Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon milyen Semmelweis (16 db)

Mostanában szült valaki Miskolcon a Semmelweisbe? Milyen tapasztalatotok van?

Miket vittetek magatoknak és a picinek a kórházba? Milyenek voltak a nõvérek? Volt fogadott orvosotok?

Legjobb válasz: Pelenka, törlõkendõ kell, másra nincs szükség. Sokan panaszkodnak a nõvérekre, velem aranyosak voltak. De a szülésznõk, borzalmasak, szerintem. Én megbántam, hogy nem vittem magammal hálóinget, a benti nagyon kényelmetlen volt és én nem is véreztem annyira, hogy bepiszkoljam. Volt aki pizsamában volt.

Pelenka, törlõkendõ kell, másra nincs szükség. Sokan panaszkodnak a nõvérekre, velem aranyosak voltak. De a szülésznõk, borzalmasak, szerintem. Én megbántam, hogy nem vittem magammal hálóinget, a benti nagyon kényelmetlen volt és én nem is véreztem annyira, hogy bepiszkoljam. Volt aki pizsamában volt.
11.- én szültem ott a kisfiamat, 3x kerültem szülõszobára az utolsó 1 hónapban. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, a szülésznõk figyelmesek voltak, és folyamatosan tájékoztattak mindenrõl. A tolófájások elején feltoltak a mûtõbe mivel a kicsinek gyenge volt a szívhangja, Csabai doktor mûtött, a végén elmagyarázott mindent, odahozták a babámat is amíg varrtak. A csecsemõsök rendkívül segítõkészek és türelmesek voltak, a nõvérek is kedvesek szerintem. Nekem nem volt fogadott orvosom, de nem bántam meg mivel akinek volt azzal sem foglalkoztak annyit, mint velem. Pelus és törlõkendõ kell, minden mást adnak, újszülött kesztyût szerintem vigyél magaddal ill. 2 textil pelus is jól jön. Ja és bimbóvédõt vagy kiemelõt vigyél, mert mi nagyon sokat küszködtünk a szoptatással. Könnyû szülést.

Akik Miskolcon a Semmelweis Kórházban fognak szülni, voltatok már szülőszoba látogatáson? Milyen volt? Végigvezetnek rendesen és elmagyaráznak mindent, hogy mi hogyan szokott zajlani szülésnél? Kérdezhetek is, válaszolnak rá?

Vagy aki már szült ott,az is elmondhatná a tapasztalatait. Akarok majd menni a párommal olyan 30 hetesen látogatásra,csak kíváncsi vagyok,hogy mennyire segít?készek,és hogy kérdezhetek-e is,és válaszolnak-e is rá készséggel?! 24+3 hetes kismama :)

Legjobb válasz: Én nem voltam. De az ott dolgozókat ismerve, tuti kérdezhetsz. Velem annyira rendesek, korrektek voltak végig.

Én nem voltam. De az ott dolgozókat ismerve, tuti kérdezhetsz. Velem annyira rendesek, korrektek voltak végig.
Mi tavaly voltunk, összességében jó volt. Megmutattak mindent, elmondtak mindent( az más kérdés, hogy utána az alternatív szülésbõl-mint bordásfal és gumilabda- maradt az ágyon fekvés az NST miatt...)Lehetett kérdezni is. És nekem nagyon jó volt, hogy utána nem egy vadidegen helyre mentem be, hanem már legalább láttam belõle valamit. Egyébként tényleg mindenki kedves és segítõkész volt. (ha akarsz valamit, ugyan ki kell nyitni a szád és merni kell kérni, de ha ez megvan, akkor már minden OK.)

2010. szeptemberre várjuk a kisfiunk. Miskolcon a Semmelweisben aki mostanában szült: - milyenek a körülmények? Hány ágyas szobák vannak? Mit kell bevinni? Jó és rossz tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Ha érdekelnek a körülmények meny be egy szülészeti osztály és szülöszoba látogatásra.Minden honap 4. keddjén van 13 órátol.Aban nem tuddok segiteni h ezt kivel kell megbeszélni h részt kivánsz veni ezen. Én még csak a héten fogok szülni.

