Találatok a következő kifejezésre: Missed ab a következő (33 db)

Missed ab után bízni a következõ terhességben?

A terhesseg bármely hetében elmehet a baba, akár 9. , akár 21. hét. Millió oka lehet a vetélének. Ennyire nehéz a gyermekvállalás? Állandóan attól kell majd félni, hogy most még itt van a baba, de a következõ percben már nem?!

Legjobb válasz:
Megértelek. Nekünk a második hónapban összejött, épp friss házasok voltunk, a fellegekben jártunk, semmi rosszra nem gondoltunk. 8. héten egy családi ebéden elmondtuk a szülõknek. A következõ héten meg barnázni kezdtem és missed ab lett, de nem is görcsöltem, tüneteim is voltak, és egyszercsak ott volt az a barna folt. Hiába kaptam gyorsan hormonpótlást, már nem segített. a missed ab utáni napokban még a tünetek is megvoltak, csak a mûtét utáni egy hétben múltak el. EZután egy teljes évig próbálkoztunk, mire teherbe sikerült esnem. Most vagyok 15 hetes, és eddig minden rendben, de a férjemmel egyszerûen félünk örülni. Kellene már babakocsit, ágyat nézegetni, de még csak egy kis zoknit se mertünk venni. A családnak is alig mertük elmondani a 10. hét után. Azt mondtuk, hogy majd a 12. heti UH után megnyugszunk, de nem, most azt mondjuk, hogy a 18. heti Uh után megnyugszunk... Sajnos aki mér egyszer járt így, az többé nem tud arra gondolni, hogy ugyen, nem lehet semmi baj. De mindemellett persze bízok benne, hogy most minden rendben lesz.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megértelek. Nekünk a második hónapban összejött, épp friss házasok voltunk, a fellegekben jártunk, semmi rosszra nem gondoltunk. 8. héten egy családi ebéden elmondtuk a szülõknek. A következõ héten meg barnázni kezdtem és missed ab lett, de nem is görcsöltem, tüneteim is voltak, és egyszercsak ott volt az a barna folt. Hiába kaptam gyorsan hormonpótlást, már nem segített. a missed ab utáni napokban még a tünetek is megvoltak, csak a mûtét utáni egy hétben múltak el. EZután egy teljes évig próbálkoztunk, mire teherbe sikerült esnem. Most vagyok 15 hetes, és eddig minden rendben, de a férjemmel egyszerûen félünk örülni. Kellene már babakocsit, ágyat nézegetni, de még csak egy kis zoknit se mertünk venni. A családnak is alig mertük elmondani a 10. hét után. Azt mondtuk, hogy majd a 12. heti UH után megnyugszunk, de nem, most azt mondjuk, hogy a 18. heti Uh után megnyugszunk... Sajnos aki mér egyszer járt így, az többé nem tud arra gondolni, hogy ugyen, nem lehet semmi baj. De mindemellett persze bízok benne, hogy most minden rendben lesz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Érdemes azért helyretenni a dolgot. Elõször is egy elsõ trimeszteres vetélés közel sem ér fel egy félidõs vetéléssel. Az egyik válaszolót olvasva a gyomrom is görcsbe rándult, hogy egy 20 hetes magzatot kellett megszülnie. Borzasztó. Két vetélésem volt, az elsõ a 7. héten, a második a 12. héten. Sírtam, fáj még mindig, iszonyatos veszteség, de azért nem enni, nem inni és csak sírva a párnába temetkezni nem túl szerencsés. Önmagadat fosztod meg egy csomó mindentõl. Én például a második vetélés utáni pár hetes "gyászidõszakom" után például rájöttem arra, hogy igazán még nem is ismertem a határaimat, még soha nem ért ekkora veszteség az életben, még kórházban sem feküdtem és egy kis orrvérzéstõl rosszul voltam. Megerõsödtem, tapasztaltam a babáim által és más lettem. Még a felfogásom is más, valahogy sokkal határozottabb vagyok, a gondolataim kitisztultak, már tisztában vagyok saját magammal. Nem foszd magad ettõl a folyamattól! Meg kell gyászolni, persze, de önsajnálatba süllyedni egyenlõ minden reménytõl való megfosztással. Igenis, bízz! Én is bíztam az elsõ után, bízok a második után, sõt, egészen addig fogok bízni, amíg nem szülök egy egészséges babát. Menni kell tovább ezen az úton. Nem egyszerû, de mindenképpen tanulságos és szép.
Legutóbbi válaszoló! Nem szabad feladni! Tudom. Tessék utánajárni a ciklusproblémáidnak, és újra belevágni! Nem vagy még öreg szülni, manapság rengetegen szülnek ennyi idõsen, meg idõsebben. Egy baba elvesztése tragédia, de a tragédiákat fel kell dolgozni és általuk még erõsebb, tapasztaltabb leszel. Összesen 5 terhességem halt el, a legelsõ, ami után kisfiam született, majd négy egymást követõ missed ab.-om volt. Már én is majdnem feladtam, az orvosok sem biztattak, de ha a tükörbe néztem, én egy kétgyerekes anyát láttam benne, nem pedig egygyerekest. 37 múltam, mikor eldöntöttem, adok még egy esélyt magunknak. Ekkor fogant meg a kislányom, és tökéletesen problémamentes terhességem volt. 38 évesen szültem, mindenféle komplikáció nélkül. Egy tüneményes tündér-boszorkány. Egy terhesség elvesztésére nagyon nagy az esély mindenféle probléma nélkül is. Érdemes újra próbálkoznod.
Hát akkor én leszek a negatív példa. Én nem látom ilyen rózsásan a helyzetet. Az enyém a 8. héten halt el, nem volt jele, 11. héten missed ab. Már majdnem egy éve volt, és nem mertem újra belevágni, mert nem akarom megint átélni, és nem akarok 9 hónapig rettegni sem. Mindehhez jön az életkorom, 35+, és elsõ gyerek lenne, sürget az idõ. Szeretnék gyereket, de a rossz tapasztalat miatt nem merek. Nem tudom, hogy mikor jutok túl rajta. Nem arról van szó, hogy a vetélést nem tudtam feldolgozni, hanem arról, hogy most már tudom, hogy mik történhetnek, és nem akarok újra vetélni, ne adj Isten beteg babát szülni. Anno nekünk is elsõre összejött, de azóta pl. összevissza jön meg és gyengén, pedig elõtte pontos ciklusaim voltak. A kérdésedre válaszolva, én teljesen megértelek, mert én sem tudok bízni abban, hogy minden oké lesz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kérdezõ! Ne add fel a reményt, még véletlenül se, hidd el, ha én nem adom fel, akkor neked sem szabad! Engem sajnos testileg is kissé megviselt maga az egész...igaz a medencém a rossz..ahogy már írtam is! De az amúgy is beteges szívemnek sem tett jót ez a 2 altatás így egymás utáni években! Nagyon szépen kérlek, hogy küzdj és légy erõs!!! Ugyanígy voltam/vagyok én is, ahogyan Te! Sírás, alig eszek, ennék én, de nem megy, valahogy az ételt sem kívánom...az ürességet érzem csak, ráadásul még a pokoli székrekedés is kínoz.... :( csak gyógyteával tudok menni "nagy