Találatok a következő kifejezésre: Missed ab után (469 db)

Missed ab után nem jött meg a mensim a 6. hétre mint ahogyan azt azorvos mondta! Volt már vki így? Mi lett a vége?

2013.11.18-án volt a mûtét.Azóta sem jött meg, tûneteim sincsenek mint ahogyan elõtte szokott lenni.

Legjobb válasz: Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom,kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab mûtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az elõjegyzett mûtétemig volt öt pokoli napom, kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a mûtét után. Egybõl elkezdtem szedni a méhpempõt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.

Missed AB után mekkora a meddőség esélye? Ugyanannyira nagy, mint egy művi terhességmegszakítás után? És mennyire fejlett egy 5-6 hetes baba?

24 éves vagyok és sajnos az els? terhességem nem maradt meg. A m?vi befejezés pedig ugyanúgy zajlott technikailag, mint egy abortusz. F?ként abortuszos fórumokat találtam és ott azt látom, hogy elég nagy az esélye a medd?ségnek, annak, hogy ne lehessen többé gyerekem. A másik dolog pedig ami nagyon szíven ütött, hogy különböz? képeke és videókat láttam belinkelve és sokan írják, hogy egy ekkora embriónak már mindene megvan. Az orvos pedig nekem azt mondta, hogy még csak a petezsák látszott, az embrió még fél centi sem volt... Csak azért mondta, hogy megnyugtasson? Bocsánat a nagy összevisszaságért, de eddig nem gondoltam erre a történetre annyira tragikusan, de most az olvasottak eléggé felkavartak...

Legjobb válasz: Annyiban másabb egy missed ab, h gyakorlatilag egy élettelen embriót szednek ki, neki nem fáj semmije már. Az h ez mennyire veszélyes....? Hát figyelj, ha jól csinálja a doki (és miért ne csinálná, neki is érdeke)egy missed ab. (vagy abortusz) után még nem akkora a meddõség esélye. Minél több alkalom van, annál rizikósabb. Egy 5-6 hetes embriónak még nincs meg mindene, még kisbaba formája sincs, az kb. a 11-12. héten alakul ki.

Annyiban másabb egy missed ab, h gyakorlatilag egy élettelen embriót szednek ki, neki nem fáj semmije már. Az h ez mennyire veszélyes....? Hát figyelj, ha jól csinálja a doki (és miért ne csinálná, neki is érdeke)egy missed ab. (vagy abortusz) után még nem akkora a meddõség esélye. Minél több alkalom van, annál rizikósabb. Egy 5-6 hetes embriónak még nincs meg mindene, még kisbaba formája sincs, az kb. a 11-12. héten alakul ki.
Szia, volt missed AB-m, szintén a 6.héten, tapasztalatból beszélek tehát, és csak nyugtatni tudlak! Azóta csodaszép, egészséges kislányunk született...Missed AB-ra rá kb 8 hónapra estem teherbe...õ már megmaradt....:) Ne izgulj emiatt!!!Ahogy az elõttem szóló írta 6 hetesen nincs még meg mindene korántsem... Pajzsmirigy értéket néztek nálad? Mert nekem amiatt ment el az elsõ...
Szia! Szerintem ne ilyenekkel foglalkozzál. A meddõség esélye elég kicsi a missed ab után. Gondolj csak bele, miért is lennél meddõ egy kaparás után? Ha a mûtét során komplikáció lép fel, az már jelenthet a késõbbiekben problémákat, de a valószínûsége kicsi. Nekem is volt 1 missed ab-om. A mûtét közben kilyukadt a méhem, felvágták a hasamat és összevarrták. Nagyon szenvedtem, piszkosul fájt. De még ezek után is, 3, 5 hónap múlva, az elsõ próbálkozásra megfogant a kislányom.
Igen, ugyanolyanok az esélyek, mint a "sima" abortusznál. De gyakorlatilag nagyon kicsi az esély a meddõvé válásra, csak az abortuszosokat szokták ezzel riogatni. Az, hogy hogy nézett ki a baba, attól függ, hogy mikor halt el. Lehet, hogy már sokkal korábban elhalt, csak késõbb vették észre (nálam ez volt). De igazából teljesen mindegy, hogy hogy nézett ki, ezen ne agyalj már. Megerõsítésként egy példa: nekem a missed ab utáni második hónapban sikerült ismét teherbe esnem és most van egy gyönyörû 8 hónapos kisfiam.
Szia! Ezzel csak az abortuszellenesek riogatják a népet. Ezúton is gratulálok nekik, marhára elérték a céljukat. Valóban még csak petezsákról beszélhetünk 5 hetesen. A meddõség pedig nagyon nagyon ritka. Fõleg a mai technikákkal. Azért sokat fejlõdött az orvostudomány, nem lesz semmi baj.
Tényleg csak petezsák van ilyenkor. Sokan emiatt kb 8 hetesen mennek csak el az elsõ nõgyógyászati vizsgálatra. Sokan csak annyit érzékelnek egy 4-5 hetes terhességbõl, hogy késik a menstruáció. Nyugodj meg, próbáld meg feldolgozni, elgyászolni, és ha letelik a várakozási idõ, amit az orvos mondott, kezdjetek el újra próbálkozni, egy újabb baba gyógyír lesz a lelkednek!

