Találatok a következő kifejezésre: Missed ab beavatkozása (4 db)

Az abortuszt ugyanolyan beavatkozással végzik, mint az elhalt terhesség utáni befejezést? (Missed-ab-t? )

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen. Nekem sajnos missed ab-m volt, de a kórházban voltak akiknek abortuszuk volt. Ugyanugy altatták Õket is. Nem tudom mire vagy kiváncsi?

Szia! Szerintem igen. Nekem sajnos missed ab-m volt, de a kórházban voltak akiknek abortuszuk volt. Ugyanugy altatták Õket is. Nem tudom mire vagy kiváncsi?
Igen, ugyanaz az eljárás, csak az egyik esetben a baba már halott, a másikban még él. Mindenkinek szíve joga eldöntenie, hogy mit tesz. Nekem 2 egészséges gyermekem született, a harmadikkal próbálkoztunk, egy pozitív teszt után a dokim azt mondta, hogy a petezsák üres, hogy miért, az sohasem derült ki. Nemsokkal késõbb nagyon erõsen vérezni kezdtem és missed ab-ot kellett csinálni. Teljesen kiborultam tõle, lelkileg nagyon megviselt. Aztán nemsokkal utána terhes lettem újra és mostmár a karomban tarthatom a 2 hetes kisfiunkat!
Már elnézést, szerintem bõven elég és nehéz egy nõnek a saját gyereke életérõl döntenie, ha véletlenül történik a terhesség, és nem tudja mégsem még megtartani milyen érzés lehet megnézni egy ilyen filmet(néma sikoly) meg, hogy emberölés. Gondolkozzanak már egy kicsit akik csak elõítéletbõl irkálnak ilyeneket, egy amúgy is nehéz esetben lévõ nõnek. Kis emberség!!!
Nekem elhalt a babám, és ugyanolyan lesz a mûtét, mintha abortusz lenne. Nem érzem magam szörnyetegnek, vagy gyilkosnak, amiért be kell fejezni a vetélésemet mûtéti úton. Igazán elgondolkodhatna a "néma sikolyos" kommentelõ, mielõtt nekiáll sértegetni a népet. Így is megszakad az ember szíve.
szia.talán abortuszra készülsz? ha gondolod irj nekem privit.segithetek esetleg valamibe.néhány tanács...stb.nekem volt benne részem sajnos.
Szerintem úgy, bár nekem még nem volt egyik sem, szerencsére, és nem is vetetném el, soha....EMBERÖLÉS!!!!!! Persze, ha valami god van, és azért kell megszakítani az teljesen más, de azt is úgyan úgy csinálják..
Nézd meg a "Néma sikoly" címû filmet! Úgy végzik...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, nem tudok privit írni, mert nincs megadva az e-mail címed!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és erõt egészséget kívánok nektek!
Nem tudom van-e összefüggés, de nekem az elsõ babám lombikkal fogant, két év próbálkozás után. 10 hónapos volt, amikor váratlanul pozitívat teszteltem, de sajnos csak üres petezsák növekedett a méhemben, és 9 hetesen elindult a vetélés, amit mûtéttel fejeztek be. Nagyon el voltunk keseredve, hogy végre sikerült spontán teherbe esnem, és féltünk, hogy talán soha többet nem jön össze így, de a mûtét utáni 3. ciklusban ismét teherbe estem, és a végeredmény most itt játszik mellettem. Ezt kívánom neked is!
szia, nekem is volt missed ab, beavatkozás után pedig 2 menzit vártunk, addig vigyáztunk, majd ahogy elmúlt a 2.menzi, már nem. A baba elsõre összejött és meg is maradt szépen. Most 9 hónapos egyébként :) A doki annakidején nekem azt mondta, hogy "hivatalosan" 3 hónapot mond, hogy várjunk, de elég 2 is. A baba pedig azért jöhet össze könnyen a beavatkozás után, mert maga a mûtét ugye egy tisztító mûtét, mellyel a méh falát szépen letisztítják. Szülés után is könnyen esik teherbe az ember, pontosan azért, mert akkor is még egy tisztult méhecske van bent és szépen és könnyen megtud rajta/benne tapadni a megtermékenyitett petesejt. Visszatérve tehát, nekem novemberben volt mûtét és január közepén meg is fogant a következõ.