dolgot" intézni... Nekem az segített lelkiekben, hogy minden este elköszönök a Gyermekeimtõl, küldök nekik puszit és elmondom mennyire szeretem õket, Apával együtt! :) És a Kislányom UH fotóját is megpuszilom! :) Talán segítene Neked is, ha beszélnél hozzá, a Babádhoz!!! (Ha még eddig ezt nem próbáltad....) Tudom, hogy nem könnyû ezt elhinni, de HIDD CSAK EL, hogy idõvel sokkal könnyebb lesz, és lesz majd étvágyad is, meg életkedved is!!!!! Adj magadnak és a gyásznak idõt! Van akinek évek kellenek a gyászhoz, nekem is.... tudok már nevetni, de sokszor sírni is, nekem az volt a nehéz, hogy 9 hónap alatt folyton nézegettem a hasamat, hogy "most is terhes lennék, ha...." sajnos, még mindig nézegetem a hasamat, és belegondolok, hogy milyen szép, nagy lenne már, mert eddig is milyen szép nagy volt... Szóval a lényeg, hogy IDÕVEL JOBB LESZ!!!! Ne add fel!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Annyira köszönöm, hogy megirtátok ezeket nekem. Részvétem mindenkinek. :( borzasztó dolgok ezek. Én amikor eldöntöttem, anya leszek, nem hittem volna, hogy ilyenek megtörténhetnek. Pont az elsõ baba, az én kicsi babám. Azóta csak fekszek, alig eszek, alig iszok, csak sirok. Ha meg elfogynak a könnyeim, akkor csak meredek elõre a vakvilágba. El vagyok temetve a gondolataimmal. :-(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Ha megengeded, leírnám az én történeteimet, tapasztalataimat! 2013 januárjában 11 hetesen mûtöttek Missed ab. mûtéttel. Akkor már 3 hete nem élt a Babánk! Semmit nem vettem észre belõle, terhességi tünetem csak az állandó evés volt, még csak "barnázásom" sem igen volt, ami meg mégis arra egyáltalán nem mondtak semmilyen rossz dologra utaló jelet! Borzalmas volt átélni, tágítottak az elsõ napon, a következõn pedig mûtöttek. Elsõ Baba volt, és több, mint 2 évet vártunk rá. Utána hamar felépültem, de a lelki fájdalom mára is csak enyhült.....pedig már eltelt több, mint egy év! Ez év januárjában terhes lettem, újra, sok sikertelen próbálkozás után! Aztán egy vérzés következtében, sok vizsgálat után azt mondták az orvosok, hogy elvetéltem! Egy másik város, másik kórházának UH vizsgálatán pedig kiderült, hogy nem ment el a Baba, akkor voltunk 12 hetesek és 4 naposak, egészségesen! Kiderült a vérzés oka attól volt, hogy közel feküdt a Baba a méhszájamhoz! Innentõl kezdve veszélyeztetett terhes voltam, 24 órán át feküdnöm kellett, otthon, semmit nem emelhettem meg, még fõznöm sem lehetett...! Aztán a 19. heti UH-n kiderült, hogy a Baba még mindig egészséges, de a "környezete" nem! Ciszták voltak a lepényemen ("cisztikus" szerkezetû volt), és kevés volt a magzatvizem is! Aztán 20 hetesen és 5 naposan meg kellett szülnöm Õt (ma lennénk 23 hetesek és 2 naposak), mert beindult hajnalban a szülés, és mire beértünk nem volt mit tenni, az orvos a kezével megrepesztette a magzatburkot, akkor már fekete volt a magzatvíz színe és két ujjnyira tág is voltam... POKOLI VOLT! A szülés nagyjából 1 óra hossza alatt lezajlott, szerencsére nõvérem velem lehetett, mert kórházi dolgozó (asszisztens)! Kaptam oxitocint, aztán a szülés után még