Missed ab után mennyi idővel éltetek házaséletet és mikortól kezdtetek el próbálkozni? A missed ab. után mennyi idővel sikerült a következő baba?

A dokim 4 hetet mondott, hogy addig ne éljünk házaséletet és 3 hónapot javasolt, hogy addig ne essek teherbe.

Legjobb válasz: Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.

Mi egy hónapig nem szexeltünk, és nekünk mindkét missed abom után 6 hónapot mondott a doki, de már a 4. hónaptól próbálkoztunk.
Mi 6 hetet vártunk, és 3 hónapot javasoltak nekünk is az újabb próbálkozásra.
Nekem mûtét után 6 hétre kellett visszamennem kontrollra (közben a menzim is megjött), addig nem lehetett házaséletet élni. A kontrollon minden rendben volt, mondta a doki, hogy lehet is próbálkozni. Egybõl terhes lettem.
ÁÁá, minden doki mást mond. Nekem 5 hete volt a héten megjött a menszim is.Dokim a kontrollon a kérdésemre hogy mikor lehet házaséletet élni azt mondta eddig is lehettt volna.. két menstruációt kell megvárni de ha becsúszik az sem baj azt mondta..Biztos attól is függ hány hetes volt mi történt stb. Nekem végig üres petezsákom volt nem is volt benne egyáltalán embrió. Még egy menstruációt megvárok de aztán megpróbáljuk. Olvastam egy kutatást amelyben azt írták ha vársz 3-6 hónapot akkor is 6% esély van a vetélésre mintha rögtön belevágnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nekem ma volt 4 hete a mûtét, szerintem nekem is csak petezsák volt, mert az uh-n szó sem volt embrióról, csak szabálytalan petezsákról, meg véreztem is. Sõt a mûtét elõtt távozott a petezsák, mert a szövettan méhen kívülit írt! Ez jó, ahány doki annyi válasz! Én is két menzeszt szeretnék megvárni és utána belevágunk a nyáron, remélem sikerrel! Mi még nem éltünk házaséletet, ugye mert 4 hetet mondott! Ki akartam várni, nehogy bajt csináljak! Meg a menzeszem sem jött még meg, de úgy érzem a napokban fog megjönni! Ha nem nem tud úgysem fogan meg a baba, szerintem! De azért két hónapig védekezünk!
A 6 hetet kivártuk a házasélettel, 2 mensi után már próbálkozunk, doki mondta, hogy már lehet nyugodtan. Szerintem kár sokáig várnotok, elég a két mensi.

Lehetséges h terhes vagyok, vagy még szorakozgat velem a szervezetem így missed ab után?

