Találatok a következő kifejezésre: Missed ab 6 héttel nem (8 db)

Missed ab után 6 héttel nem menstruáltam még. Mi lehet az oka?

22 hetes terhesen elhalt a babám,meg kellett szülnöm. Még azóta nem volt menzeszem. Elég feszült,ideges vagyok,fogytam 9kgt. Közrejátszhat ez is? Várjak türelemmel,vagy keressem fel az orvosom? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!

szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!
Nagyon sajnállak!Adj egy kis idõt magadnak, amíg regenerálódik a szervezeted, és a lelked is.Sok szerencsét a késõbbiekben!21 hetes kismami

Missed ab után nem jött meg a mensim a 6. hétre mint ahogyan azt azorvos mondta! Volt már vki így? Mi lett a vége?

2013.11.18-án volt a mûtét.Azóta sem jött meg, tûneteim sincsenek mint ahogyan elõtte szokott lenni.

Legjobb válasz: Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom,kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom, kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

Pénteken lesz 6 hete, hogy missed ab miatti műtétem volt. Még nem menstruáltam azóta. Meddig várjak? Mikor menjek orvoshoz?

3 hét után voltam vissza, akkor mindent rendbe talált. Iszom a cickafarkf? teát is. Miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)

Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)
Nekem ma 8 hete, hogy volt mûtétem, és még nem jött meg nekem sem. Én jövõ héten már lépek a dokimhoz, megkérerm, hogy adjon rá valami gyógyszert. Gondoltam, a 8 hetet azért kivárom, de sehol semmi jele... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ! Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal. Akkor még várok én is 1-2 hetet, és ha akkor sem lesz semmi, én is visszamegyek. Nektek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!

Már majdnem 3 hete hogy missed ab-om volt műszeres befejezéssel. Már kb 1 hete nincs folyásom sem. És tegnap szexeltünk. Nem bírtuk és kész. Gond lehet, hogy nem váruk ki a 6 hetet? Nagggyon jól esett.

Legjobb válasz: A fertõzések miatt szokták ajánlani a hat hetet. Ilyenkor ugyanis sokkal veszélyesebb bármiféle fertõzés, hiszen ez egy mûtét volt.

A fertõzések miatt szokták ajánlani a hat hetet. Ilyenkor ugyanis sokkal veszélyesebb bármiféle fertõzés, hiszen ez egy mûtét volt.
Nekem mindkétszer 6 hetet ajánlottak, a fertõzések miatt. Én betartottam, mert nem akartam kockáztatni. Ha megint missed AB-m lett volna, újból betartottam volna, mert nem az számít, h vérzel-e, de ezt mki maga dönti el. Ha már megtörtént, teljesen mindegy, utólag már úgyis kár ezen aggódni. Viszont az, h nem ment beléd, szintén nem számít. A péniszén is van baci, még akkor is, ha elõtte fürdik. Reméljük, nem lesz semmi gond! Sok sikert a továbbiakhoz! :)
Szia! Mi sem vártunk 6 hetet, de mi azért használtunk gumit.
A kérdező hozzászólása: hát gumi nálkül csináltuk, de nem ment belém..
Szia! Nekme a mûtét után 2-3 hetet mondtak csak. Azt mondta a doki hogy amíg vérzek addig egyeltalán ne. Szóval szerintem ne izgulj.Szia
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat

Most akkor egy hónap vagy 6 hónap? Olyan tanácstalan vagyok.6 hete volt missed ab. műtétem, a kontrolon a doki aztmondta minden teljesen helyrejött lehet próbálkozni a babával nem kell megijedni ha teherbe esek.

Sok helyen viszont olvasom hogy 6 hónapokat is javasolnak,hogy annyit várni kell. Én nagyon szeretném a babát,de nem tudok kiigazodni hogy mi a jó és mi a nem. Vagy ezt embere válogatja? Õ ugy látta hogy rendbe jöttem ,tehát miért ne? Adjatok tanácsot:-(

Legjobb válasz: Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.

Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.
Szia! Sajnos nekem is volt egy ilyen mûtétem. A doki azt mondta hogy 3 hónap, de ha esetleg hamarabb "becsúszik" és megmarad akkor nem lehet gond. A szervezeted vagy felkészült rá vagy nem, ha nem akkor meg sajnos nem marad meg és észre sem veszed. Fel a fejjel!
Szia! Az orvosod, látott, megvizsgált, Õ mondta hogy lehet, akkor lehet!! :) Sokkal erõsebb lesz a méhnyálkahártyád, mert úgymond tiszta lappal indultok neki, vagyis tiszta méhhel, mivel így az elõregedett dolgokat is eltávolították, és ab, után erõsebb a méh belsõ fala..errõl tanultam :) Szóval hajra!! És még a hamarabbi babásodás esélye is nagyobb!! :) A.
Nekem is volt ilyen mutetem tavaly...a dokim 3 honapot javasolt, de azt mondtas h ha hamarabb terhes maradok az sem baj...a baratnomnek elottem 2 honappal volt szinten ilyen mutetje es neki a dokija nem szolt es elso honapban terhes maradt es most van 1 gyonyoru kis vasgyuro 5 honapos fia! Szoritok neked! 36 hetes pocis
Szia! Ahány orvos annyiféle vélemény. Ha lelkileg fel vagy készülve egy újabb terhességre akkor szerintem vágjatok bele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Olyan jól estek a válaszok! Többet segített mint az orvosoké:-) Azért szeretnék belevágni mert most valahogy annyira erõsnek érzem magam egy terhességhez. Testileg.lelkileg egyaránt. Mégegyszer köszönöm a biztató válaszokat!
szia mikor nekem volt azt mondta hogy 3 hónap meg is vártuk és sikerült is 3 hónap múlva újra de sajnos õ is elment ez volt másjusban azóta pedig nem sikerül nem tudom hogy miéert

Missed ab után nem lett rendszertelen a menzesetek? Nekem utána 6 hétre megjött, de a mostani ciklusom 50 napos lett.

