Találatok a következő kifejezésre: Missed ab a következő terhességnél (6 db)

Missed ab után a következő terhességnél automatikusan veszélyeztetett terhes leszek?

Legjobb válasz: Szia! Ez függ attól, hogy hányadik missed ab. Ha jól tudom 3. után már nagy az esélye.

Szia! Ez függ attól, hogy hányadik missed ab. Ha jól tudom 3. után már nagy az esélye.
Szerintem az elsõ három hónapban kell majd fokozottan vigyázni, utána mehet minden a maga útján.
Hallottam is és olvastam is ilyet, de az orvosod véleménye fog dönteni, õ ismeri az esetet, figyeli a méhszájat. Nem feltétlenül, valószínû problémamentes leszel.

Missed Ab-n átesettek a következő terhességnél mikor mentetek dokihoz elősször? Írt fel gyógyszert vagy valamit?

Legjobb válasz: Kb. 5-6 hetesen vetéltem el, szerencsére nem kellett mûtétileg befejezni, mert kiürült rendesen. A következõ terhességnél, amint pozitív lett a teszt, kértem idõpontot a nõgyógyászomtól. Nem írt fel semmit, azt mondta, ha nem életképes, el akar menni, akkor el is fog, nem számít, szedek-e valamilyen gyógyszert.A szextõl viszont el lettem tiltva, mert az orgazmusnak és a spermának is méhösszehúzó hatása van. 34 hetes kismama

Kb. 5-6 hetesen vetéltem el, szerencsére nem kellett mûtétileg befejezni, mert kiürült rendesen. A következõ terhességnél, amint pozitív lett a teszt, kértem idõpontot a nõgyógyászomtól. Nem írt fel semmit, azt mondta, ha nem életképes, el akar menni, akkor el is fog, nem számít, szedek-e valamilyen gyógyszert.A szextõl viszont el lettem tiltva, mert az orgazmusnak és a spermának is méhösszehúzó hatása van. 34 hetes kismama
Kiderült, hogy mi volt a vetélés oka? Ha anyai oka volt, akkor kaphatsz gyógyszert (pl. progeszteronpótlást). Olyankor érdemes korán menni a pozitív teszttel, hogy meg tudják menteni. De ha magzati oka volt, akkor valószínûtlen, hogy újra elõfordul, tehát mehetsz amikor jónak látod. Én az 5. héten szeretek menni, hogy lássam, jó helyen van-e a baba.
Szia! Én 5 és 6 hét között mentem. Akkor még csak petezsákot látott. Kértem, hogy írjon fel ultrogestant, fel is írta az orvos. De hozzátette, ha a baba el akar menni, gyógyszer szedése mellett is el fog. Ki sem váltottam a receptet. Bíztam abban, hogy ezúttal minden rendben lesz és jobban vigyáztam, kíméltem magam. 19+2 hkm.
12. héten mûtöttek elhalt magzattal. A köv. terhességemnél csak a 8. hét körül akartam menni, de a 6. héten pecsételni kezdtem, szaladtunk orvoshoz. írt fel Utrot. Megmaradt a fiam:) Most ismét babát várok, a 6. héten mentem, kértem Utrot. 10 nap után hívtak vissza, mert nem egyértelmû a szívverése. Most 2* annyi Utrot szedek.
Szia! Én 9 hetesen vetéltem el, mûtét is volt :( 3 hónap múlva a nemvárt elõtt egy héttel lett pozitív a tesztem és rohantam a dokihoz (elõzõ két terhesség elejét végi barnáztam) Írt fel utrogestan-t Azt kell használnom 3x2 Most vagyunk 12 hetesek. Minden rendben van (kopp-kopp)
A kérdező hozzászólása: Hát pontossan nem derült ki semmi de velem nem volt gond ugyhogy nagy valószínûséggel magzati oka volt az elhalásnak, ikreket vártam az egyik a 8. a másik a 9.héten ment el sajnos és ezután mûtöttek meg semmi elõjele nem volt a vetélésnek se vér se barnázás se görcs se semmi, nagyon jól éreztem magam.
Nem fog megismétlõdni valószínûleg.

Egy miss ab műtét után a következő terhességnél minden rendben volt?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem derült ki, hogy miért halt el a babám 10 hetesen, de a következõ terhességemmel minden rendben volt. Három hónappal a mûtét után, elsõre terhes lettem, és már 4,5 hónapos a kislányom. Gratulálok, és remélem nálad is minden rendben lesz. Üdv

Szia. Nekem nem derült ki, hogy miért halt el a babám 10 hetesen, de a következõ terhességemmel minden rendben volt. Három hónappal a mûtét után, elsõre terhes lettem, és már 4, 5 hónapos a kislányom. Gratulálok, és remélem nálad is minden rendben lesz. Üdv
Nyugodj meg, biztos minden rendben lesz! A baratnomnek tavaly juliusban volt ilyen mutetje, es a nyaron gyonyoru egeszseges fia szuletett(kis vasgyuro)... ...nekem is tavaly augusztusban volt ilyen mutetem, mi megvartuk a 3 honap pihit+2 honap mire sikerult a baba, es minden OK, mar csak azt varjuk h barmelyik pillanatban kibujjon... Gratulalok! 40 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszoko at. Mi is kivártuk a 3 hónapot így láttuk jónak, és a 2. hónapban sikerült. De még elég friss az élmény:) Én si remélem hogy nem lesz semmi gond. sziasztok
szia nekem is elhalt a babám 6 hetesen így volt egy missed ab-om kivártuk mi is a 3 hónapot és 2 hónap múlva összejött a második baba de sajnos 8 hetesen ö is elhalt pedig teljes kíméletes életet éltem semmi szex és mégis nagyon el vagyok keseredve.a dokim most kromoszóma vizsgálatot csinál.azért ne aggódj de ne éld bele magad 3 hónapig hogy ne érjen váratlanul ha valami történik!de remélem nem lesz baj!