Ha érdekelnek a körülmények meny be egy szülészeti osztály és szülöszoba látogatásra.Minden honap 4. keddjén van 13 órátol.Aban nem tuddok segiteni h ezt kivel kell megbeszélni h részt kivánsz veni ezen. Én még csak a héten fogok szülni.


Miskolcon milyen a Semmelweis kórház? Jók a körülmények? Megbízhatók az orvosok?

Legjobb válasz: én ugy hallottam inkább ezt dícsérik mint a megyeit,de jövõ héttõl a vasgyáriba költöznek.

én ugy hallottam inkább ezt dícsérik mint a megyeit, de jövõ héttõl a vasgyáriba költöznek.
szia szerintem a megyei korház sokkal jobb fõleg a szülészet nõgyógyászat mammográfia meg ugy az egész sokkal megbizhatobb tisztább mint bármelyik más..ez a véleményem én ott szülnék ha még ott laknék..
nekem a tesom anyosa ott ujjszulott orvos, es toluk en is jokat hallottam a sogornom is ott fog szulni , majd megkerdezem ki az orvosa , en nem ott fogok mert mi most az usa ban keszulunk a nagy napra(meg 6 het)3 hetes kismamma es sok sikert

A miskolci Semmelweis Kórházba mit kell vinni a babának, milyen cuccokat? És magamnak? És a miskolci Megyeibe mit kell vinni? Mit ad a kórház és mit nem?

Legjobb válasz: Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D

Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D
A Semmelweisbe ruhát csak azt kell vinni, amiben hazaviszed. Magadnak vihetsz hálóinget, de adnak is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok!!! És nekem tetszik, hogy humort is vittetek a témába :) ) :D :D
Semmelweisbe mindenképp vigyél popsitörlõt, meg pelenkát. A szülõszobalátogatáson is mondták, hogy vigyünk, mert csak napi 2 pelust adnak. A váróban egy kismama azt mondta, hogy õ ott szült, még napi kettõt sem adnak, csak egyet. A Felicitas csomagban kapott pici tégely Sudokrémet is beviheted, mert elvileg van a szobákban kitéve pár termékminta (amit mindenki közösen használhat), de van amikor elfogy/ellopják. Magadnak vigyél be poharat, étkészletet.
hehe kell egy kis szín vinni a témákba :P :D Dr Szabó Zsolt a dokim. TE kihez jártál?
Akár hiszed, akár nem, megfordult a fejemben a gomb-tû cérna dolod. :D Na jó, befejezem, mert teljesen szétOFFolom a témát. :) Amúgy ki a dokid?
ha vkit meg zavar ennek tudatában vigyen magával tût, cérnát és néhány gombot :D :D :D de mit várunk minden nem lehet :P am meg miért is zavarna bárkit is úgyis egymás elõtt szoptat az ember... :)
Örülök. :) De ez az igazság. Na mondjuk engem annyira nem izgatott. (mást sem) :D
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg jó volt :D :D :D
Kedves utolsó olyan jót kacagtam az utolsó mondatodon :D :D :D "bár gomb nem sok van rajta" :D :D :D nem ide tartozik de gondoltam leírom h én olyan jó nevettem :D :D :D 26hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
A Megyeibe nem lehetsz saját hálóingbe szülés után. Minden nap tisztát adnak, ha kell. A babának érdemes pelust és popsitörlõt vinni. Pelusból napi 3-at adnak, ami kevés. Adnak popsikrémet és köldökhintõport. A baba is a kórház ruháit viseli bent.
A kérdező hozzászólása: Értem Nincs fogadott orvosom, majd az ügyeletes orvosnál fogok szülni.Sajnos fogadott orvost nem engedhetünk meg magunknak anyagilag!!
Ha jól emlékszem törlõkendõt nem árt vinni, mert azt nem adnak, csak vizes vatta van, illetve pelust is vihetsz be, mert napi x-et adnak (nem emlékszem pontosan), és lehet hogy az nem lesz elég nektek... Kinél szülsz?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor adnak ott mindent??Amíg bent vagyunk adnak ruhát is, meg pelust is adnak minden napra??
Én Hardonyihoz járok. :-D A lányomat is nála szültem. Én kifejezetten csípem, szerintem nagyon jó fej!

