Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon hol venni olcsón (43 db)

kazincbarcika kína miskolc h and m

Miskolcon hol lehet olcson ruhákat venni?

Legjobb válasz: Szia:) A Corával szembeni üzletsoron van a KIK áruház,Tescó,Háda turi,Mindig van akció a Takkoben és a C&A -ban is. Nem írtad milyen ruhákra gondoltál (újra,használtra). A cementgyárnál van egy bizományi is..ott is szoktak jók és olcsók lenni.

Szia:) A Corával szembeni üzletsoron van a KIK áruház, Tescó, Háda turi, Mindig van akció a Takkoben és a C&A -ban is. Nem írtad milyen ruhákra gondoltál (újra, használtra). A cementgyárnál van egy bizományi is..ott is szoktak jók és olcsók lenni.
bocsi:Takkoban :)


Lányok, fiúk. Miskolcon hol lehet olcsón hidegtálat venni?

Legjobb válasz: Hány fõre, milyen dolgokat akarsz rá?

Hány fõre, milyen dolgokat akarsz rá?
A kérdező hozzászólása: 6 fõ részére, gyors és egyszerû.Tojás, sonka, saláták, húsok, pl: aszalt szilvás csirkemell, f saláta stb.Étvágy gerjesztõ de mégis egyszerû.
Ja, hát ilyen mennyiségben szerintem úgy kéne csinálni, hogy megkeresni valami nagyobb helyet, (pl egyetem konyhája) ahol amúgy is valószínûleg csinálnak húsvétra ilyeneket, és akkor azokból lecsípnek mindenbõl egy kicsit, és összeraknak egy 6 fõs tálat. Mert 6 fõ részére egyébként senki nem vesz fel rendelést, gondolj bele, ezek a kaják, amiket felsoroltál, mind olyan, hogy egy minimum adagot meg kell belõle csinálni. Pl egy tekercsnek 8-10 adag alatt hozzá se érdemes kezdeni. Te felsoroltál 3-4 féle kaját, tehát fajtánként 1-2 adagot kéne belõlük csinálni. Ezt így önmagában nem fogja bevállalni senki, csak olyan hely, ami amúgy is sokat gyárt, vannak készleten ilyen cuccok, és azokból összerakják. Pl Kandik Feri, vagy az Egyetem...
1200-1500 körül számolj egy adaggal, de amit írtál mindenbõl egy kicsi, szóval lehet több is lesz.
Ha hiszed ha nem turkáló :D
csõnadrág a neve..
Centrum...
A kérdező hozzászólása: csõnadrág van kis millió meg 1 (Y) 1 csomó kínait bejártam. plus a jeans clubot is(Y) centrumba is voltam már.. de minden nõii
Van egy pár pasi ismerõsöm aki nõi nadrágot hord:) nincs ezzel probléma :D
sztem fiú csõgatya nincs is azokat lányoknak tervezték emo fiúk is mind lány csõnacit hordanak.

Miskolcon hol lehet olcsó gyerek bútort, szekrényt venni?

Legjobb válasz: Ajánlom neked a Vatera,vagy a teszvesz,aukciós oldalt itt a neten megtudod szûrni,régió szerint szerintem kilehet fogni,én most vettem egy szép pelenkázókomódot 2000Ft-ért!!!

Ajánlom neked a Vatera, vagy a teszvesz, aukciós oldalt itt a neten megtudod szûrni, régió szerint szerintem kilehet fogni, én most vettem egy szép pelenkázókomódot 2000Ft-ért!!!
Tegel babaáruház

Miskolcon hol lehet venni olcsón új babakocsit? És melyik bababolt a legolcsóbb Miskolcon?

Legjobb válasz: Szia! Egyik bababolt sem olcsó, szerintem a Tégel azért jóval olcsóbb, mint a Brendon. Babakocsit lehet venni használtan a teszveszen vagy a vaterán. Esetleg szoktak akciós cuccok lenni a Corában, Tescoban is.

Szia! Egyik bababolt sem olcsó, szerintem a Tégel azért jóval olcsóbb, mint a Brendon. Babakocsit lehet venni használtan a teszveszen vagy a vaterán. Esetleg szoktak akciós cuccok lenni a Corában, Tescoban is.
Menyjél fel Budapestre hidd el megéri a Bippa kft, menõ kettõ és még az árak is nagyon jók.Sokkal olcsóbban meg tudod venni mint miskolcon.De a neten is fent vannak.A mási meg a teszveszen a lengyel cég 13000ft komolyan mondom jót árulnak fent vannak most is.A keresõjükbe azt ird be , hogy babakocsi és remélem rátalálsz.maxy néven futnak úgy emélékszem.mónika
Én nem bíznék használt babakocsiban , csak az utat rója vele az ember , télen -nyáron, hóban-sárban , szóval nem mindegy , hogy összeszakad-e a zebrán , mondjuk.Olcsó bababolt nincs itt, viszont ügyeskedni lehet kuponokkal , stb.Egyébként sok embernek nincs lehetõsége (kocsi , pénz)Pestre menni emiatt , vagy nem akar neten rendelni.Mi a Brendonban vettük a babakocsit , Graco, kocsiüléssel és 35 ezer volt kuponnal. Ja, az se mindegy , hogy az újra van garancia, míg , ha a használtnak baja van, mehetsz a sóhivatalba!
Szia Nekunk van egy használt , de szép állapotú Bébé Go babakocsink, 5000 ft-ért. Ha gondolod, linkelek képet!
Szia! A Kincsesbolt mellet a Mesecukinál van egy babakocsi bizi, vannak új olcsó lengyel babakocsik is. http://www.lolkabolkababakocsi.hu
mellett :)
Mi mindent a Fisher & Baby Babaszaküzletben vásároltunk szerintem ez a legolcsóbb. Miskolc Széchenyi u. 64. Van Internetes oldaluk is http://www.babyaruhaz.hu

Hol tudok Miskolcon vagy webáruházban olcsó (max 3000 Ft) használható, hordható sombrerot venni?

Legjobb válasz: http://www.unnepekaruhaza.hu/php/wtermresz.php?tid=7824 Itt tudsz rendelni, de itt Miskolcon nincs. LEgalábbis még nem láttam.

http://www.unnepekaruhaza.hu/php/wtermresz.php?tid=7824 Itt tudsz rendelni, de itt Miskolcon nincs. LEgalábbis még nem láttam.
A kérdező hozzászólása: Örök hálám! Ez tökéletes lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!