ki is tisztítottak, altatásban! Ezután 4 nap kórház következett! Szerencsére nem vágtak, ez nyugtatott meg.... igaz a szülés elõtti néhány percben SOKK uralkodott el rajtam, emlékszem folyton azt mondogattam mindenkinek, hogy "hol vagyok?", "vigyenek haza, engedjenek ki, én még nem szülök, majd csak augusztusban"! Késõbb mondták az orvosok, hogy a traumától amit át kellett élnem, sokkos állapotban voltam!! Tegnap tudtam meg a szövettani eredményeket (boncorvosit), és kiderült, hogy a Babám tényleg egészséges volt, de a lepény sajnos nem, a ciszták miatt.... ezek bevérezhettek, és így volt meg a baj... eddig nem tudtuk, de most kiderült, hogy KISLÁNYunk lett volna, vagyis van is, egy Angyal a testvérével együtt! Most lábadozom, a medencecsontom fáj csak, még nem állt vissza eredeti állapotába.... Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokan élünk át így vagy úgy ilyen veszteséget!! Nézz elõre, és ne hátra!!!! Tudom, hogy borzalmasan nehéz, de várd meg a gyógyulási idõt, nekem 3 hónap volt, most legalább egy év lesz! Aztán próbálkozzatok újra, és legyetek pozitívak!!!! Én személy szerint "belehalnék" a fájdalomba, ha nem próbálkozhatnék újra!! Sok sikert kívánok, és remélem nektek is sikerül a Babásodás nagyon hamar, ahogy nekünk is!!!!!! Vigyázz magadra kedves kérdezõ!!!! :)
Az elsõ terhességemmel hasonlóan jártam, mint Te. Aztán missed ab. után újra terhes lettem. Már három hónapos múlt, és imádom. Teljesen komplikáció mentes volt a terhességem. Sajnos ez sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, én is csak akkor döbbentem rá, mikor velem is megtörtént. Bízz magadban, és a következõ babádban. Sikerülni fog!
Szerintem, akik átestünk ezen, mindannyiunkban van valamennyi félsz a következõ terhesség elején. Én ötször éltem át a terhesség elhalását, és kétszer azt, hogy minden rendben van. Számomra onnantól volt könnyebb, mikortól már naponta többször éreztem a mocorgásukat.
32 éves vagyok. Volt 6 éve egy 8 hetes, 3 hete pedig egy 24 hetes vetélésem. Utóbbival 2 napig vajúdtam, nem reagált a szervezetem semmiféle tágításra, így császároztak a sok szenvedés után. Most azon izgulok, hogy minden rendben legyen, és rendesen összeforrjon minden, aminek kell, és megússzam összenövések nélkül. 1 hétig sírtam, néztem a 21. heti UH felvételen készült videot, hallgattam Szekeres Adrien Kicsi szív c. zenéjét, és szép lassan elengedtem. Amikor már tudtam, hogy nem él, és a kis teste a pocakomban volt, elköszöntünk tõle. Kemény egy, másfél hét volt. Szemészeten is jártam, annyira fájt a szemem a sírástól. Aztán megráztam magam, és megbeszéltem magammal, hogy nem szabad hátrafelé haladni, mert már nincs erre idõm. Meg kell rázni magad, és csak elõre nézni! Nem hozza vissza õket sem depresszió, sem sírás. Nem tudom, mennyit kell most várni, gondolom 6 hónap vagy 1 év. Addig megpróbálom magam megint kondiba hozni, mert most eléggé el vannak tunyulva az izmok. Visszamegyek szeptemberben, az új tanévben dolgozni, és remélem nem kell már sokat várni egy újabb kis tornászra, aki majd lelkesen rugdossa anyát hajnali 5kor. :)

