Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon mi menete az (2 db)

Mi lesz a Magyar Élet Menetén Miskolcon? Mit kell vinni, és mit nem? Milyen lesz ez az egész?

Fel/lepontozni senkit sem fogok, csak fel akarok erre az egészre készülni, hogy mi, hogy fog zajlani.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell vinni semmit.Nem hiszem,hogy balhé lesz,a jobbikos rendezvények mindig rendbontás nélkül,békésen zajlanak. Ha a cigányok nem támadják meg õket akkor semmi baj nem lehet,erre pedig nagyon kicsi az esély. Valószínûleg ott lesz néhány cigány akik biztonságos távolságban a rendõrsorfal mögött ordibálnak egy sort,kolompár meg elsírja a bánatát az újságíróknak,hogy micsoda nagy nácizmus van itt,de nem mernek majd provokálni. Szóval szerintem ne vigyél fegyvert meg semmi olyat amit ha a rendõr megtalál nálad bajod lehet belõle.

Szerintem nem kell vinni semmit.Nem hiszem, hogy balhé lesz, a jobbikos rendezvények mindig rendbontás nélkül, békésen zajlanak. Ha a cigányok nem támadják meg õket akkor semmi baj nem lehet, erre pedig nagyon kicsi az esély. Valószínûleg ott lesz néhány cigány akik biztonságos távolságban a rendõrsorfal mögött ordibálnak egy sort, kolompár meg elsírja a bánatát az újságíróknak, hogy micsoda nagy nácizmus van itt, de nem mernek majd provokálni. Szóval szerintem ne vigyél fegyvert meg semmi olyat amit ha a rendõr megtalál nálad bajod lehet belõle.
Csoda lenne, ha a Jobbikosok nyugton maradnának, és nem hergelnék a cigányokat.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszönöm. Második, nem ezt kérdeztem. Amúgy nem tudom, hogy milyen cigánymentes területen élsz, de szerencséd van. Nézd meg, hogy mi van ma Borsodban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!