Találatok a következő kifejezésre: Missed ab 6 héttel (22 db)

Missed ab után nem jött meg a mensim a 6. hétre mint ahogyan azt azorvos mondta! Volt már vki így? Mi lett a vége?

2013.11.18-án volt a mûtét.Azóta sem jött meg, tûneteim sincsenek mint ahogyan elõtte szokott lenni.

Legjobb válasz: Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom,kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom, kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

3 hete volt missed ab-om sajnos 6 hét után elhalt a kisbabám! 2 évet és 7 hónapot vártunk rá! Nagyon megviselt, amikor kiderült! Most együtt voltam a párommal! Szerintetek sikerülhet egyből menstuáció nélkül?

Tényleg igaz,hogy sokkal gyorsabban várandós lehet az ember missed ab után?Iszonyatos lenne ha megint ilyen sokat kéne várnom!

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.

Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.
Szia! Sajnálom ami a babáddal történt. Nem tudom ez után hogy megy de nincs ilyenkor egy kis várakozási idõ? Sikerült túl jutnod ezen? Ugyan is ha lelkileg a másik babádat nem tudtad még elengedni az megnehezítheti a teherbe esést. ( Bár én azt kívánom, hogy mimnél elõbb sikerüljön.) Lehetséges, hogy könnyebb teherbe esni pontosan nem tudom de butaságot nem akarok neked írni.
Sajnálom ami történt!Azt javaslom érdemes betartani , pontosan a sikeres terhesség érdekében, és a szervezet megfelelõ regenerálódása érdekében, a 6 hét szexmentességet.Fõként hogy a mûtét után felfrissül a méh nyálkahártyája , sokkal nagyobb az esély arra hogy rögtön (vagy nagyon hamar)újból sikerüljön, nagyon nem mindegy hogy meggyógyult e a mûtéti beavatkozásból a szervezet.Ezt a pár hetet bírd ki kérlek.Csodálkozom azon hogy ezt az orvosod nem mondta el.Semmiképp nem bántásból írom, nehogy úgy vedd, de szerintem ez alap a mûtét után.Egy picit várjatok, és aztán ismeretlenül is drukkolok!Bocs kicsit off, de hogy válaszoljak az alap kérdésre, sikerülhet de az nem biztos hogy jó, ebben az esetben.
Szia! Nagyon sajnálom, fél éve én is átestem ezen, szóval tudom milyen! Nekem a dokim 6 hétig megtiltotta a házaséletet és 3 hónapig nem eshettem teherbe! Sajnálom, hogy téged nem tájékoztatott, pedig fontos lett volna a következõ terhesség miatt, mert csak egy mûtét kell a regenerálódás, lelkileg is! Persze van akinek ezután egybõl sikerül, van akinek nem! Mi a 3. hónapnál járunk, hamarosan megtudom, hogy sikerült-e, remélem igen! Sok sikert! De szerintem jobb lenne, ha nem is 3 hónapot, de egy menzit mindenféleképpen megvárnátok!

6 héttel ezelött volt egy missed ab műtétem 7 hetes volt a babám)! Azóta szedek Elevitet+Pempős mézet és Méhpempőt! Van esetleg még valami amivel bebiztosíthatom a jövendőbeli babám egészségét? Aki tud valamit még +ban az kérem írjon!

Legjobb válasz: Szia!!Elõször is sajnálom,ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt,rögtön elkeztem az Elevitet én is,illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem,végig rendben volt a terhességem,most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem,meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Szia!!Elõször is sajnálom, ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt, rögtön elkeztem az Elevitet én is, illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem, végig rendben volt a terhességem, most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem, meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Pénteken lesz 6 hete, hogy missed ab miatti műtétem volt. Még nem menstruáltam azóta. Meddig várjak? Mikor menjek orvoshoz?