Holnap fél nyolcra kell bemenjek missed abra mert elhalt a magzat.11 hetes volt. De ma ahogy hazajöttem a korházból elkezdtem vérezni. Akkor most mi lesz? Attól megcsinálják a beavatkozást? Mire számíthatok?

A hasam csak enyhén görcsöl és nem is olyan ér?s a vérzés.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted magzatod:-( Én már kétszer átestem rajta. Az elsõnél egy kicsit elkezdtem vérezni rohantam a kórházba. Majd megállapították, hogy nincs szívhang és holnap mûvi uton be kell fejeni. DE AZT MONDTA A DOKI HA ERÕSÕDIK A VÉRZÉS, akkor azonnal vissza a kórházba, mert magától beindult a vetélés....mondták, hogy ez komoly dolog, ne hogy elvérezzek. Szerintem menj most vissza a kórházba. Vigyázz magadra!

Szia! Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted magzatod:-( Én már kétszer átestem rajta. Az elsõnél egy kicsit elkezdtem vérezni rohantam a kórházba. Majd megállapították, hogy nincs szívhang és holnap mûvi uton be kell fejeni. DE AZT MONDTA A DOKI HA ERÕSÕDIK A VÉRZÉS, akkor azonnal vissza a kórházba, mert magától beindult a vetélés....mondták, hogy ez komoly dolog, ne hogy elvérezzek. Szerintem menj most vissza a kórházba. Vigyázz magadra!
Persze, azonnal megmûtenek! Menj vissza mihamarbb a kórházba! Én is így voltam, 10 hetes voltam, másnap mentem volna mûtétre, de így egy nappal elõbb, az ügyeletre mentem, és meg is mûtöttek nyomban! A doki benézett, látta, hogy jön a méhlepénydarab, méhszûáj nyíitva, és már készítették is a mûtõt! Ne félj, hamar túl leszel rajta, de menj vissza, mert veszélyes, mindennek ki kell ürülnie!!! A lelkiehez több idõ kell, azért kitartást!!!
2. vagyok. Én a váróban összevéreztem a széket is, átázott a nadrágom, stb! Ez se tartson vissza, ha így járnál! Szóval, mûtét, mihamarabb!!
A kérdező hozzászólása: Lehet furcsán hangzik de lelkileg egész jól vagyok. Lehet hogy majd késõbb fog kijönni, de én már a következõt tervezgetem persze csak képzeletbe mert várni kell. Nem nagyon vérzek amúgy csak egy kicsit.
Szia! Sajnálom, ami Veled történt, én is átéltem ezt nemrég! Nekem is 11 hetesen derült ki, hogy már nem él a babám, felszívódott. :-( Mondták, hogy másnap mûtét, de még akkor este elkezdtem kicsit vérezni, majd éjszaka már nagyon bedurvult, nagyon fájt a hasam is, és hajnalra sokkal jobban kezdtem vérezni. De így is megmûtöttek, ilyenkor mindig csinálnak gyógykaparást. Végül is bementél este a kórházba, vagy csak ma reggel?
A kérdező hozzászólása: Mivel elállt a vérzés csak reggel mentem be anyukámmal. Aznap már haza is engedtek. Már jól vagyok. November közepétõl tervezzük az új jövevényt.

Missed ab műtétes beavatkozása után egy héttel normális ha barnás folyásom van és viszket?

a vérzés már a m?tét másnapján elmúlt

Legjobb válasz: Sztem jelezd a dokinak hogy nem használ a Canesten, bár az is igaz, hogy idó kell neki.Mivel mûtét után vagy sztem beszéld meg a dokival.

Sztem jelezd a dokinak hogy nem használ a Canesten, bár az is igaz, hogy idó kell neki.Mivel mûtét után vagy sztem beszéld meg a dokival.
Tobb mint valószínu, hogy hyógyul , tisztul a sebed de azért minden féle képpen jelezz a dokidnak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!