Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon keresek nőgyógyászt (10 db)

Kihez menjek? Miskolcon keresek jó nőgyógyászt (magánt), lehetőleg aki a Semmelweisben szülész.

A megyei kórházhoz tartozom körzetileg, de én oda még egyszer be nem teszem a lábam. De szeretnék szülni majd 2-3 év múlva, így egy olyan nődokit keresek, akihez most mehetnék magánba, ha pedig babát vállalunk, akkor a Semmelweisben hozhatom majd világra. Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én Dr. Sikó Lászlóról tudok, de még nem jártam nála. A Búzatér mögött van rendelõje (van honlapja is).

Én Dr. Sikó Lászlóról tudok, de még nem jártam nála. A Búzatér mögött van rendelõje (van honlapja is).
Pázsit Emese :) keress rá vhol :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Miskolcon a Megyei Kórházban keresnék nőgyógyászt. Kit ajánlanátok? Tapasztalatok és vélemények is érdekelnek.

Legjobb válasz: Én Dr.Bikki Bélához járok.Nagyon jó orvos szakmailag tökéletes.Nála is szültem, köszönhetem neki a babám életét.Én mindíg megvagyok vele elégedve.Kedves és emlékszik a betegeire.Óvatosan vizsgál.

Én Dr.Bikki Bélához járok.Nagyon jó orvos szakmailag tökéletes.Nála is szültem, köszönhetem neki a babám életét.Én mindíg megvagyok vele elégedve.Kedves és emlékszik a betegeire.Óvatosan vizsgál.


Miskolcon keresek olyan nőgyógyászt aki jártas a Leiden mutáció betegségben. Ki ilyen?

Most a kaáli intezetbe járok, 5 hetes lombikos vagyok, és csak a 2. trimeszterben akar nekem erre a véralvadászavarra injekciót adni. Egy kicsit félek, nehogy kés? legyen, és emiatt ne maradjon meg a babám. Szóval ezért szeretnék egy ebben jártas n?gyógyásszal is beszélni. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Én is Leidenes vagyok de én már a teherbeesés elõtt kaptam a heparint, u.is többször elvetéltem és lehet hogy azért, mert az embrióban már nagyon korán keletkezett egy trombus. Én ott Dr. Cziáky Tamást javaslom neked. Régóta ismerem, nagy koponya, kitûnõ diplomával. 40 év körüli. Mindent tud, mikor, hova, kihez kell menned. A számát nem tudom, de az osztályon bizti megadják az elérhetõségét. A helyedben én is sürgetném a dolgot. Nagyon jó babavárást kívánok neked! 24 hetes kismama

Én is Leidenes vagyok de én már a teherbeesés elõtt kaptam a heparint, u.is többször elvetéltem és lehet hogy azért, mert az embrióban már nagyon korán keletkezett egy trombus. Én ott Dr. Cziáky Tamást javaslom neked. Régóta ismerem, nagy koponya, kitûnõ diplomával. 40 év körüli. Mindent tud, mikor, hova, kihez kell menned. A számát nem tudom, de az osztályon bizti megadják az elérhetõségét. A helyedben én is sürgetném a dolgot. Nagyon jó babavárást kívánok neked! 24 hetes kismama
Szia! Én megadom Tamás számát, ha gondolod. Én is hozzá járok, bár nem tudom, hogy a Te porblémádban tud e segíteni, de tényleg nagyon jó doki, évek óta hozzá járok. Írj privát és megadom a számát. 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Ma bejelentkeztem egy orvoshoz, aki remélem tud segíteni. Ha mégsem akkor elkérném a telefonszámot jó? Mégegyszer köszi!

Nőgyógyászt keresek, valaki ajánlana jót Miskolcon?

Saját tapasztalatokat is írhattok!A lényeg, hogy megbízható legyen!

Legjobb válasz: Dienest nagyon ajánlják.

