûnt az elsõ három hónap, mire letettem a foggátlót. Két hét múlva megyek kontrollba, remélem, mostmár szabad utat ad. Szerintem is dokifüggõ, hogy ki milyen alapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon lassan fog eltelni az a 3 hónap! Hát várunk, nincs más lehetõség. :)

Missed ab után mennyi idővel ajánlott a házasélet elkezdése? És kontrollra mikor kell menni?

Az én orvosom 6 hetes kontrollt mondott, és 2 hét múlva már lehet házaséletet élni. Ismer?sökt?l teljesen más dolgokat hallottam.

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom... Nekem is 6 hét volt a kontroll, és 3 hetet kellett kivárnunk az összebújással.Amibõl 2 lett, de nem okozott problémát.Szerintem hallgass az orvosodra.Sok dologtól függ, mennyi idõs volt a terhesség, hogy viseli a szervezeted stb...Minél elõbbi gyógyulást kivánok!

Szia! Sajnálom... Nekem is 6 hét volt a kontroll, és 3 hetet kellett kivárnunk az összebújással.Amibõl 2 lett, de nem okozott problémát.Szerintem hallgass az orvosodra.Sok dologtól függ, mennyi idõs volt a terhesség, hogy viseli a szervezeted stb...Minél elõbbi gyógyulást kivánok!
minden orvos mást mond :( a mi esetünkben. 6 hét no szex és ülõfürdõ, 4 hét múlva kontroll. 3 hónap után újrapróbálkozás.
1. vagyok. Igen, tudom mit érzel, de hidd el nagyon gyorsan el fog repülni az a 5-6 hónap.Addig is kapd össze magad, vizsgáltasd ki, hogy esetleg nincs-e valami gyulladás a szervezetedben.Mi is ezt tettük.És lám a 6. hónapban már jött is a babó.Nagyon sok erõt, kitartást kivánok, és azt, hogy a lehetõ leghamarabb ismét pocakos légy!!!
ajánlott c vitamin és e vitamin szedése, hogy a méh minél hamarabb regenerálódjon.
A kérdező hozzászólása: Igen, minden orvos mást mond. Nekünk az újabb próbálkozásra legalább 1/2 évet mondott. Olyan iszonyat hosszúnak tûnik az az idõ. :(
Nekem is 6 hetes kontrollt mondott a doki, és 2 hét után bújhattunk össze elõször. Innentõl engedélyezte a doki a tornát is, ami nekem nagyon jót tett lelkileg... E vitamint, C vitamint, méhpempõt, és Gravidát szedtem 3 hónapig. Utána elkezdtünk próbálkozni, és a 3. hónapban, tehát 6, 5 hónappal a mûtét után jött a bébi. Kitartás! 32 hetes kismama
Az én orvosom 2htet mondott a szexre és a kontrolla is akkor kellett menni.

Missed ab után mennyi idő mulva kell kontrollra menni? Mert nekem semmit nem mondtak, mert nem volt fogadott dokim.

Legjobb válasz: Szia! Nekem két hét elteltével kellett mennem vissza a kontrollra. Üdv: 20 hetes pocis

Szia! Nekem két hét elteltével kellett mennem vissza a kontrollra. Üdv: 20 hetes pocis
Nekem is 2hét mulva kellett menni.
Szia! Nekem az elsõ mensi után kellett visszamennem, ami 5 hétre jött meg. Persze ha panaszod van, mindenképp elõbb menj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ amugy nincs panaszom

Missed ab vetélés után mennyi ideig kell tartania a vérzésnek?

Legjobb válasz: Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.

Átlag 9 napig tart a mûszeres befejezés után a vérzés.
Megint csak hangsúlyozom, hogy minden lehet, de nem KELL.Nekem nagyon gyenge volt, és 2 napig tartott.A barátnõmnek erõsebb és 7 napig.csajszija válogatja.De azért ha egy hétnél is tovább tart, keresd fel a dokid nehogy bajság legyen.Fel a fejjel!

Mennyi időt kell (ene) várni a szex-el missed ab. mütét után? És a "baba-próbálkozással" muszáj 3 hónapot várni?

Legjobb válasz: Nekem annyit mondott annak idején a doki, hogy 6 hetet kell várni, utána kontroll. A kontrollon minden rendben volt, azt mondta lehet próbálkozni. Na, mi össze is hoztuk rögtön a bébit, ma már 5 hónapos a manónk! Ha nincs semmi panasz, szerintem nem kell 3 hónapot várni, nekem a dokim nem is mondott ilyet! Sok sikert!

Nekem annyit mondott annak idején a doki, hogy 6 hetet kell várni, utána kontroll. A kontrollon minden rendben volt, azt mondta lehet próbálkozni. Na, mi össze is hoztuk rögtön a bébit, ma már 5 hónapos a manónk! Ha nincs semmi panasz, szerintem nem kell 3 hónapot várni, nekem a dokim nem is mondott ilyet! Sok sikert!
Szexel 6 hetet szoktak várni, annyi idõ a gyógyulás. A babával, pedig orvosa válogatja. Nekem elõször 6 hónapot mondtak. Ekkor elég csúnyán néztem és azt mondták, hogy ha 3-4 hónap múlva visszajövök, hogy terhes vagyok hát nem fognak megharagudni. Na ehhez képest a 3. hónapban úgy elszámoltam magam, hogy azóta 36 hetes kismama vagyok. Tehát harmadszor már meg sem jött és semmi bajunk.
Nekem 7 hetesen volt, 2 hét sextilalom volt utána, és 1 mensit kellett várnunk. A következõ már nem is jött meg, 2 hete pozitívat teszteltem:)
Én azt mondom, hogy a sexel ajánlatos megvárnia 6 hetet.Mi a babával is megvártuk a 3 hónapot.Elvégre az embrió elhalásnak is megvan a maga oka + a mûtét sem egy tyúkszem kivágása!
Én nem szedtem semmit. Nekünk a doki 3 hónapot javasolt.
Nekünk is 3 hónapot mondott, én e-vitamint szedtem.
1 vagyok : folsavat szedtem, azt mondták az sosem árt.
A kérdező hozzászólása: És kérdezhetem hogy lett is baba azóta?
Nekem tavaly augusztusban volt egy vetélésem.. 3 hónaptól 1 évig terjedõen mindent mondtak.. Hallottam azt is, hogy annyi idõt kell várni, ahány hetesen elveszted a babád.. Én márciusig vártam, tehát 7 hónapra rá terhes lettem. Nem szedtem semmit, sõt engem lelkileg teljesen megviselt, a testem pedig úgy reagált, hogy nagyon fogytam.. Mikor most terhes lettem kicsit féltem, de mindenki azt javasolta, hogy csak pozitívan :) Mellette ne emeljek SEMMIT, sok pihenés, mikor terhes lettem elkezdtem szedni folsavat, elevitet és magne b6-ot, mivel a múltkori miatt veszélyeztetettnek írtak ki így magnéziumból napi 3 szor 2-t kell még mindig szednem. Most már 15 hetes vagyok és minden teljesen jó a babával :) jó babavárást és sok sikert kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Kérdésem az lenne hogy a mûtétem 3 hete volt. Most várom hogy a menstruációm megjöjjön! Utána ha elmegyek dokihoz és nincs semmi baj akkor élhetek utána már házaséletet, mert azt már tudom hogy babát csak majd szeptember körül próbálhatunk?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!