Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon hol venni (416 db)

Figyu miskolcon hol lehet petárdát venni? Léci irjatok és menyiért?

Legjobb válasz: nem vagyok miskolci de tudom hogy a buza térnél lehet mindig venni .aszem buzatéri alujáró :)

nem vagyok miskolci de tudom hogy a buza térnél lehet mindig venni .aszem buzatéri alujáró :)
A kérdező hozzászólása: Köszi majd megnézem

Miskolcon hol lehet olcsóbb télikabátot venni?

Melyik üzletebe érdemes ellátogatni?

Legjobb válasz: Miskolcon még drágán sem lehet jot venni. debrecen vagy pest.

Miskolcon még drágán sem lehet jot venni. debrecen vagy pest.
Mit jelent hogy olcsón? Mennyit szánnál rá és milyet szeretnél? Cosmos citybe mindig van akció, van sok turkáló és kínai is. De itt olyat kapsz ami egy szezont bír ki. Valamit valamiért. Ha inkább minõségibbet vennél akkor c&a, orsay, vagy polgári outlet. Mélyebben zsebbe kell nyúlni de ez nem is fog tönkremenni, bolyhosodni, foszlani stb.

Hol lehet miskolcon tengerimalacot venni?

Legjobb válasz: Nem miskolci vagyok de szerintem bármilyen állat boltban lehet tengerimalacot venni.

Nem miskolci vagyok de szerintem bármilyen állat boltban lehet tengerimalacot venni.
Szia! Ajánlom vagy a Kék Lagúnát a Szinvaparkban, vagy a Komodót, Király u. 14. (talán?), ott a Mesecukrászda mögött. Utóbbi a jobb szerintem, az eladó elég hozzáértõ.


Miskolcon hol lehet venni olcsón új babakocsit? És melyik bababolt a legolcsóbb Miskolcon?

Legjobb válasz: Szia! Egyik bababolt sem olcsó, szerintem a Tégel azért jóval olcsóbb, mint a Brendon. Babakocsit lehet venni használtan a teszveszen vagy a vaterán. Esetleg szoktak akciós cuccok lenni a Corában, Tescoban is.

Szia! Egyik bababolt sem olcsó, szerintem a Tégel azért jóval olcsóbb, mint a Brendon. Babakocsit lehet venni használtan a teszveszen vagy a vaterán. Esetleg szoktak akciós cuccok lenni a Corában, Tescoban is.
Menyjél fel Budapestre hidd el megéri a Bippa kft, menõ kettõ és még az árak is nagyon jók.Sokkal olcsóbban meg tudod venni mint miskolcon.De a neten is fent vannak.A mási meg a teszveszen a lengyel cég 13000ft komolyan mondom jót árulnak fent vannak most is.A keresõjükbe azt ird be , hogy babakocsi és remélem rátalálsz.maxy néven futnak úgy emélékszem.mónika
Én nem bíznék használt babakocsiban , csak az utat rója vele az ember , télen -nyáron, hóban-sárban , szóval nem mindegy , hogy összeszakad-e a zebrán , mondjuk.Olcsó bababolt nincs itt, viszont ügyeskedni lehet kuponokkal , stb.Egyébként sok embernek nincs lehetõsége (kocsi , pénz)Pestre menni emiatt , vagy nem akar neten rendelni.Mi a Brendonban vettük a babakocsit , Graco, kocsiüléssel és 35 ezer volt kuponnal. Ja, az se mindegy , hogy az újra van garancia, míg , ha a használtnak baja van, mehetsz a sóhivatalba!
Szia Nekunk van egy használt , de szép állapotú Bébé Go babakocsink, 5000 ft-ért. Ha gondolod, linkelek képet!
Szia! A Kincsesbolt mellet a Mesecukinál van egy babakocsi bizi, vannak új olcsó lengyel babakocsik is. http://www.lolkabolkababakocsi.hu
mellett :)
Mi mindent a Fisher & Baby Babaszaküzletben vásároltunk szerintem ez a legolcsóbb. Miskolc Széchenyi u. 64. Van Internetes oldaluk is http://www.babyaruhaz.hu

Hol lehet Miskolcon kulcskarikát venni?

Legjobb válasz: Miskolcon nem tudom, de én legutóbb Mister Minute-ben vettem, ott biztos van Miskolcon is. Ha ilyen simára gondolsz.

Miskolcon nem tudom, de én legutóbb Mister Minute-ben vettem, ott biztos van Miskolcon is. Ha ilyen simára gondolsz.