Dienest nagyon ajánlják.
A barcikán is jó orvosok vannak. ott Török fõorvost tudom ajánlani. bababarát kórházban.
Dóka Zsuzsa Erzsébet kórház
Fenesit is nagyon szeretik Dienesen kívül, a megyeiben még Kocsis a sztár, a semmelweisben meg Gubás. én hozzá jártam, egy isten :) persze rengeteg doki közül választhatsz még. nekem mindig azt mondták, h. olyan dokit válasszak, akihez életem végéig járni tudok. jah, meg Cziáky is nagy szeretetnek örvend, hozzá is szívesen mentem volna, de közeli ismerõs, így kellemetlenül éreztem volna magam.
Fóka Zsuzsa még nem szakorvos, ha jól tudom, csak rezidens. vagy tévedek? egyébként tényleg nagyon szimpatikus ;)
*D
de gondozhat terhest és le is vezetheti a szülést :) fiatal kora ellenére nagyon profi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát van választék....majd érdeklõdöm!

Méh száj specialista nőgyógyász orvost keresek. Elsősorban Miskolcon, esetleg Debrecenben, vagy Budapesten. Tudnátok ehhez értő szakembert javasolni?

Legjobb válasz: Dr Takats Bela,Budan a Gazdagreti teren. Mehszajecseteslos,huvelyflora helyreallitos kezeleseket csinal.

Dr Takats Bela, Budan a Gazdagreti teren. Mehszajecseteslos, huvelyflora helyreallitos kezeleseket csinal.
Hát ezt minden nõgyógyász csinál, szerintem. Alaptevékenység ez az egészséges nõk szemrevételezésén kívûl.

Miskolci nőgyógyászt keresek! Javaslatok?

Legjobb válasz: Csak egy kis helyesbítés: Kedves fintor zsófia! Az év szülészete 2011-ben pont nem a megyei, hanem a Semmelweis volt! :) De amint már fentebb is írtam, hamarosan a megyeiben is normális körülmények között lehet szülni!

