Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon hol nagy (18 db)

Miskolcon hol van nagy választék bukó sisakból?

Szeretnék venni egy zárt 40-80 ezer forint között egy sport-túra bukó sisakot de nem vagy Miskolci.

Legjobb válasz: 3516 Miskolc, Pesti Barnabás u. 54

3516 Miskolc, Pesti Barnabás u. 54
Shox Miskolc.

Miskolcon hol lehet nagy alakú füzeteket olcsón kapni?

Legjobb válasz: Minden papírboltban, és a hipermarketekbenb is. Az árak között elég nagy az eltétés.

Minden papírboltban, és a hipermarketekbenb is. Az árak között elég nagy az eltétés.
*eltérés

Miskolcon hol lehet önkéntes munkát vállalni. Azt tudom, hogy a vadasparkban van ilyen. De ezen kívűl? Hetente töbször tudnék pát órát munkámmal segíteni, és szeretnék is, mert nagyon szeretem az állatokat.

Legjobb válasz: Szerintem menj a menhelyre. Nagy szükségük lenne rád! Jobban mint a vadasparkban. Nyáron én is megyek majd. Majd írd le hogy döntöttél.

Szerintem menj a menhelyre. Nagy szükségük lenne rád! Jobban mint a vadasparkban. Nyáron én is megyek majd. Majd írd le hogy döntöttél.
A kérdező hozzászólása: több menhely is van? ezek holl vannak? és akkor is mehetek, ha pl. csak pár órát tudok segíteni? pl. minden második pénteken 6-7 órát?
A kérdező hozzászólása: bocsi: holl helyett hol :)
Miskolcon egy menhely van a MÁSA nézd meg az oldalukat rajta van a cím. Szerintem úgy is jó örülnek ha megy valaki. Én barcikai vagyok szóval én meg bejárok majd.


Miskolcon hol lehet nagy méretű kismamaruhát venni?

Legjobb válasz: Szia nekem is ez volt a gondom.Aztán simán bementem egy kismami boltba és ott rendeltek nekem!Nagyon kedvesek voltak!Puszi

Szia nekem is ez volt a gondom.Aztán simán bementem egy kismami boltba és ott rendeltek nekem!Nagyon kedvesek voltak!Puszi
A Corában szokott lenni 50-es méretig. 5000-10000-ig és szerintem jól néznek ki és hordhatók is.

Miskolcon hol található az Alpha zoo? Ott lehet állatokat is vásárolni? Mennyire nagy a választék gondolok itt állatokra is felszerelésre is.

Legjobb válasz: ha googlebe be írod hamarabb megtudod de tessék,auchanba van. http://www.alphazoo.hu/aruhazaink

ha googlebe be írod hamarabb megtudod de tessék, auchanba van. http://www.alphazoo.hu/aruhazaink
A kérdező hozzászólása: Köszy

Miskolcon hol lehet kapni Star Nature parfümöt nagy választékban, 1000ft alatt?

Már van epresem,rágósom,vattacukrosom, de más illat is jó lenne:)

Legjobb válasz: Bulgárföldön a Háztartási boltban! :) 800 ft ért láttam.!

Bulgárföldön a Háztartási boltban! :) 800 ft ért láttam.!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ott többféle illat van vagy csak 1-2?:)
vajon késõ már a válaszom?:D nem tudom, hogy valósi vagy, de a sárkány centerben 800ft és nagy a választék:) nekem is van epres:D meg sárgadinnyés:) ott volt rágós, fagyis, csokis, kókuszos, banános, meg mit tudom én milyen méég:P
A kérdező hozzászólása: Köszi még nem késõ, nekem kellene:DDD köszi:) csak miskolci vagyok:|
ja tényleg ki is van írva, hogy miskolcon hol lehet kapni:DD jaj de hülye vagyok:d
A kérdező hozzászólása: :DDD
Búza téren a 100Ftos boltban, a csarnokban vettem 2 hete 800 Ft-ért. Szinte minden fajta volt belõle.

Hol találok olcsóbb Miskolci vagy Miskolchoz nagyon közeli településen legolcsóbb Panziós szállás vagy legolcsóbb vendégházban lévő szállást?

Most tudtam meg megsz?nt a korábban lefoglalt panzióm igez csak a Júliusi id?pontott foglaltam le 5 napra és 4 éjszakára.

Legjobb válasz: http://szallas.hu/Miskolc?gclid=CO3f95apvLACFcNN3woduBGEqA#r.. van amelyiknél 10bõl is kijön a 4 éjszaka... de én a helyedben nem miskolcra mennék,hanem ha borsodban gondolkodsz,miskolctól 40 km-re van bogács, 255ért van sok szállás, nézd meg www.bogacs.com csak ajánlani tudom,vizsgaidõszakban szakitós idõszak után ott pihentem ki magam igazán,strand,borozók,zöld mindenütt,csodaszép,feltölt élettel (1 hetet kihoztam 30ezerbõl kajával együtt)

http://szallas.hu/Miskolc?gclid=CO3f95apvLACFcNN3woduBGEqA#r.. van amelyiknél 10bõl is kijön a 4 éjszaka... de én a helyedben nem miskolcra mennék, hanem ha borsodban gondolkodsz, miskolctól 40 km-re van bogács, 255ért van sok szállás, nézd meg http://www.bogacs.com csak ajánlani tudom, vizsgaidõszakban szakitós idõszak után ott pihentem ki magam igazán, strand, borozók, zöld mindenütt, csodaszép, feltölt élettel (1 hetet kihoztam 30ezerbõl kajával együtt)

Csajok! Hol vannak a legnagyobb leárazások, nyár végi kiárúsítások MISKOLCON? Nagyon érdekel a jeans club, reserved, TALLY WEIJL (L), stb. válaszok sürgősek! Kösziii mindenkinek

Legjobb válasz: Tally Weijl van miskolcon? Nem tudtam. Amúgy a Jeans Clubba mindig nagy leárazások vannak, a reserved az árleszállítások allatt is drága szerintem. A C&A-ba szoktak lenni jó leárazások vagy esetleg a new yorkerben. Én ezekbe az üzletekbe járok vásárolni, csak ezeknek az üzleteknek tudom az akcióit.

Tally Weijl van miskolcon? Nem tudtam. Amúgy a Jeans Clubba mindig nagy leárazások vannak, a reserved az árleszállítások allatt is drága szerintem. A C&A-ba szoktak lenni jó leárazások vagy esetleg a new yorkerben. Én ezekbe az üzletekbe járok vásárolni, csak ezeknek az üzleteknek tudom az akcióit.
Nyár végi leárazás már nincsen, már mindenhol az õszi cuccok vannak (lassan azokat árazzák le). Bocsi az offért!
a Takko-ban mindig van egy csomó akciós cucc


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!