Missed ab után mennyi idővel éltetek házaséletet és mikortól kezdtetek el próbálkozni? A missed ab. után mennyi idővel sikerült a következő baba?

A dokim 4 hetet mondott, hogy addig ne éljünk házaséletet és 3 hónapot javasolt, hogy addig ne essek teherbe.

Legjobb válasz: Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.

Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.
Mi 6 hetet vártunk, és 3 hónapot javasoltak nekünk is az újabb próbálkozásra.
Nekem mûtét után 6 hétre kellett visszamennem kontrollra (közben a menzim is megjött), addig nem lehetett házaséletet élni. A kontrollon minden rendben volt, mondta a doki, hogy lehet is próbálkozni. Egybõl terhes lettem.
ÁÁá, minden doki mást mond. Nekem 5 hete volt a héten megjött a menszim is.Dokim a kontrollon a kérdésemre hogy mikor lehet házaséletet élni azt mondta eddig is lehettt volna.. két menstruációt kell megvárni de ha becsúszik az sem baj azt mondta..Biztos attól is függ hány hetes volt mi történt stb. Nekem végig üres petezsákom volt nem is volt benne egyáltalán embrió. Még egy menstruációt megvárok de aztán megpróbáljuk. Olvastam egy kutatást amelyben azt írták ha vársz 3-6 hónapot akkor is 6% esély van a vetélésre mintha rögtön belevágnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nekem ma volt 4 hete a mûtét, szerintem nekem is csak petezsák volt, mert az uh-n szó sem volt embrióról, csak szabálytalan petezsákról, meg véreztem is. Sõt a mûtét elõtt távozott a petezsák, mert a szövettan méhen kívülit írt! Ez jó, ahány doki annyi válasz! Én is két menzeszt szeretnék megvárni és utána belevágunk a nyáron, remélem sikerrel! Mi még nem éltünk házaséletet, ugye mert 4 hetet mondott! Ki akartam várni, nehogy bajt csináljak! Meg a menzeszem sem jött még meg, de úgy érzem a napokban fog megjönni! Ha nem nem tud úgysem fogan meg a baba, szerintem! De azért két hónapig védekezünk!
A 6 hetet kivártuk a házasélettel, 2 mensi után már próbálkozunk, doki mondta, hogy már lehet nyugodtan. Szerintem kár sokáig várnotok, elég a két mensi.

A missed ab( magzati szívleállás) max. hánydik hétig következik be? 13 hetes vagyok, van okom még ezen aggódni?

Legjobb válasz: Nagy kockázatot a 12. hétig jelent, bár a 24. hétig szórva elõfordul.DE NE AGGÓDJ!!! Egyébként a missed ab. (missed abortion) abbamaradt vetélést jelent. Nekem 1,5 éve volt ilyen, 8 hetes korban. Nem szabad ilyenekre gondolni, élvezd a várandóságot, hiszen életed legcsodálatosabb hónapjait töltöd! Boldog Babavárást!

Nagy kockázatot a 12. hétig jelent, bár a 24. hétig szórva elõfordul.DE NE AGGÓDJ!!! Egyébként a missed ab. (missed abortion) abbamaradt vetélést jelent. Nekem 1, 5 éve volt ilyen, 8 hetes korban. Nem szabad ilyenekre gondolni, élvezd a várandóságot, hiszen életed legcsodálatosabb hónapjait töltöd! Boldog Babavárást!

Missed ab után a következő terhességnél automatikusan veszélyeztetett terhes leszek?

Legjobb válasz: Szia! Ez függ attól, hogy hányadik missed ab. Ha jól tudom 3. után már nagy az esélye.

Szia! Ez függ attól, hogy hányadik missed ab. Ha jól tudom 3. után már nagy az esélye.
Szerintem az elsõ három hónapban kell majd fokozottan vigyázni, utána mehet minden a maga útján.
Hallottam is és olvastam is ilyet, de az orvosod véleménye fog dönteni, õ ismeri az esetet, figyeli a méhszájat. Nem feltétlenül, valószínû problémamentes leszel.

Jan. 30-án volt missed ab-om.Meg is jött rá 28 napra.Most vagyok a következő ciklus felénél és néha mindjárt meg jön érzésem van. Mitől lehet ez, talán peteérés?

A nyákom tojásfehérjés és van benne tiszta vér.Nem barna nem rózsaszín.De csak annyi,hogy amikor elmegyek wc-re a papíron látom.Lehet ez peteérés?Ha volt valaki már így,vagy tud valamit segíteni?Lehet ebb?l így baba?El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Nem mondta a doki, hogy várjatok még a babával? Nekem volt missed ab-m és 3 hónap szünetet kellett tartanom, amíg minden rendben nem jön ott lent. Lehet, hogy van peteérés és ha összejönne a baba, kívánom, hogy minden rendben legyen, bár nem véletlenül mondják, hogy várni kell!