Július 31-én vetéltem el, augusztus 1-jén missed abom- volt. A menszim szeptember 10-én jött meg, és azóta semmi. Viszont menszi után 3-4 nappal együtt is voltunk a párommal, utána lév? napokon csak megszakítással, és most kb. egy hete megint belém ment. Amikor terhes lettem a melleim nagyon fájtak, most egyáltalán nem fáj csak megvan duzzadva ill. a mellbimbóm érzékeny még egy kicsit. Én végülis ebb?l gondolom h nem lehetek terhes. Vagy ez így nem függ össze, hogy most ki is tisztítottak?

Legjobb válasz: Nekem a missed ab-ot követõen két hónapra jött meg elõször. A következõ ciklusban a 14. napon volt peteérésem, és terhes is lettem. Most 30 hetes kismama vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet. Lehet, hogy terhes lettél, mert ilyenkor könnyebb, emlékszik a szervezet az elõzõre. A tünetek minden terhességnél mások, tehát nem feltétlenül kell annak lennie, mint elõzõleg. De az lehet, hogy kicsit felborult a ciklusod, missed ab után elég gyakran elõfordul.

Nekem a missed ab-ot követõen két hónapra jött meg elõször. A következõ ciklusban a 14. napon volt peteérésem, és terhes is lettem. Most 30 hetes kismama vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet. Lehet, hogy terhes lettél, mert ilyenkor könnyebb, emlékszik a szervezet az elõzõre. A tünetek minden terhességnél mások, tehát nem feltétlenül kell annak lennie, mint elõzõleg. De az lehet, hogy kicsit felborult a ciklusod, missed ab után elég gyakran elõfordul.
Csak a saját példámat tudom leírni. Eddig 2 terhességem volt, tök más tünetekkel. Elsõnél semmi hányinger, viszont mellfájdalom, barnázgatás (beágyazódásos vérzés), másodiknál iszonyatos hányinger, hasfeszülés, de se mellfájdalom, se más. Szóval azóta azt gondolom, hogy létezik tünetek nélküli terhesség, úgyhogy biztosat csak teszt után fogsz tudni.

Ki esett teherbe missed ab után úgy, hogy clostyval hozták meg a peteérését? És a missed ab utáni első vérzést norcoluttal sikerült meghozni

Legjobb válasz: Én. :) Missed ab után nem jött meg, vártam 12 hetet, a doki meghozta gyógyszerrel, ezután kaptam a Clostilt, és a 3. hónapban sikerült a baba. :) Drukk neked is, ne keseredj el, a Closti felébreszti az alvó agyat és petefészkeket.

Én. :) Missed ab után nem jött meg, vártam 12 hetet, a doki meghozta gyógyszerrel, ezután kaptam a Clostilt, és a 3. hónapban sikerült a baba. :) Drukk neked is, ne keseredj el, a Closti felébreszti az alvó agyat és petefészkeket.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Nekem az elsõ terhességem végzõdött vetéléssel.Ezt a terhességet a closty segítette. Csak a doki elfelejtette el, hogy nincs progeszteronom:(Ugyanis a closty csak tüszõt érlel, de a progeszteront nem pótolja.márpedig, ha nincs peteérés magától, akkor progeszteron sincs. Neked se volt?
Hát, az elsõ clostis hónapban szuper minõségû vérzésem volt, a 2.-ban már gyengébb, bár szokatlan módon 7 napos. Ekkor arra gondoltam, hogy talán a closti elvékonyítja a méhnyálkahártyát... De nekifutottunk a 3. hónapnak, mert eszembe jutottak egy meddõségi orvos szavai: ha nincs peteérés nincs progeszteron sem, de ha minõségi peteérés van, akkor a ciklus 2. fele is tökéletes kell, hogy legyen, tehát van elég progeszteron. De azért, amint kiderült a baba, 4 hetesen már szedtem az Utrogestant. Ha te nem barnáztál, akkor prog. pótlás nélkül is OK minden. Ha barnázol, akkor az a hormoningás jele, és jó lenne némi progeszteron. Hány hetes vagy most? elõzõ válaszoló
Bocs, nem egészen világos, hogy történt-e valami baj a mostani terhességgel...!?

Miss ab után mikor jött meg először a mensitek?

