Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon hol venni olcsón kismama (2 db)

Miskolcon hol lehet venni olcsón kismama ruhát? Használt is jó.

Legjobb válasz: Turkálóban jártál már? Van a Corvinon egy pár, ott biztosan vannak olcsóbbak, vagy a Szelesen is van egy turi, de én oda nem bírok bemenni, mert elég tömeg szokott lenni, hatalmas turi, de anyukám már vagy 6 felsõt túrt ott nekem. :)

Turkálóban jártál már? Van a Corvinon egy pár, ott biztosan vannak olcsóbbak, vagy a Szelesen is van egy turi, de én oda nem bírok bemenni, mert elég tömeg szokott lenni, hatalmas turi, de anyukám már vagy 6 felsõt túrt ott nekem. :)
felsõket ki lehet fogni a Tescoban, vogeleben, takkoban is, de én is vettem turkálóban is. Sajnos nadrágot (pocakbetétes) én csak a kismamaboltokban találtam (fõutcán, szinvaparkban is van), azok, pedig elég drágák.
2. vagyok: turkáló a corvinon, van egy kilós és egy darabáras, szerintem a kilósban ki lehet fogni, nem érdemes a darabárasban venni, mert ott alíg olcsóbb, mint újonnan.
Szia! Én is turiban vettem egy pár felsõt. Pl.a Testvérvárosokon levõ posta mögötti is jó, habár itt már az õszi cuccok vannak kirakva. Nadrágot sajna én sem találtam. Az elsõ farim 7 ezer volt. 3 hónap alatt kinõttem. A halászgatyám 5500. Remélem ez már kitart az utolsó 7 hétre... :)
Szia. A szelesen van egy vállfás turi, abban az udvarban, ahol van a Hangár, a nagy turival szemben. Ott érdemes nézegetni, szoktak lenni kismamanadrágok is. Én ott vettem a farmer halászgatyámat 1100 Ft-ért.
Elsõ vagyok, de jó hogy mondod, akkor benézek oda, itt lakok nem messze tõle úgyis. :)

Hol van Miskolcon vagy Barcikán olyan kismama bolt, ahol viszonylag olcsón lehetne kismamaruhákat venni?

Tudna valaki segíteni ebben? Újra gondolok, csak nem túl drágára.

Legjobb válasz: Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt

Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt
milyen az új doki? nem tudod hogy hívják és mikor rendel?
A kérdező hozzászólása: Elõzõnek: Igen igazad van, máshol is vannak rossz orvosok, meg jók is, de én úgy összességében gondoltam a kórházra. Anyósom többször volt már ott, nõgyógyászati problémával és egyéb problémával is és teljesen kikészült, amikor haza jött. Úgy bántak ott vele, mint egy állattal. Sírva jött haza, ahányszor be kellett valami miatt feküdnie. Nem csak az orvosokra gondolok, a nõvérekre is. Átkerült a Megyei-be az utolsó mûtétére, hát azt mondta, hogy a barcikaihoz képest ég és föld a különbség, mind a nõvéreket, mind az orvosokat tekintve. Nagyon sok rossz példát tudnék még hozni, de azok sokkal durvábbak, inkább nem írom le. Én még jót soha nem hallottam, az biztos. Reméljük a mostani változások a barcikai Kórházban sok mindent megváltoztatnak majd.
Elõzõ vagyok, szülésért átlagba 40000.-et szoktam hallani.
Az elsõ válaszoló vagyok, és Váradinál fogok szülni elõre láthatóan. Én hallottam rosszat is, jókat is a barcikai dokikról, de mindenhol vannak rossz dolgok, Miskolcon is, Pesten is, csak ehez közelebb vagyunk, errõl többet hallunk. De most jött ide barcikára új doki, minden osztályra, és jött a szülészetre is nõdoki. Meg új szülésznõ is. Én a dokival már taliztam is. Én nem kérdeztem váradit, hogy mennyit kér a szülésért. majd adok amennyi marad :) Így is minden találkozásnál adok neki 3000-et.
Az árakról tudtok valamit?
És Te, elsõ válaszoló? Te kinél fogsz szülni? Mit tudsz a barcikai orvosokról? Cs
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát ha a szolival szembeni elég drága, lehet hogy turiban keresgélek inkább. Én 13 hetes vagyok. Ma töltöttem be a 13.hetet. Kezdenek már szorítani a ruhák, azért akarok lassan venni 1-2 kismama ruhát. Én Miskolcon szülök a Semmelweisbe, oda járok egy dokihoz. A barcikai kórházat nem mertem bevállalni, mert sok rosszat hallottam, meg amúgy is Péteri vagyok, akkor inkább a Megyeibe mentem volna.
én Pásztorra gondoltam, nekem a barcikai kórházban õ az egyetlen, akivel kellemes tapasztalataim voltak. de majd csak április 6-án megyek hozzá, akkor akarok vele beszélni, aztán majd meglátjuk. és te kinél szülsz? Cs( második válaszoló)
Szia, én 13 hetes vagyok, aki az elsõt írtam. Én meg mondom õszintén, hogy kaptam kismamarucikat, így vennem nem kell, ezért írtam, hogy ott van a szolival szemben. Itt szültök Barcikán? Ki a dokitok?
sziasztok! engem is érdekelne, mert ami a szolival szemben van, az elég drága. igaz, még nincs rá szükségem, csak 7 hetes vayok. és ti milyen idõs terhesek vagytok?
Szia, nem tudom sajna, pedig szugeráltam a névtábláját, de nem emlékszem sajna. :( De hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászat osztályt, és ott ha kérdezed megmondják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!