Missed ab. után a következő terhességnél lehet kérni utrogestant?

Legjobb válasz: Nekem 4 hetesen a teszt alapján már felírta az orvosom, pedig az uh-n még csak annyit láttak, hogy megvastagodott a méh nyálkahártyája.

Nekem 4 hetesen a teszt alapján már felírta az orvosom, pedig az uh-n még csak annyit láttak, hogy megvastagodott a méh nyálkahártyája.
Nekem is azonnal felírták, pedig nálam sem lehetett látni mást.Szóval nem kérni kell, de ha nem írja fel az orvos azért mindenképpen kérdezz rá.
Nekem a doki mindjárt magátol irt fel duphasont.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!

Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?

És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?

Legjobb válasz: Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)

Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörû lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)
Nekem két hónapot javasolt a doki. Ezt be is tartottuk, aztán rögtön összejött a baba. Most 17 hetes vagyok, eddig minden oké, most is éppen bökdös :)
Nekem missed ab. után 6 hetet mondott és egybõl terhes is lettem. Teljesen problémamentes terhességem volt és 40+5 hétre született a makk egészséges kisfiam. Szívbõl kívánom, hogy neked is mihamarabb babád szülessen! :)
Nekem 3 hó pihit javasolt, betartottuk, fél évre rá megfogant a kislányom, aki ma már 15 hós makk egészséges nagy csaj.
Nekem 3 hónapot javasoltak de csak 16 hónap múlva estem teherbe újra, semmi probléma nem volt, pedig végigparáztam az egészet, mivel nekem az elõzõ terhességem fejlõdési rendellenesség miatt szakadt meg.
Nekem 6 hónapot javasolt, betartottam, rögtön terhes lettem pedig az elsõ nagyon nehezen jött össze.
Nekem augusztus elsején volt a mûtét, 10 hetes volt a drágám, de leállt a pici szive:(((( nekm az orvosom 2-3 menstruációt mondott mi ki is vártuk a 3 hónapot, megyedik hónapban próbálkoztunk de sajnos nem sikerült, megjött.olyan rossz volt látni, nagyon nem vártam, pedig azt mondják mûtét után könnyebb teherbe esni.nekem mégse jött össze..nem tudom mi lesz?mivan ha nem esek teherbe??irjatok pozitív példákat biztatásképpen.köszi:(
Nekem 3 missed abom volt az elmúlt egy évben- az elsõ kettõnél 3 menzeszt javasoltak, az utolsónál fél évet plusz genetikát.
Nekem 2 menstruációt mondott az orvosom, most jön meg harmadjára.jövõhónapban már próbálkozni szeretnénk mi is.csak félek hogy megint baj lesz.
Nekem komplikált volt a missed ab mûtétem, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Nem vártuk ki, már a 4. hónapban nem védekeztünk, és egybõl meg is fogant a babánk. Voltak kisebb problémák, de ezek nem vezethetõk vissza a vetélésre, ellentétben a szülésemmel, ami ez miatt programozott császár lett a 38. héten. A kislányom teljesen egészségesen, nagy babaként született.
Vetélés után 2 hónap pihit mondtak, de mi utána 6 hónapig védekeztünk, aztán elsõre összejött a baba, aki most 2 éves, minden rendben volt a 2. terhességnél, és a babával is.
Nekem 3 hónapot javasolt, betartottuk. 2. hónapban jött össze, de sajnos az is missed ab-al végzõdött! Most megint várjuk a 3 hónapot és reménykedünk, hogy csak véletlen volt az elõzõ kettõ, mert már van egy 2, 5 éves kisfiúnk! Doki se tudott mit mondani, hogy miért lehetett...
12 hetesen volt a vetélésem utána a doki nekem is 3-6 hónap várakozási idõt mondott és biztatott hogy minden rendben lesz. Rá 2 hónapra már terhes voltam és semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt, persze azért kellett szednem a duphastont.

Volt egy missed ab-om szívleállás miatt. A következő terhességnél a Duphaston segít, hogy ne történjen meg újra?

Legjobb válasz: Sajnos az csak a teherbeesést segíti,a szívleállástól nem véd meg!

Sajnos az csak a teherbeesést segíti, a szívleállástól nem véd meg!
A kérdező hozzászólása: :( köszi a választ!
Szia!nekem is missed abom...aztán jött a másik babaó barnáztam irány a kórhát ott kaptam ezt a gyógyszert. És most már 36 hetesek vagyunk.Ez nem a teherbeesés esélyét növeli hanem a meglévõ terhességet támogatja. Ne keseredj el, nem lesz semmi baj!Pihi, pozitiv gondolatok!Én sokat szugerálom a fiataluart hogy minden jól alakuljon, eddig bevállt:D Ügyesek lesztek Ti is! Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igyekszem a pozitív gondolatokat elõre helyezni, csak egy kicsit félek, már nagyon szeretnénk babót! Minden jót neked! Szia!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!