3 hét után voltam vissza, akkor mindent rendbe talált. Iszom a cickafarkf? teát is. Miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)

Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)
Nekem ma 8 hete, hogy volt mûtétem, és még nem jött meg nekem sem. Én jövõ héten már lépek a dokimhoz, megkérerm, hogy adjon rá valami gyógyszert. Gondoltam, a 8 hetet azért kivárom, de sehol semmi jele... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ! Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal. Akkor még várok én is 1-2 hetet, és ha akkor sem lesz semmi, én is visszamegyek. Nektek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Legjobb válasz: nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom,hogy így alakult! Minden jót!

nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom, hogy így alakult! Minden jót!
szintén elsõ vagyok! Nekem is sokat segített, azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot! Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés, tudom!!!! De az idõ tudja majd csak orvosolni a dolgokat, hidd el! 3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni! Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel, de bizom benne, hogy nem történhet meg mégegyszer! A villám sem csap be 2x ugyanoda!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza. a mensim elõszõr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat! Kicsit elkezdtem parazni...Ti is megvartatok az elso mensit hogy sex volt a parotokkal? Sajnos a terhessegemet nehezen viseltem es akkor sem volt semmi a rosszulleteim miatt...
Sziasztok lányok! Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívûl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek. Szex az elsõ és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Szia nekem három hónapja volt jmissed abom és mi most kezdtük újrí a próbálkozást remélem mielöbb sikerül a baba mindenkinek. Nekem rendesen megjött utána 4 hét múlva kontrollra 6. héten mentem és szexelni két héttel utána már szexeltünk. Most izgulok mert nem tudom hogy emiatt késik a mensim vagy mert most rögtön sikerült a baba.
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát. Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnalom!!! Nincs rosszabb mint egy gyermeket elvesziteni...Tudom elore kell nezni, hiszen a termeszet elveszi ami nem eletkepes volt...jo hogy ratalaltam erre az oldalra, nagyon sokat segit abban hogy tovabb lepjek. Es tudom nem vagyok egyedul...hanam jo paran...
elsõ vagyok. Mi 4 hetet vártunk mûtét után a sexel! Közlöm nem volt jó, olyan mintha valamit éreztem volna bent??!! Ez után 1 hétre rá megjött, és utánna már jó volt.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak Gratulalok!!! Jo neked!!!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulmûködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs... Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következõ baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az elsõ trimeszterben végig szednem kell majd... 6 hét után voltam kontrollon. 3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idõ kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas, mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést. Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében! Mielõbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

Már majdnem 3 hete hogy missed ab-om volt műszeres befejezéssel. Már kb 1 hete nincs folyásom sem. És tegnap szexeltünk. Nem bírtuk és kész. Gond lehet, hogy nem váruk ki a 6 hetet? Nagggyon jól esett.

Legjobb válasz: A fertõzések miatt szokták ajánlani a hat hetet. Ilyenkor ugyanis sokkal veszélyesebb bármiféle fertõzés, hiszen ez egy mûtét volt.

A fertõzések miatt szokták ajánlani a hat hetet. Ilyenkor ugyanis sokkal veszélyesebb bármiféle fertõzés, hiszen ez egy mûtét volt.
Nekem mindkétszer 6 hetet ajánlottak, a fertõzések miatt. Én betartottam, mert nem akartam kockáztatni. Ha megint missed AB-m lett volna, újból betartottam volna, mert nem az számít, h vérzel-e, de ezt mki maga dönti el. Ha már megtörtént, teljesen mindegy, utólag már úgyis kár ezen aggódni. Viszont az, h nem ment beléd, szintén nem számít. A péniszén is van baci, még akkor is, ha elõtte fürdik. Reméljük, nem lesz semmi gond! Sok sikert a továbbiakhoz! :)
Szia! Mi sem vártunk 6 hetet, de mi azért használtunk gumit.
A kérdező hozzászólása: hát gumi nálkül csináltuk, de nem ment belém..
Szia! Nekme a mûtét után 2-3 hetet mondtak csak. Azt mondta a doki hogy amíg vérzek addig egyeltalán ne. Szóval szerintem ne izgulj.Szia
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat

Missed ab után 6 héttel lehet már Colpo Cleaner hüvelyöblítést alkalmazni?

Legjobb válasz: nem tudom, milyen az a Colpo Cleaner, de hátha segít a véleményem :) Nekem Tantum Rosa-m van, egyszerû pumpás-vízbefecskendezõs MIkor három héttel vetélés után kontrollba mentem, említettem a dokimnak, hogy elég bõ a váladékom. Azt mondta, az antibiotikumtól lehet, amit a korházban kaptam, heti három alkalommal irigáljak, és az rendbeteszi. Rákerestem a neten a Colpo Cleanerre. Szerintem ha sima langyos vizet használsz hozzá, akkor nyugodtan irrigálhatsz. Azzal a laktóz pezsgõtablettával, ami jár hozzá, nem tudom, mit kezdjél, de elméletileg nem okozhat bajt. Javaslom, irrigálj 2-3 alkalommal síma vízzel, utána már nyugodtan használhatsz pezsgõtablettát is. Kívánom, hogy minél hamarabb babás légy! MI két hónap múlva kezdünk próbálkozni