Aki a miskolci Szent Péteri kórházban vagy a miskolci Semmelweis kórházban szült írja már le milyenek voltak a nővérek és a szülészek? ! Odafigyelnek a kismamára vajúdás közben? És a szülést is normálisan levezetik?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy a Semmelweisben normálisak a nõvérek. Én is majd ott fogok szülni. Van fogadott dokid? és szülésznõt fogadsz? Én nekem a Mézes Erzsébet szülésznõt ajánlották, valamint a Gróf Magdolnát is mondták hogy aranyos. De állítólag mind azok. Én úgy tervezem, hogy fogadok szülésznõt hisz õ lesz végig bent velem és azért nem mindegy hogy végig ott van valaki aki csak rád figyel :)

Én azt hallottam, hogy a Semmelweisben normálisak a nõvérek. Én is majd ott fogok szülni. Van fogadott dokid? és szülésznõt fogadsz? Én nekem a Mézes Erzsébet szülésznõt ajánlották, valamint a Gróf Magdolnát is mondták hogy aranyos. De állítólag mind azok. Én úgy tervezem, hogy fogadok szülésznõt hisz õ lesz végig bent velem és azért nem mindegy hogy végig ott van valaki aki csak rád figyel :)
http://www.youtube.com/watch?v=sH5TSKsEMqY ezen a miskolci semmelweis szülészetét mutatják be. http://www.youtube.com/watch?v=1F5QUKa_D8w itt is a semmelweis szülészeti osztályát mutatják be.

A miskolci Kaáli intézetben, vagy a miskolci Semmelweis kórházban végzett Inseminátiókkal kinek milyen tapasztalata van?

Endometriozisom van ezért a dokim szerint most már Insemmel kell próbálkozni. Nem tudom melyik helyet válasszam.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem írj inkább a teherbeeséshez. Ott biztos többen tudnak majd segíteni.

Szia! Szerintem írj inkább a teherbeeséshez. Ott biztos többen tudnak majd segíteni.

A miskolci Semmelweis kórházban milyen a szülés?

Előzőt még más kórházban szültem, ott sok volt a kötelező protokoll. Beöntés, hanyattfekvés, infúzió kötelező volt, enni-inni nem volt szabad stb. Minden info érdekelne: végeznek-e beöntést, vajudás közben csak hanyatt fekve lehet lenni(sajnos hanyatt fekve nagyon rosszul vagyok terhesen is),lehet-e szőlőcukrot, vizet bevinni, milyen érzéstelenítést lehet kérni, apás szüléshez kell-e előre fizetni, a babát rögtön elviszik stb? Köszönöm, aki megosztja velem tapasztalatait! 36 hkm

Legjobb válasz: Zsófi, nem rosszul emlékszel? Decemberben szültem ott és a ruha 3000Ft volt az automatából.

Zsófi, nem rosszul emlékszel? Decemberben szültem ott és a ruha 3000Ft volt az automatából.
nekem is 3000-et mondtak mások, de ott bent már 2500-at, ezt a párom meg is erõsítette, mikor késõbb rákérdeztem. nem hiszem h. kivételeztek volna velünk.
de még ha hallucináltam is, azon az 500.- -ott, akkor senki nem fog fennakadni, ugye? ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves Zsófia, gratulálok a babához, és köszi a válaszokat. Hát a hanyattfekvés nem túl jó hír, az EDA nekem sem használt az elsõnél sajnos. Holnap kell mennem az altatóorvoshoz, akkor majd ott is kérdezek részletesen. Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, akinek nem használt az EDA, mindenki más ódákat zengett róla. Ha bármi még eszetekbe jut, köszi elõre is. Ismerõseim a Megyeiben szültek, ott sokminden másképp van.

Írjatok légyszi! Jár valaki a miskolci Semmelweis kórházban Dr. Hardonyi András szakrendelésére? Milyen orvos? Megbízható? Jól csinálja a terhes UH-ot is? Nem hentes módjára nyúl a nőkhöz, kismamákhoz?