Legjobb válasz: Nekem elõtte volt kicsit rendszertelenebb, utána 4 hétre jött, aztán 33-35 naponként. Viszont a második az brutálisan erõs, és darabos volt, meg is ijedtem, de állítólag ez még belefér. Sajnálom, ami Veled történt, remélem hamarosan babázhatsz Te is!! (Meg én is... :) ) 15+5 hetes pocis

Nekem elõtte volt kicsit rendszertelenebb, utána 4 hétre jött, aztán 33-35 naponként. Viszont a második az brutálisan erõs, és darabos volt, meg is ijedtem, de állítólag ez még belefér. Sajnálom, ami Veled történt, remélem hamarosan babázhatsz Te is!! (Meg én is... :) ) 15+5 hetes pocis
Szió! Nekem idén márciusban volt missed ab-om, és rá 30 napra jött meg mindkétszer. Harmadjára már nem...:) Most vagyunk 10 hetesek! A mûtét utáni elsõ mensi nekem nagyon sok volt, és 8 napig tartott, Már azt hittem, elvérzek. a második is nagyon sok volt, de már kevesebb ideig! Szerintem, ha legközelebb is ilyen soká jön meg, inkább menj el dokihoz! Csak megnyugvás képpen is.
Bocs, hogy kérdezek, de fontos nekem. Azóta hogy jött meg neked? Nekem is missed ab.om volt és a harmadik mensi késik, az 53. napnál tartok és eléggé nyugtalanít. Ha esetleg tudsz, légyszi válaszolj.
Öleld meg, beszélgess vele. Szerintem most nem szexuális irányultságú törõdésre vágyik.
Basszus! Szerinted csak ez a gyengédség?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat törödök vele!mûtét elött hetekig nem voltunk együtt õ is akarja tudom csak nem merek lépni mert nem tudom mit lehet tenni amivel nem okozok bajt pl (orgazmusa lehet?)mert az méh összehúzodással jár és lehet az nem éppen tanácsos
Nekem is volt missed ab. és az együttlét volt az utolsó, amit kívántam, fõleg két héttel utána. Ölelgesd, beszélgess vele, menj el a cukrászdába és vedd meg a kedvenc sütijét...stb. Mást meg eszedbe se jusson felhozni.
Nekem egyébként csak 4 hetet mondtak, de amíg nem voltam 4 hét után kontrollon, és az orvos azt nem mondta, hogy rendben vagyok, addig semmi.
Saját tapasztalatom szerint, most leginkább gyengédségre és törõdésre vágyik - lelkileg. Bújás, ölelés, beszélgetés vagy épp hallgatás közben - ilyenkor ez az, ami hiányzik az embernek.
a meh osszehuzodasa nem karos hiszen magatol is ugy tisztul hogy osszehuzodik szules ill abortusz utan. ptting oke szex 4 hettel a mutet utan de csak akkor ha mar nincs verzes.
Saját tapasztalatból mondom hogy igen az nagy segítség hogy ha meghallgatod vagy éppen csak összebújtok.Viszont nekem azt mondták 3hét után hogy lehet orgazmus behatolás nélkül és semmi bajom nem lett!A szexel meg vártuk a 4 hetet de azt is óvatosan!6hete mûtöttek!

Volt már olyan aki missed ab után egyből teherbe esett, azaz nem várta meg a 6 hetet?

Vetéléssel járt, vagy esetleg egészséges baba lett bel?le? Mesélnétek, köszi:)

Legjobb válasz: Van,akinek egybõl sikerül, de van,aki megint elvetélt! Barátnõmék pl. nem várták ki az idõt, és elment az a baba is. Leszúrta a doki,hogy nem poénból mondják,hogy várni kell. Szervezet függõ is. Van,aki hamarabb regenerálódik, van,aki késõbb. És nagyon nem mindegy,hogy hány hetes volt a terhesség!

Van, akinek egybõl sikerül, de van, aki megint elvetélt! Barátnõmék pl. nem várták ki az idõt, és elment az a baba is. Leszúrta a doki, hogy nem poénból mondják, hogy várni kell. Szervezet függõ is. Van, aki hamarabb regenerálódik, van, aki késõbb. És nagyon nem mindegy, hogy hány hetes volt a terhesség!
Szia! Nekem mondta az orvos, hogy az elsõ vérzést várjam meg. 4 héttel a mûtét után meg is jött. Utána már dolgoztunk az ügyön és utána már nem jött meg! :) most vagyok 7+5hetes, 1hétig véreztem, mert volt 1 hematómám, de hál isten felszívódott. Szedek Utrogestan kúpot, hogy tutira megmaradjon. Remélem így is lesz! Kívánom neked is. Ne aggódj, persze nehéz, nekem is az, de próbálom a rosszat kizárni, hiszen itt van a hasamban és pulzál a kis szíve!:) Nyugi és szurkolok!
A kérdező hozzászólása: 6 hetes volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!