Nem mondta a doki, hogy várjatok még a babával? Nekem volt missed ab-m és 3 hónap szünetet kellett tartanom, amíg minden rendben nem jön ott lent. Lehet, hogy van peteérés és ha összejönne a baba, kívánom, hogy minden rendben legyen, bár nem véletlenül mondják, hogy várni kell!
Igen, lehet peteeres, foleg ha kozepido korul vagy. Ovulacios verzesnek is hivjak. Ilyenkor kell egyutt lenni a paroddal. Kivanom nektek, hogy osszejojjon a baba!!! Sajnos nekem decemberben volt egy vetelesem. Mar mi is probalkozunk. Jovoheten lesz pe-m. Sok sikert nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!A doki csak 1 hónap kihagyást mondott, így már próbálkozunk.
elsõ vagyok. akkor szorítok, hogy ez peteérés legyen és sikerüljön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Tegnap este is együtt voltunk ma is együtt leszünk reméljük sikerül!Nektek már sikerült vagy ti is csak próbálkoztok?
Májusban volt a mûtétem, decemberben megint volt + tesztem, de el is ment, mert nem tapadt meg rendesen. Azóta semmi, pedig nagyon szeretnénk. :(
A kérdező hozzászólása: Mind kettõtöknek sikeres próbálkozást kívánok.MIELÕBB!!!!

Egy missed ab. után mennyi az esélye, hogy a következő terhességgel nem lesz semmi probléma?

Legjobb válasz: Erre nem lehet így válaszolni. Van akinek rögtön az elsõ próbálkozásra sikerül, (persze x hónap szünet után). Sokan utána teljesen egészséges babát szülnek és szerintem õk vannak többen. Én sajnos nem ide tartozom. Nekem miss. ab után 6 hónap szünet, újabb 6 hónap mire összejött és a 6. héten spontán vetélés. Két terhességbõl kettõ nem jött össze. De ez nem általános. Bármi megtörténhet, de ne félj tõle, mert az a legrosszabb! Majd kiderül, hogy mi lesz. Ha jönnie kell, akkor úgyis jönni fog!! Csak kitartás én sem adtam föl egy percre sem!!! Pozitív hozzáállás kell!

Erre nem lehet így válaszolni. Van akinek rögtön az elsõ próbálkozásra sikerül, (persze x hónap szünet után). Sokan utána teljesen egészséges babát szülnek és szerintem õk vannak többen. Én sajnos nem ide tartozom. Nekem miss. ab után 6 hónap szünet, újabb 6 hónap mire összejött és a 6. héten spontán vetélés. Két terhességbõl kettõ nem jött össze. De ez nem általános. Bármi megtörténhet, de ne félj tõle, mert az a legrosszabb! Majd kiderül, hogy mi lesz. Ha jönnie kell, akkor úgyis jönni fog!! Csak kitartás én sem adtam föl egy percre sem!!! Pozitív hozzáállás kell!
Én sem tudnék általánosan válaszolni a kérdésre, viszont leírom, ami velem történt. 2006-ban elhalt a terhességem 11.hétben, 7 hónap múlva pedig megint teherbeestem (védekezés mellett...) és sikerült! Problémamentes terhességem volt, és egészséges, gyönyörû kisfiam született, aki most 6 hónapos. Azt mondta az orvosom, hogy missed ab. után szépen kitisztítják a méhet, új nyálkahártya képzõdik, és ettõl sokkal könnyebben fog összejönni a következõ baba, és nagy lesz az esélye annak, hogy megmarad! Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj!
általáb tényleg nemszokott semmi probléma lenni. sok sikert
Szia.Nekem 2001 ben volt.Ezután úgy döntöttünk várunk és védekeztünk elég sokáig.Majd 2004-ben terhes lettem.A terhességem nem volt zökkenõmentes mert bevéreztem többször is, és keményedett a hasam állandóan.De egészséges kislányunk született (megjegyzem 2 héttel túlhordtam ezt a hámlásából ítélték meg az orvosok)Most ismét gyerekünk lesz és még az elején vagyok, de nem gondolok rosszra.Próbálok sokat pihenni, és majd gyakrabban járok orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Missed ab után kinek mikor jött össze a baba? A következő megmaradt?