Jó minőségű Tablettet szeretnék venni kb 40000 ft-ért. Szeretnék tippeket kérni. Küldene nekem valaki linket róluk? És hogy Miskolcon hol tudnám beszerezni?

Legjobb válasz: http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_.. de ha 50e-t rá tudsz szánni, akkor http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Nexus_7_8GB_tablet_Refurb.. Edigital Miskolci szaküzlet (3535 Miskolc, Corvin u. 7.)

http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_.. de ha 50e-t rá tudsz szánni, akkor http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Nexus_7_8GB_tablet_Refurb.. Edigital Miskolci szaküzlet (3535 Miskolc, Corvin u. 7.)
A kérdező hozzászólása: 40000 felett nem nagyon gondolkozom. Szeretném ha 16Gb-os lenne,
A legtöbbet SD kártyával bõvíteni tudod, akár 32 GB-re is (kivéve amiben nincs erre lehetõség, pl. Nexus).

2011 01 14. -én Miskolcon hol lesz X-faktor koncert és hol lehet jegyet venni? Mennyibe kerl a jegy?

Legjobb válasz: http://www.miskolcivsz.hu/ 3000 a jegy,szerintem jegyirosákba lehet venni.

http://www.miskolcivsz.hu/ 3000 a jegy, szerintem jegyirosákba lehet venni.
2500 a jegy elõvételben, helyszinen 2700 a mc donads-ba lehet kapni 500 ft-s engedményt, amit CSAK a helyszini jegyvásárlásnál lehet felhasználni...a koncert pedig ma (2011.01.14.) a sportcsarnokban lesz

Miskolcon hol lehet (vagy lehetlesz) venni ilyesmi kabátot?

http://www.trendcentrum.eu/img/p/502-1252-home.jpg

Legjobb válasz: Ha nem találsz sehol, akkor egy varrónõ simán megvarrja neked. Még amúgy nincsenek mindenhol kinn a téli cuccok a boltokban, de tavaly még a kínaiban is láttam hasonló rövid, kockás, 2 soros gombolású kabátot, szóval sztem idén is lehet majd találni. De mondom, varrónõ... Ha anyagot nem tudod, hogy hol lehet venni, sztem azt is megbeszélheted vele, megállapodtok, h kb milyen árban nézzen.

Ha nem találsz sehol, akkor egy varrónõ simán megvarrja neked. Még amúgy nincsenek mindenhol kinn a téli cuccok a boltokban, de tavaly még a kínaiban is láttam hasonló rövid, kockás, 2 soros gombolású kabátot, szóval sztem idén is lehet majd találni. De mondom, varrónõ... Ha anyagot nem tudod, hogy hol lehet venni, sztem azt is megbeszélheted vele, megállapodtok, h kb milyen árban nézzen.

Miskolcon hol lehet ilyen pólót venni?

http://mkn.co.uk/mime/footballshirt/ladies/superman.jpg

Legjobb válasz: vagy hol lehet venni olyan lapot, amire nyomtatok mintát és rávasalom egy pólóra?és mennyibe kerül?

A kérdező hozzászólása: vagy hol lehet venni olyan lapot, amire nyomtatok mintát és rávasalom egy pólóra?és mennyibe kerül?
a Plázában van egy bolt a legfelsõ emeleten, a tetoválós körül, szóval a mozi mellett be kell menni és ott. csomó póló van kiakasztgatva. ott meg tudnak csinálni akár milyet. csak venned kell a Jeans Club-ban, vagy Terranovában egy olyan felsõt, ami nem bordázott. és arra megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: és kb mennyiért csinálnák meg?
Rolád Ajándék üzlet a Miskolc Plázában. A mozi mögötti részben van, ahogy már írták. Minden eképzelhetõt megoldanak pólóra, egyébre... Talán még az elképzelhetetlent is :-)2500 Ft egy normál kép vagy felirat pólóval együtt. Lehet hozott pólóra vagy egyéb anyagra, de sok mást is megoldanak. Így többféle ár is lehetséges, de elég barátiak.

Miskolcon hol tudnék pillangókést venni? Lehetõleg ne valami bóvli szart ajánljatok!

Legjobb válasz: Engem is érdekelne, én is miskolci vagyok, és be szeretnék ruházni egyre. Ha lehet 8cm-es pengével kéne, bár a 10cm-es a gyakori.

Engem is érdekelne, én is miskolci vagyok, és be szeretnék ruházni egyre. Ha lehet 8cm-es pengével kéne, bár a 10cm-es a gyakori.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!