Találatok a következő kifejezésre: Missed ab után mikor várható (2 db)

Missed ab. után mikor várható szövettani eredmény? Ha nem kapom kihez forduljak?

Valaki nem tudna segíteni ebben?

Legjobb válasz: Szia...nagyon sajnálom,hogy ez történt veled! A szövettani eredményt a kórházban az orvosodtól kell kérni,vagy ha nem volt "fogadott" akkor a mûtétet végzõ orvoson keresztül. Ki nem küldik és szivesen ki sem adják..és én már értem is miért. Velem kikérette a körzeti orvos,amit nem értettek .. elmentem érte a kórházba,az orvosom mondta,hogy ide adja..de kérte,hogy ne olvassam el! Komolyan még haragudtam is rá,hogy miért mond ilyet! Igaza volt...elolvastam,szinte sokkot kaptam tõle!!! :((( Nem tudom neked miért van rá szükséged?Vagy csak arra vagy kiváncsi,hogy mi történta babával?Sajnos sokszor egyáltalán nem tudják megállapitani...ne várj túl sokat!

Szia...nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! A szövettani eredményt a kórházban az orvosodtól kell kérni, vagy ha nem volt "fogadott" akkor a mûtétet végzõ orvoson keresztül. Ki nem küldik és szivesen ki sem adják..és én már értem is miért. Velem kikérette a körzeti orvos, amit nem értettek .. elmentem érte a kórházba, az orvosom mondta, hogy ide adja..de kérte, hogy ne olvassam el! Komolyan még haragudtam is rá, hogy miért mond ilyet! Igaza volt...elolvastam, szinte sokkot kaptam tõle!!! :((( Nem tudom neked miért van rá szükséged?Vagy csak arra vagy kiváncsi, hogy mi történta babával?Sajnos sokszor egyáltalán nem tudják megállapitani...ne várj túl sokat!
A kérdező hozzászólása: Szia..Hát sajnálom..Köszi a választ, arra vagyok amúgy igazából kíváncsi, hogy mi volt a baj a babámmal:( 29 hetesen halva született.:( azt mondták szüléskor hogy levélben küldenek valamit..Nem folt fogadott orvosom, ugyhogy majd megpróbálok érdeklõdni az ügyeletesnél akinél szültem..Köszönöm a segítséget
22.57es vok Annyira sajnálom...Õ már nagy baba volt...részvétem!!!!!! A Te esetedben, valószinûleg azért csak kellene tudniuk valami!Az én babaám még picike volt.... Nem is tudom mit mondjak...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:(hát bízom benne.:( sajnálom, hogy veled is ez történt.

Missed ab (22hét! ) után mikor várható az első menzesz?

Legjobb válasz: Szia. Kb. 4-6 héttel.

Szia. Kb. 4-6 héttel.
Szia, nagyon sajnalom ami veled tortent! Tavaly mi is elvesztettunk 1 babat 11 hetesen(...a korhazban a tusoloban elveteltem es a doki "fejezte be").Nekem szinte napra pontosan 1 honapra jott meg.
Nekem pontosan a mütéttöl számolva a 28.napon.
szerintem ahogy a mensz szokot megjönni, de mi történt???
Szia! Nekem is volt ilyen mûtétem, nekem a mûtét utáni a 26. napon jött meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!