Van olyan, akinek könnyen összejött, majd a missed ab után nem sikerült, csak nagyon sokára vagy egyáltalán nem? Nagyon félek, hogy nem lehet gyerekem, és ha erre gondolok, sírhatnékom van. Az orvos javasolta a műtétet, én beleegyeztem, de már nagyon bánom, hogy nem vártam meg a vetélést.

Legjobb válasz: az orvos általában akkor végzi el a mûtétet ha már nem él a baba. Sokszor elõfordul azonban hogy nem ürül magától, ezért van szükség a mûtétre. Ezt ne bánt, jól döntöttél. Nekem októberben volt egy missed ab-om és decemberben már megfogant a baba. Hamarosan születik, minden rendben vele.

az orvos általában akkor végzi el a mûtétet ha már nem él a baba. Sokszor elõfordul azonban hogy nem ürül magától, ezért van szükség a mûtétre. Ezt ne bánt, jól döntöttél. Nekem októberben volt egy missed ab-om és decemberben már megfogant a baba. Hamarosan születik, minden rendben vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a bíztatást, és gratulálok az egészséges babákhoz! :)
Szeptemberben volt a mûtét, decemberben már nem jött meg a mensim, elsõ próbálkozásra sikerült!Most a 31. hétben vagyok!Kitartást!A mûtétet ne bánd, most friss új nyálkahártya épül, amibe könnyebben betud ágyazódni a baba!
A következõ ciklusban. Gyógyszert kellett szednem, de megmaradt (sárgatest), viszont nem kellett mûteni a vetélés után. Ha az orvos javasolta, akkor biztos megvolt az oka. Szerintem várd ki a javasolt idõt, és nem lesz baj. Nekem kisfiú lett.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi és gratula mindenkinek, akinek sikerült.
Szia! Tavaly júliusban volt missedem, 3 hónap szünet, elsõ próba: 37 hetes vagyok!
Szia! Két missedem volt.. Az elsõ után a próbálkozástól számítva harmadikra sikerült, a másodiknál próbálkozás után azonnal megfogant. Megmaradtak, 6 éves és 11 hónapos fiúk. Neked is fog sikerülni, nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
szia, nekem áprilisban volt missed ab, aztán augusztusban megfogant és ma már 13 hónapos egeszseges, nyugi lehet még gyereked. Kitartás!!
Szia, nekem 2010 november végén volt missed ab.(elhalt a baba 8.héten). Doki mondta várjunk 2-3 hónapot. Hát mi nem vártunk, sorsra bíztuk ... decemberbe megjött, januárba már nem és most nemsoká 2 éves a fiam :) Semmi gond nem volt a terhességgel :) Nyugalom, sikerül hamar :)

Előfordult már valakivel, hogy missed ab előtt sokáig próbálkoztak a babával, de utána hamar megfogant a következő?

Ha igen, mennyi ideig próbálkoztatok a m?tét el?tt és mennyivel utána sikerült? Bevettetek praktikákat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a missed ab. elõtt a 3.hónapban nem jött meg. Ez márciusba volt 2 éve, azóta sem jött, jön a baba...:((( Mi semmi praktikát nem vetettünk be. Remélem szerencsésebb leszel...:)) Sok sikert.

Szia! Nekem a missed ab. elõtt a 3.hónapban nem jött meg. Ez márciusba volt 2 éve, azóta sem jött, jön a baba...:((( Mi semmi praktikát nem vetettünk be. Remélem szerencsésebb leszel...:) ) Sok sikert.
Missed ab elõtt elsõre sikerült, utánna meg 1 év mire igen! Ovuteszteltem, folsavat szedtem, e-vitamint, és persze szex-szex-szex, végül kispárna a popsi alá.

Van itt olyan kismama, akinek már van gyereke, majd a következő terhességei missed abbal végződtek, ami után az utrogestan már segített megtartani a babát?