N?gyógyászt akarok váltani a terhességem idejére,és az interneten ?t látom kiírva a szakrendelésekhez.És érdekl?dnék,hogy ? milyen orvos?

Legjobb válasz: Hát én nem hozzá járok, de azt tudom, hogy van egy stílusa. Meg elég nagyok a kezei, néha durván vizsgál. Az igaz, hogy szakmailag jó, de nemcsak õ van szakrendelésen, sõt õ elég keveset. Osztályvezetõ fõorvos így mindenki odafigyel a betegeire, viszont szerintem már túl öreg, ahhoz, hogy rábízzam magam. De ez az én véleményem. Én elég problémás eset vagyok, de sikerült odafigyelõ, rendes, megbízható orvost találnom, aki a legjobb az uh-on, és nem pénzéhes. Kihez jártál eddig?

Hát én nem hozzá járok, de azt tudom, hogy van egy stílusa. Meg elég nagyok a kezei, néha durván vizsgál. Az igaz, hogy szakmailag jó, de nemcsak õ van szakrendelésen, sõt õ elég keveset. Osztályvezetõ fõorvos így mindenki odafigyel a betegeire, viszont szerintem már túl öreg, ahhoz, hogy rábízzam magam. De ez az én véleményem. Én elég problémás eset vagyok, de sikerült odafigyelõ, rendes, megbízható orvost találnom, aki a legjobb az uh-on, és nem pénzéhes. Kihez jártál eddig?
õ a fõgóré a semmelweisben. szörnyen drága lesz! :S
A kérdező hozzászólása: Hát akkor majd nézek mást.A nõgyógyászati UH-on keddenként ki szokott akkor lenni?Mert 3 hét múlva, kedden mennem kell UH-ra, és senkit nem ismerek a Semmelweis-ben, soha nem jártam oda.NEM AKAROK FOGADOTT ORVOST, AZÉRT IS ÍRTAM ÚGY, HOGY SZAKRENDELÉSRE AKAROK JÁRNI!!Nem magánra!!Eddig Szerencsre jártam az Sztk-ba, ott volt a nõgyógyom, akihez területileg tartozom, de mivel lekerültem Tiszaújvárosba lakni, így 40km van közöttünk, és mivel nincs autónk, így nem tudok 2-3 hetente járni hozzá, viszont Miskolcra van buszjárat, ezért szeretnék a Semmelweis-be járni vizsgálatokra.Amúgy is ott fogok szülni.
Elsõ vagyok. Azt nem tudom melyik nap ki van, számomra ez elég zavaros amit ott csinálnak, úgy értem, hogy mindegyik ki be szaladgàl. De nem kell aggódni, akárkivel találkoztam ott, eddig mindenki normálisan beszélt velem. Pedig én is most járok oda ennél a terhességnél. Akárki lesz is biztos jó szakember, ott nem igazán hallottam, hogy bunkók lennének. Egyedül Hardonyi kicsit keményebb.
Nekem csütörtökönként kell járnom akkor vagy Pócsi Tamás van a másik doki neve nem jut eszembe :/ de az is rendes nagyon. Egyébként ha nem akarsz fogadott orvost akkor lakcím alapján sorolnak majd be h hova kell járnod. Ultrahangot meg nem õk végzik hanem a folyosó elején van egy szoba ott egy nagyon kedves nõ van aki csinálja. Legalábbis amikor én megyek mindig õ van. Hihetetlen kedves.
A kérdező hozzászólása: Hát..a párommal Tiszaújvárosban lakom, de ez csak a tartózkodási hely..és a tiszaújvárosiakat a Semmelweis kórházba viszik szülni.Úgyhogy valószínû, hogy én is ott fogok. :) Ezért is akarok oda járni vizsgálatokra.
Szia! Én Hardonyihoz járok, igaz magánrendelésre. Nagyon csípem, nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt vele eddig. Tényleg úgy néz ki, mintha egy mogorva, bunkó lenne, de ha megismered, teljesen más kép jön le róla. Vicces, normális... Vizsgálatkor nem durva, nem hentes módjára nyúl az emberhez. Az is egy nagy hülyeség, hogy baromi drága! Én csak ajánlani tudom! Az uh-ot legtöbbször szonográfus csinálja, nagyon kedvesek, aranyosak. A 18 hetest csinálja rendes doki (nekem Hajas volt).
Szia! Dr.Szemán György is abba a kórházba rendel nagyon rendes!Csütörtök és azt hiszem pénteken van ott!