Csak egy kis helyesbítés: Kedves fintor zsófia! Az év szülészete 2011-ben pont nem a megyei, hanem a Semmelweis volt! :) De amint már fentebb is írtam, hamarosan a megyeiben is normális körülmények között lehet szülni!
a kedves utolsó válaszolóval teljesen egy et értek! ezt én is szerettem volna írni, de nem tartozott a kérdéshez, viszont ha már valaki ilyen jól megfogalmazta helyettem, egyet kell értenem! én is idegenkedtem a megyeitõl éppen a lepukkantsága miatt! de az a legkevesebb. tavaly például a megyei volt az év szülészete az országban! és valóban, ha valami gond van a babával, gondolkodás nélkül viszik el mellõled a megyeibe, mert koraszülött osztály például csak ott van. és attól nagyobb fájdalom biztos nincs, mikor tudod hogy a gyermeked veszélyben van és még mellette sem lehetsz napokig! én még nem szültem egyik kórházban sem, de így látatlanban is az eszem a megyeihez húz!
doki! már csak azért is, mert megbízom benne, másodsorban sok kismamától hallom, hogy a 20. hét után már nem vállalják el az orvosok (gondolom eddig nem oda tejeltek, vagy azért mert nem ismerik az elejétõl fogva a terhességüket). És csak imádkozom, hogy ne történjen gikszer. lejátszottam a kis fejemben, hogy épp 34 hetes vagyok és beindul a szülés... de akkor mindkettõnket rögtön a megyeibe visznek. hát mindegy, erre inkább nem is gondolok, csak reménykedem a problémamentes szülésben! :$
:) Ez jó. Most akkor eldöntheted, hogy a doki vagy a kórház?
egy plaketten láttam kint a feliratot, hogy a "tavalyi évben az év szülészete" biztos nem idén tették ki :) egyébként annyira biztattalak a megyeihez, hogy ma mondták, átmegy a dokim a semmelweisbe :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Valóban igazatok lehet. Az az igazság, hogy 1 éve költöztem Miskolcra és nem vagyok jártas abban, hogy melyik kórház miért jobb vagy esetleg rosszabb a másiknál. Megfogadom a tanácsotokat, mert a legfontosabb az azonnali segítség, ha ne adj Isten baj lenne. Még egyszer köszönöm. :)
Dr. Gubás Péter! Nagyon jó szakember, még rosszat nem hallottam róla, pedig valljuk be, hogy ebben a szakmában ez ritka kincs. Viszonylag fiatal, olyan 36 körül van, jelenleg a Megyeiben dolgozik. Magánrendelése a villanyrendõrnél, csütörtökönként 5-tõl. Legutóbb 6000 forintot fizettünk UH + vizsgálat. Nagyon készséges, közvetlen. ha rá esne a választásod, priviben megírom a számát.
Úgy tudom, hamarosan a megyeiben is jobbak lesznek a körülmények, ugyanis költözik a szülészet! Én amúgy Hardonyihoz járok, és nagyon bírom!
jajj de bocsi nem tudom miért azt írtam :D kattantok meg néha :D
Én Dr. Lõkös Bélához járok magánrendelésre, de õ is a semmelweishez tartozik. Eddig nincs vele rossz tapasztalatom. 14 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mindenképp a Semmelweis kórházra gondoltam, azt mondják ott jobb szülni. Kedves második válaszoló, nem Dr. Dudás Ernõt akartál írni? Mert Endrét nem találok a neten. :)
A semmeilweisbe járok onnan tudom ajánlani Dr Dudás Endrét. Szerintem nagyon jó orvos. Mondjuk még egyikre se volt panaszom :) 25hkm
kedves fintor zsófia ezzel most saját magadat hazudtolod meg h inkább az orvost választod. Eddig igen kiálltál a szülészet mellett. Akkor h is van ez? Itt is mindenki a dokit ajánlottam nem a szép helyet. Mégis nagyon a megyei mellett voksoltál h a gyereked egészsége a legfontosabb ha ne adj Isten baj történne. ne vedd kötekedésnek de ez így zavaros csöppet.

Dr Cziáky Tamás vagy dr Fenesi István? Melyik dokit javasolnátok? Most keresek magán nőgyógyászt MISKOLCON! Tapasztalatok velük kapcsolatban? Hogy bánnak a "betegiekkel"? Tarifák?

Legjobb válasz: Szia!Én Dr Fenesit nem ismerem, de Dr Cziáky Tamásnál szültem két gyereket.Velem nagyon korrekt volt, nem az a mézes mázos, de kedves.A "tarifáiról" mindenféle hírek terjengenek, amik szerintem nem valósak.Az én tapasztalatom az, hogy nem mond összeget.Én jártam a magánrendelésére, és a szüléskor 50 ezret adtam mind a két gyereknél.Császármetszés volt,az egyik 2008-ban, a másik 2011-ben. Én ajánlom, ha korrekt, "óvatosan vizsgáló" dokit keresel!!!

Szia!Én Dr Fenesit nem ismerem, de Dr Cziáky Tamásnál szültem két gyereket.Velem nagyon korrekt volt, nem az a mézes mázos, de kedves.A "tarifáiról" mindenféle hírek terjengenek, amik szerintem nem valósak.Az én tapasztalatom az, hogy nem mond összeget.Én jártam a magánrendelésére, és a szüléskor 50 ezret adtam mind a két gyereknél.Császármetszés volt, az egyik 2008-ban, a másik 2011-ben. Én ajánlom, ha korrekt, "óvatosan vizsgáló" dokit keresel!!!

Miskolci nőgyógyászt keresek, aki nagyon rendes és tényleg meglehet vele beszélni a dolgokat?

de nem magán orvos :S arra nincs pénz.... segítsetek lécci.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!