Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon van jó kineziológus Vagy (1 db)

Miskolcon van megbízható, jó kineziológus? Vagy esetleg a környékén?

Legjobb válasz: szerintem te is utána tudnál járni, és nem kéne megkérdezned neten...

szerintem te is utána tudnál járni, és nem kéne megkérdezned neten...
A kérdező hozzászólása: Igen, már utána is jártam, de mivel a nevek+tel.számok mellett nem írnak véleményt, ezért kérdezem itt, hátha tud valaki személyes tapasztalattal szolgálni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szokták mostanába vagdosni magukat az emberek? (főleg 12-20év közöttiek) Aki csinálja, az mondja el h miért vagy mi történt. (Ez nem az emósok szokása)

8

Mik a jelei, ha "összebalhézik" a két agyfélteke?

6

Nem tudok felejteni, minden bennem marad, olyan dolgok is amiket mások simán elfelejtenek pár nap alatt. Mit tegyek?

28 éves vagyok. Mindig érzékeny kislány voltam, lelkemre vettem olyan dolgokat is, amik másokról leperegtek volna.
A problémám mindig fennállt, de csak 2-3 éve kibírhatatlan.
A problémám abból áll, hogy nem tudok felejteni, olyan rossz emlékek jutnak eszembe napközben bármikor, és este is amelyek már 5-20 éve voltak.
Ezek általában rossz emlékek, olyanok amelyektől szomorú leszek, és nagyon fájnak. Nagyon szeretnék felejteni, de egyszerűen nem megy.
Bármit megadnék érte, ha ezeket az emlékeket kitörölhetném.
Mit tehetnék?
Tönkretesz az életemet!

3

Kényszeres gyűjtögető vagy megtartó vagyok, hogy ne ragaszkodjak ennyire mindenemhez?

1

Segítségre szorulna?

Van ennek a betegségnek neve?
Utcán a sötétben fél, hogy leszúrják. Nem mer bizonyos szobrok közelében tartózkodni, mivel azoktól is nagyon fél. Nem mer egyedül bemenni a hálószobába, miután hazaértünk, nehogy ott legyen valaki, és nekem kell előre menni.
Stb...

3

Mit kéne tennem?

Nos , mindig is nagy álmodozó , gondolkodó , kérdező voltam , de úgy értem , hogy most kvázi ez visz a sírba . NAGYON-NAGYON sokat tanulmányoztam a nemzetszocializmust , az emberi anatómiát , az antropológiát (hogy ki tudjam ismerni az embereket) . Mindig a lexikonokhoz , könyvekhez nyúltam , ha nem éreztem jól magam , mert tudtam , hogy ők nem bántanak (bocs az antropomorfizálásért) . Most azonban egyre inkább azt veszem észre , hogy ahogy az elmém erősödik , úgy épülök le fizikailag . Törékeny , gyenge és általában falfehér vagyok annak ellenére , hogy azért vagyok a napon , kvázi halvány árnyéka vagyok régi önmagamnak . Sokat mondok beszédet , és ott valahogy mindig energikusnak , élettel telinek látszom , és akkor én is ezt érzem . A szokásos görnyedt , fáradékony, törékeny nyomitól eltérően , egyenes háttal , pirospozsgás arccal , gyöngyöző homlokkal állok ott , csillogó szemekkel . Azokban az időkben úgymond visszatér belém az élet . Aztán rájöttem , hogy meleg vagyok , ami nagyon-nagyon sokat ártott az akkori az akkori formámnak . Semmi a mostanihoz képest . Egyfolytában tanulok , 5-10 lépés után kifáradok , lihegek . 2 kg megemelése után már lihegve , izzadtan vonulok vissza , hogy folytassam a tanulást . Semmit nem vagyok hajlandó általános , csak tudományos szemszögből nézni . A régi extrovertált énemből lett egy remete , hipochonder , megérthetetlen "izé" ! Senki társaságát nem keresem , ha valaki mégis eléri hogy egy-két szón kívül többet mondja, akkor azzal többnyire ordibálok , mint egy elmebeteg ! Aztán nagyon kimerülök , olyankor a járás is nehezemre esik , az ájulás könyékez (az egész családban egyedül nekem jó a vérnyomásom) . Olyankor egy szó kell , ami nem tetszik , és egy "démon bújik elő belőlem" . Egy kegyetlen , brutális , szadista vadállat !! Ezt anyám egy felvétele mutatta meg , amikor apámnak mondtam egy 10 perces kis beszédet , és olyanokat vágtam hozzá , hogy majdnem elkezdett sírni , elvigyorodtam . Aztán , amikor észrevettem , hogy anyám kamerázik vele kezdtem el ugyanezt . Aztán még viszonylag tartom magam , míg beérek a szobámba , ott viszont többnyire rögtön aludnom kell a kimerültségtől ... Nem tudom mit kéne tennem , mi lesz így belőlem ? Az érdekes , hogy amit anyám felvett pl. arra egyáltalán nem emlékszem . Egyszerűen kiesett .
13/f :(

9

Ha tudom mitol vagyok panik beteg hogy tudom kezelni?

Meg suli idobe ongyilkos akartam lenni..de tul eltem mososzert ittam.senkinek nem szoltam attol vagyok panik beteg mert aznap este nagyon ketsegbe estem tudom valahogy kezelni(?)

1

Valaki adna tanácsot? Nagyon félek!

Meghalt a volt osztályfőnököm és holnap lesz a temetése, nagyon kiborultam a hír hallatán és még mindig nemtudom felfogni. Az a baj, hogy nagyon súlyos pánikbetegségben szenvedek és rettegek a temetéstől, rengetegen lesznek. Félek, hogy összeesek, valaki adna tanácsot?

2

Emberi és állati élet?

Miért van az, hogy szem rebbenés nélkül megölném az összes embert, horror filmekben is simán elnézem, de ha egy állatot kínoznak vagy ölnek meg brutálisan, megesik rajta a "szívem"?

7

Szerintetek van olyan, hogy agyhalott valaki? Mert én annak hiszem magam, hogy lehet felgyógyulni ebből, persze itt nem a klinikai agyhalottra gondolok, biztos ti is hallottátok már ezt!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!