A miskolci Semmelweisbe milyen fogadott orvos nélkül ügyeletesnél szülni?

Mennyire foglalkoznak az emberrel? vagy sz*nak a fejedre? Sajnos nem engedhetem meg magamnak a magánorvost :( Nagyon tartok így az egésztől.

Legjobb válasz: En is ott szultem 8 honappal ezelott. Nekem sem volt fogadott dokim. Rendes volt mindenki velem

En is ott szultem 8 honappal ezelott. Nekem sem volt fogadott dokim. Rendes volt mindenki velem
Szia! Az attól is függ, hogy ki van ügyeletben, de összességében elmondható, hogy rendesek és maga a kórház is szép. Az ott dolgozók aranyosak, de persze van néhány bunkó doki.
nekem a baratnom kb 2hete szult ott fogodot doki nelkul csak neki szerencseje volt epp ismeros doki volt ugyeletben. Sogornom azt mondta hogy akinek nincs fogadott dokija azt [email protected] szinte. Mar kettot szult ott . Mindkettot fogadott dokival es nekem is azt ajanlja. 26hkm. Annal a fogadott dokinal pl te dontod el mennyit adsz. (nem kell 100ezret)
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy ki ez az orvos? Én mindenkitõl 100ezres összegeket hallok repkedni, meg ha nem ad annyit az ember azt meg keveslik és az olyan kellemetlen lenne.
En 7 honapja szultem ott nem volt fogadott orvosom ugyeletesnel szultem Koleszar doktornonel, csak jot tudok rola mondani, mindenki nagyon aranyos kedves segitokesz volt.
Én 8 hónapja szültem ott és fogadott dokim volt. 30.000ft-ot adtunk neki, bár végig hozzá jártam és magánrendelésén is voltam 6-7 alkalommal, gondolom azt is hozzá vette. De egyébként az én dokim nem szokott összeget mondani és nem pénzéhes. A neve Dr.Szemán György. Azt tudom, hogy Hardonyinak fix-en 100.000ft a tarifája és az õ kismamáit nagyon körbenyalják, szobát is választhat és ha akar egyedül is lehet egy szobában meg ilyen finomságok. Koleszár doktornõrõl annyit, hogy én két olyan nõvel voltam egy szobában, akik mindketten nála szültek, de csak az egyiknek volt õ a magándokija a másikuk ügyeletben volt szült nála. Másnap bejött megnézni a kismamáját, megkérdezte hogy van... és a másik kismamára még csak oda sem nézett, nem is köszönt, semmi. Na ez azért csúnya volt tõle, persze ettõl még nem állítom, hogy nem jó orvos, de nekem emberileg akkor nem volt szimpatikus, sõt bunkó volt. Ja és a kis arab törpe doki (nem tudom hogy hívják) na az még egy tetû. Annál ne szüljön senki, keménykedik ott a rágó ki nem esik a szájából és úgy jár-kel mint valami vagány macsó! Amúgy a kórház szép a szülésznõk (nem mind) kedvesek, barátságosak. A csecsemõsök tündériek és az ápolónõk, takarítónõk is rendkívül segítõkészek.
1. vok. Én is tavaly Koleszár Andrea dr.nõnél és Szikszay Ádám dr.úrnál szültem. Mindketten nagyon rendesek voltak. Ha jól tudom, már mindkettõ elment a Semmelweis.bõl.
vrastyak peternek hivjak.. Neki annyit adsz amennyit tudsz..
Hardonyinál szültem. Jókat röhögök a Hardonyi-legendákon. :-D Írják ezt olyanok, akik nem hozzá jártak, járnak, csak innen-onnan hallanak 1-2 dolgot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!