Találatok a következő kifejezésre: Missed ab 6 héttel nem menstruáltam (2 db)

Missed ab után 6 héttel nem menstruáltam még. Mi lehet az oka?

22 hetes terhesen elhalt a babám,meg kellett szülnöm. Még azóta nem volt menzeszem. Elég feszült,ideges vagyok,fogytam 9kgt. Közrejátszhat ez is? Várjak türelemmel,vagy keressem fel az orvosom? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!

szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!
Nagyon sajnállak!Adj egy kis idõt magadnak, amíg regenerálódik a szervezeted, és a lelked is.Sok szerencsét a késõbbiekben!21 hetes kismami

Pénteken lesz 6 hete, hogy missed ab miatti műtétem volt. Még nem menstruáltam azóta. Meddig várjak? Mikor menjek orvoshoz?

3 hét után voltam vissza, akkor mindent rendbe talált. Iszom a cickafarkf? teát is. Miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)

Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)
Nekem ma 8 hete, hogy volt mûtétem, és még nem jött meg nekem sem. Én jövõ héten már lépek a dokimhoz, megkérerm, hogy adjon rá valami gyógyszert. Gondoltam, a 8 hetet azért kivárom, de sehol semmi jele... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ! Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal. Akkor még várok én is 1-2 hetet, és ha akkor sem lesz semmi, én is visszamegyek. Nektek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!