nem tudom, milyen az a Colpo Cleaner, de hátha segít a véleményem :) Nekem Tantum Rosa-m van, egyszerû pumpás-vízbefecskendezõs MIkor három héttel vetélés után kontrollba mentem, említettem a dokimnak, hogy elég bõ a váladékom. Azt mondta, az antibiotikumtól lehet, amit a korházban kaptam, heti három alkalommal irigáljak, és az rendbeteszi. Rákerestem a neten a Colpo Cleanerre. Szerintem ha sima langyos vizet használsz hozzá, akkor nyugodtan irrigálhatsz. Azzal a laktóz pezsgõtablettával, ami jár hozzá, nem tudom, mit kezdjél, de elméletileg nem okozhat bajt. Javaslom, irrigálj 2-3 alkalommal síma vízzel, utána már nyugodtan használhatsz pezsgõtablettát is. Kívánom, hogy minél hamarabb babás légy! MI két hónap múlva kezdünk próbálkozni

Missed ab után 6 hét vagy 6 hónap szünet?

Kinek mivel indokolt az orvosa, mennyit kell várni és miért? Van akinek 6 hét, van, hogy 3 hónap, és van akinek 6 hónapot mondanak.

Legjobb válasz: Attól függ mi volt az oka és hogy hány hetes terhesség szakadt meg. ha az elsõ trimeszterben voltál akkor ált. elég negyedév. ha idõsebb terhesség volt tehát magzatelhalás akkor akár fél -egy év is. persze nem kötelezõ betartani de nem árt. elég egyéni. lelkileg nem tesz jót mindenkinek a szünet de fizikálisan nagyon is szükség van rá.

Attól függ mi volt az oka és hogy hány hetes terhesség szakadt meg. ha az elsõ trimeszterben voltál akkor ált. elég negyedév. ha idõsebb terhesség volt tehát magzatelhalás akkor akár fél -egy év is. persze nem kötelezõ betartani de nem árt. elég egyéni. lelkileg nem tesz jót mindenkinek a szünet de fizikálisan nagyon is szükség van rá.
Nekem most április 1-jén szültem meg a kis angyalkám, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Az új dokim azt mondta, hogy a 6 hónap kell, hogy teljesen rendbejöjjek, bár látja rajtam, hogy több idõbe fog telni, mert eddig magamat okoltam, mert a váci kórházban, aki bent volt doki nem mondott szinte semmit. Még jól le is csesztek, mert nem szóltam, hogy szülési fájdalmaim vannak (pedig szóltam vizitnél, hogy kicsit fáj a hátam- válaszuk ne feküdjek, mozogjak többet- de elõtte meg a 6 héttõl végig fekvést javasoltak-) és a szövettani eredményt se magyarázták el. Az új doki szerint meg ha hazaküldtek volna vácról mint szerettek volna, akkor lehet hogy otthon szülöm meg vagy otthon hullamérgezésben meghalok, mert már több napja halott lehetett, mert ... Nem is akarok rá gondolni, de nem megy.... Én is nagyon szeretnék egy másik babát, de mostmár nagyon félek is. Lelkileg teljesen kivagyok, nagyon hiányzik. Neked mi volt a gond? Hány hetes voltál?
Nekem egy hónap szexmentes és 3 hónap várakozási idõt mondtak az orvosok a kórházban, azért mert ennyi idõ kell a szervezet regerenálódására, a nyálkahártya újból megvastagodására! Nekem még egyhónapom lenne a 3-ból, de mi már áprilisban elkezdtünk próbálkozni!Úgy vagyok vele, hogy ameddig a szervezetem nincs felkészülve, nem jön össze a baba!Viszont ha összejönne hamarabb, nagyon boldogok lennénk!:)
Utolsó vagyok, írtam neked privát emailt!
A kérdező hozzászólása: Nekem is 9 hetes volt, 3 hónapot mondott a doki. Soknak érzem, mert a lelkemet csak egy másik baba gyógyítaná meg.. Kedves utolsó, van kedved néha írni, hogy alakul a sorsotok?
Örülök ennek a kérdésnek, mert tegnap pont ugyanezt a kérdést tettem fel a férjemnek?! Tegnap volt missed ab utáni befejezõ mûtétem, 9+2 hetes volt a babám, amikor kiderült, hogy elhalt volt már a babám. Nekem 6 hét szexmentes idõt és 6 hónap szünetet mondott az újboli babára készüléssel, de mi nem akarunk annyit várni... Ja és nem indokolta meg, miért. Szerintem is dokija válogatja, mert mindenkinek mást mondanak! Vagy csak ezzel védik be magukat, nem tudom... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Úgy látom orvosa is válogatja.Köszönöm a válaszokat!
Nekem 12 hetes volt a terhességem, volt befejezõ mûtét is de 3 hetes kontrollnál már azt mondta a doki hogy nem kell várni, máris lehet babára gyúrni.Nem tudom mi alapján döntik el a dokik hogy ki mikor kezdhet babaprojektbe.
Sõt nekem a 6. héten volt, nem kellett mûtét, és várni sem kellett semmit.
A kérdező hozzászólása: Azóta voltam az orvosomnál, 6 hét után kezdhetünk próbálkozni:-))