Legjobb válasz: Nekem már van két gyerekem, 12 és 7 évesek. Tavaly júniusban volt egy missed ab mûtétem, üres volt a petezsák. Akkor még azt sem gondoltam, hogy ilyen egyáltalán létezik. Most 24 hetes terhes vagyok, eddig minden rendben van, nem szedtem semmi magzatmegtartó gyógyszert, csak az Elevitet amikor kiderült a terhességem. Biztosan erõs a baba, és ragaszkodott hozzánk.

Nekem már van két gyerekem, 12 és 7 évesek. Tavaly júniusban volt egy missed ab mûtétem, üres volt a petezsák. Akkor még azt sem gondoltam, hogy ilyen egyáltalán létezik. Most 24 hetes terhes vagyok, eddig minden rendben van, nem szedtem semmi magzatmegtartó gyógyszert, csak az Elevitet amikor kiderült a terhességem. Biztosan erõs a baba, és ragaszkodott hozzánk.

Méhen kívüli terhesség és missed ab. után a következő teherbeeséskor veszélyeztetett terhes leszek? Ha igen, mivel jár?

Legjobb válasz: Szerintem nem leszel veszélyesztetett terhes automatikusan. A méhen kívüli terhesség, az úgymond egy "szerencsétlen" helyet. Nekem is volt egy missed ab-om, elhalt a terhességem, a mostanit ugyan úgy kezdtem, mintha mi sem történt volna. Az más, hogy nem így lett, kétszer voltam már klinikán, fenyegetõ vetélés miatt, így lettem veszélyeztetett terhes. Én az elsõ pozitív teszt után mentem uh-ra, nehogy méhen kívüli legyen, igaz még nem volt szívmûködés látható, de jó helyen volt a beágyazódás. De szerintem azért jobb, ha kicsit kímélõbb éltetet élsz majd, ha újra babás leszel és írasd ki magad a munkahelyedrõl is ha tudod minél elõbb. Taláb egy labort érdemes elõre nézni, egy pajzsmirígy funkcióval és vitaminnal elõre feltölteni a szervezeted. Sok szerencsét kívánok neked!

Szerintem nem leszel veszélyesztetett terhes automatikusan. A méhen kívüli terhesség, az úgymond egy "szerencsétlen" helyet. Nekem is volt egy missed ab-om, elhalt a terhességem, a mostanit ugyan úgy kezdtem, mintha mi sem történt volna. Az más, hogy nem így lett, kétszer voltam már klinikán, fenyegetõ vetélés miatt, így lettem veszélyeztetett terhes. Én az elsõ pozitív teszt után mentem uh-ra, nehogy méhen kívüli legyen, igaz még nem volt szívmûködés látható, de jó helyen volt a beágyazódás. De szerintem azért jobb, ha kicsit kímélõbb éltetet élsz majd, ha újra babás leszel és írasd ki magad a munkahelyedrõl is ha tudod minél elõbb. Taláb egy labort érdemes elõre nézni, egy pajzsmirígy funkcióval és vitaminnal elõre feltölteni a szervezeted. Sok szerencsét kívánok neked!
Szia! Én veszélyeztetett terhes voltam egy missed ab. és méhen kívüli után. Ez annyit jelentett, hogy a 13. hétig Utrogestant kellett szednem a biztonság kedvéért. Amúgy a terhesgondozás semmiben nem különbözött egy normál terhességétõl, csak beírta a nõgyógyászom a kiskönyvembe nagy betûkkel, hogy veszélyeztetett. Szerencsére semmi problémám nem volt, sõt mondhatni minta terhességem volt.
Szia! Nekem 2 baba ment el spontán, mégis a munkám miatt lettem veszélyeztetett terhenek nyílvánítva. Ha nem fizikai munkát végeztem volna, akkor akár végig is dolgozhatnék, mivel semmi gondom nincs most szerencsére. 36hetes pocis
A kérdező hozzászólása: köszönöm! És te is vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!