Legjobb válasz: Missed ab után 2 hétig véreztem, és a missed-tõl számított 4. héten jött meg. Utána rendszeresen megjött, de ingadozó idõben, persze nem annyira, csak olyan +/- 3-4 nap eltérésekkel. Kb. 8-10 hónap után állt vissza a "rendszerem" a megszokott kerékvágásba, tehát a 28-29 napos ciklusokra.

Missed ab után 2 hétig véreztem, és a missed-tõl számított 4. héten jött meg. Utána rendszeresen megjött, de ingadozó idõben, persze nem annyira, csak olyan +/- 3-4 nap eltérésekkel. Kb. 8-10 hónap után állt vissza a "rendszerem" a megszokott kerékvágásba, tehát a 28-29 napos ciklusokra.
Missed ab. után 9 napig véreztem, majd 28 napra jött meg az elsõ rendes mensim. A ciklusaim általában 28-31 naposak.
Én 4-5 napig véreztem a mûtét után, az elsõ mensim pedig 5 hétre rá jött meg.

Missed ab. után esélyek?

Sziasztok! Holnap lesz egy hete, hogy imperfect vetélés miatt 6 hét 1 naposan műszeres befejezés vált szükségessé, nagyon kivéreztem már, de így is elkerülhetetlen volt. Iszonyatosan megviselt lelkileg, miután sokadik lombikot követően sikerült végre, két kürtrepedéses méhenkívüli után, ami végett nincsenek petevezetékeim. (Ráadásul a legutóbbi méhenkívüli fél éve volt, aug. elsején műtöttek). Missed ab. után (természetesen az orvos által javasolt 3 hónap kivárását követően, folytatva a lombikot), eséllyel lehetünk? Ki mennyi idő elteltével lett újra pocaklakós?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Nekem 2 missed ab volt egymás után, a második után fel is akartam adni. Persze én természetes úton estem teherbe, de végül is a mûtétek után is gyorsan összejött, az elsõ után 5 hónap elteltével, a második után kicsit többet vártunk, 6 hónapot, és utána 3 hónap múlva fogant meg a lányom, aki most már itt szaladgál mellettem. Neked is ezt kivánom, mielõbb sikerüljön, és ne adjátok fel!!!