Most akkor egy hónap vagy 6 hónap? Olyan tanácstalan vagyok.6 hete volt missed ab. műtétem, a kontrolon a doki aztmondta minden teljesen helyrejött lehet próbálkozni a babával nem kell megijedni ha teherbe esek.

Sok helyen viszont olvasom hogy 6 hónapokat is javasolnak,hogy annyit várni kell. Én nagyon szeretném a babát,de nem tudok kiigazodni hogy mi a jó és mi a nem. Vagy ezt embere válogatja? Õ ugy látta hogy rendbe jöttem ,tehát miért ne? Adjatok tanácsot:-(

Legjobb válasz: Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.

Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.
Szia! Sajnos nekem is volt egy ilyen mûtétem. A doki azt mondta hogy 3 hónap, de ha esetleg hamarabb "becsúszik" és megmarad akkor nem lehet gond. A szervezeted vagy felkészült rá vagy nem, ha nem akkor meg sajnos nem marad meg és észre sem veszed. Fel a fejjel!
Szia! Az orvosod, látott, megvizsgált, Õ mondta hogy lehet, akkor lehet!! :) Sokkal erõsebb lesz a méhnyálkahártyád, mert úgymond tiszta lappal indultok neki, vagyis tiszta méhhel, mivel így az elõregedett dolgokat is eltávolították, és ab, után erõsebb a méh belsõ fala..errõl tanultam :) Szóval hajra!! És még a hamarabbi babásodás esélye is nagyobb!! :) A.
Nekem is volt ilyen mutetem tavaly...a dokim 3 honapot javasolt, de azt mondtas h ha hamarabb terhes maradok az sem baj...a baratnomnek elottem 2 honappal volt szinten ilyen mutetje es neki a dokija nem szolt es elso honapban terhes maradt es most van 1 gyonyoru kis vasgyuro 5 honapos fia! Szoritok neked! 36 hetes pocis
Szia! Ahány orvos annyiféle vélemény. Ha lelkileg fel vagy készülve egy újabb terhességre akkor szerintem vágjatok bele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Olyan jól estek a válaszok! Többet segített mint az orvosoké:-) Azért szeretnék belevágni mert most valahogy annyira erõsnek érzem magam egy terhességhez. Testileg.lelkileg egyaránt. Mégegyszer köszönöm a biztató válaszokat!
szia mikor nekem volt azt mondta hogy 3 hónap meg is vártuk és sikerült is 3 hónap múlva újra de sajnos õ is elment ez volt másjusban azóta pedig nem sikerül nem tudom hogy miéert

Missed ab után 6 héttel nem menstruáltam még. Mi lehet az oka?

22 hetes terhesen elhalt a babám,meg kellett szülnöm. Még azóta nem volt menzeszem. Elég feszült,ideges vagyok,fogytam 9kgt. Közrejátszhat ez is? Várjak türelemmel,vagy keressem fel az orvosom? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!

szia nagyon sajnálom! :( a stressz nagy mértékben közre játszhat! várj pár napot és keresd fel a dokit de véleményem szerint azt fogja majd mondani várjatok pár napot! tudom nem könnyû ezen túl lépni én ugyan így jártam még csak 6 hetes voltam és még mindig nem tettem magam túl rajta pedig 1 éve történt :( ha nincs fájdalmad görcsöd akkor várhatsz pár napot. kitartás!
Nagyon sajnállak!Adj egy kis idõt magadnak, amíg regenerálódik a szervezeted, és a lelked is.Sok szerencsét a késõbbiekben!21 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!