Találatok a következő kifejezésre: Missed ab után kb. mikor (2 db)

Missed ab (kaparás) után kb. mikor jön meg a menszesz?

3 hete estem át a mütéten.

Legjobb válasz: Szia Úgy kell számolni,mintha nem lett volna terhességed, és azóta is rendesen mesiznél! Nekem ezt a Czeizel Endre mondta, és napra pontosan megjött miss ab után.

Szia Úgy kell számolni, mintha nem lett volna terhességed, és azóta is rendesen mesiznél! Nekem ezt a Czeizel Endre mondta, és napra pontosan megjött miss ab után.

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!