Sajnálom ami veled történt. Nekem 2 missed ab volt egymás után, a második után fel is akartam adni. Persze én természetes úton estem teherbe, de végül is a mûtétek után is gyorsan összejött, az elsõ után 5 hónap elteltével, a második után kicsit többet vártunk, 6 hónapot, és utána 3 hónap múlva fogant meg a lányom, aki most már itt szaladgál mellettem. Neked is ezt kivánom, mielõbb sikerüljön, és ne adjátok fel!!!
Szia, ne add fel!! Missed ab után megvártuk ezt a 3 hónapot, és utána még 8 hónap kellett, de sikerült....!!!
Szia!Nagyon sajnálom ami veled történt!Nekem 10 hetesen volt missed abm :( Mi a javasolt 3 hónap pihi után elsõre összejött a baba. Most vagyok 11 hetes!Nem szabad feladni!Nekem a missed ab elõtt még volt egy spontán vetélésem is!Kitartást!
Szia! Nekem két missed ab-om volt, az egyik július 5-én, a másik január 4-én. Az elsõ után magánlaborba kértem beutalót IR-re, mert az volt gyanus és vetélést okoz. De akkor sem volt már jó az eredmény, mégis azt mondták hogy minden rendben. Aztán a második vetélés után már az orvosom kérte az újabb IR viszgálatot, pajzsmirig hormonlabort, immunológiai vizsgálat (ezt majd március elején veszik le). De már az kiderült hogy inzulin rezisztenciám van. Most diétázom, majd március közepén megyek újra endokrinológushoz, mert valószinü a diéta/mozgás nem elég, kell a gyógyszer is. Remélem ezek után az ötödik terhességemmel már minden rendben lesz. Kitartás, még ha nehéz is! Megéri, jönni fog a baba hozzátok is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm az együtt érzõ sorokat, és bátorítást. Aki sajnos megélt egy ilyen veszteséget, az tudja leginkább megérteni, és átérezni , hogy mennyire fájdalmas ez. Próbálok, próbálunk elõre tekinteni, erõt gyûjteni. Kedves utolsó válaszadó. Az IR-nek volt valami tünete nálad? Csupán azért kérdezem, mert a lombik által én immuno-genetikán már jártam, ott minden negatív lett , sem Leiden, sem lupus, sem egyéb véralvadási faktor zavar nem volt kimutatható, anti-TPO, pajzsmirigy rendben. IR végett magam próbáltam utána járni, miután már volt egy spontán vetélésem 2011-ben, elmentem itt Pécsett a diabetológiára, kaptam beutalót. az orvos elhatárolódott az IR vizsgálatától, miután az éhgyomri cukor és hemoglobin A1C jó lett, a testalkatom vékony, és azt mondta, hogy ha igazolódna is IR akkor sem javasolna mást a diétán és mozgáson kívül. Lehet mégis újra kellene máshol próbálkoznom és kiharcolnom egy IR vizsgálatot?
Szia ! Július 3.-án volt missedem, 12 hetesen.. letelt a 3 hónap, és elsõre össezjött!Most 17 hetes vagyok!
Szia! Leident, és Lupus-t nekem is kértek plusszba a sok más immunológiai vérvizsgálathoz. IR-nek nem nagyon volt tünete nálam. Ez általában a kövérek betegsége. De én vékony voltam/vagyok. Most 56 kg, 168 cm. Talán annyi, igy utólag... hogy a második gyerkõc után nem tudtam lefogyni, de rá fogtam hogy már 30 felett járok. 62 kiló voltam sokáig. Csak a 160 grammos diétával ment le, de azzal meg 1 hónap alatt 4 kg. Csak a vetélés miatt kezdtem utána járni a dolognak. Szóval ha nincs a vetélés talán nem is derül ki. Valamint alacsony volt a terhelt cukrom a második várandósságnál. De senki nem foglalkozott vele, most már tudom hogy ez is az IR egyik elõjele. Jelenleg ilyen 3, 7-3, 4 körül mozog az éhgyomri, meg terhelt cukrom. Szerintem az nagyon alacsony. Fõleg hogy mellette a terhelt inzulin meg 40.

Missed ab után ha nem volt rendszeres menzeszem, beáll abortusz után?

Sajnos 7. héten elhalt a magzatom és missed ab-ra kellett menjek, viszont nekem elõtte sem jött meg magától a havim fél évig, csak gyógyszerrel jött meg, ami mellett csoda hogy terhes lettem. Szerintetek abortusz után beáll a havim vagy utána is ugyan az lesz a szitu??? Mûtét után egybõl véreztetek?? az a havinak felel meg?? utána egy hónapra kell számolni a következõt???

Legjobb válasz: Mûtét után sem lesz rendszeresen a mensid, utána kell járni mi okozza a rendszertelen mensidet, a mûtét ezen nem fog segíteni. A mûtét utáni vérzés elvileg mensinek számít, de igazából változó, hogy mûtét után kinek, hogyan áll helyre a ciklusa, mennyi idõ után. Nekem szerencsém volt szinte elsõ hónapban helyre jött. 25 napra jött meg, de utána 27-28 napokra. De elõtte is így volt nekem. Van akinek késik, van akinek elõbb jön meg, 3 mensi az ami alatt vissza kell állnia a régi kerékvágásba. Missed ab után változó, de 3-6 mensit szoktak javasolni, hogy annyit várjanak a párok. Nézesd meg mi okozza a rendszertelen mensidet, mert így nehezen fog jönni a második babóca, és ha olyan hormon probléma akkor a másodikat is elveszítheted.

