Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon hol légzésfigyelőt (2 db)

Miskolcon hol lehet légzésfigyelőt kölcsönözni? És mennyibe kerül? Mindenhol kérnek kauciót vagy elég kifizetni az első havi díjat?

Legjobb válasz: A kérdésre nem tudok válaszolni,de sok netes fórumon van használtan eladó(és úgy nem egy vagyon). Szerintem érdemesebb megvenni,mert azt ajánlják,hogy 1 évig használjuk. Mi kb.10hónapos koráig használtuk és akkor is csak azért hagytam abba,mert már felállt és mindig szétszedte :) De szerintem a védõnõd biztos tudja hol lehet a környéken kölcsönözni.

A kérdésre nem tudok válaszolni, de sok netes fórumon van használtan eladó(és úgy nem egy vagyon). Szerintem érdemesebb megvenni, mert azt ajánlják, hogy 1 évig használjuk. Mi kb.10hónapos koráig használtuk és akkor is csak azért hagytam abba, mert már felállt és mindig szétszedte :) De szerintem a védõnõd biztos tudja hol lehet a környéken kölcsönözni.
Szia 06 30 9105626-os telefonszámon érdeklõdj.Van minden légzésfigyelõ, mérleg, mellszívó, elektromos hinta újszülöteknek (hasfájós babáknak nagyon jó)cumisüveg melegítõ, stb

Miskolcon egészségpénztári kártyára hol tudok légzésfigyelőt venni?

Tapasztalatok? Nektek milyen vált be?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hol, de nekünk Angelcare van, az bevált. Használtat nem akarsz? Jófogáson és Apródon nagyon sokat látok mostanában.

Azt nem tudom, hogy hol, de nekünk Angelcare van, az bevált. Használtat nem akarsz? Jófogáson és Apródon nagyon sokat látok mostanában.
Szia! A brendonban es a tegelben tudsz. Nem a kartyad hasznalataval, hanem afas szamlaval. En igy vettem a Medelat. Angel care legzesfigyelonk volt, bevalt. Lehet kolcsonozni amugy, ha jol tudom a Misekben, a fuleszeti vagy terhesgondozos folyosok elott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!