Mûtét után sem lesz rendszeresen a mensid, utána kell járni mi okozza a rendszertelen mensidet, a mûtét ezen nem fog segíteni. A mûtét utáni vérzés elvileg mensinek számít, de igazából változó, hogy mûtét után kinek, hogyan áll helyre a ciklusa, mennyi idõ után. Nekem szerencsém volt szinte elsõ hónapban helyre jött. 25 napra jött meg, de utána 27-28 napokra. De elõtte is így volt nekem. Van akinek késik, van akinek elõbb jön meg, 3 mensi az ami alatt vissza kell állnia a régi kerékvágásba. Missed ab után változó, de 3-6 mensit szoktak javasolni, hogy annyit várjanak a párok. Nézesd meg mi okozza a rendszertelen mensidet, mert így nehezen fog jönni a második babóca, és ha olyan hormon probléma akkor a másodikat is elveszítheted.
Nekem missed ab elõtt pontos volt, azóta mintha vmi elromlott volna. Össze-vissza jön meg:(
Én is úgy jártam, mint a 2. válaszoló. Elõtte pontos 28 napos ciklusaim voltak, azóta 31, 21, 24, 27 volt, és gyenge és rövid, tul. képpen 1, max. 2 napig vérzek normálisan, a többi nap csak maszat, elõtte-utána. Nagyon el vagyok keseredve. A mûtét napját kell a menstruáció elsõ napjának tekinteni, de utána elvileg 5-6 hétre jön meg. Nálam ez se jött be. Igaza volt az elsõnek, lehet, hogy amiatt vetéltél el, ami a menstruációs problémáidat is okozza. MEg kéne tudni, mi az.

Missed ab után mikor lettetek újra kismamák? Hogy vagytok?

Augusztus 6-án volt a m?tét egy napot maradnom kellett. Megviselt és még fáj a hasam. Tudom id? mgelmúlik. Nektek mikor jött össze a baba a m?tét után? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Nekem tavaly júliusban volt missed ab mûtétem,ezt követõen szeptemberben ismét teherbe estem ami decemberre ismét missed ab lett 10 hetesen sajnos! Most ismét babát várunk,májusban fogant a babánk és mikor 6 hetes voltam,ezzel a terhességgel is vérzés miatt kórházba kerültem,de kaptam gyógyszereket és most minden rendben van a babával,remélem már így is marad!

Szia! Nekem tavaly júliusban volt missed ab mûtétem, ezt követõen szeptemberben ismét teherbe estem ami decemberre ismét missed ab lett 10 hetesen sajnos! Most ismét babát várunk, májusban fogant a babánk és mikor 6 hetes voltam, ezzel a terhességgel is vérzés miatt kórházba kerültem, de kaptam gyógyszereket és most minden rendben van a babával, remélem már így is marad!
Szia! Sajnálom, hogy Veled is megtörtént. Mi a mûtét után 4 hónapot védekeztünk, aztán az elsõ próbálkozós hónapban megfogant a babánk. Egy félelmekkel teli, nehéz terhesség után most a karjaimban tartom gyönyörû 3 hónapos kislányomat.
Nekem 2008 júniusában volt, aztán december 28-án teszteltem pozitívat. Ma 23 hónapos és 1 napos a Lányunk! :-) Amúgy áltb. 3 mensit szoktak javasolni, de nyilván majd a kontrollon megmondja a dokid. Hány hetes voltál? Sok erõt és leszel még boldog kismama, anyuka! :-)
Szia! Nekem május 10.-én volt missed ab-om, és július 11.-én már nem jött meg! Most vagyok 7hetes. Úgyhogy nyugi, össze fog jönni. Szurkolok neked! :)
Tavaly október végén volt missed ab-om, 10 hetesen, 3 mensi után próbálkozhattunk, de csak áprilisban sikerült megfoganni. Most nem volt semmi panaszom, minden rendben van. :) Tarts ki, minden rendben lesz!
Teljesen átérzem a helyzetedet! Tavaly szeptemberben 12 hetesen volt missed ab-m. Tényleg kemény félévet éltem át ezután, mert nagyon padlón voltam lelkileg, nagyon nehezen dolgoztam fel. Szerencsére van már egy egészséges 3 éves gyönyörû kisfiam, talán ezért is ment nehezen, mivel tudtam mit vesztettem. Majd idén májusban sikerült csak újból, most vagyok 17 hetes. Ez is nehezen indult, de remélem minden jól alakul, már nagyon várom, hogy érezzem mozogni! :-) Akkor talán nyugodtabb is leszek. Neked pedig minden jót, minél hamarabbi felépülést kívánok! És természetesen egy boldog gyermekvárást és egészséges kisbabát!!
Nekem kettõ is volt. Az elsõ 10 hetesen, 3 hónap után lettem újra terhes, de sajnos méhen kívüli lett. De mivel a méhemet nem érintette a méhen kívüli mûtétje, rögtön próbálkozhattunk és 2 hónap múlva megint sikerült és született egy gyönyörû kisfiam. Tavaly augusztusban megint elment egy baba. Az elsõ menzim a mûtét után 2 héttel jött meg. Még kettõt kivártunk, októberben újra terhes lettem és 9 nappal ezelõtt megszületett a kislányom. Szerintem a 3 ciklust érdemes kivárni, hogy te is nyugodt legyél.
Szerintem ez szervezetfüggõ. Egyik barátnõm rá két hónapra terhes lett, meg is maradt a baba. A férjem barátjáéknál ugyanígy rövid idõn belül jött a következõ baba, de õ sem maradt meg. Le is szidta a doki, hogy nem poénból javasolta a min. 3, de inkább 6 hónapot. Persze az sem mindegy, kinek hány hetes terhességnél történik a baj!

Missed Ab után 9 nappal enyhe hasi fájdalmat érzek. Nem görcs. Valami baj lehet?

Ha valamit tevékenykedem otthon, egy idõ után elgyengülök és úgy érzem le kell pihennem. Ezt 2 napja érzem. Nem görcsök jelentkeznek, hanem inkább csak érzem azt a részt, ahol a beágyazódás történt. Mûtét után csak 2 napig vérezgettem. Most két napja barnázok, de azt is enyhén, éppen hogy csak. Pénteken kéne dokihoz mennem.

Legjobb válasz: Sajnalom h veled ez tortent! Nekem 16.-an lesz 1 honapja h a 2.missed ab-om volt. En is 2 napig vereztem csak, barnazasom tobb napig volt, elso mutet utan pedig csak aznap vereztem es utana egy nap barnazas. Most volt olyan is h mutet utan 1,5 hettel is volt egy kis verzes(kb 10 perc eppenhogy csak volt) de barnazas utana 2-3 napig megint, tegnao azt hittem megjon, de peteeres lett belole :) kicsit kesei de lett legalabb mutet utan is peteeresem. En ma megyek vissza dokihoz este. Lazad nincsen? M ha van akkor azonnal menj vissza! Inkabb ne nagyon tevekenykedj meg, ha igy elfaradsz, inkabb pihenj meg par napot, h erore kapj! Ha gondolod nyugodtan irhatsz nekem privit, szivesen beszelgetek! Es ha jobban faj a hasad ne varj pentekig! Es sok -sok kitartast! Nemsokara mi is anyukak leszunk!!! ;)

Sajnalom h veled ez tortent! Nekem 16.-an lesz 1 honapja h a 2.missed ab-om volt. En is 2 napig vereztem csak, barnazasom tobb napig volt, elso mutet utan pedig csak aznap vereztem es utana egy nap barnazas. Most volt olyan is h mutet utan 1, 5 hettel is volt egy kis verzes(kb 10 perc eppenhogy csak volt) de barnazas utana 2-3 napig megint, tegnao azt hittem megjon, de peteeres lett belole :) kicsit kesei de lett legalabb mutet utan is peteeresem. En ma megyek vissza dokihoz este. Lazad nincsen? M ha van akkor azonnal menj vissza! Inkabb ne nagyon tevekenykedj meg, ha igy elfaradsz, inkabb pihenj meg par napot, h erore kapj! Ha gondolod nyugodtan irhatsz nekem privit, szivesen beszelgetek! Es ha jobban faj a hasad ne varj pentekig! Es sok -sok kitartast! Nemsokara mi is anyukak leszunk!!! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!